Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 > >>

tisk mezistránek, tisk na novou stranu

Trápím se s tiskem na více stran. e.hasmorepages by mělo přidávat stránky, ale mě to prostě nefunguje. :-( Co dělám špatně? Tiskne mi to pořád na první stranu. Existuje ve VB.NET 2010 něco jako bylo ve vb 6.0 Printer.NewPage? Public Class Form1 Private Sub Button1_Click(sender As S...

VB.NET

5 odpovědí

29.11.2012 12:39

anonym

Visual Basic a ExecuteNonQuery

Dobrý den, mám databázi, která má přes 10000 záznamu. Tyto záznamy po spuštění programu vypisuji do DataGridViewu (je to nutné) takto: Databáze má 33 atributů, včetně ID. Když se má tento úkon vykonat, trvá to strašně dlouho, avšak když provedu ten samý dotaz v MSS Managment studio, zaber...

VB.NET, ADO.NET, WinForms, Databáze

2 odpovědí

26.03.2012 18:11

Miroslav Liška

Neznámý software

Dobrý den, Prosím můžete mi pomoci s nasměrováním své otázky. Jedná se o problém s naprogramovanými aplikacemi pod Windows. Programuji takové pomocné aplikace např. pro matematiku, český jazyk, tedy spíše nekomerčního a výukového charakteru. Bohužel začínám mít problém s hláškou &#8222;Neznámý...

Offtopic, Bezpečnost

11 odpovědí

23.03.2012 16:09

Josef Hranec

Folderbrowserdialog - zavření okna

Tak nevím co dělám špatně, přidal jsem si do nastavení výběr složky: Problem je v tom ze se mi zavre okno Nastaveni pokud vyberu slozku a kliknu na tlacito Ok.

VB.NET

5 odpovědí

22.03.2012 12:23

anonym

Chyba při přidání objektu do canvasu

Dobrý den, dělám jednoduchou hru pro windows phone a narazil jsem na problém při přidání prvku do canvasu. Mám tento kód: Kde player je grafický objekt definovaný v xaml. Při pokusu o přidání objektu do canvasu se mi objeví následující chyba: In order to evaluate an indexed property, the...

WPF

2 odpovědí

20.03.2012 21:10

anonym

Výběr z comboboxu

Ahoj snaží se udělat program, kde se po výběru pozdravu z ComboBoxu zobrazí pozrdrav. Ale po výběru pozdravu a zmáčknutí tlačítka se nic neděje, ani nevyskočí chybová hláška. Co s tím?

VB.NET, Architektura

2 odpovědí

20.03.2012 17:58

anonym

ASP.NET Chyba - Rozšiřující ovládací prvek MyAutoCompleteExtender není zaregistrovaný rozšiřující ovládací prvek.

Ahoj, stále narážím na tuto chybovou hlášku: Rozšiřující ovládací prvek MyAutoCompleteExtender není zaregistrovaný rozšiřující ovládací prvek. Rozšiřující ovládací prvky je nutné před voláním funkce RegisterScriptDescriptors() zaregistrovat pomocí metody RegisterExtenderControl(). Název para...

ASP.NET WebForms

0 odpovědí

20.03.2012 14:50

anonym

Vylepšení programu na aktuální kurz

Pokouším se vylepšit prorgram z článku http://www.vbnet.cz/clanek--72-pracujeme_s_protokolem_http.aspx tak, abych si mohl vybrat měnu, kterou chci. Po stisknutí tlačítka se zobrazí dialog, ve kterém si pomocí ComboBoxu vyberu jednu z měn. Kód jsem upravil takto Private Sub Button...

VB.NET

0 odpovědí

18.03.2012 18:36

Jiří Zdvomka

Chart control - uložení

Zdravím, jak mám uložit Chart control aby nezmizela data při dalším spuštění díky

VB.NET, Komponenty, WinForms

2 odpovědí

18.03.2012 18:10

anonym

Chyba na server

Když jsem přidal příspěvek do témata visual basic... a chtěl jsem ho přečíst zobrazila se stránka &quot;chyba na serveru&quot; a článek se nezobrazil. Když najedu na jiné příspěvky, tak se normálně zobrazí. Neví někdo co to Je?

