Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 > >>

Problém s aktualizací dat v accdb pomocí VB.NET

Prosím o pomoc, mám databázi accdb, pomocí wizardu propojenou na formuláři s datagridview. Čili mám &quot;dataset&quot; DS1 &quot;bindingsource&quot; a &quot;tableadapter&quot;. V tableadapteru mám i saru různých sql dotazů, mimo jiné i tento, dostupný jako xxx_tableadapter.DeleteQuery když prov...

ADO.NET, Databáze, VB6/VBA

5 odpovědí

23.04.2023 0:19

gBqsPxAZ

BindingNavigator chybová hláška při Delete

Prosím o radu kde hledat chybu. Mám BindingNavigator propojený s Datasetem, data zobrazuje normálně. V momentě, kdy chci záznam smazat a kliknu na Ikonu Delete, kde je kód: tak zhavaruju s chybovou hláškou: Snažuil jsem se to vygooglit, kód odpovídá příkladům, tak už opravdu nevím kde hledat z...

VB.NET, .NET

1 odpovědí

07.05.2014 22:12

anonym

VB NET.cz rýchlosť pripojenia

Dobrý deň, Pred mesiacom som prešiel z Win7 32bit. na Win 8 64bit. Odvtedy keď sa pripájam na Vbnet.cz trvá cca 7-12 sekúnd než sa objaví úvodná obrazovka, rovanko v Internet Exploreri aj vo Firefoxe. Dovtedy to bolo v pohode max. 1-2 sek. Z iných počítačov v kancelárii je to úplne v pohode, ale...

Offtopic

9 odpovědí

02.07.2013 9:26

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Listview selecteditem

už nevím jak dál, zkusil jsem asi vše... Začínám s VB. Jde o to že mám tenhle design http://prntscr.com/1c0vpg tenhle script http://prntscr.com/1c0vsv a txt databazi http://prntscr.com/1c0w0e Mě jde o to, že kdyz to spustím a kliknu na políčko s petr petr, tak chci, aby se mi to ukázalo ...

VB.NET, WinForms

3 odpovědí

30.06.2013 13:44

anonym

WPF, kreslení v OnRender

WPF, .NET 4.0 Dobrý den, měl bych dotaz ohledně kreslení na controly v metodě OnRender. VS po vložení controlu na window, po změně kódu controlu, před rebuildem, VS vykreslí na control žlutý vykřičník. Potřeboval bych graficky podobnou funkcionalitu na některé mé controly. Pokud přepíš...

WPF

2 odpovědí

28.06.2013 21:36

Michal Plško

MDF databáze na webu

Dobrý den.Prosím o radu. Nedaří se mi zprovoznit dtb. v mdf. na web4u. Chtěl jsem použít registraci uživatelů od ASP.NET. Už jsem zoufalý. Může někdo poradit jak nastavit web.config atd? Něco dělám špatně. Nemohu se připojit ani k MMSQL. Docela by se hodil nějaký polopatický návod. Jsem z Pard...

ASP.NET WebForms

7 odpovědí

28.06.2013 21:30

anonym

FormView

Dobry den, chtel bych se zeptat na nasledujici vec: Mam na FormView nabindovane controly v EditItemTemplate. Problem je pouze v tom, kdyz mam checkbox s atributem enabled=false (coz chci, aby uzivatel nemohl klikat na tento checkbox) tak se update checkboxu neprovede. Zmena checkboxu (true/...

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

27.06.2013 14:58

anonym

Jak nastavit ovládání hry pomocí klávesnice ?

Vyrábím skákačku v XNA v C#.Potřeboval bych vědět jak nastavit že když se stiskne tlačítko nahoru postava vyskočí.

C#, XNA

1 odpovědí

24.06.2013 21:17

Ondřej Ondryáš

kontrola textu

Ahoj, mohl by mi tu prosím někdo poradit s následujícím problémem? Rád bych docílil tohoto, už jsem v koncích: &#39; Když se v oblasti K:K změní v jakkékoliv buňce text na &quot;XXXX&quot;, &#39; tak hledat stejný text &quot;XXXX&quot; na řádku se změnou, &#39; pokud text nenalezen, tak e...

VB6/VBA

0 odpovědí

21.06.2013 10:48

anonym

Vyhledání znaků

Ahoj! Potřeboval bych prosím poradit zda existuje nějaká jiná možnost jak vyhledat v Richtextboxu určité znaky a přiřadit jim barvu. Mám sice něco vymyšleno(doufám,že ne úplný nesmysl),ale v dlouhém textu je to dosti pomalé. Brzdí to hlavně ten cykl Do While ...Loop Dá se to řešit nějakým ji...

