Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 > >>

Jaký jazyk na analýzu signálů?

Ahoj. Chtěl bych Vás požádat o radu. Mám širokopásmový radiový přijímač, který jsem obdržel na testování, ale má opravdu strašné ovládací UI, tak jsme se rozhodli, že vytvoříme vlastní, které bude trochu na úrovni. Přijímač se k PC připojuje pomocí ethernetového portu a komunikuje přes TCP/IP...

C#, VB.NET, Architektura, C++/C, Grafika

14 odpovědí

31.07.2014 19:26

anonym

Formát textu

Zdravím... potřeboval bych do níže uvedeného kódu vložit formátování textu do ANSI, který je načtený celý v textboxu, prosím o pomoc

VB.NET

8 odpovědí

30.10.2013 18:08

Miroslav Holec

Přiblížení obrázku

Zdravím, vím že se na tuto otázku ptalo již více lidí přesto jsem to ještě pořádně nepochopil...Potřebuji zdrojový kód který mi zvětší obrázek v picture bloku. Můžete mi ho někdo prosím napsat? :D

Komponenty

3 odpovědí

26.10.2013 18:02

Misaz

SQL -> VPN

Dobrý den, potřeboval bych poradit, jak se mám připojit k SQLserveru přes VPN. Dosud jem se odkudkoliv (a to potřebuji zachovat) připojoval na server s veřejnou IP 77.xxx.xxx.14 a port 6646, Connection string &quot;Data Source=77.xxx.xxx.14,6646;Initial Catalog=log;User ID=jmeno;Password=hesl...

VB.NET

3 odpovědí

22.10.2013 14:50

anonym

Pohyblivá čára v pictureboxu

Prosím o pomoc, mám picturebox, v něm je programově načtený obrázek. Potřeboval bych do tohoto pictureboxu programově vložit černou čáru - lineshape (?) (aby byla vždy nahoře), kterou by bylo možné myší chytit a táhnout nahoru nebo dolů, tedy v ose Y. Jakmile čáru pustím, měla by zůstat na a...

VB.NET

2 odpovědí

22.10.2013 9:06

Jan Holan

Získanie html kódu stránky

Dobrý deň, neviem ako získať zdrojový kód www stránky. Vo web browsery si otvorím stránku, keď si chcem cez watch pozrieť zdrojový kód stránky, tak získam nasledovné údaje keď si pomocou webbrowsera dám zobraziť zdrojový kód stránky tak dostanem súbor ktorý má cez 7000 riadkov kódu. Ako pom...

VB.NET

4 odpovědí

22.10.2013 8:26

Dave

Jak zpracovat textový soubor ve VB pro jednotlivé textboxy

Dobrý den, obracím se na Vás s prosíkem o pomoc. Bavím se programováním v prostředí Visual Basic 2012 a narazil jsem na problém ,který nejsem schopen sám vyřešit. V přiloženém souboru se nachází formát textu se kterým chci pracovat a to tak ,že po načtení tohoto souboru se zapíše hodnota...

VB.NET

2 odpovědí

21.10.2013 15:29

sirhettich

Editace textu VB.NET

Zdravím ,potřeboval bych poradit s editací textu ,kdy potřebuji naradit text na různých řádcích. Příklad: první řádek -&gt; smazat (zachovat text v závorce) -&gt; MSG(&quot;zachovat text v závorce&quot;) původní text -&gt; změněný text ........... .......... ...

VB.NET

7 odpovědí

19.10.2013 18:09

Mirek

QR kód/DataMatrix se znakem BackSpace

Zdravím, omlouvám se, že dotaz s programováním až tolik nesouhlasí, ale myslím, že tady jsou ti nejpovolanější :) V mám čtečku datamatrix kódů, která v podstatě funguje jako klávesnice. Přečte se kód a čtečka ho zapíše jako text do textboxu v programu. Já bych potřeboval datamatrix kód, který...

Hardware

0 odpovědí

17.10.2013 14:33

anonym

neuložia sa data do databazi cez datagridview

Dobrý den&quot; Mam taky problem neuložia sa mi data do databazi vytvorenej v access ak ho normalnou cestou pripojím do VB.NET. code: Public Class Form1 Private Sub Table1BindingNavigatorSaveItem_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles Table1BindingNavigatorSaveItem.Clic...

VB.NET, Databáze

2 odpovědí

13.10.2013 17:46

anonym

Windows Phone a připojení k SQL Serveru

Učím se pracovat s platformou Windows Phone. V rámci učení chci udělat aplikaci, která bude pracovat s daty z jednoho webu, který jsem dělal. Data jsou samozřejmě na SQL Serveru. Ale jak jsem se dozvěděl, Windows Phone aplikace se k SQL serveru nemůžou připojit. Moje otázka tedy zní: jakým nej...