Offtopic

0 odpovědí

18.03.2012 17:34

anonym

Výběr měny

Pokouším se vylepšit prorgram z článku http://www.vbnet.cz/clanek--72-pracujeme_s_protokolem_http.aspx tak, abych si mohl vybrat měnu, kterou chci. Po stisknutí tlačítka se zobrazí dialog, ve kterém si pomocí ComboBoxu vyberu jednu z měn. Kód jsem upravil takto Ale po vybrání měny mi to...

VB.NET, Algoritmy, HTTP/HTML

0 odpovědí

18.03.2012 17:26

anonym

Algoritmus hledání bodu

Ahojte, snažím se přijít na algoritmus, který by mi našel souřadnice neznámého bodu trojúhelníku, když znám 2 body a délku všech tří stran. Snažil jsem se to vyřešit přes analityckou geometrii viz. Když znám dva body a délky stran, můžu použít vzorec pro výpočet vzdálenosti dvou bodů. Protože Tam...

VB.NET, Algoritmy

7 odpovědí

18.03.2012 3:50

anonym

Eval barvy ForeColor

Dobrý den, rád bych načetl barvu Labelu &quot;ForeColor&quot; z hodnoty údaje &quot;barva&quot; uloženého v XML. Label je součástí Datalistu. Načítám tako úspěšně i obsah textu, s tou barvou to ale nejde. V jakém tvaru má barva být v XML údaji uložena? Díky za pomoc.

ASP.NET/IIS

4 odpovědí

16.03.2012 21:10

Petr S

Chart Control - bodová přesnost

Zdravím, Jak nastavit graf, aby z něho vyčetl přesná data a ne v že to je v rozmezí 20 - 30. Díky

VB.NET, Komponenty, WinForms

0 odpovědí

16.03.2012 19:41

anonym

jQuery předání hodnoty mezi komponentami

Dobrý den, za použítí komponenty slideshow z ajaxControlToolkit jsem si vytvořil jednoduchou slideshow. Dále jsem si vytvořil komponentu pro zobrazování komentářů k aktuální fotografii v slideshow. Do vlastnosti ImageID zadávám název obrázku pro, který chci komentář zobrazit. Nedaří se mi, ...

ASP.NET WebForms

0 odpovědí

16.03.2012 18:06

anonym

/BIN vs. /OBJ

Dobrý den, mám VB.NET 2005 a párkrát se mi stalo, že při spouštění projektu se mi debug/release soubor ukládá do složky OBJ, ale VB po stisknutí F5 načítá ze složky BIN. Jednou se mi podařilo OBJ smazat a pak to chodilo, ale teď se to udělá znova. Má s tím někdo zkusenosti, jak to obejít? ...

Visual Studio

1 odpovědí

16.03.2012 17:24

Ondřej Linhart

Hromadné ukládání dat do xml

Dobrý den, potřeboval bych poradit. Píšu program (VB.net ve VS2010 express), který obsahuje spoustu formulářů. V těch formulářích používám svoje komponenty a jejich metody vytvářejí xmlnody, které bych chtěl vkládat do kořenového xml souboru, reprezentující celý projekt. Jde o nody, které nesou h...

VB.NET

15 odpovědí

16.03.2012 13:39

Ondřej Linhart

supersized jquery slideshow v Asp.net

Zdravím, snažím se do Asp.net aplikace implementovat slideshow, na jedné stránce zobrazuji v datalistu miniatury, které slouží jako odkazy na obrázky v plné velikosti. Mimo datalist je tlačítko pro spuštění slideshow, problém je v tom, že nevím jak dostat obrázky v datalistu do kolekce která ...

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

15.03.2012 20:48

Tomáš Herceg

FormView - label

Prosim pekne:) Jak se vyzvedava hodnota z Labelu ve FormView? Potrebuju napr. porovnat hodnotu lbl_A s hodnotou FormView.ItemTemplate.lbl_B a nevim jak toho docilit..:o( Diiiky

ASP.NET WebForms

7 odpovědí

15.03.2012 13:45

anonym

Calendar - day render

Ahojte! Poradite mi pls, jak zjednodusit tenhle zapis? Asi je to uplne stupido, ale ja na to fakt nemuzu prijit... Potrebuju to na kazdy mesic ruzne dny a takle by to bylo dlouhy kilometr..:-/ Diky moc za pomoc;o)

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

15.03.2012 9:02

Martin Navrátil

<< < 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se