VB.NET, Komponenty

8 odpovědí

20.06.2013 18:55

Martin Polik

Podmínky

Dobrý den, potřebuji pomoct s podmínkami. Potřebuji následující kód udělat tak aby fungoval.

VB.NET, Algoritmy

9 odpovědí

19.06.2013 23:30

Ondřej Linhart

WPF překrývání controlů

VS2012 Pro, WPF, Frm 4.0 Dobrý den, mám vlastní control děděný od Button, control obsahuje Grid o třech sloupcích a třech řádcích. V jedné buňce mám Image, a přes všechny buňky mám ContentPresenter (dále CP). Potřeboval bych v konkrétní situaci, aby byl vidět jak CP tak i Image. Pr...

WPF, Architektura, Grafika

2 odpovědí

18.06.2013 13:24

Michal Plško

Tvorba seznamu

Zdravím, rád bych začal s tvorbou seznamu v Excelu, ale bohužel nevím jaký příkaz použít. Mám v prvním řádku 5 vstupních hodnot a vedle nich tlačítko na přidání a rád bych, aby se mi od 15. řádku a níž při vyplnění prvních pěti buněk a stisknutí tlačítka vyplnilo pět buněk a při každém dalším...

VB6/VBA

0 odpovědí

16.06.2013 14:17

anonym

Hodnota dropdownlist

Zdravím, mám tento problém: Mám 2 Dropdownlisty, jeden v listview a druhý mimo listview...potřebuji aby mě dropdownlist v list view ukazoval stejnou hodnotu jako ten c oje mimo list view. Tedy řídícím dropdownlistem by byl tem mimo listview. Mám tento kód: (zkráceně) &lt;asp:ListView ID=&quot;L...

C#, ASP.NET WebForms

3 odpovědí

14.06.2013 18:22

anonym

VS property v designeru

VS2012 Pro, Dobrý den, chtěl bych se zeptat zdali a jak lze dostat do designeru vlastnosti z vnořené třídy nastavovaného objektu. Př.: V designeru jsou vidět vlastnosti třídy MujCtrl, já se ptám zdali lze zobrazit i NastavovanyObject ?

C#, Komponenty, Architektura

2 odpovědí

14.06.2013 7:45

Michal Plško

Zavření okna browseru

Dobrý den, mám vytvořenou aplikaci v ASP.NET (VB) a potřebuji ji mít otevřenou na celou obrazovku. To samo o sobě není problém, ale narazil jsem však na problém, že neumím toto okno programově (po stisku tlačítka) zavřít... Mohl byste mě prosím někdo nasměrovat? Děkuji za ochotu

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

13.06.2013 17:50

Michal Štěpánek

Visual Basic 2010

Dobrý den, potřebovala bych všechny názvy souborů z disku C: vypsat do excelové tabulky tak, aby v jednom sloupci byl název souboru a v druhém jeho koncovka. Nevíte prosím někdo zdrojový text k této úloze? Byla bych vám vděčná :)

WinForms, Grafika

3 odpovědí

06.06.2013 22:27

anonym

Logo v MDI formuláři

Je prosím možné nějak jednoduše na MDI formulář umístit obrázek do pravého dolního rohu tak, aby tam byl ukotven při změně velikosti formuláře a zároveň nepřekrýval dětská okna (byl na pozadí)?

VB.NET

6 odpovědí

06.06.2013 22:03

Leo

listbox a spol

Ahoj, mam tu problém Začínám s visual basicem Mam txt soubor a vnem mam napsano Jiný Lukáš HT1 Čermáček Pavel HT2 Bla Bla HT1 a v scriptu mam Dim soubor As New IO.StreamReader(&quot;zaci.txt&quot;) While Not soubor.EndOfStream Dim jmeno As String = soubor.R...

VB.NET, WinForms, I/O operace

6 odpovědí

05.06.2013 17:34

anonym

DBF

Mám staršiu aplikáciu urobenú ešte vo VB6 na prezeranie súborov DBF s Visual FoxPro alebo DOS FoxPro. Na win7 32 bit alebo starších OS mi to pracovalo bez problémov, teraz som prešiel na win8 64 bit. a program mi začal vypisovať chybu v okne s názvom &quot;Adodc1&quot; - Microsoft - Správca ovlad...

VB.NET, Databáze

3 odpovědí

04.06.2013 16:31

anonym

<< < 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se