Zdravím všechny ve spolek, Potřeboval bych poradit. Mám malinkou aplikaci, která mi dle jména pc v doméně zjistí IP adresu. Nic méně potřeboval bych to naopak. Potřebuji na základě IP adresy zjistit jmeno PC. Apliakce vypadá takto: VB Try 'performs the DNS lookup Dim he As IPHostEntry = Dns.GetHostEntry(domain) Dim ip_addrs As IPAddress() = he.AddressList txtIPs.Text = "" For Each ip As IPAddress In ip_addrs txtIPs.Text = ip.ToString() Next ip Catch ex As System.Exception lblStatus.Text = ex.ToString() End Try ASP <table> <tr> <td align="right" bgcolor="#eeeeee" class="header1">Domain Name:</td> <td bgcolor="#FFFFFF"><asp:textbox ID="txtDomain" runat="server"></asp:textbox><br /> <asp:button ID="btnSubmit" runat="server" OnClick="btnSubmit_Click" Text="Submit" /></td> </tr> <tr> <td width="100" align="right" bgcolor="#eeeeee" class="header1">IP Address(es) Assigned to Domain Name:</td> <td bgcolor="#FFFFFF"> <br /> <asp:textbox ID="txtIPs" runat="server"></asp:textbox><br /> <br /> <asp:label ID="lblStatus" runat="server"></asp:label></td> </tr></table> Neporadítě mi prosím, jak tuto funkci obrátit? Děkuji
|