Nové téma
Zdravim. Mam program, v pripade ze spustim viac ako jednu instanciu, tak sa navzajom ovplyvnuju. Ak mam otvorene rovnake formulare v jednej aj druhej instancii tak napr. po stlaceni rozneho tlacidla formular zavrie. Nehadze ziadne chyby, len sa formular zavrie. Sprava sa takto nahodne, nieked...
ADO.NET
gBqsPxAZ
Už po několikáté řeším problém s tím, že si namapuji (nebo pullnu) celý projekt z nějakého verzovacího systému, kde nejsou k dispozici přímo balíčky, ale pouze jejich seznam v souboru packages.config (což je předpokládám správně). Nuget zjistí, že některé balíčky chybí a začne je stahovat do s...
Visual Studio, Knihovny
Přeji pěkný den, nevrátí ASP.NET_SessionId, ač je nastaveno normálně jako cookie a při komunikaci se serverem jej WebBrowser normálně vrací mezi ostatními cookie. Všechny ostatní cookie výše uvedený kód vypíše. Chápu, je to asi nějaké zabezpečení, ale zřejmě poměrně nové, podle některých fór...
VB.NET, WinForms
Dalibor Nový
Vážení přátelé, prosím POMOOOC ! Mám vlastní aplikaci ve vb, která mimo jiné potvrzuje dialog externí aplikace pomocí SendMessage. Při použití lokální konzole nebo při nastavení Auto login (a rebootu) funguje perfektně. Na XP server, na kterém tato aplikace běží, se ale potřebuji často připojo...
VB.NET, WinAPI
Dobrý den, potřebuji pomoci. Asi před 2 roky nám student v naší firmě udělal prográmek za pomocí Visual Basic 2010 Express. Vyplňujeme různé comboboxy a ty se pak kopírují do různých excelovských tabulek po stisknutí tlačítka. Problém nastal při přechodu z excelu 2007 na excel 2013. Program nej...
VB.NET
anonym
Dobrý den, po instalaci NetFrameworku 4.6 (spolu s VS 2015) přestalo fungovat připojení přes SqlConnection na SQL Server (2008 R2), nainstalovaný na stejném PC a přístupný přes TCP/IP - při connection.Open() je vrácena tato chyba: "Při vytváření připojení k serveru SQL Server došlo k chyb...
SQL, Visual Studio, .NET
Ahoj, existuje nějaký program, nebo doplněk VS pro přeformátování kódů ASP.NET aplikace? Dlouho jsem tvořil, a je to takové neúhledné, nedbal jsem na to, a upravovat soubor po souborů se mi nechce. Díky
Visual Studio
Miroslav Holec
Zdravim. potrebujem poradit s ovladanim prvkov v Formview / GridView Mám WEbForm s prvkami kde sú ja Dropdownlisty (DDL) VyberSkupinu a OrgJednotkaDropDownList. VyberSkupinu DDL je priamo na stránke a OrgJednotkaDropDownList DDL je vo Formview1 Mam kod ktorým chcem riadit Enable/Disable...
C#, ASP.NET WebForms
Stano Klanduch
Dobrý den, zkouším vytvařit přihlášení a uživatelskou databázi pomocí tohoto návodu https://msdn.microsoft.com/cs-cz/library/879kf95c(v=vs.100).aspx Mám problém v tomto kroku: Vytvoření člena V nabídce Web klikněte na příkaz Konfigurace ASP.NET. Vyberte kartu Zabezpečení, klikněte na odk...
.NET
Přidal jsem třídu do projektu a nakopíroval do ní hlavičku z jiného souboru plus část kódu. Po otevření projektu a kliknutí v průzkumníku projektu na soubor se mi ale neotevře zdroják, ale prázdný Windows Form. Jak rozdělit třídu obsluhující Form do více souborů?
C#, WinForms
Jan Holan
Po publikování ASP.NET projektu (který na 'localhost' běží bez problému), na FTP server a po pokusu o přejítí na stránku, na kterou je třeba se přilogovat mi tento hlásí chybu: 'Server Error in '/Admin' Application. Configuration Error Description: An error occurred ...
ASP.NET WebForms
Bořivoj Bartoš
Hledám nějaký tutoriál chtěl bych si napsat aplikaci pro Windows 10 která by mi poslouchala na portu COMx a já bych posílal data (teplota , napětí , vlhkost , tlak ... ) z AVR v ASCII a pro začátek by ta aplikace měla jenom zobrazovat ten AVR to mám hotové a používám putty ale to není moc ... ...
C#
Ve své aplikaci potřebuji výstup z jiné externí aplikace, takže se snažím tuto externí aplikaci vzdáleně ovládat (klikat na její tlačítka, posílat klávesové zkratky,...). Zatím jsem zvládl udělení fokusu té externí aplikaci, poslání klávesových zkratek pro vyvolání dialogu i stisk tlačítek v tom ...
František Bílek
Ahoj, potřeboval bych využít krásy pozicování ve WPF a ve své aplikaci generovat XAML dokument. Bylo by však možné tento dokument nějakýk způsobem překonvertovat na PDF? Předem díky za odpovědi
C#, WPF
Dobrý den, mám VB 2010 EE a zkouším si vytisknout text z RichTextBoxu. Vše mi funguje,na obrazovce umím změnit styl písma,kurzívu,tučné apod. Nyní bych chtěl ale tento RichTextBox vytisknout na tiskárně, zda ale mám problém,protože mi to vytiskne jen prostý text,ale chtěl bych to vytisknout úpln...
Dobrý den. Mám aplikaci ve které provádím výpočty. Do této aplikace zadávám vstupní data, která mohu uložit a jindy zase načíst. Na to jak naasociovat tyto soubory k mé aplikaci je tu návodů dost. Pokud si ale tyto uložené soubory podle koncovky naasociuju ke své aplikaci, logicky se spustí aplik...
Martin Mikulík
Dobrý den, potřeboval bych poradit jak jednoduše ve VB vymazat všechny položky v databázi. Dělám to takto: Je to ale pomalé a určitě existuje lepší způsob. Zkoušel jsem DataDS.Tables("Tabulka").Clear() ale bez úspěchu. Předem děkuji za radu.
VB.NET, WinForms, Databáze
Přátelé vím že už se zde toto téma probíralo, ale nějak mi to nepomohlo, problém je v tom že potřebuji dostat do tabulky ms access cca 50000 řádků z textového souboru a nebo přímo z připojené tabulky do db, ale pře tím se musí data rozpársovat, každá položka trochu jinak - každá má v sobě různé o...
Roman Masek
Ahoj, mám tento kód, který otevírá modální okno, a následně hodnotu z tohoto okna má zapsat do textového pole. Děje se tak ve všech prohlížečích, kromě Chrome. Dokážete mi poradit, co je špatně? V modálním okně: Díky
ASP.NET WebForms, JavaScript
Ahoj, poradí mi někdo jak dostat do databáze hodnotu času ve formátu: "00:00.000" (mm:ss:ms) aby se to chovalo jako čas? Našel jsem toto http://dev.mysql.com/doc/refman/5.6/en/fractional-seconds.html -> TIME(2), ale phpMyAdmin mi to nechce vzít.
SQL
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít