Nové téma
Zdravím, snažím se, aby po kliknutí na tlačíkto odeslat,se odeslala data z formuláře z FormView a nahrál se soubor, který je vybrán pomocí komponenty FileUpload. Jakmile kliknu na Odeslat tak mi vyskočí následující chyba: Řádek: 2 Chyba: Sys.WebForms.PageRequestManagerServerErrorException: Odka...
C#, ASP.NET WebForms
Adam Suchomel
nedokážu vyřešit jednoduchou věc :( webBrowser1.Navigate("https:\\neco.cz") vyskočí tabulka s akceptací self-signed certifikátu. dám "ano" a vše je jak má být, chtěl bych to ale automatizovat. Nedokážu se tím prostě prokousat. Poradí mi někdo prosím? progooglil jsem vše...
VB.NET
anonym
Dobrý večer, mám takový problém, a asi mi poradí jen tu. Při instalování VS13 for Web, se instaluje i MSSQL 2008 Express. Ale problem je v tom že po snaze se připojít k localni db, přes navicat nebo management studio, to řve že se nepodařilo připojit, prostě jakoby na PC nebyla nainstalovan...
Databáze
Dobrý den, Pokud umístím do nějakého ContentControlu (v příkladu Button) ovládací prvek př. TextBlock a jeho hodnotu Text nabinduji na např. slider, tak se binding chová jak má. Já potřebuji vytvořit vlastní control s contentem. Dědím ho tedy od ContentControl a přepisuji mu style podl...
WPF
Michal Plško
Dobry den, dopredu se omlouvam, ze se mozna nebudu vyjadrovat uplne spravne ve Vasi programatorske hantyrce, povolanim jsem neco diametralne jineho... vytvarim webove stranky, kde si uzivatele planujou svoje pozadavky pro svoje "klienty", v asp.net mvc..asi tyden se trapim se zadanim...
ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC, .NET Tips
Tomáš Holan
Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Jak v ASP MVC se dá vypsat údaje u registrovaném uživateli? Používám VS šablonu kde je už registrace atd.. Takže jsem si registraci trochu upravil a přidal do ní Jméno a Příjmení atd... A vůbec se mi nedaří vypsat nic kromě username pomoci User.Identity...
C#, ASP.NET MVC
zdravím. mám napísanú aplikáciu vo vb net na generovanie hesla z mena, id hardisku, dátumu. chcel by som však aby to bolo online a prístupné až po presmerovaní z paypallu. stránku mám na sites.google.com a tá ponúka možnosť skriptov. Neviem kde začať. M;j program využíva Imports System.Secu...
C#, ASP.NET WebForms, WinForms
Dobry den, potreboval by som pomoc s doplnenim paging do ASP.NET MVC 5, pouzivam Repository, Unit Of Work a Sercice z projectu Funkcionalita v projekte doplnena je len neviem ju pouzivat. viete mi poradit? Dakujem
C#
Ondřej Janáček
Ahoj, mám XNA 2.0 - 3.0 - 3.1, ale 4.0 mi nejde nainstalovat, vždy to hodí tento error.. Nevíte někdo prosím, co s tím? http://postimg.org/image/z8k0kgvid/
XNA
Ahoj potřeboval bych poradit. Dostal jsem nastarost SQLite3 databázi. Kódování db je nastaveno na UTF8. Problém mám s vyčítáním češtiny u jmen. Když svým programem udělám insert a vyčtu si vlastní uloženeé záznamy tak je čeština OK. Ale jakmile vyčítám data již dříve ne mnou uložená tak namísto č...
VB.NET, Databáze
TMK
Jak mám poznat při procházení kolekce v cyklu foreach, že jsem u poslední položky? Příklad: foreach (PriceListItemsRow priceListRow in priceListItems) { If (JsemNaKonci(priceListRow)) .... Else .... } Potřebuji vymyslet čím nahradit v...
Zdravím, mám vytvorené 2 databázy (Local database .sdf) je možné prepojiť ich ? Príklad : V jednej databáze mám meno a priezvisko a ID zamestnanca a v druhej by som chcel aby sa mi zobrazilo v ComboBoxe Meno a priezvisko z databázy 1. Poprosil by som o vysvetlenie, prípadne ukážkový kód. Ďakujem
Dobrý večer, chtěl bych poprosit o radu, mám "web" a v něm uživatele, vše jede na tý šabloně co VS vygeneruje. Chci udělát status adminu (role = admin) Onnline / Offline. Přidal jsem si do DB s uživateli bool Status, a při Loginu mi to zapíše do Status True, teď potřevují nějak ...
C#, ASP.NET MVC, Databáze
Dobrý deň, prosím Vás vie niekto poradiť začiatočníkovi, či je možné zbaviť sa jednoduchým spôsobom čierneho rámika na tlačidle, keď tlačidlo získa "focus" ? (FlatStyle = Flat, BorderSize = 0, MosuDownBackColor = Transparent).
Ondřej Linhart
Ahoj! K distribuci naší aplikace využíváme ClickOnce webovou instalaci. Ve Windows 8 ji ale pro běžného uživatele zastaví SmartScreen-filter, který ji označí jako nedůvěryhodnou. Pořídili jsme tedy certifikát od certifikační autority, kterým jsme podepsali aplikaci i *.exe soubor. Te...
Bezpečnost
Dobrý den, měl bych dotaz ohledně DDEX providera pro Firebird databáze. Nainstaloval jsem DDEX. Do databáze nemohu vytvořit connection, protože chybí Provider pro Firebird. Po googlení jsem našel řešení: do maschine.config nastavení frameworku ve windows se musí přidat PublicKeyTok...
Entity Framework, Databáze
Zdravim, ak by ste zacinali s projektom ako ORM by ste si vybrali EF ci NHibernate? Dakujem za odpoved.
Ahoj, potřeboval bych radu. Chci získat první element XML dokumentu, která má méně než dva atributy (resp. obsahuje pouze atributy Text a Filename). Řešení mám pomocí třídy XMLDocument. Bylo by řešení pomocí XPathDocument výrazně rychlejší u větších XML dokumentů? Můj aktuální kód vypadá ta...
C#, XML
Jan Hranička
Dobrý den, mám na Vás prosbu. Mám v sql tabulku "menu" kde je sloupec "poradi", v asp mám jednoduchou administraci a potrebuji jednoduse menit poradi polozek v administraci aby pri vypisu bylo podle meho nastaveni. Lze toto resit primo v SQL nebo musim v asp udelat precislov...
VB.NET, SQL, Databáze
Vojtěch Dobýval
Dobrý den, pracuji na wysiwyg editoru, ze kterého odesílám maily ve formě html. A potřeboval bych vědět, jakým způsobem se dá odchytit tato událost: Např. z plochy vemu soubor obrazek.jpg a přetáhnu ho do programu (Forms.WebBrowser)... Už mám odchycené kopírování vložení atd., ale tohle přetaže...
C#, WinForms
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít