Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 > >>

Windows Phone - má smysl se učit programovat?

Zdravím. Jak vidíte budoucnost týkající se microsoftí mobilní platformy? Má smysl se to učit, nechat se někde zaměstnat? Snažit se prorazit v tomto odvětví? Teoreticky je to progresivní platforma, ale reálná čísla?

Windows Phone

37 odpovědí

18.03.2014 19:17

Michal Plško

Uploadování souboru a opožděné zapsání informací do MS SQL

Dobrý den, mám komponentu FormView a v ní při vkládání příspěvku chci uploadovat sobubor a jeho informace zapsat do databáze i s ID příspěvku, který tepre vložím odesláním formuláře FormView. Prozatím uploadování řeším pomocí Ajax Control Toolkit - AsyncFileUpload, kde soubor nauploaduju na serv...

VB.NET, ASP.NET WebForms, Databáze

4 odpovědí

17.03.2014 15:20

Adam Suchomel

Linq lambda

zdravim, rad by som poziadal o pomoc. Mam tabulku z ktorej potrebujem spravit vystup a neviem ako, viete mi niekto pomoct? Tabulka: Vystup co viem spravit je pre stlpec A,B,C a E: potrebujem ale dosiahnuit este aj pre stlpec D: Vieste mi niekto poradit ako? Dakujem za navr...

C#, LINQ

2 odpovědí

14.03.2014 13:23

Zoltan Gutleber

Chybová hláška

Dobrý den, používám ve VB toto: SeznamBS.RemoveAt(0) SeznamTA.Update(Me.DataDS) Toto však skončí chybovou hláškou: Metoda Update vyžaduje při předání kolekce DataRow s odstraněnými řádky platnou událost DeleteCommand. Nemůžete někdo poradit jak to udělat, aby se pomocí BindingSource a ...

VB.NET, Databáze

20 odpovědí

14.03.2014 11:46

Martin Mikulík

Kruhový graf

Snad naposled prosím o pomoc. Nemohu přijít na to jak správně zanést data do kruhového grafu. S XY grafem bych si snad poradil, ale kruhový nemůžu dát dohromady. Modelová situace: 1) Graf zásob na skladě 200ks = 100% = 360° 2) &#39;Ukrojím&#39; 1. prodej 50ks = 25% = 45°, z původního bodu 1 zb...

VB.NET

1 odpovědí

14.03.2014 8:50

Martin Mikulík

Problém řazení kategorii SQL

Mám prosbu ohledne razeni a vypsaní menu s kategoriemi a podkategoriemi. Jedná se mi o výpis z DB do TreeView formou: -MENU1 -Submenu1 -S-Submenu1 -S-Submenu2 -Submenu2 -MEnu2 V tabulce mam sloupce s daty: ID | Nadpis | ID_Submenu ---------------------------- 10101|...

VB.NET, ASP.NET MVC, SQL, Databáze

2 odpovědí

13.03.2014 14:29

anonym

TCP Provider, error 0

Dobrý den, chtěl bych poprosit o radu. Mám ve VB udělaný prográmek, který se připojuje k SQL. Pokud jej pustím z jakéhokoliv počítače / uživatele, tak je vše v pořádku, ale jeden jediný počítač / uživatel se prostě nepřipojí a program - připojení mi hodí chybu : &quot;A network-related o...

Databáze

3 odpovědí

13.03.2014 14:12

Michal Štěpánek

Data dvou databází do jednoho gridu

Zdravím vespolek při pátečním poledni všechny zdejší profesionály. Prosím o radu s pro mě neřešitelným oříškem. Mám dvě databáze. Ke každé mám nachystán conectionstring v podobě: Tyto následně připojuji a plním datagrid asi takto: Umím spojit data dvou tabulek jedné databáze. Ale jak to pro...

VB.NET, Databáze

5 odpovědí

09.03.2014 11:36

Radek Tesař

XNA- Problem pohybu s rotaci

Dobrý den mám problém program mi vzdy padne pri pokusu zmacknuti talacitka pochybu. Problém je někde v Player Update kdyz se pokousim o pohyb. Zde prikladam Tridy: Sprite, Game1, PlayerGame1Sprite Player

C#, XNA

2 odpovědí

07.03.2014 20:22

anonym

ASP Panel

Dobrý den, mám v ASP panelu tabulku a v ní textboxy. Potřeboval bych dynamicky vložit label vedle komponenty. Vytvoření labelu není problém, ale když ho přidám do panelu, tak se vloží až za tabulku. Což není v tomhle případě žádoucí. Jak jej umístím vedle textboxu. Děkuji.

