Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 > >>

Windows Phone Marketplace

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na pár věcí ohledně publikování aplikací na Windows Phone Marketplace přes App Hub. Spoustu věcí jsem se dočetl, ale přeci jen mám pár mezer. Pochopil jsem, že po registraci a zaplacení poplatku se mi zpřístupní SDK a verze Visual Studia pro vývoj Windows Pho...

Windows Phone, Offtopic

22 odpovědí

21.11.2013 15:12

anonym

TabControl

Zdravím, mám funkční aplikaci (VB 2005), ALE: Prvek TabControl obsahuje několik záložek (pages), na každé záložce je prvek ListView (vlastnost view=deail, MultiSelect=False) s mnoha řádky. Např.: záložky představují měsíce a v ListView je seznam knih, které byly v daném měsíci vypůjčeny. Vše (zá...

VB.NET

5 odpovědí

05.03.2012 7:50

anonym

Import CSV a XLS do DataGridView

Dobrý den, jak lze načíst soubory csv(tabulková data) a xls(Excel) do DataGridView? U souboru accdb(Access) se vytvoří datové spojení a vše funguje. Data/Add New Data Source/Database/Dataset/New Connection/Change/Microsoft Access Databaze File/OK/Browse/soubor.accdb Předem děkuji Zdeněk

VB.NET, WinForms, Databáze

4 odpovědí

04.03.2012 17:44

anonym

ListView - GridLines - VB2008

Mám dotaz pro Visual Studio 2008 - Basic ---------------------------------------- ListView - GridLines = True --------------------------- Mám problém, když &quot;skroluju&quot; itemama pomocí scrollbaru tak v poho lajny nemizej, ale pokud kliknu na šipky, které scrollbar posouvají tak itemy s...

VB.NET, Visual Studio, WinForms

4 odpovědí

01.03.2012 7:31

anonym

MVC a Account Model

Dobrý den, Začal jsem se učit MVC a chtěl bych vědět, co je lepší varianta, případně jak je to lepší dělat... Ještě podotknu, že bych rád využíval ASP.NET Profile Providery. 1) Mám využívat výchozí Account Model a používat jeho třídy 2) Mám ho smazat a vytvořit svůj vlastní? 3) Nebo j...

ASP.NET WebForms

6 odpovědí

29.02.2012 13:53

anonym

Dvojrozměrné dynamické pole

Ahoj, mám tu problém s jedním polem. Má mít 4 sloupce a neznámo kolik řádků. Dim r(,4) to nebere, když dám Dim r(,) tak mi to při plnění (r(0,0)=&quot;xxx&quot;) vyhodí Object reference not set to an instance of an object, co s tím mám dělat?

VB.NET

3 odpovědí

26.02.2012 18:41

anonym

jak sparvne dostat data z Excelu do DataSet ?

Dobry den, uz jsem zde psal jednou ale nikdo mi neodpovedel. Proc nemohu precist vsechna data z Excelu(formaty typu string, integer, Datum: 12.12.2012 Pondeli N 26 -0,123 12:13:23) ve sloupcich? Ve vyslednem gridu mam data ale ne vsechna? Ani zruseni vsech formatu v excelu na vysledku...

C#, ADO.NET, WinForms, Office

2 odpovědí

26.02.2012 17:26

anonym

Prázdné políčko jako 0

Prosím Vás, chtěl bych se zeptat, jestli byste mi neporadili někdo, snažím se vytvořit pro sebe jeden program (na ulehčení studia) a potřeboval bych poradit s prázdným políčkem tzn, že když nechám prázdné políčko v TextBoxu tak aby mi to neházelo chybu, ale aby to započítalo jako 0. Mám tam datov...

Komponenty, C++/C, .NET

7 odpovědí

25.02.2012 17:27

Přemek Doležal

SQLite přímo v programu?

Ahoj, když používám SQLite, tak program půjde jenom na počítačích kde je nainstalovaný System.Data.SQLite? Nebo to jde nějak strčit do programu? S používáním částí které nejsou přímo v .NET nemám zkušenosti... Předem díky za odpověď

VB.NET

2 odpovědí

25.02.2012 14:28

Ondřej Linhart

Globální odchycení stisku tlačítka myši

Dá se nějak globálně zjistit, že bylo stlačeno (nejen) střední tlačítko myši? S klávesnicí jsem tu našel spoustu kódů, ale nic ohledně myši. Na internetu to samý...asi špatně hledám :( Díky

VB.NET

2 odpovědí

25.02.2012 14:25

Petr Doleček

Definice hodnot pomoci cyklu

Ahoj, jak se pomoci cyklu elegantne vyhnu podobnemu zverstvu? (omlouvam se za hloupy dotaz) Set hybridShapePointCoord1 = hybridShapes1.Item(&quot;Point Nosniku_01&quot;) Set hybridShapePointCoord2 = hybridShapes1.Item(&quot;Point Nosniku_02&quot;) Set hybridShapePointCoord3 = hybridShapes1....

VB6/VBA

1 odpovědí

25.02.2012 11:38

Tomáš Herceg

Výběr dat z MSSQL do dynamicky vygenerovaných objektů

Dobrý den, už dlouho si lámu hlavu s tím, jak s následujícím problémem: Dynamicky si generuji do stránky řádky (podle počtů řádků v tabulce v databázi) a v nich dynamicky generuji objekty (podle toho, co si uživatel nadefinuje, že chce vidět za sloupce z tabulky). Dále také řádky s mezisou...

ASP.NET WebForms, Databáze

1 odpovědí

24.02.2012 17:51

anonym

IP z DHCP

Dobrý den, mohli byste mi prosím poradit, jak nastavit automatickou IP z DHCP serveru? (viz. komentář ve funkci níže) D9ky moc

C#

2 odpovědí

24.02.2012 17:42

anonym

přesun okna mezi monitory

Když mám rozmístěná okna na dva monitory a pak pracuji jen s jedním a některá okna zůstanou &quot;za rohem&quot; na druhém monitoru - tak nevíte jak dostat ta okna zpět na první monitor? Měl jsem klávesové zkratky (Alt, Down, Left, Down, Enter) a pak se dalo s oknem hýbat. To ale funguje jen ...

Offtopic

0 odpovědí

24.02.2012 15:34

anonym

Logování prováděných operací uložené procedury

Dobrý den, začínám s používáním uložených procedur na SQL Serveru z ASP.NET a narazil jsem na problém s fungováním uložené procedury. Někdy funguje správně, někdy se příkaz neprovede a já nevím proč. Lze nějak v rámci procedury logovat jaké parametry byly do ní předány a s jakým výsledkem skonči...

SQL

1 odpovědí

23.02.2012 9:20

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Práce s textem (zjištění textu)

Omlouvám se za špatný název tématu, ale nic lepšího mě nenapadlo ... Zde je kód: Píše mi to chybu Odkaz na objekt není nastaven na instanci objektu. a zkouším všechno, ale nic nepomáhá, nevím co dělám špatně. Předem díky za pomoc :)

C#, Algoritmy, WinForms

2 odpovědí

22.02.2012 19:33

anonym

Překrytí metod

Dobrý den, pokud mám třídu dědící např. z Dictionary(Of string, object) A chtěl bych &quot;zamaskovat, zprivátnit&quot; metody předka lze toho nějak docílit ? chtěl bych, aby zvenčí nebyla vidět metoda z dictionary Remove, ale pouze moje metoda RemoveObject.

VB.NET, Architektura

6 odpovědí

22.02.2012 18:56

Ondřej Linhart

Nefunguje zavření Form(u)

Ahoj, mám kód: Potřeboval bych aby po zmáčknutí tlačítka OK se vypl formulář okamžitě a kód neběžel dál ...

C#, WinForms

3 odpovědí

22.02.2012 15:56

anonym

Generování url z databáze

Dobrý den, Začal jsem si dělat takový jednoduchý redakční systém pro stránku, použil jsem pro ti technologii WinForms a rozhodl jsem se použít URL Routing. Nyní mám na stránce ListView, který mi zobrazuje data z databáze, podotýkám, že je postavený na ObjectDataSource, nikoliv na SqlDataSou...

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

21.02.2012 16:17

anonym

nacteni ruznych formatu(hodnot) z bunky v Excelu do DataSet

Dobry den, uz delsi dobu namohu dostat do DataSet ruzne hodnoty a formaty z bunek v Excelu? Prikld: v kazde bunce v Excelu na jednom radku mam jednu hodnotu v patricnem formatu: 12.12.1012 Pondeli 11,11 vcera 37 0,11123 -1.4 00:00:00 Ve nactenem vyslednem dataSetu avsak nektere hod...

C#, Databáze

0 odpovědí

21.02.2012 12:37

anonym

<< < 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se