Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 > >>

MetaWeblog API problém

Dobrý den, potřeboval bych poradit ohledně problému připojení Windows Live Writeru k webu s MetaWeblog API. Tuto technologii se učím používat. Postupuji podle článku na tomto webu. Stánky jsem udělal přesně podle návodu v článku. Potom jsem v Windows Live Writeru vše nastavoval: webovou adresu b...

ASP.NET WebForms

5 odpovědí

30.07.2012 14:32

Tomáš Herceg

Nezobrazovanie sa komponenty

Ahojte, vytvoril som si jednoduchu vlastnu komponentu. Sklada sa z nejakych Buttonov, HyperLinkov a Labelov. Problem je, ze aj ked je registrovana a intellisense v ASPX ju pozna, na stranke sa nezobrazi. Je umiestnena v repeateri vo footeri. Chyba dokonca aj v zdrojaku stranky :/ Stretli st...

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

30.07.2012 9:37

anonym

Navigace mezi formuláři

Ahoj, potřebuju vytvořit navigační tlačítka (předchozí / další), která by byla umístěna na stále zobrazeném navigačním panelu a pomocí nichž by se dalo přejít na další nebo předchozí formulář (něco jako jsou šipky v internetovém prohlížeči). Existuje ve VB.Net 10 nějaká vhodná komponenta? Setkal ...

VB.NET

11 odpovědí

29.07.2012 17:53

Alexander Clarai

Upload

Zdravím, mám problém s FileUpladem. Na stránce mám tlačítko Nahrát a tlačítko Nenahrát. Když zmáčku tlačítko Nahrát, odešlou se soubory na server, ale když zmáčknu Nenahrát, chci, aby se neodesílali. Ale odesílají se. Je mi známo, že ty soubory jdou na server spolu s požadavkem události Nen...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

27.07.2012 9:59

Alexander Clarai

Klávesové skratky

Umožňujú klávesové skratky vrátiť sa v projekte na predchádzajúcu pozíciu kurzora?

Visual Studio, Offtopic

4 odpovědí

27.07.2012 8:40

Lubos Blader

PrintPreviewDialog - zakázať tlač

Dobrý deň. Je možné vo VB .NET zakázať tlač z PrintPreviewDialog?

VB.NET, WinForms, Tisk

2 odpovědí

26.07.2012 18:52

Lubos Blader

zdrojak z webbrowseru

zdravim za pomoci tohto kodu ziskavam zdrojak z webbrowseru problem je ze mi to vzdy hody len stranku ktoru otvorim ako prvu ked otvorym inu a potom pouzijem prikaz tak aj tak mi to vyhodi tu prvu ... Ako je to vobec mozne ??? dakujem

VB.NET, WinForms

5 odpovědí

26.07.2012 16:34

Alexander Clarai

CheckedListBox

Ahoj, mám následující dotaz (VB.Net 2010). Potřebuji, aby se mi po zatržení CheckBoxu objevil v CheckedListBoxu určitý text a u něj zatržení. To mi funguje. Potřeboval bych však udělat, aby se mi při odstranění zatržení v CheckedListBoxu odstranilo i zatržení v CheckBoxu. Při vložení textové polo...

VB.NET

6 odpovědí

24.07.2012 18:41

honza

Při vytváření popisovače okna došlo k chybě

Dobrý den Mám objekt typu axWindowsMediaPlayer. Když přehrávám delší dobu muziku (třeba hodinu až dvě), objeví se chyba. v Form1.Designer je to Win32Excetion: Při vytváření popisovače okna došlo k chybě. (Win32Exception was unhalled by user code) Co se týče systému aplikace: Do je...

C#

1 odpovědí

23.07.2012 18:00

Ondřej Linhart

TreeView [+] Node

Ahoj nevíte někdo jak zobrazit u Node &quot;rozrolovací &quot; symbol [+] aniž by node měl nějaké děti? Jde mi o to, že načítám Tree menu postupně a děti načítám až po kliknutí na mateřskou Node. (Informaci, zda Rodič bude mít děti mám.) a chci aby bylo vidět že se dále strom větví.

VB6/VBA

1 odpovědí

23.07.2012 13:39

Alexander Clarai

Tlač - zarovnanie z prava

Zdravím. Poradil by mi niekto, prosím, ako zarovnať text pri tlači z pravej strany? Ak mám upresniť, je potrebné zarovnať čísla na desatinnú čiarku.

VB.NET, WinForms, Tisk

1 odpovědí

22.07.2012 11:33

Lubos Blader

VB 2010 - SendKeys

Zdravím všetkých, robím na Visual Basicu 2010 jeden program, kde používam skripty ako sú: SendKeys.Send() a KeyCode nemám teda problém s odoslaním nejakej klávesy, ale teraz som došiel na taký problém kde by som potreboval odoslať &quot;pustenie&quot; klávesy, niečo v podobe: SendKeys.Release(...

VB.NET

0 odpovědí

21.07.2012 22:52

anonym

Jak odchytit příkaz na hibernaci a zrušit ho?

Zdravím, mám takový problém. Když připojím ke svému PC externí disk přes eSata a během jeho připojení počítač uspím do hibernace tak následně počítač nenaběhne. Je to asi problém FW, ale to není podstatný. O co mi jde. Chtěl bych odchytávat příkaž na hibernaci (ať už příkazem z tlačítka na kláv...

VB.NET

20 odpovědí

21.07.2012 21:32

Martin Klain

Změna vlastnosti několika prvků najednou za běhu

Dobrý den, mám formulář, na němž se v ListBoxu zobrazují záznamy s připojené databáze. Výběr zobrazených záznamů provádím pomocí CheckBoxů. Rád bych se dověděl, jak se dá změnit např. vlastnost CheckBox.Enabled za běhu u např. desíti CheckBoxů najednou. Jde mi o to, aby pokud zatrhnu některý Che...

VB.NET

5 odpovědí

20.07.2012 14:37

honza

ajaxcontroltoolkit html editor, upload obrázků

Dobrý den, používám na webu HtmlEditorExtender z balíčku ajaxcontroltoolkit. Teď potřebuji nahrávat k textu aji obrázky, v základu je tam funkce InsertImage ale nepodařilo se mi ji zprovoznit ve Visual Basicu. Funkce na upload se má volat pomocí vlastnosti OnImageUploadComplete. Ale funkce během...

VB.NET

0 odpovědí

19.07.2012 16:16

anonym

hladanie casu v stringu

Zdravim v stringu potrebujem vyhladat retazec ktory ma format casu , konkretne ##:##:##,### cize napr. 00:00:09,006 skusal som su to titulky

Regulární výrazy, .NET

3 odpovědí

18.07.2012 18:43

Tomáš Herceg

VS studio 2010 servis pack 1

Přeji pěkný den, doufám že mi můžete někdo poradit s instalací servis pack 1, protože na officiálním webu http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=23691 nejde stáhnout iso a když stáhnu ten exe soubor tak to po chvíli spadne, že prej se ten servis pack nedaří stáhnout. Hledal sem ...

Visual Studio, Offtopic

3 odpovědí

18.07.2012 12:18

Tomáš Herceg

Ping - Při odpojení sítě,pád programu

Zdravím Tvořím program ,který kontroluje stav sítě pomocí příkazu PING. Jakmile odpojím síťový kabel,tak najednou nastane pád aplikace.Jak mám předejít pádu aplikace tak aby napsala pouze stav PING na FALSE a běh aplikace nebyl narušen? Děkuji

VB.NET

4 odpovědí

17.07.2012 15:33

Jiří

Přepínání mezi formuláři

Ahoj, jsem v podstatě začátečník, nicméně jsem se pustil do tvorby klíče k určování hub (ve VB10). Mám mdiForm a zatím asi 10 dalších formulářů, mezi kterými se potřebuji přepínat. Formuláře se zobrazují z tlačítkové lišty, jeden se otevře, druhý zavře atd... Zatím mi to funguje, ale dělám to pr...

VB6/VBA

3 odpovědí

16.07.2012 22:18

honza

Vytvoření nové upomínky v MS Outlook

Dobrý den, snažím se vytvořit program pro zaměstnance co pracují ve směnách. Výstupem by měla být upomínka v outlooku. Problém je, že pokud je událost kratší než 24 hodin vytvoří se v kalendáři outlooku mezera (ikdyž se jedná o jednu událost). Viz přiložený obr. http://2i.cz/e789a78d5e Tento ...

VB.NET

0 odpovědí

15.07.2012 11:32

Jiří Ramirez

<< < 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se