Nové téma
Ahoj, všichni potřeboval bych radu jak zablokovat všechny klávesy ahlavně WinKey, Ctrl+Alt+Del, Alt+F4 a jak omezit myš pouze na pohyb v okně. Děkuji...
VB.NET, Hardware
anonym
Ahoj všeci. Měl bych tu takovou malou / obtížnou otázku.... Mám na dálku pár serverů a potřeboval bych: ------------------------------------------------------------------- Progam, jenž se aktualizuje každých x sekund a zobrazuje status online /offline dané IP.... dejme tomu že ip je např: 156...
VB.NET
Ondřej Linhart
Zdravím všichni, dostal jsem se k zajímavému úkolu udělat grafický teploměr. Chtěl bych mít čmuchadlo na switche a servery v síti, jestli se nějakej nepeče. Jak načítat data, to není problém. Problém je v nečekané věci. Teploměr vypadá tak, že jsou dva obrázky. Jeden je jen černý čtverec s če...
VB2010 1) Ahoj dá se nějak udělat border okolo objektu s určitou barvou ? 2) Daly by se udělat i vlastnosti rámečku (např: aby nahoře a dole byl silnější a po stranách slabší?) třeba: border: 10,2,10,2 Díky
VB.NET, WPF, WinForms
Ondřej Šrytr
Zdravím, V programu potřebuji mít "dočasně" vytvořenou nějakou tabulku. Jedná se v podstatě tabulku stringů o cca 22 sloupcích a n řádcích s kterou pak potřebuji pracovat Co je na to ideální použít ? Dvourozměrné pole se mi zdá celkem nevhodné. Po cca. 3 dnech hledání jsem zjistil ž...
VB.NET, Databáze
Tomáš Herceg
Zdravím, Když se snažím compilovat aplikaci, která využívá DirectX, zahlásí mi tuto chybu - [CODE]Mixed mode assembly is built against version 'v1.1.4322' of the runtime and cannot be loaded in the 4.0 runtime without additional configuration information.[/CODE] Dle googlu a podbných ...
VB.NET, DirectX
Roman Rak
Mám problém nefunguje mi nasledujúci kód : Mám TabControl s 9 tabpage na každej tabpage je nejaký textbox do ktorého užívateľ zadá údaje pre vyhľadávanie. Potreboval by som aby pri zmene tabpage príslušný textbox získal focus aby užívateľ nemusel kliknúť do textboxu myšou.
VB.NET, Komponenty, WinForms
Prosím o radu, případně nakopnutí... :-)) Jak nejlépe propojit VB.NET a Word z hlediska toho, že v databázi spravované z VB.NET mám nějaká data, ktrerá chci poslat do šablony ve Wordu. Zatím jsem postupoval tak, že jsem vytvořil Wordovský dokument se záložkami, ve vb.net pak instanci Wordu, ot...
VB.NET, VB6/VBA
Dušan Sedláček
Prosím o pomoc, blbostí jsme umazal některé důležité soubory v aplikaci vb.net 2010 Express (ve vývojovém prostředí). Něco jsem obnovil a zachránil, ale když chci aplikaci spustit z vývojového púrostředí, hlásí mi to: Error	1	Unable to write to output file 'L:\Projekt Vzorky\Vzorky_n...
Dobry den Mam zhotoveny program termostatu ktory sa mi zobrazujem na lcd nokie 3310.Chcel by som aj tuto teplotu dostat do Visual Basicu.Vedel by ma niekdo nasmerovat?Dakujem
VB6/VBA
Karol
Zdravím, můj dotaz se týká VB2010 a komponenty listview. Potřeboval bych přiřadit proceduru situaci kdy uživatel klikne na prázdný řádek (pod položkami). Událost ListView1_DoubleClick se vyvolá vždy jen pokud je kliknuto na některý řádek s daty, doubleclick do prázdného prostoru nereaguje. Je to...
VB.NET, WinForms
Dobrý den... Předem se omlouvám za to, že podoubná otázka již zde byla, ale přeto (poradil jsem se i se sterjdou Googlem) ale neím nevím... Chtěl by ch septat na to že potřebuji KÓD do VB na přenesení souboru dokument.txt (jenž je ve složce s programem) na místo někde v disku C:. Děkuji za každou...
VB.NET, I/O operace
Dobrý den ... Co prosím znamená tento error: Jak ho mohu vyřešit???
Visual Studio, .NET
Zdravím, mám takový problém, že mi aplikace při ukončení čeká na uzavření COM portu. COM port se otevírá během spuštění aplikace a na konci (během metody Dispose) volám funkci, která ukončuje a uzavírá COM port. Aplikace se někdy zasekne v kroku teplomerPort.Close() a jediný způsob jak ji uk...
C#, Hardware
(VB2010) Mám otázku jakým způsobem máte zrealizovaný test připojení do MSSQL. Potřebuju totiž nějaký db checker aby mi pri nedostupnosti db přepnul na druhou. Připojení řeším takhle ,ale i když se nepřipojím nevyhodí mi chybovou hlášku.
(VB2010) Ahoj potřebuju poradit jak si načíst obsah odpovědi uložené procedury na síťovém MSSQL serveru. Připojuju se takhle: no dále mám tohle: ale potřebuju to nějak doplnit. Ta procedura nemá žádnou výstupní proměnnou @xy. Když tu proceduru spustím vyplivne jen jednu buňku se...
VB.NET, ADO.NET, Databáze
Dobrý den. Rád bych napsal RPG hru (bude tedy hodně obrázků, případně animace). Jen bych rád věděl, jak nejlépe zajistit posun obrázku (animaci, tedy že se panáček posune třeba při stisku klávesy). Jedna možnost by byla vykreslit obrázek na dané souřadnice, a když změním souřadnice,smaza...
XNA, .NET
Dobrý den, Potřebuji se pomocí VB přihlásit na pozadí na nějaké webové stránky a po přihlášení stáhnout obsah stránek (který je přístupný jen po přihlášení). Příklad: Potřebuji se přihlásit do redakčního systému, tam si stahnout plán dovolených zaměstnanců (nemůžu do MySQL, stačí mi úplně, co j...
VB.NET, HTTP/HTML
Radek Tupý
Prosím Vás, ako nastaviť podmienku v SqlDataSource. V table mám "datum" typu datetime a potrebujem zadané hodnoty zobraziť podľa toho, či sú staršie ako aktuálny dátum. Column: "datum" Operator: "<" alebo ">", podľa toho čo chcem Source: asi...
SQL
Vladimír Tomek
(VB2010) Ahoj potrebuju poradit. Generuju do formuláře button: Těch tlačítek bude bezpočet. Jak udělám funkci aby třeba po kliknutí se změnila barva pozadí ? Pripomínám že dopředu nevím jak se bude tlačítko jmenovat a jake bude mít id.
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít