Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 > >>

Jak ukladat lokalizovana data, jak resit sdileni kodu mezi projekty, jak resit napr formatovani datumu

Ahoj, existuje nejake doporuceni jak ukladat lokalizovana data? Jedana tabulka s id tridy? Nebo trida a lokalizovana trida? A tyto dvojice pro vsechny? Jak se resi situace kdy potrebuju v projektech rozlisit jen nektere tridy napr. Kazdy projekt ma jiny zdroj dat - ruzne importni moduly xml so...

ASP.NET MVC

1 odpovědí

31.08.2015 17:16

Marian Benčat

uložení hesla ve webconfigu

Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli existuje nějaké řešení, aby nebylo heslo do databáze uložené ve web.config, nebo aby bylo zašifrované a samozřejmě, aby ho mohl entity framework použít. Nikdo se sice k web.configu nedostane, ale ten kdo má přístup na server tak se může podívat na připojení...

ASP.NET MVC, Entity Framework, Databáze

11 odpovědí

22.12.2014 12:31

Jan Holan

VS 2010 Visual Basic - předávání řízení, Focus

Dobrý den. Vytvořil jsem si program na kopírování souborů. Mám však problém. Když kopíruji dlouhé soubory (filmy atd.) tak program nereaguje na příkazy kde vypisuji, který soubor se momentálně kopíruje. Př. . . . tbPokec.Text = &quot;Kopíruje se &quot; &amp; poc &amp; &quot;/&quot; &amp; ce...

VB.NET, Visual Studio, Algoritmy, WinForms

8 odpovědí

08.12.2014 9:58

anonym

Aktualizace ListView ve WPF

Všechny zdravím, pracuji na jednoduché WPF aplikaci, která v rychlém sledu &quot;čte&quot; nějakou periférii (např. joystick v intervalech cca 250ms) a informace prezentuje uživateli. Informace jsou ve formě Klíč - Hodnota. Jako základní prezentační prvek jsem zvolil ListView/GridView o dvou ...

VB.NET, WPF

2 odpovědí

07.12.2014 18:21

Petr Zizka

Ztráta místa na disku.

Dobrý den. Stala se mně divná věc. Kopíroval jsem soubory z disku na disk a když jsem vše zkopíroval, počítač jsem vypnul. Jaké bylo moje překvapení, když po opětovném spuštění PC jsem zjistil, že cílový disk chybí. V nástrojích pro správu jsem viděl disk, resp. volný prostor na jednom z disků a ...

Hardware

1 odpovědí

06.12.2014 7:34

Michal Štěpánek

Xml komentáře jako má VB

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je možné, aby se zobrazovaly xml komentáře v C# stejně jako to má VB ? (Minimalizované zobrazují první řádek v summary, u C# vidím jen ///&lt;sumary&gt; ...) Děkuji

Visual Studio

0 odpovědí

04.12.2014 15:11

anonym

HW kľúče

Dobrý deň, Rád by som poprosil o Vaše názory na používanie HW USB kľúčov na ochranu SW, nemám s tým žiadne skúsenosti, zaujímalo by ma či je to spoľahlivé riešenie, prípadné problémy a.p. Vopred Ďakujem.

VB.NET

5 odpovědí

04.12.2014 8:39

anonym

Jak na SELECT - začátečník

Zdravím, potřeboval bych pomoci s následujícím problémem. Mám tabulku energie, kde jsou sloupce id, datum a impuls. Do pole impuls se ukládá aktuální hodnota z elektroměru každých 10 min. Když chci zjistit kolik jsem spotřeboval za den kWh, použiju tento dotaz: tohle funguje správ...

Databáze

7 odpovědí

03.12.2014 15:15

anonym

Preprocessed T4 templates

Zdravím, poslední dobou často a hojně využívám preprocessed T4 templates pro generování strukturovaných emailů v rámci svých aplikací. Aktuálně však řeším požadavek, kde bych velmi uvítal, pokud by T4 template byla v rámci aplikace jako modifitkovatelný soubor a nebyla součást kompilované apli...

C#

1 odpovědí

03.12.2014 13:51

anonym

Prihlásenie do databázy z Wpf

Poradí mi, prosím, niekto, ako sa prihlásiť do SQL darabázy z Wpf. Doteraz sa mi nepodarilo prihlásiť do žiadnenj databázy zo žiadného jazyka na prvý pokus. Ak sa to dá, tak jednoducho. Mne už to tak nemyslí. A ešte mi povedzte, že ak chcem potvrdiť nejaké tagy pre výber oblasti programovania, ak...

C#, Databáze

3 odpovědí

01.12.2014 18:00

Lubos Blader

Windows Phone 8.1 - obsluha raw notifikace?

Zdravím, pracuji na Windows Phone 8.1 aplikaci a konkrétně push notifikace mi tedy daly zabrat (používám Windows Azure). Sice už mi fungují, ale přesto mi není pár věcí jasných. Používám Raw notifkace, protože ze serveru si nechvávám posílat čistě data, která bych si chtěl zpracovat sám. ...

Windows Phone

0 odpovědí

01.12.2014 16:21

anonym

Automatická aktualizace aplikací

Dobrý den, měl bych jeden teoretický dotaz týkající se automatické aktualizace aplikací. Naprogramoval jsem windows službu, která běží pod účtem LocalSystem. Tato služba pod uvedeným účtem spouští instalátor (v mém případě InnoSetup). Pro toto řešení jsem se rozhodl z toho důvodu, že bych ...

VB.NET, WinForms

0 odpovědí

01.12.2014 16:20

anonym

Webová služba přes certifikát

Zdravím, mám dotaz. Mám projekt, kde se přihlašuji k webové službě na základě certifikátu .pfx. Na mém počítači funguje vše jak má. To znamená, že služba s certifikátem funguje. Pokud ale stejnou aplikaci spustím na jiném pc, tak na některých mi to nahlásí &quot;request was aborted could n...

.NET

5 odpovědí

01.12.2014 11:07

Jan Holan

Zobrazení okna při výběru z Calendarextender od -do vrací chybu

Dobrý den, potřeboval bych poradit ohledně zobrazení chybové hlášky: &quot;Zobrazení modálního dialogového okna nebo formuláře je neplatná operace, pokud aplikace není spuštěna v režimu UserInteractive.&quot; Pokud by někdo mohl :-) ,díky Podrobnosti o výjimce: System.InvalidOperationExcept...

C#, ASP.NET WebForms

3 odpovědí

30.11.2014 23:47

Jan Holan

Generování HTML

Zdravím všechny, rád bych se zeptal proč mi razor generuje jiné HTML u těchto dvou cyklů: U prvního se vše vygeneruje pěkně s indexy jednotlivých cyklů v názvech každého s elementů, ale u druhého mají všechny HTML elementy stejná jména. Díky za radu.

ASP.NET MVC

3 odpovědí

27.11.2014 16:55

Stanislav Lukeš

Ukládání TabPages

Zdravím, vytvářím program a potřebuji jednu věc, přes kterou se nemohu dostat. V programu mám systém na generování TabPage a chtěl bych, aby se celá ta vygenerovaná tabpage celá uložila a znova zobrazila(načetla) při dalším spuštění i s jejím obsahem. Předem děkuji za všechny odpovědi.

VB.NET

0 odpovědí

26.11.2014 21:24

anonym

Fyzické zrušení souboru mdb po předchozí aktualizaci

Dobrý den, používám VB EE 2010 a pro práci s daty používám accesovské soubory - přípona &quot;.accdb&quot;. V programu si otevřu takýto soubor např. tímto příkazem: Conn = New Data.OleDb.OleDbConnection( _ &quot;Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=soubor.acc...

VB.NET, Databáze

1 odpovědí

25.11.2014 0:20

Michal Štěpánek

Problém s DataBindingem na objektu TabControl

Dobrý den, narazil jsem na docela zásadní problém s napojením objektů hostovaných v TabControlu na data. Konkrétně v mém případě má objekt TabControl dvě záložky (TabPage1 a TabPage2). Na každé záložce je několik objektů TextBox. V metodě Load formuláře všechny objekty TextBox navážu na data,...

VB.NET, WinForms, Databáze

2 odpovědí

20.11.2014 10:59

anonym

VisualStudio2013 - VisualBasic - TreeView

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak mohu přes ContextMenuStrip přesouvat položky v TreeView. Děkuji za odpověď.

VB.NET

3 odpovědí

18.11.2014 11:16

LS LH

Jak ukladat lokalizovana data, jak resit sdileni kodu mezi projekty, jak resit napr formatovani datumu

Ahoj, existuje nejake doporuceni jak ukladat lokalizovana data? Jedana tabulka s id tridy? Nebo trida a lokalizovana trida? A tyto dvojice pro vsechny? Jak se resi situace kdy potrebuju v projektech rozlisit jen nektere tridy napr. Kazdy projekt ma jiny zdroj dat - ruzne importni moduly xml so...

ASP.NET MVC

0 odpovědí

16.11.2014 22:58

anonym

<< < 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se