Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 > >>

vb 2008 sčítanie stlpcov listview

Dobry večer! Vedel by mi niekto napisať kratky kod alebo poradiť ako sčítať všetky položky z daneho stlpca v listview? Dakujem

VB.NET, .NET Tips

3 odpovědí

20.09.2016 18:06

anonym

Visual studio systém brzdící

Ahoj. Mám už starší počítač (4GB ram, T6500). Jednou za čas přeinstaluji OS, který čerstvě nový šlape perfektně. Neobejdu se bez jisté skladby programů, mezi které patří i VS. Můj subjektivní pocit týkající se rychlosti systému mě přivádí k myšlence, že VS brzdí celý systém. Prostě je to takové ...

Visual Studio

4 odpovědí

26.02.2014 22:03

anonym

Naplnění ComboBoxu v DataGridTemplateColumn

Zdravím, zasekl jsem se na asi zřejmě triviálním problému, ale už pár hodin hledám &quot;funkční&quot; řešení a zatím nenalézám. Ve WPF dělám první aplikaci a mám datagrid kde mám sloupec dále mám Problém je v tom že nedokážu dostat zdrojová data do toho ComboBoxu. A ani ze zdrojového kódu se ...

VB.NET, WPF

3 odpovědí

03.10.2013 11:34

Jan Holan

DataView.RowFilter - filtr na datum a čas

Zdravím, nefunguje mi filtr na přesný datum a čas: Výsledkem je špatný: dv.RowFilter() obsahuje &quot;DatumCas = #09.24.2013 12:24:00#&quot; dv.Count() = 0 - správně tam má být &quot;1&quot; Ale když to změním na: Tak už je počet řádků správný - dv.count() Jaký je správný formát datum...

VB.NET, Databáze

1 odpovědí

30.09.2013 15:38

Michal Štěpánek

Index je mimo hranice pole.

Dobrý den. Mám takový menší problém. Mám treeview a do nich se automaticky třídí Jména a třídy z txt databáze. V txt databázy to vypadá následovně. Jmeno třída jmeno třída ... A je tam asi 800 řádku a když chci spustit program tak to hodí hlášku &quot;index je mimo hranice pole.&qu...

VB.NET

6 odpovědí

27.09.2013 20:34

anonym

DataSet Relations - These columns don't currently have unique values

Zdravím, řeším malý problém. Mám ve WPF aplikaci DataGrid do kterého pomocí ItemsSource přiřadím ds.Tables(&quot;Klienti&quot;).DefaultView Tabulka se zobrazí. Dále mám stavený RowDetailsTemplate, kde mám další DataGrid do kterého přiřazuji seznam smluv pomocí relace: Doteď vše OK. Po kliknutí...

VB.NET, WPF, Databáze

2 odpovědí

24.09.2013 7:03

Martin Klain

Programování v budoucnosti

Zdravím, přemýšlím co dále. Dělám ve Visual Basicu, protože se sním fajn dělá. Bohužel trh má jiný názor a požaduje spíše C#. Případně Javu a PHP. Jak řešíte otázku kam se vydat? Dříve bylo jen prosté C a pár základních knihoven. Dnes jsou vývojové nástroje neuvěřitelně rozsáhlé. Stačí pár měsí...

C#, VB.NET

7 odpovědí

23.09.2013 13:38

anonym

EventHandlers

Dobrý den, na formu jsou dynamicky vytvořené controls, které sdílí stejnou událost, která je přiřazena každému z controls pomocí AddHandler, chci se zeptat jakým způsobem lze zjistit přiřazené eventy příslušnému controlu nebo kterým controls je přiřazena daná událost a tuto událost jim odebr...

VB.NET, WinForms, .NET

13 odpovědí

20.09.2013 17:42

Ondřej Linhart

asp.net -Find control nefunguje

Dobrý den, používám komponentu GridView, ve které uživatel vybere jednu z položek. Po výběru položky generuju v události -&gt; &quot;Selected index changed&quot; novou tabulku (přiřadil jsem jí ID. Přidal řádky, mřížky. Tabulku přidávám na panel, všechno se zobrazuje jak má). Problém nastává...

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

18.09.2013 7:47

Miroslav Liška

XNA - vykreslování jednoduchých objektů

Zdravím, zajímalo by mě jestli xna zahrnuje nějaké metody pro vykreslování obsahu, na nějž není potřeba textura: např. bod, čtverec, obdélník atd. Potřebuji totiž vykreslit z bodů cestu objektu po obrazovce. Nic kromě draw a drawstring jsem tam nenašel. Díky za odpověď.

C#, XNA

0 odpovědí

15.09.2013 18:28

anonym

sčitavanie času

Dobrý deň! Vedel by mi niekto pomocť ako napisať kod na sčítavanie vo formate času ako napriklad uplynuta doba 3:30 + 4:30 = 8:00 ide o format HH:MM. Jednalo by sa mi o sčítavanie času v stlpcoch listview. Dakujem

VB.NET, Visual Studio, Testování

1 odpovědí

15.09.2013 10:27

Ladislav Böhm

Data View Grid - editace

Nemáte někdo pěknou ukázku práce s DataGridView? Jedná se mi o editaci. Zapisuji do sloupce čísla. Zajímá mne: - ukončení editace - která událost - kontrola čísla - v případě chyby nechci psát hlášku. Spíše vrátit do buňky původní hodnotu. - uložení do DB

VB.NET

0 odpovědí

13.09.2013 14:41

anonym

Použít návrhový vzor? Jaký?

Nacházím se v bodě, kdy potřebuji udělat opravdu správný objektový návrh. Pro zjednodušení mám tuto situaci: Mám v objektu jedna textová data, která potřebuji uložit v různých formátech (výstup budou soubory s různou příponou), například (formáty jsou smyšlené, dat je v objektech více, ale pri...

C#, Architektura, Optimalizace

9 odpovědí

12.09.2013 21:50

Ondřej Janáček

ovládání klávesnice na tabletu s win8

Dobrý den, prosím o radu jak na tabletu s windows 8 ovládat klávesnici (zobrazit/schovat/ přepnout na číslice nebo znaky). Příkaz Shell(&quot;cmd.exe /c start osk&quot;) sice vyvolá klávesnici, ale volá tu programovou co je standardně ve windows, já potřebuji tu druhou. Googlim to tu už 3 hodin...

VB.NET, .NET

0 odpovědí

11.09.2013 14:06

Vorac

VB.NET - knihovny

Dobrý den, udělal sem si aplikaci která využívá dll knihovnu &quot;MySql.Data.dll&quot; a chci se zeptat jestli se dá udělat aby ta knihovna byla součástí mé aplikace aby nebyla vedle ní ale uvnitř. Předem děkuji za odpovědi. :)

VB.NET, Databáze

6 odpovědí

08.09.2013 20:29

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Micro framework na mini PC

Zdravím, miniaturizace pokročila a tak se snažím nahrát do mini pc Raspberry Pi Micro framework. Slibuji si od toho, že bude programovatelné přes C# . OS má mini PC Debian (verze Linuxu). Nedaří se mi ale Micro Framework do mini PC dostat. Je pravda, že s Linuxem mám minimum zkušeností. Nemá...

C#

2 odpovědí

08.09.2013 8:54

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

postupnosť udalostí

Dobry večer! Mam otazku ako by sa dalo napisať aby po stlačení napriklad tlačitka došlo k reťazcu udalostí napriklad: Toto je len priklad a tie udalosti by mali po sebe nasledovať s tym že kym prvy nie je ukončení nepristupi sa k dalšiemu, Dik P.

VB.NET

2 odpovědí

08.09.2013 8:49

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

GPS na tabletu s windows 8

Dobrý den, rád bych se zeptal, jak získat data z GPS na tabletu s windows 8. Na starších windows jsem to řešil přes COM, ale to se mi na windows 8 nedaří zprovoznit. Na microsoft MSDN jsem našel jen API windows.device.geolocatin ale to prý je až pro windows 8.1. http://code.msdn.microsoft.com/...

VB.NET

3 odpovědí

07.09.2013 10:07

Vorac

problem pri vypočtoch

Dobry večer! Vyskytuje sa mi nasledovny problem pri vypočtoch systemom: textbox1.text = val(textbox3.text) - val(textbox2.text) ak dam napriklad 525,9 - 525,6 vyjde mi nasledovne 0,299999999999955 čo je nezmysel... vie niekto prečo? A tiež by som potreboval zmeniť používanie , namie...

VB.NET

2 odpovědí

06.09.2013 10:32

Tomáš Holan

Propojené tabulky ala MS Access ve VB2008

Zdravím, potřeboval bych ve své aplikaci udělat tento GRID jako je v MS Access ( http://goo.gl/xv0nQl ). 2 tabulky které pomocí relace propojím a na začátku řádku tabulky se mi zobrazí + a když na něj kliknu zobrazí se mi na dalším řádku obsah druhé tabulky (s vlastním záhlavím) s filtrem pro d...

VB.NET, Databáze, Office

1 odpovědí

06.09.2013 7:51

Martin Klain

<< < 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se