Windows Phone, Databáze

3 odpovědí

13.10.2013 15:52

Dave

Error pro prázdný Textbox

Zdravím, pokouším se udělat podmínku pro textbox, avšak nevím jak má vypadat. Pokud bude prázdný, měl by vyhodit okno, kde by byl pokyn pro vyplnění, jinak to nepustí dále.. Mohli byste mi dát malou nápovědu? Případ kde zavádím konstantu chápu ( když v Textboxu neni to, co je v konstantě ...

VB.NET

4 odpovědí

11.10.2013 18:13

anonym

Zamezení vstupu do txt souboru

Chci se zeptat, je to i věc ohledně windows XP. Nedá se na Winu zakázat normálně otevření jednoho txt souboru, ale aby zase můj program to mohl otevřít. Prostě nevím, jak tomu zabránit, aby tam nikdo nemohl nic přepsat a aby v tom programu mohl. Předem děkuji za odpověd

VB.NET

10 odpovědí

09.10.2013 17:41

anonym

Render UserControlu, nefunguje binding

Zdravím, mám UserControl, který renderuju a poté uložím do souboru. Jenže nějak divně tam funguje binding. Když ten usercontrol použiju normálně ve stránce (phone:PhoneApplicationPage), tak to jde, ale když v kódu vytvořím ten můj control, tak to už nefunguje. Tak nějak to vypadá: http://im...

C#, WPF, Silverlight, Windows Phone

1 odpovědí

05.10.2013 21:44

anonym

Storyboard completed ekvivalent do VB kódu

Dobrý den, vytvářím dynamickou animaci a potřeboval bych na ní navázat druhou, což se dle spousty článků na webu řeší eventem &lt;Storyboard Completed=&quot;odkaz_na_kód&quot;&gt;. Jenže já tuhle animaci tvořím ve VB kódu a potřeboval bych ekvivalent tohoto eventu právě pro VB kód. Prosurfoval j...

WPF

2 odpovědí

05.10.2013 0:09

Tomáš Herceg

V čem mít uložená slovníková data

Mám data pro česko-anglický slovník a řeším, jaké je jejich nejefektivnější uložení. Jedná se zhruba o 250 000 řádku -&gt; cca 7MB dat. 1) V .txt souboru - podle mě zbytečné, jsou lepší způsoby 2) V .xml souboru - lepší jak .txt už kvůli usnadněné práci, ale nejsem si jistý rychlostí 3) Dat...

C#, Optimalizace, Databáze, .NET

4 odpovědí

05.10.2013 0:07

Tomáš Herceg

Speech to text

Zdravím, chtěl jsem si vyzkoušet převod mluvené řeči na text. Prohledal jsem několik fór a našel jsem několik zdánlivě funkčních možností pro desktop. Hned jsem ale ztroskotal u problému, že v PC nemám SW, který funkci rozpoznávání řeči zprostředkuje. Windows mi poslušně napíší, že pro můj jaz...

C#

1 odpovědí

02.10.2013 20:59

Ondřej Linhart

Problém s DataGridem v WPF aplikaci

Zdravím, zasekl jsem se na celkem zajímavém programu a nevím kudy kam. Z hlavního okna zavolám druhé okno jako dialog V tom novém okně mám Datagrid a tlačítko Uložit. Když se datagridu ani nedotknu a zmáčknu rovnou tlačítko Uložit je vše OK. Pokud ale do datagridu do libovolné buňky vložím...

VB.NET, WPF

11 odpovědí

01.10.2013 12:39

Martin Klain

Dávkový soubor - problém s českým kódováním

Ahoj, mám problém s kódováním u BAT souboru. Můj program zapisuje několik řádků do dávkového souboru a následně soubor spustí. Pokud nějaký debilní uživatel nemá ve Windows jméně diakritiku, vše je v pořádku, ale jakmile jí někdo má, vznikne rozsypaný čaj. Zkoušel jsem na začátek dávat &quot;chcp...

VB.NET

4 odpovědí

26.09.2013 16:13

Jan Holan

seznam databází a tabulek v SQLExpress

Zdravím pomohl by mi někdo se získáním seznamu databází a jejich tabulek v SQL Express... mám aplikaci v VB.NET a chtěl bych seznamy načítat do listboxu nebo comboboxu a nevím si rady... Děkuji všem za pomoc

VB.NET, SQL, Databáze

1 odpovědí

25.09.2013 10:43

Jan Holan

<< < 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se