Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 > >>

Tvorba office dokumentů v .NET

Zdravím, měl bych asi trochu naivní dotaz. Ale hledám nějaké rozumné řešení, jak v .NET vytvářet office dokumenty. Konkrétně word a excel. Jedná se o komerční aplikaci, kde např. v excelu budou i věci jako kontigenční tabulky, grafy, vzorce, souhrny atd... Obvykle používám knihovnu od ht...

C#, Office, .NET, .NET Tips

8 odpovědí

03.10.2019 12:12

Avinash Sawant

Select Pivot SQL

Zdravím všechny ve spolek prosím o pomoc s doplnění a upřesněním syntaxe SQL dotazu. Mám dvě tabulky: 1) Zbozi 2) Pohyby První tabulka obsahuje DB zboží se strukturou: ID, Nazev, Cena, MJ Druhá tabulka řeši pohyby prodejnosti po jednotlivých dnech a struktura je následující: ID, Datum, ID_...

VB.NET, SQL, Databáze

3 odpovědí

05.03.2014 20:37

Radek Tesař

3D engine

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli nevíte o nějakém open source 3D enginu s možností 3d bool operací ? Pokud možno ne moc závislý na grafice systému. Děkuji

Grafika, .NET

1 odpovědí

01.01.2014 12:06

anonym

Zpracování špatně formátovaného xml souboru.

Hezký den Prosím, neznáte způsob jak ingorovat chyby či opravit xml soubor pro další zpracování pomocí xslt? V případě, že použiji funkci a xml je s chybami, transformace vygeneruje vyjímku, a nevím jak to ingorovat, neboť chyby ve vstupním xml souboru neovlivňují to co ze souboru chci získat...

XML

4 odpovědí

12.12.2013 11:02

anonym

3D graf ve VB.NET

Prosím o nasměrování... Rád bych si vytvořil jednoduchou knihovnu, která na základě zadaných bodů (x,y,z) umí tyto zobrazit v trojrozměrném grafu. Jde pouze o vykreslení bodů, nikoliv o průběhy funkcí ve 3d. Graf bych pak podle potřeb rád natáčel tak, aby byl pohled na body názorný. Potřebo...

VB.NET

6 odpovědí

11.12.2013 20:03

Dušan Sedláček

wikipedia

Zdravím, chtěl bych vytvořit aplikaci, která by uměla po zadání klíčového slova najít článek na wikipedii. Ale právě mám poměrně zásadní problém, jak tato data získat. Na internetu jsem hledal, ale žádné rozumné jsem také nenašel. Posílat tam přes POST jednotlivé výrazy a pak si stahovat HTM...

VB.NET

2 odpovědí

11.12.2013 6:18

anonym

Převod UTF-8 na ANSI při čtení

Dobrý den. Potřeboval bych poradit, jak přečíst řádky v souboru, který je ve formátu UTF-8. Problémem je diakritika. Tento soubor nemám oprávnění měnit. Můžu jej pouze číst. Potřeboval bych ho při čtení převést do ANSI. Řádky načítám do proměnné ve VS2010. Díky za radu.

VB.NET

6 odpovědí

10.12.2013 23:51

Jiří Šimara

Práce více lidí na jednom projektu

Dobrý den, chtěl bych požádat zda by mi někdo mohl doporučit nějaký program, který by umožňoval to, aby na jednom projektu mohli pracovat alespoň dva lidé. O Team Foundation Serveru vím, ale ten je myslím placený, potřeboval bych něco zdarma. Děkuji

VB.NET

8 odpovědí

09.12.2013 23:17

Marcel Pardík

TypeScript + jasmine unit testy

Ahoj, chtěl by jsem se vás zeptat, jak mám otestovat např. třídu pomocí jasmine Můj test vypadá následovně (v zásadě je špatně, protože vytvářím instance jiných objektů a o to mi de, jak mám udělat to, aby jsem mu podstrčil nějaký fake objekt):

Testování, JavaScript

4 odpovědí

09.12.2013 14:41

anonym

MouseUp event na Formu

Zdravicko, trochu se trapim s MouseUp event. Nefunguje... jedna se o WinForm. Dekuji za rady. AB

C#, WinForms

1 odpovědí

09.12.2013 14:13

Jan Holan

Jak editovat listview item spolu so subitemami

DObry večer! Vie niekto nejaky trik na editovanie liestview? Potreboval by som nejaku metodu bud kliknuť na riadok s itemami a subitemami a zmeniť ich jednotlivo alebo hociaky iny sposob. Alebo ako sa da vsunuť riadok medzi dva riadky? DIk P.

