Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 > >>

Vývoj pro WP8

Zdravím, chtěl bych zkusit vývoj aplikací pro Windows Phone 8. Je lepší dělat ve vb/c#, xaml nebo html, js? Existují nějaké české tutoriály pro začátečníky? Má to vůbec cenu začít vyvíjet pro WP? Budu rád za každou radu/připomínku.

Offtopic

4 odpovědí

28.06.2013 13:46

anonym

zrušenie udalosti htmlDocument.click

Zdravím, vo formulári mám WebBrowser v ktorom otváram stránku www.zrsr.sk. Po vyhľadaní dostávam výsledky vo forme tabuľky ktorá má v sebe hypertextové odkazy na konkrétne výsledky. Problém mám stým že po kliknutí na link sa odkaz otvára v novom okne (internet explorer) čo nechcem. cez proced...

VB.NET, WinForms, HTTP/HTML

2 odpovědí

20.05.2013 14:25

Gabriel

planovací kalendář

zdravím všechny .net odborníky. nezkoušel jste někdo nebo nevíte o řešení pro vytvoření &quot;plánovacího kalendáře&quot;? právě něco zkouším s datagridview ale nevím jestli je to ta správná cesta. Vím že je prvek MontCalendar ale není to pro mě to pravé ořechové... Díky za reakce

VB.NET, Komponenty, WinForms

6 odpovědí

14.05.2013 8:32

anonym

VBA ověření uživatele

Dobrý den, měl bych dotaz má modlu který pomáhá zjistit uživatele ve 32Bit verzi systému pomocí advapi32.dll v jazyce VBA (Access). Jenže mi to nechce fungovat ve 64 bit systémech prosím o pomoc jak mám problém vyřešit. Kód níže uvádím. Děkuji

VB.NET, VB6/VBA

2 odpovědí

13.05.2013 22:21

anonym

Ovladani „druhe” win aplikace

Potrebuji z me vb.netove aplikace ovladat jinou spustenou aplikaci. Napr.: potrebuji, aby ma aplikace v me nepritomnosti v urcitem okamziku (case) se &#39;prepla&#39; do jine aplikace spustene ve windows a tam napr. na urcite pozici klepla levym tlacitkem mysi a pak se vratila k provadeni kodu...

VB.NET

3 odpovědí

12.05.2013 21:12

anonym

VB 2010 Express nepřekládá vše

Chtěl bych si napsat program pro výpočet přířezů materiálu. Dostal jsem se asi do 2/3 psaní kódu, kdy asi po 600 řádcích překladač další kód ignoruje. Pokud vymažu část kódu, tak novou část &quot;nalezne&quot; přeloží a funguje. Sice funguje špatně, ale to už je moje chyba (mám tam binec s proměn...

Visual Studio, Offtopic

3 odpovědí

09.05.2013 13:02

.Kolbaba 71

C# linq to xml

Dobrý den, dělám práci do školy a už nevím jak mám pokračovat, potřebuju načíst XML dokument a následně pomocí elementu Titul, Čas, Datum v klauzuli where, načíst příslušnou řadu a sedadlo. XML soubor: V C# vyvářím dynamická tlačítka přestavující sedadlo v kině. A pomocí datumu času a titul...

C#, Algoritmy

0 odpovědí

09.05.2013 11:01

anonym

Ukládání hodnot do pole

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli by mi někdo z Vás, mohl poradit s následujícím problémem. Chtěl bych vytvořit pole o 20ti hodnotách, které bych generoval pomocí cyklu For a každá hodnota pole, by byla náhodné číslo z intervalu &lt;1-10&gt; a zároveň byla v poli maximálně 2x. Tedy, aby mi...

VB6/VBA

6 odpovědí

08.05.2013 21:16

anonym

Certifikát vb .net 2012 express

Dobrý deň, robím si svoj program vo visual studiu 2008, zo zvedavosti som si nainštaloval na win 8 visual basic 2012 express for vindows desktop a začalo mi to vyhadzovať nasledujúcu chybu : Error&#9;1&#9;Unable to find manifest signing certificate in the certificate store. Neviem čo s tým...

VB.NET, Visual Studio

1 odpovědí

07.05.2013 18:57

anonym

Uložení hodnot z Listview na jedno kliknutí

Dobrý den, řeším následující problém: Mám listview, která mi vypisuje hráče a u každého zaklikávám účast na tréninku. Problém je v tom, že vedle každého hráče musím kliknout na uložit. Chci pod listview umístit button Save a ten by uložil všechny upravené záznamy najednou do databáze. Zatím ot ...