C#, ASP.NET WebForms, .NET

5 odpovědí

06.03.2014 17:14

anonym

WPF validace

Mam TextBox nabindovaný na DataTable, na TextBoxu mam vlastní validaci. Když text edituji validace bez problémů funguje. Problém mam, že po načtení se validace na načtená data neprovede. Netušíte někdo jak to vyřešit? Předem děkuji za jakoukoli radu.

C#, WPF

4 odpovědí

06.03.2014 12:02

Jan Brejník

MICROSOFT WEBPAGES OAUTH LIBRARY pro framevork 4.0?

Dobrý den, nedaří se mi zprovoznit OAUTH píše mi to v NUGET PACKAGES, že požadovaný balík není pro Framework 4.0 k dispozici, bohužel hostingová firma 4.5 nepodporuje je nějaké řešení jak toto obejít? S prací s nuget balíčkama nejsem moc zběhlý :)

VB.NET, ASP.NET WebForms

1 odpovědí

05.03.2014 11:18

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Generace Textur nahodne a atd..

Dobrý den mám jaksi problém. Začánám v XNA ale nechápu ho pořádně a nevím jak vygenerovat v okne třeba 4 nebo 20 obrazcu(textur) nahodne v okne. Chci se naucit tento jazyk a osobne ho jaksi opravdu moc nechapu. Vubec nevim jak na to :( . Programovani me bavi ale nevim jak toto udelat. Takte vubec...

C#, XNA

2 odpovědí

05.03.2014 8:25

anonym

DataGridview jeho vymazani - VB.Net 2010

Zdravim. Da se nejak programove zrusit propojeni mrizky s daty a zrusit jeji nastavenia pak do ni nacist nova data? Pro ilustraci. Mam databazi se sloupci A,B,C,D,E. Prvnim SQL nacte A,C,E a to se mi zobrazi v datagridView. Pak ale potrebuji zpracovat druhy SQL ktery ma zobrazit B,C,D,E, ale v mr...

VB.NET, Databáze

7 odpovědí

03.03.2014 6:29

anonym

OT: CMS pro ASP.NET/MS SQL (free)

Zdravím ve spolek, můžete mi prosím doporučit, nejlépe z vlastní zkušenosti, nějaké CMS běžící na NET technologii a nejlépe i na MSSQL? Nějak nemám dostatek referencí. Koukal jsem např. zde http://abundantcode.com/15-best-asp-net-based-content-management-systemscms/, ale dostatečný obrázek jsem...

ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC, ASP.NET/IIS, .NET

0 odpovědí

28.02.2014 15:12

Ladislav Filip

ASP.NET Country Redirect

Zdravím, chtěl bych se zeptat. Neznáte někdo script pro přeadresaci webu v závislosti na zemi kde se návštěvník nacházi? Př. Jsem v česku, přeadresuje mě to na české stránky. Jsem v anglii, přeadresuje mě to na anglické stránky. Nikde nic nemohu najit. :( Děkuji

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

27.02.2014 15:31

Jan Holan

Index pole od 1

Zdravím. Hledám už půl hodiny a stále jsem to nenašel. Jde mi o to, aby v proměnné index začínal od 1 a né od 0 Vyhledal jsem na internetu, že je k tomu dobrý option base 1, ale mě to nefunguje. předem děkuji za pomoc.

VB.NET

7 odpovědí

26.02.2014 13:29

anonym

Jak nastavit property definovanou as form v editoru?

Ahoj, Potřeboval bych poradit s tímto problémem: Dělám pro svou aplikaci komponentu, která bude sloužit ke konfiguraci různých věcí na více místech aplikace. Jedná se o inherited panel, na kterém je listview, jakýsi navigační bar s různými tlačítky, atd. Jedno z tlačítek má zobrazit formulář/...

VB.NET

0 odpovědí

26.02.2014 10:24

anonym

Prosim, najde se nekdo kdo mi vysvetli tuto trivialnost ?

Dobry den Vsem, jsem zacatecnik, delam muj prvni Outlook Addin a narazil jsem na problem volani kodu(nebo i nastavovani ovladacich prvku) z jine tridy(formulare). Prosim, proc je: me.button1.text - v poradku ta sama trida.button1.text - neni v poradku. Reference to a non-shared member...

VB.NET

4 odpovědí

25.02.2014 20:18

anonym

Lokální databáze vb.net

Dobrý den, Mám vytvořený webový projekt kde využívám lokální DB (.mdf). Momentálně jsme udělali přesun hostingu na forpsi.cz a zde mi bohužel nechodí. Píše viz odkaz : http://www.stavebnipohadka.cz/admin/root.aspx config : &lt;add name=&quot;Admin_Local_Conn&quot; connectionString=&quot;Data...

VB.NET, ASP.NET WebForms, SQL, Databáze

13 odpovědí

25.02.2014 12:12

anonym

<< < 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se