VB.NET

2 odpovědí

09.12.2013 11:22

anonym

Načtení hodnoty objektu podle MemberPath

V Silverlight (ale stejně to bude i ve WPF) řeším následující problém. Ve stringu MemberPath mám zadanou cestu vlastností nějakého objektu (jedná se o string co se zadává do Path binding výrazu nebo například do vlastnosti DisplayMemberPath ComboBoxu). Může tam být i více vlastností než jedna ...

C#, WPF, Silverlight

4 odpovědí

08.12.2013 14:28

Jan Holan

Zkušenosti s EF a neMS databází

Buďte zdrávi. Využívám ke svým projektům ms databáze a EF, code first přístup... Koukal jsem se jestli se dá použít nějaká jiná dtb (mysql,postgre,..) s pohodlným přístupem pomocí EF...Koukám že leckteří provideři existují... Máte s tím někdo zkušenost? Něco kde by fungovalo všechno, nebo ales...

Entity Framework, Databáze

1 odpovědí

07.12.2013 17:58

Tomáš Herceg

Email

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat jak vytvořit aplikací která by mi uměla ze zadaného emailu poslat zprávu na jiný email. Zkoušel jsem to podle starších návodů ale nějak mi to házelo chybu. Za rady předem děkuji

VB.NET

4 odpovědí

07.12.2013 17:54

Tomáš Herceg

My.setting

Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jestli není nějaký příkaz na tohle: Nevím, kolik budu mít těch My.setting nastavený, abych mohl uložit nějaký číslo. Tak nedá se nějaký příkazem přidat my.setting? jako třeba My.setting.add(&quot;cislo1&quot;) my.setting.cislo1 = 123456789 Předem děkuji za odpověď

VB.NET

10 odpovědí

06.12.2013 22:37

anonym

ASP.NET MVC Vytahy z DB

Zdravim, Chtel bych se zeptat. Nevite nekdo jak se tahaji data z databaze v ASP.NET MVC? Chci zkusit vytahnout text ktery je v DB, ale na internetu nemuzu nic najit, mozna neumim hledat, ale kdyz zadam vytahy z db PHP tak toho vyjede mraky. Diky predem za radu :)

ASP.NET MVC, Databáze

10 odpovědí

06.12.2013 22:04

Tomáš Holan

Pridanie vlastností userprofile

Zdravim , uz viac ako tri roky bez problemov frcim na výborných Altairis Simple Web Providers. Vcera som potreboval pridat dalsie polozky do profiles a pracovat s nimi. Takze som v tabulke Profiles pridal polozky Kraj, KrajS. Zatial vsetko fungovalo. V okamziku ked som pridal do web.config...

ASP.NET WebForms

0 odpovědí

05.12.2013 13:42

Stano Klanduch

Uložiť a načítať obsah RichTextBox v SQL Compact

Dobrý večer. Poradí mi niekto, prosím, ako uložím obsah RichTextBoxu do databázy SQL Compact a potom znovu načítam a zobrazím?

C#, Databáze

2 odpovědí

04.12.2013 18:51

Tomáš Holan

Pouziti using

Dobry den, Chtel bych se zeptat na pouziti using v kodu. Mam metodu ktera vraci typ DataTable. Nevim zda je uplne dobre davat return do using takto nebo jeslti dat return az za using a DataTable deklarovat pred using. Provede se korektni odpojeni od db kdyz dam return jakoby dovnitr ? ...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

02.12.2013 11:44

anonym

ASP.NET hosting

Dobrý den, chtěl bych se vás zeptat jestli někdo nemáte zkušenost s nějakým levným (nejlépe free) hostingem pro webovou stránku vytvořenou přes ASP.NET? Předem děkuji za odpověď.

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

01.12.2013 17:33

anonym

<< < 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se