Nové téma
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zde je možné pomocí automapperu mapovat z konstruktoru přímo na proměnné dané třídy. Díky za info.
.NET
Marian Benčat
Ahoj. Na svých stránkách chci implementovat tagy.. Dejme tomu, že mám zeměpisné stránky, tabulku Řeky a tabulku Města. Chtěl bych nějak k Olomouci i Vltavě přidat tag #pozim_V_ČR. To udělám jednoduše tak, že přidám vlastnost List<Tagy> k Řece i Městu. Co když bych ale chtěl vytáhnout ...
ASP.NET MVC, Entity Framework
Dobrý den, obracím se na Vás jako málo zkušený ve VBA. Tvořím vlastní funkci, kterou chci vypočítávat hodnoty tabulky v listu “B”. V listu “A” mám aktualizovanou tabulku z externího zdroje SQL databáze. Vlastní funkcí v každém políčku tabulky listu "B" stan...
VB6/VBA
Lubomír Pokorný
Zdravim, ako diplomovu pracu chcem robit Filehosting, ale prenos len s mensimi subormi, lebo nechcem kupovat kvoli tomu server. Chcel by som pracu robit v ASP MVC, ale nemam s tym skusenosti, beriem to, ze sa nieco nove naucim...Ohladom webu som pracoval len s PHPckom, princip MVC chapem. Na devb...
ASP.NET WebForms
Michal Štěpánek
Zdravím. Při mazání uzlu v XML.xml podle id.attributu mi skočí chyba: Odkaz na objekt není nastaven na instanci objektu. Chybová hláška: Soubor .aspx.vb Soubor .aspx Doufám že tady nespamuju, ale našel jsem téma se stejnou chybou jen o SQL a to mi moc neporadilo. Uzel v XML se sma...
VB.NET, XML
Posedlý Démonem
Hledám zdroj dat pro načtení do excelu, seznam zemí včetně dalších informací, názvu a kódu země, názvu a kódu měny aj., šlo by to možná polepit pomocí framework cultures, cultureinfo countryinfo a region info, ale těžko se k tomu dostat v excelu... Vytvořit pro excel knihovnu dll a pak ji volat...
VB.NET, VB6/VBA, Office, .NET, JavaScript
anonym
Ahoj, mám hostovanou aplikaci jako website na azure a její součástí jsou WCF servicy. Původně jsem měl použitý basicHttpBinding bez nějakého zabezpečení a šifrování. Nyní jsem použil wsHttpBinding s TransportWithMessageCredential security mode a clientCredentialType na Username a ověřování pře...
Azure, WCF/WS
Filip Herudek
Zdravim. Mam takyto jednoduchy kod, na zmazanie jedneho riadku v ms sql databaze. Niekedy funguje, a dojde k zmazaniu riadku, inokedy nie. Chybu mi nevracia ziadnu. Viem zistit, kolko riadkov bolo zmazanych ale ak je tam chyba tak neviem aka ani ze tam je. Neviem ako mam zistit preco raz zm...
VB.NET, SQL
Tomáš Holan
Dobrý den, mám rozepsaný program, a nemohu se dopátrat jak vyvolat vyjimku chybu v try. bohužel ověřování různých informací v programu probýhá až vně try, kde se jedná spíše o ověřování správných hodnot Bohužel se nejdená o systémovou chybu, případně že by nebyl uveden nějaký parametr(st...
C#
Hoj, umí někdo poradit, jak můžu zjišťovat aktuální skladovou zásobu z Pohody, vím že webovou službou, ale uvítal bych vzor kódu, který by se dal implementovat. Ideálně v VB :) Děkuji
VB.NET, ASP.NET WebForms
Dobrý den. Chystám stránky, které se stanou jistou databází fotografií. Očekávám datový nárůst přibližně 10GB ročně. Stránky hostuji na aspone.cz , kde jsem zatím spokojený. Nyní potřebuji sehnat úložiště na fotky. U hostingu jsou hodnoty úložiště nedostačující. Je k tomuto účelu ideál...
Azure, ASP.NET/IIS
Můžete mi někdo prosím poradit? Něco jako úkol.. Mám dvě accessové tabulky.. 1.tabulka KNIHY: -nazev -autor -cena -datumNakupu -knihkupectvi 2.tabulka KNIHKUPECTVI: -nazev -poslInventura -pristInventura -pocetKnih PRIMÁRNÍ KLÍČ: KNIHKUPECTVI.nazev RELACE: KNIHKUPECTVI.nazev(1) ...
SQL
Ahoj, Chtel bych prejit do azure websites standard je zde 50gb prostoru a nevim kam spravne ukladat obrazky a css webu. 1) app pobezi na small verzi a bude skalovat az na 3 instance - musim nejak resit obrazky webu a css? 2) web jeste umoznuje uzivatelum nahravat soubory - musi se tyto dat...
Azure
Tomáš Herceg
Zdravim. Neviem si rady s takouto somarinkou. Mam dva textboxy(Textbox1 a Textbox2), kt. su napojene na dataset a jeho tabulku a pole. Potrebujem aby po ukonceni editacie prveho pola zmenilo hodnotu druheho pola. Pouzijem event validated. Toto funguje OK. Ak ale urobim zmenu, z...
VB.NET
Kare Kare
Ahoj, chci používat blob storage na logování chyb a dalších akcí. Mám následující kód: Tohle řešení funguje, ale nelíbí se mi, protože nejdřív musím celý obsah stáhnout, přidat novou zprávu a znovu uložit. Původně jsem zkoušel tohle, ale CloudBlobStream neimplementuje vlastnost Lenght ...
Martin Dybal
Dobrý den přátelé, obracím se na Vás s problémem s objectdatasource a formview. Při insertu se mi přenesou do objektu všechny vlastnosti z FormView až na parametr, který by se měl vložit z QueryStringu. Ten je stále roven 0. Pokroku se mi povedlo dosáhnout přidáním pomocného textboxu do FormVi...
Zdravím, dělám program, ve kterém mám picture box, ve kterém mám obrázek. Tento obrázek se také vyskytuje na jedné webové stránce a já potřebuji získat souřadnice toho obrázku ve webovém prohlížeči... zkoušel jsem to tak, že bych udělal screenshot obrazovky a v něm vyhledával bohužel má snaha se ...
Zdravím. opět u mě nastává čas obměny stroje za výkonnější mašinu. Už pokročila doba natolik, že je výhodné nechat běžet výkonný stroj v cloudu? A mít jenom nějaký klientský počítač vlastně na přenášení obrazu? Děláte to někdo tak? Jak to vychází s cenou? Co si o tom myslíte? Děkuji. Petr.
Ahoj, potřeboval bych poradit. Vytvářím si vlastní Control skládající se z TextBoxu a Rectangle pojmenovanou jako InputBox. K tomu vytvářím vlastní vlastnost "RectangleFill", která bude měnit barvu obdelníčku v tomto objektu. Jak provázat vytvořenou vlastnost s vlastností Rectangle....
C#, WPF
Ahoj, snažím se trochu přeškolit na MVC. Mám controller s názvem User. Jak mám udělat volání tohoto conrolleru podle jazykových verzí? http://neco.cz/en/User http://neco.cz/cs/Uzivatel Prostě chci volat stejný controller jinými názvy, je to možné? Díky.
ASP.NET MVC
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít