Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 > >>

Odesílání emailu z webu na aspone

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s odesíláním emailů z webu na aspone, když jako smtp server ve web.configu nastavím smtp.gmail.com a do samotnému kódu to samé nefunguje to. Z localhostu to odesílá ale z webu ne a hází to chybu. Co mám tedy nastavit? Předem děkuji.

VB.NET, ASP.NET WebForms

5 odpovědí

20.03.2014 9:38

anonym

Neplatné volanie procedúry

Zdravím. SQL príkaz : SELECT TOP 1 [KN-PVZ] from Vlastnici order by cint(right([kn-pvz],2)) DESC, cint(left([kn-pvz],len([kn-pvz])-2)) DESC Mam jeden dotaz, ktorý doteraz fungoval bez problémov a zrejme po windows záplatách už nie je funkčný. Je spúšťaný nad MS ACCESS tabuľkou a hlási Nepla...

Databáze

4 odpovědí

29.01.2014 21:00

anonym

MVC a skinování

Dobrý den, lze nějakým způsobem používat v ASP.NET MVC skinování podobně jako ve WebForms? Respektive jde mi o to, aby se každý @Html.TextBox z razoru renderoval s nějakou společnou třídou z CSS souboru.

ASP.NET MVC

1 odpovědí

29.01.2014 9:00

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Ochrana programu

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak ochránit vb.net zdrojový kód programu tak, aby nešel číst zpětně zdroják z publikované aplikace. Př. přes Net reflector atd...

VB.NET

2 odpovědí

28.01.2014 14:23

Ondřej Linhart

Přístup k prvkům formuláře z jiného vlákna

Dobrý den, potřebuji poradit. Mám jednoduchou aplikaci s formulářem (Windows Form). V tomto formuláři mám tlačítko, na které když kliknu tak mi otevře COM port a čeká max. 30 sekund na příchozí komunikaci. Problém je v tom, že pokud komunikace nepřichází, tak mi na oněch 30 sekund formulář zam...

Threading

3 odpovědí

28.01.2014 8:30

Tomáš Holan

Komponenty

Dobry den, chcel by som sa spytat ci je na tomto portale nejaka sekcia kde si uzivatelia vymienaju informacie o komponentach? Navrhy, odkazy na open source, odporucania, porovnania preco pouzivat tu konkretnu komponentu. Na webe je vela odkazov ale len zopar stoja ze zmienku a mozno by bol tu p...

C#

5 odpovědí

27.01.2014 19:16

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Vložit ruštinu do obsahu projektu HELP před kompilací

Dobrý den, mám help sestavený pomocí HTML Help Workshop.Potřebuji vložit názvy odkazů na HTML soubory v ruštině - nebo jinak - vložit ruštinu do obsahu projektu HELP před kompilací. V prvních pokusech se mi to nedaří ani na PC v definovaém prostředí s ruštinou.

WinForms

0 odpovědí

27.01.2014 15:02

Tomeček Slavoj

Opravnenia

Dobry den, mozete mi poradit sucasne najlepsi postup ak chcem spravit web cez ASP.NET WebForms kde bude cca 80 uzivatelov a sucastne je planovanych 10 roli co sa bude rozsirovat. Kazda rola bude upravovat ine tabulky s moznostami read ci write. Mam kazdej roli mam spravit vlastnu aspx stranku?...

C#, ASP.NET WebForms

6 odpovědí

23.01.2014 19:02

Tomáš Holan

Enum None vs. Nullable<TEnum>

Předpokládejme, že u nějaké nepovinné položky potřebujeme evidovat volbu Alfa nebo Beta (a &quot;nezadáno&quot;). Pro hodnotu &quot;nezadáno&quot; ale máme na úrovni jazyka C# dvě možnosti reprezentace (v db to může být buď null,1,2 nebo 0,1,2 to je vcelku jedno): 1) Hodnota 0 resp. None ...

C#, .NET

9 odpovědí

22.01.2014 23:33

Jakub Čermák

Sčítanie dát v listview vo formate HH:MM

DObry večer! Mám tu trošku zaujímavy problem. Nevie niekto ako by sa dalo získať vysledok sčítania všetkých hodnot v danom stlpci listview ked udaje su vo formáte času HH:MM. Vzhladom že toto je uplne nad moje schopnosti poprosil by som niekoho kto by to vedel napísať aj s nejakymi komentam...

VB.NET

1 odpovědí

21.01.2014 5:50

anonym

sčítanie a odčítanie časových intervalov

Dobry večer! Tak skusim ešte raz popísať problem ktory asi bol popísany dosť nezrozumitelne. Potrebujem ščítať časove intervali napr. 12:30 + 25:30 + 10:50 = 48:50 čiže vysledok by mal byť 40hodín a 50 minut. Format času by mal byť HH:MM Dakujem

VB.NET

5 odpovědí

20.01.2014 23:38

anonym

Objekt z datove vrstvy

Dobrý den, chtěl zeptat na správný postup. Když rozdělím aplikaci do 3 vrstev DL, BL, UI a datovou vrstvu mám v EF code first, jak dostanu objekt z DL do UI, třeba List&lt;Users&gt;. Pokud přidám referenci DL do UI, tak to sice v pohodě dostanu přes BL až do UI, ale co jsem vygooglil tak to asi n...

.NET Tips

1 odpovědí

20.01.2014 19:05

Tomáš Holan

DataGrid odskočí po DataTable.AcceptChanges()

Zdravím, mám takový problém. Mám WPF aplikaci kde mám DataGrid s řádově stovkou řádků rozdělených pomocí skupin. Po kliknutí na řádek se zobrazí RowDetailTemplate kde je další DataGrid. Když v tomto druhé DataGridu něco změním a v události RowEdittingEnding změnu uložím do DataTable pomocí Accep...

VB.NET, WPF

1 odpovědí

20.01.2014 18:34

Jan Holan

Použití interface

zdravím, mám jednu teoretickou otázku. Kdy je vhodné použít interface? Jde mi o to jestli má smysl ho dávat před úplně každou třídu nebo jen v ojedinělých případech (např. když daná třída není součástí jiné mojí třídy, ale vytvářím přímo její instance apod.). Vím že pokud použiju interace bude ...

.NET

3 odpovědí

20.01.2014 15:42

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Filtrovaný SELECT příkaz

Dobrý den, ve své asp.net web forms aplikaci mám stránku s výsledky vyhledávání. Data, podle kterých filtruju mám v QueryStringu. Takto například vypadá URL stránky: localhost:49778/sportovci-vyhledavani?s=1&amp;r=&amp;sp=&amp;g=&amp;af=&amp;at=&amp;pf=&amp;pt=&amp;n=&amp;c=. Sice je tam většina ...

VB.NET, ASP.NET WebForms, SQL, Databáze

3 odpovědí

19.01.2014 0:50

Jan Holan

C# to VB

Zdravím! Rád bych se zeptal zda někdo nemáte zkušenost s přechodem z C# na VB. Zajímalo by mne přibližně jak dlouho by asi trvala &quot;aklimatizace&quot;.

C#, VB.NET

3 odpovědí

18.01.2014 20:18

Marcel Pardík

XSLT pole proměnných

V XSLT potřebuji použít něco na způsob pole. Pro xsl:stylesheet version=&quot;1.0 jsem našel následující řešení: V iteraci for-each bych ale chtěl místo vypsání jednotlivých proměnných (&lt;xsl:text&gt;,&lt;/xsl:text&gt;) tuto proměnnou vždy uložit do parametru v šabloně. Tedy do &lt;xsl:w...

XML

1 odpovědí

17.01.2014 21:28

anonym

Ako zistiť dátum súboru uloženého na webe

Dobrý deň, potreboval by som zistiť dátum súboru uloženého na webe pre potreby aktualizácie. Súbor sťahujem cez WebClient ale predtým by som potreboval zistiť jeho dátum aby sa súbor nesťahoval zbytočne pokiaľ už užívateľ má aktuálnu verziu. Zistiť dátum už stiahnutého súboru uloženého na lokálno...

VB.NET, WinForms

5 odpovědí

17.01.2014 18:41

anonym

xpath - výběr atributu poduzlu

Potřebuji vybrat hodnotu jednoho atributu přímého předka, když znám hodnotu jednoho atributu uzlu potomka. Tohle je fragment z mého XML: &lt;Row id=&quot;1&quot;&gt; &lt;!-- chci vybrat --&gt; &lt;Cell id=&quot;1&quot; value=&quot;1121254&quot;/&gt; &lt;!-- znám --&gt; &lt;Cell id=&qu...

XML

4 odpovědí

17.01.2014 13:18

anonym

Sčítanie času vo VB2008

Dobrý večer! Používam nasledovny kód na ščítavanie času ale to funguje len do maximalne 24 hodín. Existuje nejaka metoda ina ktora dokaže ščítavať šas do nekonečna, ide o čas z motohodín a ten len pribúda a pribúda a nikdy z neho neubudne a je to len vyjadrenie hodín a minut ktore chcem sčítať...

VB.NET

6 odpovědí

16.01.2014 9:46

Tomáš Holan

<< < 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se