Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 > >>

FTP Upload - exception při zavírání streamu

Zdravím, uploaduji na svůj FTP server malý soubor tímto kódem: Při ukončení tohoto using mi to vždy vyhodí obecnou WebException o narušení protokolu, která neobsahuje žádnou InnerException: Soubor se na FTP server úspěšně uploaduje, jenom mi to vyhazuje tuto výjimku. Nemám nějak špat...

C#, I/O operace

4 odpovědí

23.04.2023 0:31

gBqsPxAZ

Breeze pro rich data

Ahoj, chtěl by jsem se vás zeptat, zda mate nějakou zkušenost pozitivní/negativní s Breeze (nejlépe v kombinaci s Angularem a na straně serveru WebApi). Přemýšlel jsem o jeho použití, ale jsem tak trošku na váškách. Díky za info ;)

JavaScript

2 odpovědí

01.09.2015 15:39

Marian Benčat

portable IIS

Dobrý den všem profíkům, zajímalo by mě jestli existuje nějaká portable verze IIS nebo ASP.net serveru... Děkuji za informace

ASP.NET/IIS

3 odpovědí

06.12.2013 10:32

Jan Holan

Vytisknutí formuláře

Převádím svůj program z Fortranu do VB2010 (statika výpočty sil). Výstup tvoří též grafické průběhy silových veličin které už mám zobrazeny na obrazovce ve FORM2. Jak programově umožnit případnou volbu otištění obsahu Form2 na tiskárnu s umožněním volby velikosti obrazu tisku.Program musí dále po...

VB.NET, WinForms

3 odpovědí

20.11.2013 12:05

anonym

Cesta k souboru

Zdravím, nemá prosím někdo zkušenost s tím, když chci aby se soubor uložil přímo do adresáře k EXE souboru spuštěného programu? Mám problém s cestou. Soubor se mi ukládá na plochu což nechci. K určení cesty používám tohle Dřív jsem používal (../info.txt) ale bojím se různých prostředí růz...

VB.NET

11 odpovědí

16.11.2013 0:36

Jan Holan

Funkcia na vypísanie krivky

Poradí mi niekto funkciu alebo program na vykreslenie krivky, ktorá by prechádzala zadanými bodmi? Je ich viac ako 20 a menej ako 100. Je to jedno či je to interpolácia alebo aproximácia.

C#, VB.NET

4 odpovědí

14.11.2013 18:12

Lubos Blader

C# použitie Caliburn Micro v user control library

Zdravím, som nováčikom v C# a mám problém, s ktorým si neviem dať rady.. Vytvoril som si nový komponent typu: user control library, kde som si navrhol grafický interface, povytváral som si priečinky Models, Views a ViewModels.. Caliburn Micro viem použiť pri App (kde sa nadefinuje spojenie s ...

C#, .NET Tips

0 odpovědí

14.11.2013 14:14

Lukáš Čaniga

DataTimePicker - zachycení a zablokování změny datumu

Zdarec !! Nutně bych potřeboval, pro zdejší machry, triviální záležitost. Mám komponentu Dim Kalendar As datatimepicker a potřebuji následující věc. Mám proměnnou, která říká, že ve formuláři BYLA/NEBYLA provedena změna pakliže změna=TRUE a pokusím se provést změnu datumu v Kalendar vyběhne Msg...

VB.NET

7 odpovědí

14.11.2013 10:20

Radek Tesař

chart control, get x axislabel

Dobrý den, existuje chart, kde jsem aktivoval kurzor X a Y kurzory. Není problém kdekoliv po klinutí do chartu vypsat axis Y-hodnotu, nicméně se mi nedaří dostat hodnotu X-Axis, resp X-ovou AxisLabel. X-ovou osu (labels) tvoři double čísla z listview. Dokážu zjistit pouze skutečnou hodnotu X osy ...

VB.NET, ASP.NET WebForms

0 odpovědí

13.11.2013 11:40

Radek Figalla

Dotnetportal

Vzhľad a funkcie nového webu sú celkom fain. Chýba mi počet pozretí príspevkov a forum off (ak nevidím zle :-)).

WinForms

0 odpovědí

12.11.2013 20:41

Lubos Blader

Chart Control, get X axisLabel

Dobrý den, existuje chart, kde jsem aktivoval svislou a vodorovnou souřadnici při kliknutí do chartu. Není problém vypsat axis Y-hodnotu, nicméně se mi nedaří dostat hodnotu X-Axis, resp X-ovou axis.label, kde jsem nechal přiřadit jisté double čísla (ze sloupce listview). Dokážu zjistit pouze sku...

VB.NET

1 odpovědí

12.11.2013 17:52

anonym

Práce s daty mezi 2 Formy

VB.NET

4 odpovědí

12.11.2013 16:47

anonym

předávání hodnot mezi více vlákny

Dobrý den, prosím o radu jak předat hodnotu z jiného vlákna a z jiného modulu. Pokud je vše v hlavním formuláři, tak mi to vše funguje. Ale jakmile přidám module a přesunu to tam, tak to přestane fungovat. Program je následující. Mám formulář na něm textbox a 2xbutton, kód je následující. ...

VB.NET

4 odpovědí

12.11.2013 16:04

anonym

Uložení nových hodnot label

Zdravím a přeji hezký den. Nevíte jak snadno uložit přepsané labely na stránce ? Při obnovení stránky se mi vrátí defaultní hodnoty a já bych potřeboval, aby mi zůstali ty nové přepsané i při obnovení stránky. Díky za odpovědi

ASP.NET MVC

7 odpovědí

12.11.2013 14:17

pavelekmarek

Proč HTML a ne pluginy?

Zdravím. Už nějakou dobu se mluví výměně pluginů za html5 Že je to dobře - takovýto názor razí většina it gigantů (ms, google, apple,...) Proč je to dobře? Co je na těch pluginech tak špatně? Je vůbec možné je nahradit html 5? Spoutu online her je stále ve flashi - šly by udělat ve stejném...

Silverlight, HTTP/HTML

5 odpovědí

12.11.2013 3:51

Ondřej Linhart

Jaka je syntaxe pro zjisteni indexu na kterem zaznamu jsem v comboboxu v DOTNETu ?

Jaka je syntaxe pro zjisteni indexu na kterem zaznamu jsem v comboboxu v DOTNETu ? Chci aby se mi vratilo cislo na kterem zaznamu jsem pri vyberu z comboboxu. Napr. existuje urcity ciselnik z ktereho vybiram zaznemy a stojim li na prvni vete, tak abych zjistil,ze je to zaznam ktery vrati index 0,...

VB.NET, ASP.NET WebForms, Databáze

3 odpovědí

11.11.2013 23:46

pavelekmarek

genericka factory v typescript

ahoj, poradi mi nekde jak udelat generickou factory nejake odvozene tridy v typescriptu? neco ve smyslu teto nefunkcni metody: dataservice&lt;T extends DataService&gt;() { if (typeof this.instances[T.serviceName] == &#39;undefined&#39;) { this.instances[T.serviceName] = new T(); } ...

JavaScript

1 odpovědí

11.11.2013 11:43

Tomáš Holan

SQL dotaz a diakritika

Zdravim, mam takýto problem. Mam tabulku v ktorej mam stlpcec z textom s diakrikou a narazil som na jeden problem. ked dam dotaz TAk mi nájde správne aj riadky z textom &quot;ODD. OPERAČNÉHO RIADENIA&quot;. Akonáhle použijem v dotaze diakritiku tak to nefunguje. Viem že to má súvis s...

SQL

3 odpovědí

11.11.2013 9:31

Jan Holan

Uložení nových hodnot label

Dobrý den Potřeboval bych poradit s uložením přepsaných hodnot v labelu. Při obnovení stránky mi to navrátí defaultně nastavené hodnoty. Potřeboval bych, aby se tam uložili nové hodnoty a zůstali tam. Děkuji za odpovědi

ASP.NET MVC

0 odpovědí

10.11.2013 11:55

anonym

Číslo s oddělením tisíců

Zdravím, lze nějak u proměnné typu Integer oddělit tisíce aniž bych ho převedl na String? Myslím tím číslo( 25456154 ) nějak zformátovat s oddělením mezerama na ( 25 456 154 ) stejně tak jak to umí komponenta NumericUpDown když se zapne oddělování tisíců.

VB.NET

6 odpovědí

09.11.2013 14:00

Pavel Hlávka

<< < 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se