Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 > >>

XNA - neplynulá animace

Zdravím, v Xna si chci udělat hru, ale když jsem vytvořil jednduchou animaci pohybujícího se objektu po přímce, tak jsem se docela zděsil.Animace sebou každou chvíli &quot;cukala&quot;, jako kdyby vynechávala snímky (asi tak po 1 - 2 vteřinách). Prosím o radu, děkuji. Výstřižek z metody update...

C#, XNA

18 odpovědí

11.12.2013 18:59

anonym

c# načtení dat z mySQL - znaková sada

Dobrý den, tvořím teď malinkou aplikaci, která se připojuje do mySQL a zobrazí data v GRIDU. Probmlém je ovšem asi v tom, že CHARACTER_SET serveru a databáze je LATIN1. Celé je to nějak špatně nakonfigurované. Když se připojím třeba v PMA nebo nějakým klientem (třeba HeidiSQL) tak default maji U...

C#

1 odpovědí

22.08.2013 7:58

anonym

Kolekce v DataGridViewComboBoxColumn

Dobrý den, narazil jsem na problém. Vytvořil jsem v DataGridView ComboBoxColumn a v něm kolekci hodnot. Vše funguje dobře, ale nyní bych potřeboval, aby se do tohoto sloupce dala mimo hodnoty z kolekce zapsat i hodnota jiná. Je to možné, nebo toto lze jen v ComboBox na formuláři. Tam jsem to vyzk...

VB.NET, WinForms, Databáze

2 odpovědí

21.08.2013 21:19

Ladislav Šesták

Dotazovací jazyky, který používat ve spojení s C#?

Zdravím všechny, před půl rokem jsem začal s C# a teď bych chtěl postoupit a přidat ASP.NET a nějak komunikovat s databází. Mám trochu zmatek v těch dotazovacích jazycích. Někde jsem četl o LINQ, někde o SQL a pak zas o T-SQL a nakonec z toho nejsem vůbec moudrý. Mohl by mi někdo říct, který se ...

C#, Databáze

7 odpovědí

21.08.2013 18:24

Tomáš Herceg

Groupbox pres Groupbox

Dobry den, od vcerejska se ucim WPF. Vytvarim program, ktery v sobe obsahuje Groupbox s tlacitky. U tlacitek mam nadefinovane styly. Styly pri najeti mysi i kliknuti funguji skvele do doby, nez pridam rozmerove i pozicne shodny (dalsi) Groupbox s jinymi tlacitky a informacemi. Avsak, jakmile pre...

WPF

1 odpovědí

20.08.2013 19:47

anonym

Ukládání nastavení v programu

Ahoj Chtěl jsem se zeptat na jednu věc. Dá se ukládat nastavení v programu (checkbox, combobox,..)? Myslím si, že jsou 2 postupy. 1. udělat přes txt soubor (přehledné, pracné) 2. To právě nevím.

VB.NET

16 odpovědí

20.08.2013 8:02

anonym

Visual studio - jazyk chybových hlášek

Zdravím. Mám W8 64 bit CZ, Visual studio v angličtině. Jediné co tam je v češtině, jsou chybové hlášky při debugingu. Což je dosti nepraktické (špatně se to googlí): http://s10.postimg.org/efkoj5pqh/chyba.png Nemůžu přijít na to, kde se toto nastavení změní z5 na angličtinu. Language pack ...

Visual Studio

4 odpovědí

16.08.2013 13:50

Ondřej Linhart

Screen z VLC komponenty

Používam komponentu VLC - AxVLCPlugin na zachytávanie streamovaného videa. Potreboval by som z neho spraviť screen priamo z kódu. Niečo také, ako robí priamo prehrávač cez video/vytvoriť snímku. Ďakuejm za každé nasmerovanie. VS2010 VB.NET

VB.NET

4 odpovědí

16.08.2013 7:36

anonym

Okno

Ahoj mám další dotaz. Na netu to nemůžu najít. Jde mi o to, že po zapnutí programu mi vyskočí form1 a form2. A dokud nekliknu u form2 na OK tak at nemůže kliknou na form1 (abych nemohl pracovat na form1), aby to zakázalo dokud nekliknu na button ve form2

VB.NET, WinForms

2 odpovědí

16.08.2013 6:50

anonym

problem pri ukladani obsahu z listview do suboru

Dobrý den! Používam tento kód na ukladanie do suboru: ale sposobuje to to že v danom riadku po niekolkatom uložení vzníkaju volne medzere a každým ukladaním pribudaju do každeho predošleho riadku to znamena že po 100 uložení bude 100x počet znakov volných medzier a to znemožnuje čítan...

