Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 > >>

Reset hesla za použití Altairis web security

Mám problém, při resetu hesla za pomocí altairis web security. Používám tento kód: Bohužel tento kód nic nedělá. Chtěl jsem přidat do web.config enablePasswordReset=&quot;true&quot;, ale potom mi to vyhodí chybu: Unrecognized configuration attributes found: enablePasswordReset Kde dělá...

C#, ASP.NET WebForms, Bezpečnost

6 odpovědí

13.03.2014 6:52

Stano Klanduch

Problém s více datasource

Zdravím, mám následující problém: potřebuji si vytvořit tabulku, která sloužit jako docházka. Takže z jedné tabulky potřebuji vypsat jméno a vedle něho dát checkbox, který bude zapisovat do druhé tabulky, jenom ve formě byl nebo nebyl. nemůžu přijít na to jak bych to mohl rozjet, mohl by někdo p...

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

06.04.2013 10:57

Michal Štěpánek

AJAX - TabContainer a nefunkční edit v gridviewu

Zdravím vespolek, opět bych chtěl požádat o pomoc s drobností, na kterou jsem narazil. Mám stránku, v ní vložený TabContainer a v jednom z panelů je gridview. Až sem je to OK. Přidal jsem do Gridviewu tlačítko pro editaci a vždy skončím na chybě, že cituji&quot;Could not find control &#39;gridv...

ASP.NET WebForms, JavaScript

1 odpovědí

08.03.2013 13:37

Karel Láska

Print Preview

Poprosil by som o jednu radu. Ako vytvoriť triedu, ktorá by mi zobrazila v PrintPreview to čo mám v TextBoxe.

VB.NET

3 odpovědí

06.03.2013 10:52

Lubomir Drinka

Přednastavená hodnota u Insert v Listview

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je možné u textboxů v &lt;InsertItemTemplate&gt; nastavit nějakou defaultní hodnotu, například z nějakého textboxu mimo tabulku?

C#, ASP.NET WebForms

10 odpovědí

26.02.2013 15:39

anonym

určitý počet DropDownList

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli někoho nenapadá jak udělat to, že do proměné si napíšu číslo 12 a díky tomu se mi zobrazí 12 DropDownListů? Děkuji předem za každou radu.

ASP.NET WebForms

6 odpovědí

26.02.2013 12:59

anonym

Odhlášení při Windows authentization

Pokud ověřuji přístup k aplikaci pomocí uživatelů v doméně (Windows authentization), při kliknutí na odhlásit (v komponentě LoginView - VS 2010), uživatel se neodhláší (ani po vypnutí aplikace). Našel jsem na webu, že by to mohlo jít pomocí javy. Ovšem v IE to patrně bude fungovat, ve FF asi...

Bezpečnost

4 odpovědí

26.02.2013 9:15

anonym

Inkrementalne citanie csv suboru

Ahojte. Pracujem vo VB. Net a Visual studio 2012 Express. Môj program spočíva v tom, že potrebujem z niekoľkých súborov (okolo 20) csv spraviť jeden csv. Užívateľ si klikne, načítajú sa dané csv súbory, ktoré potom exportuje do jedného výsledného. (pripájam program http://uloz.to/xtBtwSu/readcsv-...

VB.NET

1 odpovědí

26.02.2013 7:31

anonym

Link pouze pro uživatele v roli

Dobrý den. Mám FormView kterým vypisuji komentáře a chci, aby u každého příspěvku byl link na smazání daného komentáře. Tento link musí být viditelný pouze pro adminy. Jak je možné toho docílit? Díky.

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

26.02.2013 6:08

anonym

Alternativa EnumWindows ve Windows 8

Zdravím, mám WinForms aplikaci, kde snímám spuštěné aplikace a jejich elementy.. Používal jsem EnumWindows a pak metodu GetWindows(), bohužel teď ve windows 8 mi vrací procesy pouze spuštěné na klasické ploše. Umíte mi poradit jak se dostanu k metro aplikacím? Díky moc!

C#

1 odpovědí

25.02.2013 16:34

Honza Dufek

Verzia operačného systému

Mám kód na zistenie verzie operačného systému Windows, ktorý mi do labelu vypíše verziu operačného systému. Hlási mi to túto chybu Warning&#9;1 : Property &#39;GetOSEnv&#39; doesn&#39;t return a value on all code paths. A null reference exception could occur at run time when the resul...

VB.NET

4 odpovědí

25.02.2013 15:28

anonym

Goniometrické Funkce

Dobrý den potřeboval bych poradit jakou funkci mohu použít k určení úhlu (arcsin)? Děkuji...

VB.NET, Algoritmy

1 odpovědí

24.02.2013 21:25

Milan Suk

Inkrementace o hodnotu v textboxu

Dobrý den, mám následující problém: Potřebuji v kódu(níže) opravit příkaz update tak ,aby mi k hodnotě branky vždy přičetl číslo zadané v textboxu, máte někdo nápad? cmd = new SqlCommand(&quot;update Table1 SET branky=branky+textbox6.text WHERE id=&#39;1&#39;&quot;, sc);

C#, SQL

4 odpovědí

24.02.2013 10:22

anonym

Uložení hodnoty v buňce datagridvieweru

Pánové, jak nejelegantněji uložit již zadanou hodnotu v DGV. DB je soubor access BS - bindingsource TA - TableAdapter vyhazuje mi to chybu: &quot;Narušení souběžného zpracování: Událost UpdateCommand ovlivnila 0 z 1 očekávaných záznamů&quot; Už se s tím morduju celý den... Díky za ...

VB.NET

1 odpovědí

22.02.2013 20:21

anonym

Znovunačtení dat v rodičovském formu při zavření jiného formuláře

Zdravím, mám v aplikaci tři formuláře, v prvním formuláři (rodičovský) mám comboBox, který plním z databáze, na tom samém formuláři pomocí tlačítka vyvolávám další formulář, kde mám znovu tlačítko, které mi otevře poslední formulář pomocí kterého přidávám nebo odstraňuji do/z databáze data (jsou ...

C#

1 odpovědí

21.02.2013 22:50

Ladislav Šesták

Javascript argumenty z polí

Zdravím, mám 2 pole a funkci která má dva číselne parametry. Zápis data: [[Date.UTC(1970, 9, 18), 0 ],[Date.UTC(1970, 9, 26), 0.2 ]] Takhle by měla vypadat data pro tu funkci, jenže právě já mám 2 pole, v jednom poli uvedeny Date.UTC, v druhém poli druhý parametr. Zkoušel jsem to pres tre...

JavaScript

2 odpovědí

21.02.2013 22:36

anonym

Named Pipes klient/server

Momentálně pracuji na projektu, který se bude skládat ze dvou částí: Služba (Windows Service) a monitorovací aplikace (Console Application). V konzolové aplikaci se bude zobrazovat činnost služby, pro komunikaci služba-aplikace jsem zvolil Named Pipes. Myslel jsem si, že součástí služby bude Nam...

Offtopic

0 odpovědí

20.02.2013 1:06

Ondřej Linhart

Nelze nalézt komponenty v CodeBehind

Zdravím, ve svém projektu jsem se setkal se zvláštní chybou. Když chci použít v CodeBehind název komponenty na stárnce, která je uvnitř FormView, tak to nelze. Název to modře podtrhne a chová se, jako by neexistovla, přitom existuje. Např. toto je EditTemplate FormView V CodeBehind chci nap...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

19.02.2013 15:45

Jiří Zdvomka

Local IP + Name Network Adapter

Chtel jsem se zeptat každé zvlášť umím vyčíst, ale nepřišel jsem na to jak je spojit něco jako je v CMD ipconfig --&gt; První název adapteru a vedle IP adresa v danem adapteru. Děkuji za odpověď..

VB.NET

1 odpovědí

17.02.2013 21:30

anonym

Tvorba balíčku SSIS

Zdravim, mám nainstalován na win 2008 R2 Standard 64 bit plnohodnotný SQL Server 2008 64 bit. Na tomto PC mám odbc 32 bit na databázi MFGPRO. Pokud na tomto serveru chci importovat data do SQL serveru přes SSIS je vše OK, lze i naplanovat úlohu v agentu. Můj problém spočívá v tom, že pokud spustí...

Databáze

0 odpovědí

16.02.2013 21:58

anonym

<< < 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se