Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 > >>

Odesílání emailu z webu na aspone

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s odesíláním emailů z webu na aspone, když jako smtp server ve web.configu nastavím smtp.gmail.com a do samotnému kódu to samé nefunguje to. Z localhostu to odesílá ale z webu ne a hází to chybu. Co mám tedy nastavit? Předem děkuji.

VB.NET, ASP.NET WebForms

5 odpovědí

20.03.2014 9:38

anonym

Pomalé čtení SQL ?

Zdravím zdejší profíky. Prosím o radu. Níže uvedený zdroj (pokusný). Mi &quot;sosá&quot; do comboboxu seznam ID+název zakázek z DB běžící v sítí na SQL. Problém je, že načtení zhruba 900 řádků trvá kolem 4sec. Což je nepředstavitelně dlouho pro tak malou aplikaci. Resp. když ten obsah comba musím...

VB.NET, Databáze

12 odpovědí

07.02.2014 8:58

Tomáš Holan

Zmena vlastnosti prvkov vo formview cez PageLoad

Zdravim. Potrebujem poradit. Vo FormView mám nejaký imageButton a chcem ho vypinat alebo zapinat podla nacitania hodnoty v Labely z ineho FormView. Je to celkom jednoduche len mi to nefunguje. Mozete poradit. Kod: V podstate to nevyhodi žiadnu chybu. Správne vyhodnotí stav1 aj nast...

C#, ASP.NET WebForms, .NET

4 odpovědí

06.02.2014 21:21

Tomáš Holan

SQL server CE - jeho budoucnost a alternativy

Ahoj. Zjistil jsem, že ve VS už není zajištěna podpora SQL serveru compact edition. Dá se použít, ale microsoft ho takto vyštípává. Jak to bude do budoucna? Uplně ho zruší a přestane podporovat (třeba v nové verzi EF)? Chystá se za něj nějká alternativa? Má zrušení CE jiný důvod než ten, že ta...

Databáze

0 odpovědí

05.02.2014 19:43

anonym

Datepicker v AppBar

Hezke odpoledne, nemohl by jste mi prosim někdo poradit zdali a jak lze spravne docilit otevreni datepickeru po kliknuti na tlacitko v appbaru. Procetl sem jde co a moudrej z toho jak na to nejsem. Diky

C#, Windows Phone

0 odpovědí

04.02.2014 13:13

anonym

Filtrování v DataGridView

Zdravím. Marně hledám návod na filtrování v datagridview, který NENÍ připojen k žádnému zdroji dat. S datagridem připojeným ke zdroji dat, filtrování umím. Konkrétně jde o datagridview1 do kterého načtu řádky pomocí &#39;DataGridView1.Rows.Add&#39;, jak ale tyto data filtrovat? Filtr by se...

Visual Studio

4 odpovědí

03.02.2014 21:34

Jiří Šimara

Parsování proměnlivých dat

Ahoj, chci si napsat mobilní aplikaci, která bude parsovat jednoduché HTML. HTML se ale může měnit a chtěl bych najít způsob, jak dynamicky změnit kód parsování bez nutnosti vydávat update celé aplikace. Představoval bych si to například tak, že kód celé aplikace by byl v C#, ale parsovac...

C#, Windows Phone, HTTP/HTML, .NET, JavaScript

4 odpovědí

03.02.2014 14:56

Tomáš Holan

Entity Framework

Dobrý den! Asi nějak nechápu jak funguje Entity Framework CF, respektive patrně očekávám jiné chování. Níže maximálně zjednodušený příklad. Očekával bych, že ve firstCategory.Products bych měl obdržet produkty pro tuto kategorii, ale obdržím pouze null. Děkuji za objasnění.

C#, Entity Framework

2 odpovědí

01.02.2014 9:36

Jakub Čermák

MVC a skinování

Dobrý den, lze nějakým způsobem používat v ASP.NET MVC skinování podobně jako ve WebForms? Respektive jde mi o to, aby se každý @Html.TextBox z razoru renderoval s nějakou společnou třídou z CSS souboru.

ASP.NET MVC

1 odpovědí

29.01.2014 9:00

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Ochrana programu

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak ochránit vb.net zdrojový kód programu tak, aby nešel číst zpětně zdroják z publikované aplikace. Př. přes Net reflector atd...

VB.NET

2 odpovědí

28.01.2014 14:23

Ondřej Linhart

Přístup k prvkům formuláře z jiného vlákna

Dobrý den, potřebuji poradit. Mám jednoduchou aplikaci s formulářem (Windows Form). V tomto formuláři mám tlačítko, na které když kliknu tak mi otevře COM port a čeká max. 30 sekund na příchozí komunikaci. Problém je v tom, že pokud komunikace nepřichází, tak mi na oněch 30 sekund formulář zam...

Threading

3 odpovědí

28.01.2014 8:30

Tomáš Holan

Komponenty

Dobry den, chcel by som sa spytat ci je na tomto portale nejaka sekcia kde si uzivatelia vymienaju informacie o komponentach? Navrhy, odkazy na open source, odporucania, porovnania preco pouzivat tu konkretnu komponentu. Na webe je vela odkazov ale len zopar stoja ze zmienku a mozno by bol tu p...

C#

5 odpovědí

27.01.2014 19:16

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Vložit ruštinu do obsahu projektu HELP před kompilací

Dobrý den, mám help sestavený pomocí HTML Help Workshop.Potřebuji vložit názvy odkazů na HTML soubory v ruštině - nebo jinak - vložit ruštinu do obsahu projektu HELP před kompilací. V prvních pokusech se mi to nedaří ani na PC v definovaém prostředí s ruštinou.

WinForms

0 odpovědí

27.01.2014 15:02

Tomeček Slavoj

Opravnenia

Dobry den, mozete mi poradit sucasne najlepsi postup ak chcem spravit web cez ASP.NET WebForms kde bude cca 80 uzivatelov a sucastne je planovanych 10 roli co sa bude rozsirovat. Kazda rola bude upravovat ine tabulky s moznostami read ci write. Mam kazdej roli mam spravit vlastnu aspx stranku?...

C#, ASP.NET WebForms

6 odpovědí

23.01.2014 19:02

Tomáš Holan

Enum None vs. Nullable<TEnum>

Předpokládejme, že u nějaké nepovinné položky potřebujeme evidovat volbu Alfa nebo Beta (a &quot;nezadáno&quot;). Pro hodnotu &quot;nezadáno&quot; ale máme na úrovni jazyka C# dvě možnosti reprezentace (v db to může být buď null,1,2 nebo 0,1,2 to je vcelku jedno): 1) Hodnota 0 resp. None ...

C#, .NET

9 odpovědí

22.01.2014 23:33

Jakub Čermák

Sčítanie dát v listview vo formate HH:MM

DObry večer! Mám tu trošku zaujímavy problem. Nevie niekto ako by sa dalo získať vysledok sčítania všetkých hodnot v danom stlpci listview ked udaje su vo formáte času HH:MM. Vzhladom že toto je uplne nad moje schopnosti poprosil by som niekoho kto by to vedel napísať aj s nejakymi komentam...

VB.NET

1 odpovědí

21.01.2014 5:50

anonym

Objekt z datove vrstvy

Dobrý den, chtěl zeptat na správný postup. Když rozdělím aplikaci do 3 vrstev DL, BL, UI a datovou vrstvu mám v EF code first, jak dostanu objekt z DL do UI, třeba List&lt;Users&gt;. Pokud přidám referenci DL do UI, tak to sice v pohodě dostanu přes BL až do UI, ale co jsem vygooglil tak to asi n...

.NET Tips

1 odpovědí

20.01.2014 19:05

Tomáš Holan

DataGrid odskočí po DataTable.AcceptChanges()

Zdravím, mám takový problém. Mám WPF aplikaci kde mám DataGrid s řádově stovkou řádků rozdělených pomocí skupin. Po kliknutí na řádek se zobrazí RowDetailTemplate kde je další DataGrid. Když v tomto druhé DataGridu něco změním a v události RowEdittingEnding změnu uložím do DataTable pomocí Accep...

VB.NET, WPF

1 odpovědí

20.01.2014 18:34

Jan Holan

Filtrovaný SELECT příkaz

Dobrý den, ve své asp.net web forms aplikaci mám stránku s výsledky vyhledávání. Data, podle kterých filtruju mám v QueryStringu. Takto například vypadá URL stránky: localhost:49778/sportovci-vyhledavani?s=1&amp;r=&amp;sp=&amp;g=&amp;af=&amp;at=&amp;pf=&amp;pt=&amp;n=&amp;c=. Sice je tam většina ...

VB.NET, ASP.NET WebForms, SQL, Databáze

3 odpovědí

19.01.2014 0:50

Jan Holan

C# to VB

Zdravím! Rád bych se zeptal zda někdo nemáte zkušenost s přechodem z C# na VB. Zajímalo by mne přibližně jak dlouho by asi trvala &quot;aklimatizace&quot;.

C#, VB.NET

3 odpovědí

18.01.2014 20:18

Marcel Pardík

<< < 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se