Nové téma
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na pár věcí ohledně publikování aplikací na Windows Phone Marketplace přes App Hub. Spoustu věcí jsem se dočetl, ale přeci jen mám pár mezer. Pochopil jsem, že po registraci a zaplacení poplatku se mi zpřístupní SDK a verze Visual Studia pro vývoj Windows Pho...
Windows Phone, Offtopic
anonym
Zdravím, mám funkční aplikaci (VB 2005), ALE: Prvek TabControl obsahuje několik záložek (pages), na každé záložce je prvek ListView (vlastnost view=deail, MultiSelect=False) s mnoha řádky. Např.: záložky představují měsíce a v ListView je seznam knih, které byly v daném měsíci vypůjčeny. Vše (zá...
VB.NET
Dobrý den, jak lze načíst soubory csv(tabulková data) a xls(Excel) do DataGridView? U souboru accdb(Access) se vytvoří datové spojení a vše funguje. Data/Add New Data Source/Database/Dataset/New Connection/Change/Microsoft Access Databaze File/OK/Browse/soubor.accdb Předem děkuji Zdeněk
VB.NET, WinForms, Databáze
Mám dotaz pro Visual Studio 2008 - Basic ---------------------------------------- ListView - GridLines = True --------------------------- Mám problém, když "skroluju" itemama pomocí scrollbaru tak v poho lajny nemizej, ale pokud kliknu na šipky, které scrollbar posouvají tak itemy s...
VB.NET, Visual Studio, WinForms
Dobrý den, Začal jsem se učit MVC a chtěl bych vědět, co je lepší varianta, případně jak je to lepší dělat... Ještě podotknu, že bych rád využíval ASP.NET Profile Providery. 1) Mám využívat výchozí Account Model a používat jeho třídy 2) Mám ho smazat a vytvořit svůj vlastní? 3) Nebo j...
ASP.NET WebForms
Ahoj, mám tu problém s jedním polem. Má mít 4 sloupce a neznámo kolik řádků. Dim r(,4) to nebere, když dám Dim r(,) tak mi to při plnění (r(0,0)="xxx") vyhodí Object reference not set to an instance of an object, co s tím mám dělat?
Dobry den, uz jsem zde psal jednou ale nikdo mi neodpovedel. Proc nemohu precist vsechna data z Excelu(formaty typu string, integer, Datum: 12.12.2012 Pondeli N 26 -0,123 12:13:23) ve sloupcich? Ve vyslednem gridu mam data ale ne vsechna? Ani zruseni vsech formatu v excelu na vysledku...
C#, ADO.NET, WinForms, Office
Prosím Vás, chtěl bych se zeptat, jestli byste mi neporadili někdo, snažím se vytvořit pro sebe jeden program (na ulehčení studia) a potřeboval bych poradit s prázdným políčkem tzn, že když nechám prázdné políčko v TextBoxu tak aby mi to neházelo chybu, ale aby to započítalo jako 0. Mám tam datov...
Komponenty, C++/C, .NET
Přemek Doležal
Ahoj, když používám SQLite, tak program půjde jenom na počítačích kde je nainstalovaný System.Data.SQLite? Nebo to jde nějak strčit do programu? S používáním částí které nejsou přímo v .NET nemám zkušenosti... Předem díky za odpověď
Ondřej Linhart
Dá se nějak globálně zjistit, že bylo stlačeno (nejen) střední tlačítko myši? S klávesnicí jsem tu našel spoustu kódů, ale nic ohledně myši. Na internetu to samý...asi špatně hledám :( Díky
Petr Doleček
Ahoj, jak se pomoci cyklu elegantne vyhnu podobnemu zverstvu? (omlouvam se za hloupy dotaz) Set hybridShapePointCoord1 = hybridShapes1.Item("Point Nosniku_01") Set hybridShapePointCoord2 = hybridShapes1.Item("Point Nosniku_02") Set hybridShapePointCoord3 = hybridShapes1....
VB6/VBA
Tomáš Herceg
Dobrý den, už dlouho si lámu hlavu s tím, jak s následujícím problémem: Dynamicky si generuji do stránky řádky (podle počtů řádků v tabulce v databázi) a v nich dynamicky generuji objekty (podle toho, co si uživatel nadefinuje, že chce vidět za sloupce z tabulky). Dále také řádky s mezisou...
ASP.NET WebForms, Databáze
Dobrý den, mohli byste mi prosím poradit, jak nastavit automatickou IP z DHCP serveru? (viz. komentář ve funkci níže) D9ky moc
C#
Když mám rozmístěná okna na dva monitory a pak pracuji jen s jedním a některá okna zůstanou "za rohem" na druhém monitoru - tak nevíte jak dostat ta okna zpět na první monitor? Měl jsem klávesové zkratky (Alt, Down, Left, Down, Enter) a pak se dalo s oknem hýbat. To ale funguje jen ...
Offtopic
Dobrý den, začínám s používáním uložených procedur na SQL Serveru z ASP.NET a narazil jsem na problém s fungováním uložené procedury. Někdy funguje správně, někdy se příkaz neprovede a já nevím proč. Lze nějak v rámci procedury logovat jaké parametry byly do ní předány a s jakým výsledkem skonči...
SQL
Tomáš Jecha, MVP, MCSD
Omlouvám se za špatný název tématu, ale nic lepšího mě nenapadlo ... Zde je kód: Píše mi to chybu Odkaz na objekt není nastaven na instanci objektu. a zkouším všechno, ale nic nepomáhá, nevím co dělám špatně. Předem díky za pomoc :)
C#, Algoritmy, WinForms
Dobrý den, pokud mám třídu dědící např. z Dictionary(Of string, object) A chtěl bych "zamaskovat, zprivátnit" metody předka lze toho nějak docílit ? chtěl bych, aby zvenčí nebyla vidět metoda z dictionary Remove, ale pouze moje metoda RemoveObject.
VB.NET, Architektura
Ahoj, mám kód: Potřeboval bych aby po zmáčknutí tlačítka OK se vypl formulář okamžitě a kód neběžel dál ...
C#, WinForms
Dobrý den, Začal jsem si dělat takový jednoduchý redakční systém pro stránku, použil jsem pro ti technologii WinForms a rozhodl jsem se použít URL Routing. Nyní mám na stránce ListView, který mi zobrazuje data z databáze, podotýkám, že je postavený na ObjectDataSource, nikoliv na SqlDataSou...
Dobry den, uz delsi dobu namohu dostat do DataSet ruzne hodnoty a formaty z bunek v Excelu? Prikld: v kazde bunce v Excelu na jednom radku mam jednu hodnotu v patricnem formatu: 12.12.1012 Pondeli 11,11 vcera 37 0,11123 -1.4 00:00:00 Ve nactenem vyslednem dataSetu avsak nektere hod...
C#, Databáze
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít