Nové téma
Dobrý den, mám tento kód: A chtěl bych, aby po zobrazení 2 formuláře se ten první vypnul, ale nevím jaký příkaz napsat. Zkoušel jsem to udělat takot ale takto mi to jenom zobrazilo druhý formůlář společně s prvním.
VB.NET, WinForms
anonym
Kde mohu zakoupit či objednat visual basic. Jakým způsobem mi bude dodán? Kolik to bude stát
VB.NET
Dobrý den, chci se zeptat dělám aplikaci pro WP7.1 a mám tam vložený jeden Image jak do něj ale z kódu dostat obrázek?
Ahoj, prosím Vás, mám v podstatě jednoduchý dotaz. Píšu aplikaci (v C#) pro WP7 a ukládám si data do IsolatedStorage, mám vytvořenou tabulku s "tasky" a skupinymi tasků. V podstatě jde o rozšíření http://msdn.microsoft.com/en-us/library/hh286405%28v=vs.92%29.aspx takové, že misto nape...
C#, Silverlight
Dobry vecer, bezradne zkousim vygenerovat (XMLwriter) tento vyraz: nevim jak tam dostat ten >DEHAM< ? Pokud by to bylo: tak by byl vysledek takovy: Dekuji. (V.Studio 2010 Express, net 4.0)
C#, XML
Jak pracovat s kolekcemi? Nedaří se mi najít nějaký slušný příklad. K čemu přesně jsou? Asi jsem nepochopil princip, výsledek je jiný než jsem čekal. Mam pokusný formulář, s textboxy a dalšími prvky. Některé jsem nacpal do kolekce: Teď tam chci zapsat data: Ale TextBoxy jsou prázdné.
VB.NET, .NET
Alexander Clarai
Dobrý den, Mám třídu (MojeTrida) odvozenou od ToggleButton a implementuji jí nějaké rozhraní (IRozhrani). Pokud vytvořím instanci přes Activator.CreateInstance(GetType(mojeTrida)) tak nemohu tuto instanci přetypovat na IRozhrani. Pokud ji vytvořím klasicky new MojeTrida() tak to jde. ...
WPF
Michal Plško
Dobrý den, jak ideálně uložit formátovaný text do db? Chtěl bych nechat uživatele na webu vložit text a naformátovat si ho (s jistými omezeními) dle potřeby - s tím problém nemám, ale jak ho uložit do db, (pokud nechci externí redakční systém)? Díky za odpověď Jakub
SQL, Databáze
Dobrý den, Chci publikovat webovou službu (z VS 2008) do IIS, ale do podadresáře. Z aplikace chci zavolat tuto službu, ale ta ji nezná. Ověřil jsem, že mu vadí, že je v podadresáři a ne narutu. ** Jak prosím postupovat? (Podadresář potřebuji proto, na stejném webu )rootu) jsem měl webovou služ...
Potřebuji zkopírovat VB kódem soubor z jedné složky běžně na C: do druhé v Program Files. Ve Win XP to funguje bezvadně, ve Win 7 však hlásí "Přístup k cestě C:\Program Files\blabla byl odepřen.". Dá se nějak kódem inicializovat povolení správce nebo něco podobného aby proces kopírován...
Ondřej Linhart
Omlouvám se za začátečnický dotaz, asi jusem přehlédl něco základního, nicméně: Událost Update mi spouští funkci DL_ItemCommand, ve které chci provést insert. Jenže načtené hodnoty jsou nezměněné. Kde mám chybu? Diky za pomoc
ASP.NET WebForms
Tomáš Herceg
Zdravím, mám takový zajímavý problém. V internetové ASP.NET aplikaci mám jeden dotaz, který mi padá na vypršení časového limitu. Přitom když si ten samý dotaz se stejnými parametry provedu v SQL Management Studiu, tak se provede okamžitě bez žádného čekání. Nesetkal se někdo s podobným problé...
SQL, ASP.NET/IIS
Zdravím, mám formulář s tlačítkem "Uložit". Po stisku se data ukládají do DB, ale mám problém s tím, že uživatel stiskne tlačítko 2x data se uloží 2x. Mohu toto ošetřit na klientské straně např. tak, že by se po prvním stisku tlačítko disablovalo? Nemáte nějaký příklad? Nevím jak k tla...
Zdravim, dělám WinForms aplikaci a v ní potřebuju přistupovat k neměnným datům v tabulce (3 sloupce a asi 100 řádků), tyto data mám v Excelu. Chtěl bych aby se tato data při kompilaci dostala z Excelu do DataSetu a dále bych data z Excelu nepotřeboval, zkrátka nechci data z Excelu nahrávat při ka...
C#
dobrý den mám dotaz: mám program, který vytvoří soubor s daty, které umí číst nebo zapisovat (např. ten soubor má příponu *.xxx), ale když ho otevřu tak napíše, že ho systém neumí číst a když dám otevřít v mém programu (přes okno kde vyberu program) tak se nic nestane, jaký mám vytvořit k...
VB.NET, I/O operace, .NET
Zdravím vespolek, snažím se snažím, ale už nevím jak dál.. Mám tabulku, v ní záznamy s ID které je jedinečné. V druhé tabulce mám v prvním sloupci ID z předchozí tabulky a navíc 3 sloupce, s tím, že v jednom je datum. Potřeboval bych ke každému záznamu tabulky 1 vybrat jeden záznam z tabulk...
Karel Láska
Dobry den, delsi dobu uz zapasim s nasledujicim problemem: z nactene tabulky z Excelu 2003 se exportem do DataTable a nasledne do DataGridView porusi datove formaty(misto datumu/casu je cislo, double fromat je integer) Na kterem miste je treba "osetrit" ty datove formaty? Jeste pred e...
C#, ADO.NET
Rád bych se poradil jestli existuje možnost si vytvořit vlastní Control na bázi ToolStripu tak, abych tam měl již svoje Buttons. Jde mi to, že oapkovaně používám ve formulářích stejně sestavený ToolStrip a rád bych si ušetřil práci s tím, že tam pokaždé musím ručně přidávat jednotlivá tlačítka...
C#, WinForms
Prosím o pomoc. Potřeboval bych vytvořit funkci - dotaz, která by seskupená data ze sloupce vložila do řádky oddělené čárkou. V MySQL něco takového existuje. V MSSQL se to musí zřejmě vytvořit. Poradí mi někdo co nejjednodušší řešení? Skupina Položka ------------------------- 1 ...
SQL, LINQ, Databáze
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s přidáváním příloh do PDF. Mám k dispozici knihovny acrobatu prof 9 ale u žádného objektu nemohu nějaké add atachment najít. Přitom v acrobatu to opravdu jde. Nedělal jste to někdy někdo?
VB6/VBA
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít