No to jste možná dělali, ale předpokládám, že mluvíte ještě o OWIN WebAPI... ? to je taková podle mě hrubě malá část, celého toho .NET prostředí, že jo.. Pokud si pamatuji, tak ani ORM na tom nejely,.. A pokud něco nefunguje proto, že tam jsou neviditelné znaky a nic to nezahlásí... to se prostě nesmí stávat a dokud se to nevyřeší, tak je to risk to používat někde jinde než na hraní. Koukám teď na ten DotVVM,.. jeslti to správně chápu, tak to prostě bude Hybridní appka,.. kde je to mezi sebou propojené pomocí klasického interceptoru na requestech - tedy stejně, jako to dělají hybridní aplikace postavené na Xamarinu? Hmm.. to se mi nelíbí :-) Obecně je u Dekstopových aplikací to Nenativní UI často hodně znát.. a je jedno, jestli je na frontendu vanilla js, react js, angular js, nebo něco podobného.. vždy je tam silný overhead, který bez podpory minimálně native scrollingu není ani schopný fungovat (díky bohu za něj na xamarinu). Nechápu vůbec tu potřeba rvát Javascript do úplně všeho, jen proto, že někdo neumí nic jiného než HTM, CSS a JS. Chápu ale, že zde je to z důvodu přenositelnosti. No ale pořád je lepší mít UI nenativní a Backend nativní, než naopak (Jako to třeba dělá React Native, který lživě tvrdí, že jde o nativní aplikaci) Měl jsem ale za to, že WPF / Winforms je z určité části součástí vNEXTu, není tomu tak? Ohledně databází.. na NOSQL databázi hlavně musí být určitý typ requestu,.. nelze říct, že SQL databáze lze nahradit za NOSQL, nebo že to bude mnohem rychlejší.. Kromě toho, že NoSQL umí samo o sobě většinou obrovské kulový,.. Spíše tam jde o tu škálovatelnost..
|