Nové téma
Chci se zeptat, jak nastavujete případ, kdy jedna třída "umí" několik vlastností, které spolu nějak souvisí? Používáte tzv. Marker Interfaces, kde implementujete prázdná rozhraní, jako třeba takto: Nebo atributy: případně Případně používáte třeba Enum v atributu, s atr...
C#, Architektura, .NET Tips
Avinash Sawant
V svojom nižšie uvedenom programe sa po nagenerovaní textBoxov a buttonov po kliknutí na nagenerovaný buton zafarbia textBoxy. Po kliknutí na iný button sa zafarbia ďalšie textBoxy, ale zostanú zafarbené aj tie predošlé u ktorých by farba sa mala zmeniť na pôvodnú. Poradí mi niekto prosím, ako t...
C#, WPF
Lubos Blader
Dobrý den, pokud bych chtěl vytvořit metodu, která může být v dané situaci vyvolána pouze jednou, jak to nejlépe udělat? Napadá mne vytvořit proměnou typu bool, kterou při spuštění metody nastavit na true a na konci na false. Spustí-li se metoda, když je proměnná nastavena na false, tak vyvol...
C#
Jakub Kampelík
Zdravím, mám takový problém. Chci se v VS2013 napojit na MySQL DB pomoci Server Explorer, ale bohužel mi to neukazuje v nabídce MySQL. Connector jsem si nainstaloval, taky mi funguje v C# connect,fetch,insert,update takže problém nebude v connectoru. Zkoušel jsem taky přeinstalovat connec...
C#, Visual Studio, Databáze
anonym
Zdravim, v poslednej dobe sa snazim porozumiet async/await a potreboval by som pomoc s ozrejmenim nasledovneho: je nejaky vyznam ak jedinu operaciu, ktora taha data z DB volam asynchronne ? [nedochadza k viacerym DB operaciam v ramci metody] aby som sa lepsie vyjadril [scenar z webforms]...
C#, ASP.NET WebForms
Tomáš Holan
V predchádzajúcej otázke som potreboval pridať text boxy. Už to funguje. Len teraz by som potreboval vedieť, ako ku každému textBoxu pridať handler trebárs na click. http://www.dotnetportal.cz/forum/tema/27609/StackPanel
Dobrý deň. Môžte prosím poradiť s týmto kódom? Všetko mi počíta správne. Prvý výpočet mi sčíta celý stĺpec do Label2, ale druhý výpočet stlpca potrebujem dostať do Label7 a tretí výpočet stĺpca do Label8 a neviem ako nato. Ak vie niekto poradiť, alebo poopraviť vopred Ďakujem!!!
VB.NET
Jaroslav Kubovčík
Zdravim. Mám kód uvedený nižšie. TextBoxy a a b sa mi zobrazujú pod sebou. Ja by som potreboval, aby sa zobrazovali vedľa seba. Poradí mi niekto, prosím.
Zdravím potrebujem poradiť aký správny formát má mať event resp. eventy keď chcem ovládať wpf aplikáciu je to aplikácia pre pohyb kocky. Udalosti ako napr. zmena farby pozadia, zmena farby kocky, spustenie trigeru pre spustenie pohybu ... som vo WPF začitočník a neviem ako to správne napísať, už ...
Zdravím všechny, moc se omlouvám za začátečnický dotaz s VB.NET začínám. Odpověď jsem hledal všemožně, ale nenašel jsem. Mám ve formuláři ListBox, ke kterému mám jako zdroj dat přiřazen proměnou - List(Of String). List(Of String) změním. Během ladění vidím, že ListBox.DataSource je změněn...
WinForms
Karel Trojan
Dobrý den, potřeboval bych vytvořit Canvas s nulovým bodem uprostřed. A aby se automaticky přizpůsoboval měřítkem obsahu. Na první část funguje celkem dobře: S druhou částí jsem zkoušel uzavřít canvas do viewboxu, ale to nefunguje. Věděl by někdo jak na to ?
WPF
Jan Brejník
Dobrý deň. Mám len takú otázku. Vo Visual Basic som si vytvoril program. Všetko funguje, len teraz neviem ho ukončiť, lebo mi to neukladá a preto sa chcem spýtať či je nutné do programu vložiť databázu, kde by to ukladalo, alebo stačí len nejaký kód ak áno tak aký? Som začiatočník a trochu sa ...
VB.NET, Databáze
Dobrý deň. Viete mi niekto poradiť s VBA? V Buttone2 mám tento kód, ktorý funguje správne: Len že by som potreboval ešte v písať jeden kód do Buttonu2, ktorý by mi sčítaval tretí stĺpec z ListView do Label1. (Ako celkový výsledok) Ak vie niekto poradiť, alebo poopraviť vopred Ďakujem!!!
Snažím se prokousat FW knockout.js. Takže aktuální problém. Mám model, který načítá do jedné ze svých vlastností kolekci objektů pomocí WebAPI. To následně binduji do HTML. To je OK. Anyní neznámá: 1-jak vyřešit alternativu UserControls. V té kolekci je vlastnost třeba Type, která nabývá hodnoty...
HTTP/HTML, JavaScript
Petr Jůna
Potreboval by som vo visual basic naplniť mena do comboboxe vedel by niekto poradiť ?
Michal Štěpánek
Zdravim. Ziskavam udaj z datagridview, kt. je naviazany na dataset cez bindingsource. Ak nie je v datagride ziaden riadok, tak samozrejme program zhavaruje: Object reference not set to an instance of an object. Co je pochopitelne. Ako osetrit tento stav? Myslim zistit ze object nie je nast...
Kare Kare
Dobrý den, potřeboval bych pomoci se strukturou SQL databáze, ve které se využívají tagy. Konkrétně potřebuji vytvořit strukturu ovládanou přes VB, kde uživatel vytváří příspěvky, které může označit vlastnoručně vytvořenými tagy, pod kterými tyto články zpětně hledá. Jsem začátečník v SQL a ...
SQL, Databáze
Zdravím, Mám na VPS svoji aplikaci která používá jquery skript:http://jsonip.appspot.com?callback=? /<script type="text/javascript"> / $.getJSON("http://jsonip.appspot.com?callback=?", / function setvar(data) { / var a = data.ip; / var hidd...
VB.NET, ASP.NET WebForms, JavaScript
Ahoj, potřeboval bych trochu pomoci s dotazem do db. Mám tabulku (id, datum, vykon, clovek_id ). Chtěl bych sestavit dotaz, který by vypsal výkon jednotlivých lidí za nějaké období a vygeneroval z nich graf. Umím sestavit dotaz, který vrací výsledek takto: id Datum Vykon Clovek ...
Databáze
Ahoj, mám obecnou otázku co se týká návrhu webové aplikace a systémové úlohy. V dot.netu mám v C# kódu vytvořené webové stránky, říkejme jim "burza". Data čtou z databáze MSSQL. Dále mám v C# vytvořenou systémovou aplikaci "server.exe", která stále "žije" v pa...
C#, ASP.NET/IIS
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít