Jak nastavit property definovanou as form v editoru?   otázka

VB.NET

Ahoj,

Potřeboval bych poradit s tímto problémem:

Dělám pro svou aplikaci komponentu, která bude sloužit ke konfiguraci různých věcí na více místech aplikace. Jedná se o inherited panel, na kterém je listview, jakýsi navigační bar s různými tlačítky, atd. Jedno z tlačítek má zobrazit formulář/dialog, který bude ale pro každé použití této komponenty jiný.

V rámci třídy této komponenty mám nadefinovanou private proměnnou _editform as form. A dále mám public property EditForm, opět deklarovanou as Form.

Když této proměnné (nebo property) přiřadím konkrétní formulář z kódu, všechno funguje jak potřebuji (po stisku tlačítka zavolám _editform.showdialog a ten se zobrazí). Ale já bych potřeboval tuto property nastavit v designeru/editoru, ale tam vidím pro tuto property pouze jeden form a to ten, na kterém je komponenta umístěna.

Je nějaká cesta, jak donutit editor, aby nabízel i ostatní formuláře z mého projektu?

Díky, Honza

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback