Mockrat dekuji za rady, vyzkousim behem par dni ,atz bude chvile casu. Aplikace ma za ucel otevirani drive pridanych souboru touto aplikaci; je vytvorena slozka do slozky jsou ulozeny dokumenty a obr , slozka je pijmenovana identifikatorem podle druhu ktery se interne u nas pouziva , jelikoz vsechny slozky neobsahuji treba obrazky tak bych potreboval ,aby bylo videt na prvni pohled ze tam ten a ten soubor neni, coz si myslim ze je toto dobre reseni ,buton nepujde stisknout pokud ta slozka neobsahuje soubor ktery buton otevira. Priklad: Do slozky se da ulozit dokument "1a" dokument "1b" a obrazek "1obr" pricemz "1" je identifikator a je tak pojmenovana slozka v ktere jsou soubory ulozeny, protote neni podminkou ze jou ulozeny vsechny vsechny tri soubory potrebuji prave tuto funkci. Kdy mam combobox kam se tadava identifikator , v tomto pripade "1" a button "a" ktery po kliknuti otevre slozku podle identifikatoru ("1") a vyhleda identifikator ("1") +"a" , takto mam button "b" a button "obr". Moje planovane reseni bylo , ze kdyz se zmeni combobox tak aplikace vyhodnoti , ze zapne moznost stlaceni button podle toho jake soubory obsahuje. Snad jsem to vysvetlil srozumitelne , pokud by pomohl nejaky kod z app , tak pridam, byl bych vam vsem moc vdecny za jakykoliv napad nebo podrobnejsi kod , jsem z toho nejak vedle , je to moje prvni applikace a dostal jsem se ,rekl bych celkem daleko, aplikace funguje a mam to ted osetreny msgboxem ,ale je to zbytecny klikani a moc se mi to nelibi. Omlouvam se za diakritiku a pripadne chyby , pisu to na tychlo z mobilu.... Moc dekuji za pomoc.
|