VB.NET, .NET Tips

13 odpovědí

14.08.2013 18:39

Tomáš Hübelbauer

vbnet viewtree - Pomoc

Ahoj Mám jeden program, který je téměř hotový Ale mě napadlo udělat takovou změnu. Pro ti, co mi chtějí pomoct to budou mít obtížné. mám listview, ve kterém mám Jméno a Třída Tohle je kód, který čte z txt databáze a ukládá do listview Jak jste si už všimli v txt je jmeno trida jm...

VB.NET

34 odpovědí

14.08.2013 13:08

Ladislav Böhm

Treeview - abeceda

Ahoj (zakládám nový theader, aby to bylo čitelný) Ladislave Böhm Psal jste ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ To byste si nejspíš musel napsal vlastní komparátor, který by implementoval rozhraní IComparer a to si myslím, že je momentálně nad Vaše schopnosti. Na příklady se můžete podívat tady: ...

VB.NET

1 odpovědí

14.08.2013 10:54

anonym

Layout ve WPF - proč se okno nepřizpůsobí?

Zdravím. Jednoduchá aplikace - grid obsahuje obrázek o přesně definovaných rozměrech: Hodnoty šířky a výšky okna jsou nastaveny na auto. Očekával bych, že se &quot;přicucnou&quot; ke svému obsahu. Tedy, že akorát obalí obrázek a velikosti 640x480..Okno však má- pro mě nesmyslné velikost. Jako...

WPF

2 odpovědí

14.08.2013 9:56

anonym

WPF - editace DataGridu

Při kliku na položku &quot;množství&quot; ji mohu editovat. Jak udělat abych mohl editovat i &quot;nazev&quot;? Jsem s WPF začátečník a budu vděčný za jakoukoli pomoc.

WPF

4 odpovědí

13.08.2013 21:09

Ladislav Böhm

D3D CrossHair

Hoj udelal jsem si podle navodu d3d crosshair : http://www.youtube.com/watch?v=ZmimLRDEySg Ale funguje mi jen na plose nevedel by nekdo jak to hodit do hry?. Napadlo me to dat do knihovny a pak to injectout, ale nevim tak se chci radsi zeptat. Dekuji za jakoukoli odpoved.

VB.NET

1 odpovědí

13.08.2013 7:23

Tomáš Hübelbauer

Kružnica vo WebBrowser

Dobrý deň. Ako sa dá príkazom nakresliť kružnica vo WebBrowser1?

VB.NET

3 odpovědí

12.08.2013 3:06

Tomáš Hübelbauer

POST request na TestFlight Api končí chybou 400

Zdravím, snažím se udělat POST request s uploadem souboru na TestFlight Api, které je celkem jednoduché, viz zde: https://testflightapp.com/api/doc/ Bohužel i přes veškerou snahu dostávám error 400 Bad Request. Nemám třeba špatně Content Type? Posílám data správně? Mám tokeny posílat v h...

C#

7 odpovědí

09.08.2013 22:42

anonym

Menu

Hoj. Dělám ve Visual Basicu. Rád bych si udělal menu. Zatím pro začátek mám hodiny dokud se nedostanu dál. Mám to udělané tak, zě když kliknu Insert Private Sub Timer1_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Timer1.Tick If GetAsyncKeyState(Keys.Insert) T...

VB.NET

1 odpovědí

09.08.2013 20:51

anonym

Menu

Hoj. Dělám ve Visual Basicu. Rád bych si udělal menu. Zatím pro začátek mám hodiny dokud se nedostanu dál. Mám to udělané tak, zě když kliknu Insert Private Sub Timer1_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Timer1.Tick If GetAsyncKeyState(Keys.Insert) T...

VB.NET

0 odpovědí

09.08.2013 20:41

anonym

Nastavení výchozí hodnoty DataTime v DataSet

Dobrý den, mohl by mi někdo poradit jaký je výraz pro nastavení dnešního data ve výchozím nastavení sloupce v DataSet? Mám propojenou databázi do DataGridView a ve sloupci datum bych při novém záznamu potřebovat přednastavit aktuální datum. Děkuji Visual Studio Express 2012 VB.NET

VB.NET, WinForms, Databáze

1 odpovědí

09.08.2013 14:32

Tomáš Hübelbauer

<< < 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se