Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 > >>

Platba GoPay v .NET ASP

Ahoj, má někdo zkušenosti, jak se implementuje GoPay platba v .NET ASP Visual Basic ? Uvítám jakoukoli pomoc. Děkuji Vám

VB.NET, Komponenty, Knihovny

7 odpovědí

09.03.2023 4:22

gBqsPxAZ

Visual Studio 2013 express, desctop, update 3 - ztrácí se focus

Dobrý den, po letech jsem se vrátil k VS. Nainstaloval verzi express na win 7 64 bit. A je to pro mne naprosto nepoužitelné z toho důvodu, že po kliknutí kamkoli (v textu, v menu, kdekoli jinde v GUI) během několika sekund ztratím fokus (není kliknuto tam kde bylo, není vidět kurzor) a není nikd...

Visual Studio

1 odpovědí

14.03.2016 13:51

anonym

ASP MVC, Ninject, EF

Zdravím, hledám někoho kdo má zkušenosti s touhle trojkombinací. :-) Snažím se injectovat DbContext pomocí Ninjectu a používám InRequestScope přístup, což by měl být správny přístup. Přesto však dostávám výjimky: New transaction is not allowed because there are other threads running in the ses...

C#, ASP.NET MVC, Entity Framework

1 odpovědí

31.08.2015 17:32

Marian Benčat

Návrhový vzor - Entity Framework

Zdravím, řeším problém jak používat Entity Framework (EF). Do nedávna jsem používal ADO komunikaci a vlastní třídy včetně parsování. Před nějakým čase jsem přešel na EF a osobně se mi moc nelíbí používání návrhového vzoru repository, nebo facade (to se moc nepoužívá, ALE). Od jednoho známého jsem...

Entity Framework

23 odpovědí

05.09.2014 8:48

Tomáš Herceg

AspTextbox.Focus nefunguje na iPad OS Safari

Zdravím, Chtěl bych se zeptat.Mám webovou aplikaci. Na aspTextBox mám focus. Všude to funguje správně. Nicméně při spuštění aplikace na iPad OS Safari mi focus nefunguje. Je nějaká možnost nastavit focus i pro iPad??Důležité.Děkuji

ASP.NET/IIS

1 odpovědí

04.09.2014 14:12

anonym

.NET ASP Button a Fancybox - neodpaluje PostBack

Ahoj všichni, možná jsem lama, ale mám situaci, na asp:Button mám navázaný jquery: /&lt;script type=&quot;text/javascript&quot;&gt; /var j = jQuery.noConflict(); / j(document).ready(function () { / j(&quot;.TridaDetailProdukt-DetailProduktPri...

VB.NET, ASP.NET WebForms

0 odpovědí

04.09.2014 9:09

anonym

CSV v SelectParameteru MSSQL

Zdravím, Byl jsem nemile překvapen že mssql neumí hodnoty oddělené strědníkem zapsat v klauzili WHERE IDVyrobek IN (@IDVyrobek) přes .Parameters.AddWithValue(&quot;@IDVyrobek&quot;, SeznamIDVyrobek) Tak jsem to musel oběhnout takhle IDVyrobek IN (&quot; &amp; SeznamIDVyrobek &amp; &quot;)&...

VB.NET, SQL, Databáze

2 odpovědí

02.09.2014 15:06

Tomáš Holan

PlaceHolder v ASP.NET pod C#, vytváření v pohodě, ale hlavně změna vytvořeného

Zdravím vespolek.. Již několikrát jsem se zde dopídil pomoci, poprosím o další :-) Vytvářím stránku kde pomocí PlaceHolder vytvořím dopředu neznámý počet (dle výstupu z DB) tlačítek. Každé tlačítko dostane do vínku různé parametry, jako např. barvu textu, text vlastní, id atd.. Vše mi fun...

C#, ASP.NET WebForms, Databáze

3 odpovědí

02.09.2014 13:04

Tomáš Holan

Fluent Security

Zdravim, mozem niekoho poprosit ci by mi vedel pomoct s integrovanim Fluent Security 2.1 do projectu s ASP.NET Identity 2.... napr do Install-Package Microsoft.AspNet.Identity.Samples -Pre dakujem za pomoc

C#

1 odpovědí

01.09.2014 16:31

Tomáš Holan

Nefunkční "effect.."

Zdravím, zkoušel jsem sestavit program dle tutorialu zde na webu. Mám vs 2013 s podporou XNA ale bohužel třída Landscape háže jednu chybu za druhou. Nevíte někdo, kde jsou zásadní rozdíly mezi vs 2010 s XNA a 2013 ? (chybné řádky: ...a další. Předem děkuji za rady.

VB.NET

0 odpovědí

29.08.2014 15:01

anonym

Drobečkova navigace

Zdravím, může Drobečkova navigace fungovat ve stylu, z Treeview se odkážu na stránku Vyrobky.aspx?IDVyrobek=5 a Vyrobky.aspx mi to dle IDVyrobek naplni řekněme Datalist dle QueryString a pak mi url přepíše na hezké URL Vyrobky/Lahve a data zůstanou načtená ? Řešili jste již tuhle problematiku...

VB.NET, ASP.NET WebForms

1 odpovědí

29.08.2014 11:30

Tomáš Holan

Sdružené třídy (class clusters) C#

Dobrý den všem, plácám se s vytvořením sdružených tříd v C#, abych si vytvořil alternativu k abstraktním třídám. Snad by pomohl nějaký jednoduchý příklad, příp. nasměrování... Děkuji za případné odpovědi

C#

9 odpovědí

24.08.2014 21:06

anonym

Načtení hodnoty PwdLastSet z activedirectory

Dobrý den, prosím o radu. Přepracoval jsem si program který načítá hodnoty z AD až jsem narazil na problém a to je, že nedokážu vůbec zobrazit některé hodnoty jako je například &quot;pwdLastSet&quot; Ukázka z kodu. Zde už zde vybírám uživatele a zobrazují se mi o něm detailní informace. ...

VB.NET

2 odpovědí

19.08.2014 11:20

Bouda

Spojení Asp .net 1.1 a php

Ahoj, dostal jsem do ruky 10 let starý web a předělávám/přidělávám nové věci. Potíž je v tom, že verze 1.1 je dost strašná úplně na vše, co si jen vzpomenete a konverze do 2.0 vytvoří tolik chyb, které bych opravoval tak 2 měsíce (rychlejší by bylo to celé předělat). A tak sme vymyseli dočasné s...

Offtopic, .NET

1 odpovědí

15.08.2014 18:37

Michal Štěpánek

Spuštění exe přes plánovač úloh

Dobrý den, mám problém se spouštěním exe souboru přes plánovač úloh. Problém působí Excel se kterým v aplikaci pak dále pracuji. Pokud spustím exe ručně, vše je ok. Pokud ho spustím přes plánovač úloh, aplikace začne padat na řádku kde se snažím excel otevřít (ExcelApplication.Workbooks.Open). ...

VB.NET, Office

3 odpovědí

14.08.2014 8:54

anonym

MySQL Row Count WPF

Dobrý den, chci se zeptat, jak pomocí C# ve WPF zjistím pomocí SQL Command (např.: SELECT * FROM database WHERE name=&#39;user&#39; AND passwor=&#39;password&#39;) počet řádku v databázi? Prozkoušel jsem pár rád z googlu, ale buď mi to hází error nebo že řádku je 0 (což je blbost). Zde j...

C#, WPF, Databáze

6 odpovědí

13.08.2014 20:47

Bogdan Matsela

pole ako vysledok select-u

Zdravim. Mam dve tabulky, prvu predf_hlavna a druhu predf_uhrady. Relacia 1:N. Prva tabulka obsahuje predfaktury a druha uhrady k tymto predfakturam. Ide o MS SQL 2008 Potrebujem select zobrazujuci vsetky zaznamy z tabulky preft_hlavna a sumu uhrad k jednotlivym zaznamom z tabulky predf_u...

SQL

1 odpovědí

11.08.2014 9:00

Jan Holan

Řešení chyby více ValidationSummary a ModelState.AddModelError

ASP.NET má v sobě chybu, že pokud máme na stránce více prvků ValidationSummary (pro různé ValidationGroup) a přidáme vlastní chybu pomoci tak se přidaná chyba zobrazí ve všech prvcích ValidationSummary tj. vícekrát. Proto nezbývá než si text chyby zobrazovat nějak jinak (např. nastavovat ...

ASP.NET WebForms

0 odpovědí

10.08.2014 13:14

Tomáš Holan

ASP.NET MVC - jaké package do startu?

Ahoj. Když vytváříte nový asp.net mvc projekt, které package ihned nainstalujete? Bootstrap, t4mvc, ??? Jde mi o serverovou i html část.

ASP.NET MVC

2 odpovědí

08.08.2014 13:22

Jan Holan

Vlozenie NULL do date pola databazy, typed dataset

Zdravim. Neviem dohladat ako vlozit do databazy MS SQL do pola typu DATE hodnotu NULL cez typed dataset Skusal som dbnull, nothing, null.... Do pola formulara hodnotu ulozi a textbox je prazdne ale procedura neulozi data bez nahlasenia chyby.

VB.NET, Databáze

3 odpovědí

06.08.2014 14:10

Kare Kare

<< < 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se