Nové téma
Zdravím všechny, chtěl jsem se zeptat, jestli někdo nemáte tip jak udělat multicolumn combobox nebo dropdownlist v ASP.NET. Něco jako je ComboBox v AjaxToolkit s AutoComplete funkcí, ale aby jsem tam mohl zobrazit více než jeden sloupec. Procházel jsem web křížem krážem, ale nic moc použitelné...
ASP.NET WebForms
gBqsPxAZ
Dobrý den, vím, že to tu někde je, ale nemohu to najít. Potřeboval bych navést jak udělat v DataGridView jinou barvu buňky v případě, že její hodnota bude menší než-li 0. Děkuji VB.NET Visual Studio 2012
VB.NET
Tomáš Jecha, MVP, MCSD
Dobry den, uz delsi dobu bych rad vyzkousel tvorbu nejake hry ve VB 2012, mam ale zasadni problem, nejde mi nainstalovat XNA Studio 4. Nainstaloval jsem si take VB 2010 ale porad instalace nechce pokracovat, protoze pry chybi Windows Phone Developer Tools, Visual Studio 2010 nebo Visual C# 2010...
Tomáš Herceg
Potrebujem kliknúť myškou vo vb.net (framework 4.0) Hľadal som to dlho na Google ale nenašiel som :( Poradíte mi?
Ondrej Vrábel
Nikde jsem tu nenašel odpověď, tak se zkusím zeptat... Ve VBN potřebuju vytvořeným tlačítkem spustit určitý videosoubor. Tlačítku dám takovouto funkci: Jak mám napsat, že chci tento soubor spustit od určitého času do určitého času. Za rady předem děkuji. Martin
VB.NET, WinForms
anonym
Zdravím, vyhledávám v databázi podle QueryStringu, ale hází mi to tuto chybu: Formát inicializačního řetězce neodpovídá specifikaci počínaje indexem 0 Poradil by mi prosím někdo, co je v kódu špatně?
ASP.NET WebForms, Databáze
Ondřej Linhart
Dobrý den, jsem úplný začátečník v C# a potřeboval bych poradit, jak mohu přiřadit metodě pole, bez toho abych ho vytvářel v pomocné proměnné. Opravdu se moc omlouvám za takto triviální dotaz. Ale naprosto nechápu proč přiřazení do proměnné funguje a do metody ne.
C#
Zdravím. Nevie niekto poradiť link na nejaký free SQLite manager? Googlim..., ale zatiaľ som nič použiteľné nenašiel.... Ondrej
SQL
Pomoc Form1 obsahuje DGV s daty a každý řádek obsahuje button na zobrazení druhého detailního formuláře Form2. Jak dostat do Form2 data s DGV určitého řádku. sloupce - (ID,JMENO,PRIJMENI) tabulka - tabulka DatabaseDataSet Form2 obsahuje Textboxy (IdTtextbox,JmenoTextbox,PrijmeniT...
Ahoj, zkouším pomocí tutoriálu na tomto webu (http://vbnet.cz/clanek--77-xna_2_0_ve_vb_net_dil_3_generovani_terenu.aspx) vykreslit výškovou mapu. Dělám ale v CSharp, tak jsem si vše pomocí konvertotu z vb.net převedo do c#. Aplikace se spustí, žádná chyba tam není, ale výšková mapa (jako je n...
C#, XNA
Ahoj, trochu si hraju v accessu a zkouším udělta něco jako odeslání mailu v html ze šablony outlooku. Používám toto řešení: Zpráva v outlooku se otevře, ale nenačte se šablona. Neví někdo jak to jinak udělat nebo v čem by mohla být chyba?
VB.NET, Office
Ahoj Skoro vše mám hotové, ale nemůžu přijít na tohle http://prntscr.com/1ix2n5 Nevíte, jakým příkazem bych dal tu horní modrou lištu dolu blíž k listview? Nechci kvůli té mezeře dávat vše nahoru Jen potřebuji příkaz Předem děkuji
Dobrý den, zmigroval jsem jeden server z Win SBS 2003 na Win Server 2003 R2 a né a né přijít na to, proč nefunguje aplikace na podepisování a šifrování XML dokumentů, kterou kdysi napsal kolega ve Visual Basicu .NET 2008. Kód vypadá takto : Problém je ten, že aplikace hlásí tuto chybku :...
Dobrý den, mám asi banální otázku, patřící k základu .NETu. Pokud se v projektu odkazuji na libovolnou knihovnu *.dll, pak při změnách v té knihovně je nutné znovu sestavit daný projekt? Nebo se změny promítnou automaticky ve všech projektech, kde byla knihovna použita? Zkoušel jsem to, ale změn...
Offtopic
Zdravím. Mám Win XP a Visual Studio 2008. Microsoft .NET Framework 3.5 SP1. Stiahol som sqlite-netFx35-setup-x86-2008-1.0.87.0.exe a nainštaloval som to... Chcem si vytvoriť skúšobnú DB sqlite3... ale padá mi to už na: Imports System.Data.SQLite ..... Ako keby to tam nebolo doinštalované......
ADO.NET, Databáze
Ahoj, mám problém. Chci se připojovat s mojí aplikací na FTP, ale heslo mám normálně dané v kódu. Jelikož aplikace nebude pouze pro mne či mé známé, tak mám ztrach z toho, že může někdo moji aplikace dekompilovat a heslo zjistit. Nedá se nějak zašifrovaně uložit přímo v aplikaci? Díky za odpo...
Ahoj Dost často se mi stává, že udělám nějakou změnu v programu... třeba mám a když jsem změnil na A když to spustím ten program, tak to ukazuje to první... Jakoukoliv změnu, co udělám, a spustím, tak ta změna se nejeví. Žádný error či warning se mi neukazuje. Nevíte čím by to mohl...
VB.NET, Visual Studio
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je nějaká možnost mimo dotaz jak sloučit data ze dvou sloupců do jednoho v DataGridView. Mám tabulku se sloupci "A" a B" a v DataGridView bych chtěl mít sloupce "A" a "B" a "C" které by se rovnalo "A"+&quo...
Dobrý večer, vytvořil jsem pomocí Visual studia 2010 Express malou aplikaci. Pomocí Inno Setup připravil instalační soubor. Vše funguje, až na to, že na PC, kde je nainstalován AVAST se instalace spouští v SandBoxu. Existuje nějaká možnost (mimo podepsání certifikátem za x000 dolarů), jak se tom...
František Hůle
.NET 4, WPF Dobrý den, vytvářím designer pro WPF aplikaci, a zaujala mě možnost serializovat celý window funkcí "XamlWriter.Save(.." Deserializaci provedu: Serializace i deserializace se provede "Vizuálně" správně, controly jsou tam kde mají být, barvy, rozměry .. ...
WPF
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít