Nové téma
- Visual Studio 2010 Ultimate Dobrý den, mám takový problém a vůbec ho nechápu. Mám definovanou proměnnou typu Object. A do ní přiřazuji pole a vše je v pořádku: Teď obsahuje proměnná params pole se dvěma hodnotami. A to se Stringem a datem. Ale když do ní přiřadím více druhů datových typů...
VB.NET
Tomáš Herceg
Po použití tohto jednoducheho kodu vychadza vždy nula. Nevie niekto prečo???? Dakujem
VB.NET, Algoritmy
Zdravím, jak bych mohl počítat s velkými čísly? Mám program, který mi vytváří prvočísla, všechny proměnný v decimalu. Avšak myslím na budoucnost a zajímalo by mě, jak bych mohl pracovat o číslech, který mají třeba 1000 cifer? Děkuji
juraj ondrus
Dobrý den, prosím o pomoc, potřebuji poradit jak kopírovat resp. klonovat objekty za běhu aplikace. Např. si vytvořím obrázek a chtěl bych ho např. 6 x vytvořit znovu (naklonovat), to samé např. u textboxů, tlačítek apod. je nutné aby se objekty skopírovali se vším všudy (stejné vlastnosti) N...
Ondřej Linhart
Dobrý den, nemohu najít, jak nastavit DataGridViewComboBoxColumn aby nebyla nutnost souhlasu s DataSource (seznamem). Chtěl bych mít možnost zapsat do buňky jak vybranou hodnotu ze seznamu, ale i jiný text. Mohl by mě někdo navést. Děkuji Visual Studio Express 2012
anonym
Dobry den! Chcel by som sa spytať prečo ked použijem nasledovny kod: Dim i As Integer For i = 0 To 1 ListBox1.Items.Add(ListView1.Items(i).SubItems(3)) Next tak mi do listboxu hodí nie len obsah samotnej kolonky ale aj "listviewsubitem(1,6)...
Dobry den! Vedel by neikto uviesť nejaky priklad ako viem ščítať hodnoty napriklad zo stlpca č.3 v listview? niešo na sposob:tetxbox1.text = listview1.items(0).subitem(3) + listview1.items(1).subitem(3)+ listview1.items(2).subitem(3) (viem že čo som napisal je hluposť a len pre popísan...
Dobrý den, potřebuji spustit dva příkazy najednou podobně jako v dávkovém souboru. Například 1) @echo off 2) APPDATA ... Zkoušel jsem to jak přes Shell a přes Process.Start. Díky :)
Dobrý den, potřeboval bych poradit jak změnit výběr v drop-down listu z webové stránky (ve WebBrowser) - příklad na http://goo.gl/LeRns, výběr "vybrat mobily technicky vybavené…". Něco jako když potřebuji stisknout tlačítko na stránce, tak použiji příkaz .InvokeMember("click&...
Dobrý den, marně se nějakou dobu snažím nahradit v SQL CE databázi funkci IS NULL, která zde není. V MSSQL databázi mám tento dotaz: V SQL databázi jsem se snažil jako proměnnou proměnné dosadit a pak ale SQL server to povařuje za chybnou synatxi. Jak SQL CE databázi předat nepovinné ...
SQL, Databáze
František Hůle
Ahoj má dotaz. Dělám menší bot na jednu stránku. dělám to přes webbrowser1 a já nechci aby se mi to ukazovalo přes IE (poznám podle zvuku otevírání IE) ale přes výchozí prohlížeč a ještě... Nedá se nějak ulehčit webbrowser, aby se neotevírali obrázky, ale jen to, co potřebuji třeba zde htt...
Ahoj! Mam otazku: Napisal som kod na ukladanie dát z listview do txt suboru a potreboval tento text ktory nim uložím opať otvoriť do listview. problem je ale že všetko čo som uložil (každý stlpec oddeleny meddzerou "") sa mi otvorí do listview iba do jedneho stlpca. Tu je kod: ...
Jakub Blažej
Zdravím, pracuji na jednom projektu - webové stránce, na které budou videa. Videa budou přidávat uživetelé, takže přemýšlím, jaký způsob přidávání videí na stránky bude nejjednodušší pro ně. Zatím mě napadlo nahrát video na Youtube a pak jenom vkládat do databáze vybenerovaný html kód <infra...
Offtopic
Jiří Zdvomka
Ahoj potřeboval bych nějaký příkaz, aby co bylo ve složce (txt soubory) by mi to vypsalo do listboxu1, každý txt soubor = listbox item a kdyby jsem klikl na item tak aby se mi načetl txt obsah Stačí někam nasměrovat předem děkuji
Zdravím, jak nejlépe předat hodnoty řádku v gridview jedné stránky do textboxů na druhé stránce. Oba prvky budou z jedné databáze, rozdílných tabulek. např. gridobsahuje Jméno a příjmení vyplněno z tabulky1, po kliknutí na link příjmení, přechod na další stránku kde bude textbox Jméno a P...
ASP.NET WebForms
Prosím Vás, potrebujem vypočítať rozdiel medzi 2 dátumami, aby bol výsledok v dňoch. ďakujem
.NET
Vladimír Tomek
Mám dotaz. Přesedlal jsem ve VB NET nejdříve z Access na SQLCe, nyní z duvodu jednodušší distribuce na SQLite. Pokud zahesluji silným heslem databázi sqlite, mohu ji považovat za bezpečnou, anebo je potřebné šifrovat i samotné údaje? Textové informace lze zašifrovat zcela jednoduše, ale mám...
Když sestavuji 14 projektů zdooma, u posledního a nejdůležitějšího mi VS 2012 vypíše chybu fatal error LNK1181: cannot open input file '.\Release\a.obj'. Googlení tohoto problému vždy ale ukazuje na chybějící *.lib soubor, nikoliv však *.obj. Knihovny potřebné ke kompilaci jako FMOD, Dire...
VB6/VBA
Mám měřicí stanici - teplota, napětí baterie a podobně. Jak tyto údaje dostat do mobilu? Je několik možností a všechny mají nějaké ale: 1) Modem GSM - přenášet hlasově nebo SMS. Válí se mi tady starý modem Siemens TC35i. Ale nedaří se mi najít knihovna pro VB. Do AT příkazu se mi nechce, proto...
VB.NET, Hardware
Zdravím, dá se generovat zvuk přímo z VB? Něco jako v dosovksém Turbo Paskalu příkaz Beep - parametr kmitočet, délka. Jak se vyvolá systémový zvuk? (Spouštění Windows, kritické zastavení a podobně)
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít