Resources VB2010   otázka

VB.NET

Ahoj!

můžete mi prosím Vás někdo poradit proč,když otevřu okno

My project / Resources ve kterém mám načtené obrázky,které jsou vložené do formulářů(resp.TabControl),tak u toho náhledu obrázků

jsou vykřičníky a dole ve Warnings mi to hlásí

Warning The resource name 'obrazek1' is not a valid identifier. c:\vb net\Mefi\Mefi\My Project\Resources.resx

Ty hlášky jsou pro všechny obrázky co jsou v tom Resources

nevím v čem je problém a nemůže se toho nijak zbavit.....

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Ty soubory musely být smazány, nebo přejmenovány.

no právě že ne,nic jsem s nimi nedělal a ve složce Resource pořád jsou a mají pořád stejný název,a přitom se mi při spuštění pořád

na tom formuláři i normálně objevují.

Už se mi to stalo jednou,tehdy jsem začal celý project znova,nebylo tam toho ještě moc,tak jsem to neřešil,ale teď už to

nabobtnává a nerad bych někdy opět začínal od znova.Proto mě zajímalo co to způsobuje nebo co dělám špatně.

Momentálně jsem to vyřešil tak,že jsem vymazal všechny obrázky v Resource a znova je načetl,takže Warnings je už prázdný,ale na jak dlouho nevím a proč se tak dějě netuším.

Nemůže to být nekompaktibilním formátem obrázku?

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback