Nové téma
Trápím se s tiskem na více stran. e.hasmorepages by mělo přidávat stránky, ale mě to prostě nefunguje. :-( Co dělám špatně? Tiskne mi to pořád na první stranu. Existuje ve VB.NET 2010 něco jako bylo ve vb 6.0 Printer.NewPage? Public Class Form1 Private Sub Button1_Click(sender As S...
VB.NET
anonym
Dobrý den, mám databázi, která má přes 10000 záznamu. Tyto záznamy po spuštění programu vypisuji do DataGridViewu (je to nutné) takto: Databáze má 33 atributů, včetně ID. Když se má tento úkon vykonat, trvá to strašně dlouho, avšak když provedu ten samý dotaz v MSS Managment studio, zaber...
VB.NET, ADO.NET, WinForms, Databáze
Miroslav Liška
Dobrý den, Prosím můžete mi pomoci s nasměrováním své otázky. Jedná se o problém s naprogramovanými aplikacemi pod Windows. Programuji takové pomocné aplikace např. pro matematiku, český jazyk, tedy spíše nekomerčního a výukového charakteru. Bohužel začínám mít problém s hláškou „Neznámý...
Offtopic, Bezpečnost
Josef Hranec
Tak nevím co dělám špatně, přidal jsem si do nastavení výběr složky: Problem je v tom ze se mi zavre okno Nastaveni pokud vyberu slozku a kliknu na tlacito Ok.
Dobrý den, dělám jednoduchou hru pro windows phone a narazil jsem na problém při přidání prvku do canvasu. Mám tento kód: Kde player je grafický objekt definovaný v xaml. Při pokusu o přidání objektu do canvasu se mi objeví následující chyba: In order to evaluate an indexed property, the...
WPF
Ahoj snaží se udělat program, kde se po výběru pozdravu z ComboBoxu zobrazí pozrdrav. Ale po výběru pozdravu a zmáčknutí tlačítka se nic neděje, ani nevyskočí chybová hláška. Co s tím?
VB.NET, Architektura
Ahoj, stále narážím na tuto chybovou hlášku: Rozšiřující ovládací prvek MyAutoCompleteExtender není zaregistrovaný rozšiřující ovládací prvek. Rozšiřující ovládací prvky je nutné před voláním funkce RegisterScriptDescriptors() zaregistrovat pomocí metody RegisterExtenderControl(). Název para...
ASP.NET WebForms
Pokouším se vylepšit prorgram z článku http://www.vbnet.cz/clanek--72-pracujeme_s_protokolem_http.aspx tak, abych si mohl vybrat měnu, kterou chci. Po stisknutí tlačítka se zobrazí dialog, ve kterém si pomocí ComboBoxu vyberu jednu z měn. Kód jsem upravil takto Private Sub Button...
Jiří Zdvomka
Zdravím, jak mám uložit Chart control aby nezmizela data při dalším spuštění díky
VB.NET, Komponenty, WinForms
Když jsem přidal příspěvek do témata visual basic... a chtěl jsem ho přečíst zobrazila se stránka "chyba na serveru" a článek se nezobrazil. Když najedu na jiné příspěvky, tak se normálně zobrazí. Neví někdo co to Je?
Offtopic
Pokouším se vylepšit prorgram z článku http://www.vbnet.cz/clanek--72-pracujeme_s_protokolem_http.aspx tak, abych si mohl vybrat měnu, kterou chci. Po stisknutí tlačítka se zobrazí dialog, ve kterém si pomocí ComboBoxu vyberu jednu z měn. Kód jsem upravil takto Ale po vybrání měny mi to...
VB.NET, Algoritmy, HTTP/HTML
Ahojte, snažím se přijít na algoritmus, který by mi našel souřadnice neznámého bodu trojúhelníku, když znám 2 body a délku všech tří stran. Snažil jsem se to vyřešit přes analityckou geometrii viz. Když znám dva body a délky stran, můžu použít vzorec pro výpočet vzdálenosti dvou bodů. Protože Tam...
VB.NET, Algoritmy
Dobrý den, rád bych načetl barvu Labelu "ForeColor" z hodnoty údaje "barva" uloženého v XML. Label je součástí Datalistu. Načítám tako úspěšně i obsah textu, s tou barvou to ale nejde. V jakém tvaru má barva být v XML údaji uložena? Díky za pomoc.
ASP.NET/IIS
Petr S
Zdravím, Jak nastavit graf, aby z něho vyčetl přesná data a ne v že to je v rozmezí 20 - 30. Díky
Dobrý den, za použítí komponenty slideshow z ajaxControlToolkit jsem si vytvořil jednoduchou slideshow. Dále jsem si vytvořil komponentu pro zobrazování komentářů k aktuální fotografii v slideshow. Do vlastnosti ImageID zadávám název obrázku pro, který chci komentář zobrazit. Nedaří se mi, ...
Dobrý den, mám VB.NET 2005 a párkrát se mi stalo, že při spouštění projektu se mi debug/release soubor ukládá do složky OBJ, ale VB po stisknutí F5 načítá ze složky BIN. Jednou se mi podařilo OBJ smazat a pak to chodilo, ale teď se to udělá znova. Má s tím někdo zkusenosti, jak to obejít? ...
Visual Studio
Ondřej Linhart
Dobrý den, potřeboval bych poradit. Píšu program (VB.net ve VS2010 express), který obsahuje spoustu formulářů. V těch formulářích používám svoje komponenty a jejich metody vytvářejí xmlnody, které bych chtěl vkládat do kořenového xml souboru, reprezentující celý projekt. Jde o nody, které nesou h...
Zdravím, snažím se do Asp.net aplikace implementovat slideshow, na jedné stránce zobrazuji v datalistu miniatury, které slouží jako odkazy na obrázky v plné velikosti. Mimo datalist je tlačítko pro spuštění slideshow, problém je v tom, že nevím jak dostat obrázky v datalistu do kolekce která ...
Tomáš Herceg
Prosim pekne:) Jak se vyzvedava hodnota z Labelu ve FormView? Potrebuju napr. porovnat hodnotu lbl_A s hodnotou FormView.ItemTemplate.lbl_B a nevim jak toho docilit..:o( Diiiky
Ahojte! Poradite mi pls, jak zjednodusit tenhle zapis? Asi je to uplne stupido, ale ja na to fakt nemuzu prijit... Potrebuju to na kazdy mesic ruzne dny a takle by to bylo dlouhy kilometr..:-/ Diky moc za pomoc;o)
Martin Navrátil
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít