Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 > >>

Pomalé načítání asp.net webform

Dobrý den, řeším momentálně velice pomalé první načtení asp.net stránky. Něco jsem přečetl, našel řešení, ale nepřipadá mi moc ideální. Podle toho co jsem našel, tak IIS jsi stránku zkompiluje a načte do poolu, toto bohužel trvá (kompilační čas) u mé webové aplikace cca 10-20s. Po tomto kroku ...

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

27.08.2013 19:37

anonym

Uživatelské účty

Zdravím všechny, lze nějak do Listboxu načíst seznam všech uživatelských účtu v pc? A případně do dalších komponent načíst vlastnosti konkrétního účtu? Díky za nasměrování...

VB.NET, .NET

2 odpovědí

16.10.2012 15:37

juraj ondrus

Conversion from string "" to type 'Double' is not valid.

Zdravím mám taký malý problém s týmto kódom keď kliknem na pridať nový do databázy hodí my to takúto chybu: Conversion from string &quot;&quot; to type &#39;Double&#39; is not valid. Tu je ten kód: Private Sub MNOŽSTVO_NR_KGTextBox_TextChanged(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.E...

VB.NET

8 odpovědí

15.10.2012 21:00

Peter Karásek ml

Udalosť zatvorenia priečinka

Je možné odchytiť udalosť zatvorenia určeného priečinka? Alebo ako zistím, či je priečinok otvorený?

VB.NET, I/O operace

9 odpovědí

15.10.2012 18:57

Lubos Blader

IO.File. nebo My.Computer.FileSystem

Zdravím, která třída by se měla používat My.Computer.FileSystem nebo IO.File pro přístup k souborům? V čem se liší?

VB.NET, Architektura, I/O operace

1 odpovědí

15.10.2012 15:30

Ondřej Linhart

"současné" čtení a zápis dat do databáze

Dobrý den, potřebuji vyčítat hodnoty z databáze, zpracovat je a pak informace o zpracování zapsat do databáze( log ). Je nutné to dělat v cyklu postupem - načtení hodnoty z databáze,zpracování , insert informace o zpracování do databáze do tabulky s logy , přechod na nový řádek. Ke čtení použív...

ASP.NET WebForms

13 odpovědí

14.10.2012 13:56

anonym

Socket ukoncuje spojeni

Zdravim, rad bych se zeptal na chovani Socketu ve VB6. Zjistil jsem, ze vzdy v celou hodinu mi socket automaticky ukonci nektere delsi dobu neaktivni pripojeni. Napriklad pokud mi terminal odesila data na server v intervalu 1 minuta, pak se spojeni nerozpoji nikdy, pokud posilam data po dels...

VB6/VBA

2 odpovědí

14.10.2012 10:50

anonym

Metoda pre výpočet úroku

Zdravím vo spolok, potreboval by som postrčiť správnym smerom. Upravujem jeden web a zasekol som sa na úprave metody pre výpočet úrokov. Momentálne to funguje následovne, web ponúka jeden investičný produkt, ktorý má pevne nastavený vzorec pre výpočet zisku z investície (je v ňom pevne nas...

C#, Algoritmy

1 odpovědí

13.10.2012 20:22

anonym

Programy pro testování hardwaru

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jaké používáte, nebo jaké by jste mi doporučili nástroje (software) pro testování hardwaru. Potřeboval bych něco pro operační paměť, pro pevný disk, a pokud možno i pro procesor (to nevím jestli vůbec je). Jaký software by jste mi doporučili? A znáte ještě pro...

Offtopic

3 odpovědí

10.10.2012 20:04

Ondřej Linhart

WebBrowserReadyState.Complete aneb událost načtení stránky

Dobrý den lze použít následující kod ke kontrole načtení stránky ? v mém programu se stránka nenačte, aplikace je zaneprázdněná. Nedal by se použít EventHandler ? Jak by mělo vypadat volání funkcí,které jsou závislé na načtenní stránky ? Nechce se mi volat všechny odtud.. Díky za o...

C#, WinForms

1 odpovědí

10.10.2012 15:48

fortran

posilani XML pomoci http VB6->VB.net 2010 Express

Dobry den, nepodarilo se mi ve VB6 dosahnout posilani XML(kodovani utf-8) souboru pomoci http, tak, aby jej adresat precetl (jedna se o azbuku). Proto jsem se rozhodl pro VB.NET, kde lze urcovat kodovani posilaneho retezce, ale server mi pise chybu 500: VB6 funkcni(az na citelnost na adresatov...

VB.NET, WCF/WS, XML, VB6/VBA

1 odpovědí

10.10.2012 15:03

juraj ondrus

Poslani XML souboru pomoci HTTP

Zdravim, nevite nekdo, jak poslat xml dokument ktery ma UTF-8 kodovani a obsahujici azbuku pomoci http? Toto mi funguje, jen adresat vidi nesmyslne znaky: xmlContent()=fs.GetFileContent(Replace(Me.txtOutputFileName.Text, fs.GetFileNameByPath(Me.txtOutputFileName.Text), &quot;&quot;) &amp; xmlF...

VB6/VBA

1 odpovědí

10.10.2012 11:56

Ondrej Herzog

Správné spojení

Ahoj chtěl bych poprosit všechny chytré hlavy na tomto foru. Řeším zajímavý problém (mám 3 tabulky). Objednávky Zbozi Darky (není to presne struktura ale pro zjednoduseni jsem to udelal takto) Jde mi o to ,že kazde zbozi ma id, jmeno, cenu, a nektere i darek. Vypisuji to do faktur a ...

SQL

4 odpovědí

10.10.2012 9:37

Jiří Chovanec

Export tabulky v GridView do MS Excel

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda-li má někdo zkušenost z kódováním dat při exportu do aplikace MS-Excel, neb mi se pořád nabízí DOSovské kódovaní, ale data z databáze jsou v kódování &quot;Windows-1250&quot;. Jak to elegantně vyřešit? Děkuji předem. JN. P. S. Používám pro export tuto metodu:...

ASP.NET WebForms

0 odpovědí

09.10.2012 18:09

anonym

Čtení dat z databáze po řádcích

Dobrý den, potřeboval bych v proceduře (asp.net) číst data z SQL databázové tabulky ale po řádcích ( vždy načíst např. údaj jméno a mail do dvou proměnných ). Je to z důvodu dalšího zpracování dat z těchto proměnných v tomto cyklu ( zaslání emailu atd. ). Díky za rady jaký objekt k tomu využí...

ASP.NET WebForms, Databáze

13 odpovědí

09.10.2012 16:52

anonym

SQLCE a ASP.NET

Dobrý den, Chtěl bych na počítači v lokální síti provozovat jednu stránku s gridem zobrazujícím dotaz na databázi SQLCe 3.5 uloženou na temže stroji. Protože ASP neznám tak si nejsem jistý zdali je možné data z CE databáze zobrazit. Na formuláři mám pouze GridView, a jeho sqldatasource....

ASP.NET WebForms, Databáze

2 odpovědí

09.10.2012 15:54

anonym

Key/Value pairs v relační databázi

Zdravím, řeším jeden zajímavý logický problém... Mám tabulku TABLE1 kde jsou data. TABLE1 obsahuje sloupec s odkazem na TABLE2 - relace 1:N. CREATE TABLE TABLE2 ( KLIC int, HODNOTA nvarchar... ); V současné době mám v DB ideální stav pro optimaliaci rychlosti (integer KLÍČE)...

SQL, Databáze

0 odpovědí

08.10.2012 23:07

anonym

Jak seríově vytvořit obsluhu události s parametry?

Dobrý den, dělám úprogram který má spoustu pictureboxů (ictureboxi se vytváří v kódu a může jich být až 6400, ale to je celkem nepodstatné) a každému chci přidat obsluhu události, obsluze chci ale přidat parametry. Mám toto: Já potřebuji ale dostat ty argumenty s proměnnými i a u do toho ...

VB.NET, WinForms

10 odpovědí

06.10.2012 14:31

anonym

AVI a PictureBox

Dobrý den. Prosím o radu, jak nejjednodušeji přehrát Avi soubor v PictureBoxu. Na internetu jsem našel např. toto: Bohužel &quot;to&quot; ale nějak nefunguje. Spuštění proběhne bez chybové hlášky, ale PictureBox zůstane prázdný. Poku např. tento kód vložím k do události Click tlačítka, t...

VB.NET, DirectX, WinForms

10 odpovědí

05.10.2012 15:31

František Bílek

data z více databází SQL

Dobrý den, prosím o radu. Začínám s VB.NET, potřebuju data ze dvou i více databází jednoho typu z jednoho PC. mám databázi A, B a C v každé určité tabulky, které potřebuji dotaze spojit - vyslectovat. Jenže pro připojení se nastavuje výchozí databáze, např.: Dim pripojeni As String = &quot...

SQL

0 odpovědí

05.10.2012 12:58

anonym

<< < 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se