Kešování stránek   otázka

ASP.NET WebForms

Zdravím,

měl bych dotaz ohledně kešovaní. Mám web a každá stránka používá MasterPage. MasterPage obsahuje menu, ve kterém se mění stav košíku a ve kterém je jméno uživatele. Přidání OutputCache na stránku Default.aspx způsobí, že se informace v MasterPage nemění. Tak bych se chtěl zeptat, jestli se s tím někdo nesetkal a nevěděl by o řešení? Abych pravdu řekl, na webu jsem dosud nepoužíval UserControl, jestli by se dal vůbec kešovat jenom UserControl? Používám Web Forms.

Jirka Švestka

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Jsem autorem toho dotazu, nikoli anonymní dotaz, omylem jsem se odhlásil..

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Nakonec jsem se na to vykašlal, protože se mi to teď nechce moc řešit, a pravé menu dal do CallbackPanelu, kterej vždy při startu stránky v ClientSide Events, Init, vyvolá Callback. Původní menu má jako výchozí Item´s Visibility False a s půlsekundovým zpožděním se překleslí menu, tak jak potřebuji. Je to jen vpravo nahoře a pouze to vypadá, jako by se stránka jenom dočítala. Jsem s tím, dá se říci, spokojen.

nahlásit spamnahlásit spam 1 / 1 odpovědětodpovědět

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback