Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 > >>

Ajax form v jiném formu

Ahoj, rád bych se zeptal zda je nějakým způsobem možné kombinovat AjaxForm v jiném formu např.: Nefunguje mi submit ajaxu. Díky.

ASP.NET MVC

2 odpovědí

02.09.2015 20:48

Marian Benčat

Wave engine - zkušenosti?

Zdravím, chci se zeptat, zda tu má někdo zkušenosti s wave engine http:\\waveengine.net . Pokud to chápu dobře, je oproti monogame zase o něco více abstraktní (je trochu vyše) a obsahuje rovnou už třídy na fyziku (asi ty samé co jsou doporučeny pro monogame). Pokud by někdo dokázal říci pr...

C#, XNA

1 odpovědí

03.05.2015 20:36

anonym

For Each foundFile As String ošetření "nic jsem nenašel"

Zdravím rád bych se zeptal jak ošetřit při hledání souboru metodou když nic nenajde Při použití a nenalezení souboru mi skočí na end sub, ale já bych rád v tomto cyklu testoval zda existuje nějaký soubor a když ne tak zavolat třeba msgbox &quot;nic&quot;. a dál se v tomto cyklu pohybovat ...

VB.NET

5 odpovědí

05.06.2014 12:58

anonym

List (Of String) jako globální proměnná

Dobrý den, prvně nastíním o co mi jde. Chtěl bych mít globální seznam napříč všemi třídami a procedurami, kde bych měl vždy název sloupce a vyfiltrované hodnoty. Ten bych si mohl brát do různých dotazů SQL atd. Protože nevím kolik filtrů bude, nepoužil jsem pole, kde bych musel znát dopředu...

VB.NET, WinForms

3 odpovědí

02.06.2014 16:58

Martin Dybal

Typ Množina (Set) ve Vb.net

Zdravím, existuje ve vb.net něco jako Pythonská množina? Tj pole, které si v metodě add ohlídá aby se v něm každý prvek vyskytl jen jednou, což se dá jednoduše využít při generování neopakujících se náhodných čísel.

VB.NET

9 odpovědí

31.05.2014 19:35

Tomix

Stálé spojení ASP.NET aplikace s MSSQL databází

Dobrý den, mám dotaz ohledně stálého spojení s databází. Provozuji vnitropodnikovou ASP.NET aplikaci, a zjistil jsem, že neustálé otevírání a uzavírání connection velmi zpomaluje chod aplikace. Na tomto webu jsem se dočetl, že je dobré spojení s databází ihned po provedení dotazu uzavírat a t...

ASP.NET WebForms, Databáze

13 odpovědí

31.05.2014 9:52

Michal Štěpánek

ASP.NET MVC Role

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Jak v MVC teď přidám registrovanému uživateli roli? Než jsem si updatoval VS13 na Update 2, tak mi vše fungovalo, ale teď nejde. A nevim jak to vyřešit. Jelikož předtim jsem přidávál role na Nici, ale teď v šabloně kterou vygeneruje VS je misto UserNa...

C#, ASP.NET MVC

7 odpovědí

27.05.2014 12:59

Michal Štěpánek

Přenášení dat mezi formuláři

Ahoj, opět bych se chtěl zeptat na z pohledu programátora zásadní věc. Jakým způsobem bych měl přenášet data mezi formuláři? Přiblížím situaci... Mám hlavní formulář (Form1), kde kliknutím na tlačítko otevřete nový (Form2). V tomto novém formuláři vyplníte TextBox a zavřete formulář. Jakým ...

C#, WinForms

4 odpovědí

24.05.2014 19:10

Jan Hranička

CheckBox v jedne bunce DataGridu

Ahoj potreboval bych vedet jestli jde udelat a jak datagrid ktery bude mit v roznych radcich ruzne typy bunek TextBox | TextBox TextBox | CheckBox Diky moc

C#, WPF

1 odpovědí

20.05.2014 22:46

Tomáš Holan

Ukládání dat aplikace

Ahoj, potřeboval bych poradit ohledně ukládání dat, se kterými pracuje aplikace, ale uživatel nesmí tato data upravovat. Například do souboru &quot;nastaveni.dat&quot; uložím nějaké číslo, které ale uživatel nesmí nijak změnit, protože s ním bude aplikace pracovat (např. při každém spuštění, o...

C#, Visual Studio, Bezpečnost

5 odpovědí

20.05.2014 15:18

Ondřej Linhart

rozdiel medzi vložením komponenty do formulára a definovanim v kóde

Dobrý deň, som začiatočník a nie je mi jasný rozdiel v tom, ak vložím komponentu do formu priamo z okna toolbox, alebo ju definujem priamo v kóde ako new() komponentu. Prosím, aké sú výhody, nevýhody, alebo rozdiely?

VB.NET, WinForms

2 odpovědí

19.05.2014 15:23

anonym

WPF DataGrid, barva pozadí jednotlivých buněk a událost pro kliknutí na buňku

Dobrý den Prosím o radu nebo nějaký odkaz, potřebuju ve wpf zobrazit tabulku hodnot (double), měnit si barvu pozadí buňky a také při kliknutí na buňku zjistit, ze kterého řádku a sloupce buňka je.

WPF

3 odpovědí

16.05.2014 13:28

anonym

Vypocet vyrazu v string premennej

Zdravim. Snazim sa v vb.net vypocitat rovnicu, kt. je v premennej typu string. V MS Access bola funkcia eval. Tu som nasiel toto riesenie: Funguje ale funkcia iif nie je podporovana. To znamena toto skonci chybou: Potrebujem hlavne if funkciu. Ako na to?

VB.NET

4 odpovědí

15.05.2014 22:22

Michal Plško

MVC postback problem

Ahoj, začal jsem používat MVC a jelikož jsem doteď pracoval s Web Forms, mám trochu problém se zorientovat v dané situaci: Používám pro design _layout a potřebuji mít na všech stránkách kontaktních formulář. Takže si ho přidám pomocí beginForm, přičemž když někdo přes něj odešle zprávu, tak se...

ASP.NET MVC, .NET

5 odpovědí

13.05.2014 19:14

Jan Holan

Calendar Extender - formát zápisu

Dobrý den, v aplikaci mám nainstalován Ajax Control Toolkit a z něj využívám Calendar Extender. Bohužel jsem narazil na problém při zápisu do databáze, chci ukládat data do databáze ve formátu dd.mm.yyyy, po výběru se data takto zobrazí, ale do databáze se zapíší ve formátu mm.dd.yyyy. Pora...

C#, ASP.NET WebForms, Databáze

1 odpovědí

13.05.2014 12:30

Adam Suchomel

zpracování TCP komunikace

Zdravím, potřeboval bych trochu nasměrovat. Pomocí následujících metod obdržím 1024 bytů dlouhý string Takovej string může být například: &lt;xml Len=&quot;194&quot; ID=&quot;0&quot; Li=&quot;66&quot;&gt;&lt;data DateTime=&quot;2014-05-13 09:49:03&quot; LRTP=&quot;3&quot; LRTS=&quot;60&q...

VB.NET, Algoritmy, WinForms

0 odpovědí

13.05.2014 11:20

anonym

grafy ve WPF

Prosím o pomoc, jak použít komponentu MS Chart ve WPF nebo jestli existuje tahle komponenta pro WPF. Díval jsem se na WPF toolkit, ale nenašel jsem k tomu dokumentaci. Potřebuju LineChart a AreaChart, bude zobrazeno více průběhl v jednom grafu. Kdyby v tom byla i možnost tisku bylo by super. Před...

WPF

2 odpovědí

11.05.2014 11:06

anonym

VB.NET - potvrzení popup

Dobrý den, poradí mi někdo s potvrzením vyskakovací okna? ZDE: http://imageshack.com/a/img841/7452/o58h.png Potřeboval bych potvrdit &quot;Opustit tuto stránku&quot;. Ale text tlačitka to nepobírá. Děkuji předem za radu.

VB.NET

0 odpovědí

09.05.2014 18:43

anonym

Grid v Button controlu

Dobrý den, potřeboval bych poradit jak roztáhnout grid v Controlu děděném od Buttonu. Grid se neroztáhne přes celý button, jak jsem čekal, ale umístí se na střed a jeho šířka a výška se řídí dle velikostí childů v gridu. To je pro mě nežádoucí, chtěl bych, aby se grid vždy roztáhl po b...

WPF

2 odpovědí

05.05.2014 12:54

Michal Plško

Přidání exif k *.jpg

Dobrý den, máte někdo prosím tip na to, jak k fotce *.jpg přidat data exif? Nějakou manipulací se to ztratilo a já nevím, jak to v kódu přidat. Jsem schopen to pak naplnit pomocí TagLib, ale pokud tam ty data nejsou, tak končím. Děkuji, Hranec.

VB.NET

0 odpovědí

03.05.2014 19:20

Josef Hranec

<< < 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se