Databáze

1 odpovědí

06.05.2013 10:59

anonym

Generická struktura

Zdravím, aktuálně řeším problém s generickou strukturou která reprezentuje čtyř-rozměrný vektor. Problém spočívá v tom že struktura nedává smysl pokud není T číselný datový typ(Int32, Double, Single, Int64,...). Proto bych se chtěl zeptat, jestli tu není nějáký způsob, jakým mohu omezit T a...

C#, .NET

4 odpovědí

05.05.2013 16:59

anonym

Inputbox - cancel

Dobrý deň chcem sa spytať ako v inputboxe stlačením CANCEL vykonám operaciu Exit Sub takto to mám ak nezadam žiaden nazov Ďakujem

VB.NET, WinForms

4 odpovědí

04.05.2013 14:59

anonym

Bitmap.Save podruhé

Tento kód padá na chybu null u parametru encoder Pokud vytvořím bitmapu jinak než zadáním rozměrů, tak Save projde. Třeba i takto: Napadá vás, co dělám blbě? Díky Vašek (Používám .NET 4.5 a Save je z http://www.stevecooper.org/index.php/2010/08/06/databinding-a-system-drawing-image-into...

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

04.05.2013 7:44

anonym

Lokalizace DLL

Dobrý den, chtěl bych poprosit o nastínění správného postupu lokalizace externích DLL knihoven. Jak vytvořit samostatnou lokalizovanou assembly je mi jasné. Jde mi spíše o tom, jakým způsobem se má z &quot;hlavní&quot; aplikace, která zmíněné DLL referencuje předávat nastavená jazyková kultura...

Architektura

4 odpovědí

03.05.2013 15:34

anonym

Meziprocesová komunikace

Dobrý den, potřebuji vyřešit předáváním textu mezi procesy. Abych vás uvedl do problému. Mám aplikaci, která se spouští pouze v jedné instanci. Aplikace se spouští metodou Sub Main a potřeboval bych při spuštění druhé instance předat argumenty příkazové řádky instanci první. Chtěl jsem použít ko...

VB.NET, Algoritmy

3 odpovědí

30.04.2013 15:05

Ondřej Linhart

Problém s Shell32.ShellLinkObject a zapnutým UAC

Dobrý den, obracím se na vás, protože nemůžu nikde najít řešení tohoto problému. Jde o to, že potřebuji zjišťovat informace ze zástupce (.lnk). Kód pro zjišťování je tento: Na Windows 7, při zapnutém UAC, kód nefunguje ani když je aplikace spuštěna s oprávněním správce. Chybu vyhodí příkaz oFol...

VB.NET

6 odpovědí

30.04.2013 7:38

Honza Dufek

FTP problem Readline

Zdravim, mam FTP server (napsany ve visual basicu). Pripojim se k nemu z jineho pocitace, ftp &gt; open IPaddress. V pohode se pripojim, vypisu: Po tomto dostanu moznost na klientovi opet neco psat. napisu uzivatelske jmeno, odeslu, prectu -&gt; vyhodnotim to, odeslu opet nejakou zpravu:...

Offtopic

0 odpovědí

28.04.2013 16:12

Daniel Vališ

ze C# do Vb.Net

Chci se jen zeptat. V c# mam tuto metodu s parametrem a muzu ji volat bez parametru. volani: Definice: a to cele potrebuju dostat do Vb.net (ve vb.net spis zvladnu napsat neco tezsiho) mam zatim toto: volani: Jenze tady je ta chyba. Chce to parametr &quot;result&quot; Definice: ...

VB.NET

2 odpovědí

26.04.2013 21:18

Daniel Vališ

Ako vykreslit text pomocou DrawString na poziciu 0 0

Znasim sa vykreslit do picturebox text, ale ten aj napriek tomu, ze zadam x=0 a y=0 vykresli sa s medzerou od laveho horneho rohu. Cim vacsi font pouzijem, tym je odsadenie od rohu vacsie. Dim img As Bitmap Dim obrazok As Graphics Dim velkost As SizeF Dim pismo...

VB.NET, WinForms

1 odpovědí

26.04.2013 11:06

anonym

Perl Script problem ve V.Studiu 2010

Dobry den, konvertuji ePub soubory v c# smycce a pokazde vyvolavam Perl Script a predavam argumenty. Pokazde v tretim kole dojde k chybe a na konzoli dostanu hlaseni: Subroutine Cwd::fastcwd redefined at c:/Perl/lib/Cwd.pm line 824. Subroutine Cwd::getcwd redefined at c:/Perl/lib/Cwd.pm line...

Offtopic

1 odpovědí

25.04.2013 10:30

anonym

<< < 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se