Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 > >>

Proč se pole typu Object přetypuje na pole typu String??

- Visual Studio 2010 Ultimate Dobrý den, mám takový problém a vůbec ho nechápu. Mám definovanou proměnnou typu Object. A do ní přiřazuji pole a vše je v pořádku: Teď obsahuje proměnná params pole se dvěma hodnotami. A to se Stringem a datem. Ale když do ní přiřadím více druhů datových typů...

VB.NET

6 odpovědí

06.08.2013 17:41

Tomáš Herceg

vypočet stale vychadza nula

Po použití tohto jednoducheho kodu vychadza vždy nula. Nevie niekto prečo???? Dakujem

VB.NET, Algoritmy

6 odpovědí

06.08.2013 13:27

Tomáš Herceg

Jak počítat s velkými čísly?

Zdravím, jak bych mohl počítat s velkými čísly? Mám program, který mi vytváří prvočísla, všechny proměnný v decimalu. Avšak myslím na budoucnost a zajímalo by mě, jak bych mohl pracovat o číslech, který mají třeba 1000 cifer? Děkuji

VB.NET

2 odpovědí

15.07.2013 0:26

juraj ondrus

Klonování objektů za běhu

Dobrý den, prosím o pomoc, potřebuji poradit jak kopírovat resp. klonovat objekty za běhu aplikace. Např. si vytvořím obrázek a chtěl bych ho např. 6 x vytvořit znovu (naklonovat), to samé např. u textboxů, tlačítek apod. je nutné aby se objekty skopírovali se vším všudy (stejné vlastnosti) N...

VB.NET

3 odpovědí

13.07.2013 13:12

Ondřej Linhart

Podmínka seznamu v DataGridView

Dobrý den, nemohu najít, jak nastavit DataGridViewComboBoxColumn aby nebyla nutnost souhlasu s DataSource (seznamem). Chtěl bych mít možnost zapsat do buňky jak vybranou hodnotu ze seznamu, ale i jiný text. Mohl by mě někdo navést. Děkuji Visual Studio Express 2012

VB.NET

0 odpovědí

12.07.2013 12:56

anonym

pridavanie listview subitem do listboxu

Dobry den! Chcel by som sa spytať prečo ked použijem nasledovny kod: Dim i As Integer For i = 0 To 1 ListBox1.Items.Add(ListView1.Items(i).SubItems(3)) Next tak mi do listboxu hodí nie len obsah samotnej kolonky ale aj &quot;listviewsubitem(1,6)...

VB.NET

1 odpovědí

11.07.2013 22:53

anonym

ščítavanie v listview

Dobry den! Vedel by neikto uviesť nejaky priklad ako viem ščítať hodnoty napriklad zo stlpca č.3 v listview? niešo na sposob:tetxbox1.text = listview1.items(0).subitem(3) + listview1.items(1).subitem(3)+ listview1.items(2).subitem(3) (viem že čo som napisal je hluposť a len pre popísan...

VB.NET

1 odpovědí

11.07.2013 15:30

anonym

Spuštění více příkazů v CMD

Dobrý den, potřebuji spustit dva příkazy najednou podobně jako v dávkovém souboru. Například 1) @echo off 2) APPDATA ... Zkoušel jsem to jak přes Shell a přes Process.Start. Díky :)

VB.NET

1 odpovědí

11.07.2013 15:09

Ondřej Linhart

Změna volby ze seznamu na webové stránce

Dobrý den, potřeboval bych poradit jak změnit výběr v drop-down listu z webové stránky (ve WebBrowser) - příklad na http://goo.gl/LeRns, výběr &quot;vybrat mobily technicky vybavené&#8230;&quot;. Něco jako když potřebuji stisknout tlačítko na stránce, tak použiji příkaz .InvokeMember(&quot;click&...

VB.NET

0 odpovědí

08.07.2013 18:52

anonym

SQL Compact edition - nahradit IS NULL

Dobrý den, marně se nějakou dobu snažím nahradit v SQL CE databázi funkci IS NULL, která zde není. V MSSQL databázi mám tento dotaz: V SQL databázi jsem se snažil jako proměnnou proměnné dosadit a pak ale SQL server to povařuje za chybnou synatxi. Jak SQL CE databázi předat nepovinné ...

SQL, Databáze

2 odpovědí

07.07.2013 9:52

František Hůle

default webbrowser

Ahoj má dotaz. Dělám menší bot na jednu stránku. dělám to přes webbrowser1 a já nechci aby se mi to ukazovalo přes IE (poznám podle zvuku otevírání IE) ale přes výchozí prohlížeč a ještě... Nedá se nějak ulehčit webbrowser, aby se neotevírali obrázky, ale jen to, co potřebuji třeba zde htt...

VB.NET

5 odpovědí

06.07.2013 20:09

anonym

otvorenie txt suboru do listview

Ahoj! Mam otazku: Napisal som kod na ukladanie dát z listview do txt suboru a potreboval tento text ktory nim uložím opať otvoriť do listview. problem je ale že všetko čo som uložil (každý stlpec oddeleny meddzerou &quot;&quot;) sa mi otvorí do listview iba do jedneho stlpca. Tu je kod: ...

VB.NET

11 odpovědí

06.07.2013 18:12

Jakub Blažej

Video na webu

Zdravím, pracuji na jednom projektu - webové stránce, na které budou videa. Videa budou přidávat uživetelé, takže přemýšlím, jaký způsob přidávání videí na stránky bude nejjednodušší pro ně. Zatím mě napadlo nahrát video na Youtube a pak jenom vkládat do databáze vybenerovaný html kód &lt;infra...

Offtopic

0 odpovědí

06.07.2013 15:57

Jiří Zdvomka

vypsání všech txt souboru do listboxu

Ahoj potřeboval bych nějaký příkaz, aby co bylo ve složce (txt soubory) by mi to vypsalo do listboxu1, každý txt soubor = listbox item a kdyby jsem klikl na item tak aby se mi načetl txt obsah Stačí někam nasměrovat předem děkuji

VB.NET

4 odpovědí

04.07.2013 21:34

anonym

gridview

Zdravím, jak nejlépe předat hodnoty řádku v gridview jedné stránky do textboxů na druhé stránce. Oba prvky budou z jedné databáze, rozdílných tabulek. např. gridobsahuje Jméno a příjmení vyplněno z tabulky1, po kliknutí na link příjmení, přechod na další stránku kde bude textbox Jméno a P...

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

01.07.2013 14:21

anonym

Rozdiel medzi 2 dátumami

Prosím Vás, potrebujem vypočítať rozdiel medzi 2 dátumami, aby bol výsledok v dňoch. ďakujem

.NET

2 odpovědí

01.07.2013 13:33

Vladimír Tomek

Bezpečnost dat - databáze (sqlite)

Mám dotaz. Přesedlal jsem ve VB NET nejdříve z Access na SQLCe, nyní z duvodu jednodušší distribuce na SQLite. Pokud zahesluji silným heslem databázi sqlite, mohu ji považovat za bezpečnou, anebo je potřebné šifrovat i samotné údaje? Textové informace lze zašifrovat zcela jednoduše, ale mám...

VB.NET

6 odpovědí

30.06.2013 22:36

anonym

Kompilace ZDOOMa, chyba LNK1181

Když sestavuji 14 projektů zdooma, u posledního a nejdůležitějšího mi VS 2012 vypíše chybu fatal error LNK1181: cannot open input file &#39;.\Release\a.obj&#39;. Googlení tohoto problému vždy ale ukazuje na chybějící *.lib soubor, nikoliv však *.obj. Knihovny potřebné ke kompilaci jako FMOD, Dire...

VB6/VBA

0 odpovědí

30.06.2013 12:40

anonym

Komunikace mobil - server

Mám měřicí stanici - teplota, napětí baterie a podobně. Jak tyto údaje dostat do mobilu? Je několik možností a všechny mají nějaké ale: 1) Modem GSM - přenášet hlasově nebo SMS. Válí se mi tady starý modem Siemens TC35i. Ale nedaří se mi najít knihovna pro VB. Do AT příkazu se mi nechce, proto...

VB.NET, Hardware

1 odpovědí

27.06.2013 22:09

Ondřej Linhart

Zvuky ve VB

Zdravím, dá se generovat zvuk přímo z VB? Něco jako v dosovksém Turbo Paskalu příkaz Beep - parametr kmitočet, délka. Jak se vyvolá systémový zvuk? (Spouštění Windows, kritické zastavení a podobně)

VB.NET

3 odpovědí

27.06.2013 22:07

Ondřej Linhart

<< < 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se