Nové téma
Ahoj, nemáte náhodou někdo nějaké informace, jestli některý z českých poskytovatelů webhostingu neposkytuje kvalitní ASP.NET Core webhosting, bez nutnosti placení server hostingu? Díky
ASP.NET MVC
anonym
Ahoj, chtěl bych poprosit o radu. Chtěl bych číst a zapisovat do souboru ve sdílené složce v lokální síti. Složka je na počítači nasdílená a pokud se k ní připojím třeba pomocí Total Commanderu a zadám jméno a heslo tak se připojím. Zároveň se v "net use" vytvoří záznam. Potom m...
C#
Ahoj všichni, potřrboval by jsem naprogramovat arduino pro řízení led chipů a čerpadel. Neumím programovat a proto se ptám.... Byl by někdo ochotný mi to naprogramovat? Díky za vaše reakce Beny
C#, ASP.NET WebForms
Ahoj všem, potřeboval bych poradit s vložením certifikovaného časového razítka do PDF. Níže uvedený zdrojový kód, který spadne na řádku Array.Copy(pk, 0, outc, 0, pk.Length); protože outc.Length = 4096, ale pk.Length = 7541. Metoda DejCasoveRazitko funguje bez chyby.
Michal
Potrebujem poradiť ako sa dá ináč zapísať 4 bajty do súboru save.bin takto mi to uloží OK ale ešte k tomu pridá na koniec nechcene 3 nulove bajty čiže to vyzerá takto 15 6B A3 E5 00 00 00 Odkiaľ tie nuly? vďaka za rady Marcel
VB.NET
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli můžu - a pokud můžu, tak jak - změnit design komponent(např. tlačítka, textboxy, aj. ), aby měli např. zaoblené rohy, byly ve tvaru oválu, atd. Děkuji moc za odpověď! J.H.
VB.NET, WinForms
Formát ve sloupci s daty typu byte v datagridview : Např. 255 se zobrazí jako FF , hexadecimálně. Co použít pro binární formátování na 11111111 ? Formát by měl vracet vlastně totéž jako: Existuje taky nějaký předdefinovaný formát?
Zdravim. Mam dve tabulky, kt. su navzajom prepojene tretou tabulkou, na vytvorenie Many to Many relacie. Ako mam najjednoduchsie upravovat cez formular v vb.net tento vztah? Tabulka Firmy obsahuje vsetky firmy, tabulka Typy obsahuje vsetky mozne typy firiem. Tabulka Firmy_typy obsahuje ...
VB.NET, SQL
Kare Kare
Zdravim. Potrebujem naprogramovat databazovy program s cca 100 tabulkami, pocet zaznamov v tabulkach v niektorych tabulkach je do 100 tis. Pocet sucastne pristupujucich uzivatelov je cca 30 a databazovy server by mal byt umiestneny na internete(cloud?) Pre firmu to bude klucova aplikacia. ...
macop
Zdravím. Nainštaloval som si VS 2015, ktorého súčasťou je aj Visual Studio Code. Hľadám po internete ako to vlatne funguje a priznám sa, že vôbec tomu nerozumiem. Boli by ste tak dobrý niekto vysvetliť mi o čom to vlastne je, alebo kde by som niečo našiel pre úplných začiatočníkov. Ďakujem.
Ahoj, chtěl bych vytvořit aplikaci na sdílení dokumentů (doc, pdf, xls, txt, pics, ...) pomocí APS.NET, včetně informací kdo dokument uložil, kdy, nějaký krátký popis, funkci new/edit/delete apod. Seznam souborů by se zobrazoval na různých stránkách podle skupin kam patří. Moje představa j...
ASP.NET WebForms
Ahoj, podle dokumentace k .NET je TLS 1.2 podporováno až od verze frameworku 4.5. Nicméně jsem našel stránku - https://support.microsoft.com/cs-cz/kb/3154517 (Support for TLS v1.2 included in the .NET Framework version 2.0 SP2), podle které, se domnívám, by šlo používat TLS 1.2 i na verzi...
WCF/WS, HTTP/HTML, Bezpečnost, .NET
Zdravim Nedari sa mi nainstalovat entity framework do VS 2012 pre postgresql. Nainstaloval som cen NuGet: EntityFramework Npgsql Npgsql for Entity Framework 6 Napriek tomu mi stale neponuka moznost pripojit sa k databaze. Takto vyzera app.config: </configuration> Uz mi ...
Ahoj, v EF Code First mám vazbu 1:N mezi User a UserDevice, kdy jeden User může mít N UserDevice. A ještě konfigurace ve FluentAPI Můj problém je, že když zapíšu tak se mi naloaduje nejen seznam User, ale i seznam UserDevice ke každému z nich. Jakým způsobem můžu udělat select, aby...
C#, Entity Framework
Tomáš Holan
Zdravím. Potrebujem vytvoriť niekoľko bindingsource a nechcem to vypisovať ale urobiť niečo takéto: Je to možné? Ďakujem.
Zdravím máte někdo zkušenost s (MySQL Router a MySQL Fabric) těmito funkcemi popřípadě co můžete doporučit za způsob, když bude zatížen server s DB nebo když bude zatížený IIS server jak funguje přemostění na nezatížený server. Děkuji předem za inteligentnější odpovědi.
ASP.NET/IIS
Josef Mixa
Ahojte, resim zase nejaky problem a nevim si rady. Pred par dny jsem udelal cistou instalaci na Windows 10 Pro, vse funguje v pohode. Hraju si s ASP.NET MVC a chci zobrazit web, tak je vse v pohode, ale kdyz dojde k chybe, vzdy na me skocila vyjimka v ANGLICTINE, ted na me skace v CESTINE. ...
C#, ASP.NET MVC, Visual Studio
vajkuba1234
Zdravim. Mam formular Form1 v nom je dataset z tabulkami. Z tohto formulara otvaram dalsi formular Form2, dataset predavam ako ByRef. Pri odchode z formulara Form2 dam bindingsource.endedit a kontrolujem ci nedoslo k zmene v datasete. Ale ja chcem skontrolovat ci nedoslo k zmene bez bindi...
Mám udělat nápovědu k programu (WinForms + DevExpress) a požadavek je aby v nápovědy byly odkazy, které budou otevírat přímo okna v aplikaci. Máte nápad jak tento požadavek realizovat? Děkuji za pomoc Milan
C#, WinForms
Michal Štěpánek
Dobry den. Mam tabulku "cp_polozky_prislusenstvo" v datasete "IspreDataSet". Naplnim ju cez SqlDataAdapter. Zobrazim v datagrid. Chcem zmazať vybrate riadky v tabulke "cp_polozky_prislusenstvo". To nie je problem. Ale ak pridam do tabulky novy riadok a na...
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít