Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 > >>

Udalosť zatvorenia priečinka

Je možné odchytiť udalosť zatvorenia určeného priečinka? Alebo ako zistím, či je priečinok otvorený?

VB.NET, I/O operace

9 odpovědí

15.10.2012 18:57

Lubos Blader

Programy pro testování hardwaru

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jaké používáte, nebo jaké by jste mi doporučili nástroje (software) pro testování hardwaru. Potřeboval bych něco pro operační paměť, pro pevný disk, a pokud možno i pro procesor (to nevím jestli vůbec je). Jaký software by jste mi doporučili? A znáte ještě pro...

Offtopic

3 odpovědí

10.10.2012 20:04

Ondřej Linhart

WebBrowserReadyState.Complete aneb událost načtení stránky

Dobrý den lze použít následující kod ke kontrole načtení stránky ? v mém programu se stránka nenačte, aplikace je zaneprázdněná. Nedal by se použít EventHandler ? Jak by mělo vypadat volání funkcí,které jsou závislé na načtenní stránky ? Nechce se mi volat všechny odtud.. Díky za o...

C#, WinForms

1 odpovědí

10.10.2012 15:48

fortran

posilani XML pomoci http VB6->VB.net 2010 Express

Dobry den, nepodarilo se mi ve VB6 dosahnout posilani XML(kodovani utf-8) souboru pomoci http, tak, aby jej adresat precetl (jedna se o azbuku). Proto jsem se rozhodl pro VB.NET, kde lze urcovat kodovani posilaneho retezce, ale server mi pise chybu 500: VB6 funkcni(az na citelnost na adresatov...

VB.NET, WCF/WS, XML, VB6/VBA

1 odpovědí

10.10.2012 15:03

juraj ondrus

Poslani XML souboru pomoci HTTP

Zdravim, nevite nekdo, jak poslat xml dokument ktery ma UTF-8 kodovani a obsahujici azbuku pomoci http? Toto mi funguje, jen adresat vidi nesmyslne znaky: xmlContent()=fs.GetFileContent(Replace(Me.txtOutputFileName.Text, fs.GetFileNameByPath(Me.txtOutputFileName.Text), &quot;&quot;) &amp; xmlF...

VB6/VBA

1 odpovědí

10.10.2012 11:56

Ondrej Herzog

Správné spojení

Ahoj chtěl bych poprosit všechny chytré hlavy na tomto foru. Řeším zajímavý problém (mám 3 tabulky). Objednávky Zbozi Darky (není to presne struktura ale pro zjednoduseni jsem to udelal takto) Jde mi o to ,že kazde zbozi ma id, jmeno, cenu, a nektere i darek. Vypisuji to do faktur a ...

SQL

4 odpovědí

10.10.2012 9:37

Jiří Chovanec

Export tabulky v GridView do MS Excel

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda-li má někdo zkušenost z kódováním dat při exportu do aplikace MS-Excel, neb mi se pořád nabízí DOSovské kódovaní, ale data z databáze jsou v kódování &quot;Windows-1250&quot;. Jak to elegantně vyřešit? Děkuji předem. JN. P. S. Používám pro export tuto metodu:...

ASP.NET WebForms

0 odpovědí

09.10.2012 18:09

anonym

Čtení dat z databáze po řádcích

Dobrý den, potřeboval bych v proceduře (asp.net) číst data z SQL databázové tabulky ale po řádcích ( vždy načíst např. údaj jméno a mail do dvou proměnných ). Je to z důvodu dalšího zpracování dat z těchto proměnných v tomto cyklu ( zaslání emailu atd. ). Díky za rady jaký objekt k tomu využí...

ASP.NET WebForms, Databáze

13 odpovědí

09.10.2012 16:52

anonym

SQLCE a ASP.NET

Dobrý den, Chtěl bych na počítači v lokální síti provozovat jednu stránku s gridem zobrazujícím dotaz na databázi SQLCe 3.5 uloženou na temže stroji. Protože ASP neznám tak si nejsem jistý zdali je možné data z CE databáze zobrazit. Na formuláři mám pouze GridView, a jeho sqldatasource....

ASP.NET WebForms, Databáze

2 odpovědí

09.10.2012 15:54

anonym

Key/Value pairs v relační databázi

Zdravím, řeším jeden zajímavý logický problém... Mám tabulku TABLE1 kde jsou data. TABLE1 obsahuje sloupec s odkazem na TABLE2 - relace 1:N. CREATE TABLE TABLE2 ( KLIC int, HODNOTA nvarchar... ); V současné době mám v DB ideální stav pro optimaliaci rychlosti (integer KLÍČE)...

SQL, Databáze

0 odpovědí

08.10.2012 23:07

anonym

Jak seríově vytvořit obsluhu události s parametry?

Dobrý den, dělám úprogram který má spoustu pictureboxů (ictureboxi se vytváří v kódu a může jich být až 6400, ale to je celkem nepodstatné) a každému chci přidat obsluhu události, obsluze chci ale přidat parametry. Mám toto: Já potřebuji ale dostat ty argumenty s proměnnými i a u do toho ...

VB.NET, WinForms

10 odpovědí

06.10.2012 14:31

anonym

AVI a PictureBox

Dobrý den. Prosím o radu, jak nejjednodušeji přehrát Avi soubor v PictureBoxu. Na internetu jsem našel např. toto: Bohužel &quot;to&quot; ale nějak nefunguje. Spuštění proběhne bez chybové hlášky, ale PictureBox zůstane prázdný. Poku např. tento kód vložím k do události Click tlačítka, t...

VB.NET, DirectX, WinForms

10 odpovědí

05.10.2012 15:31

František Bílek

data z více databází SQL

Dobrý den, prosím o radu. Začínám s VB.NET, potřebuju data ze dvou i více databází jednoho typu z jednoho PC. mám databázi A, B a C v každé určité tabulky, které potřebuji dotaze spojit - vyslectovat. Jenže pro připojení se nastavuje výchozí databáze, např.: Dim pripojeni As String = &quot...

SQL

0 odpovědí

05.10.2012 12:58

anonym

zakladny postup pri vytvoreni jednoduchej databazovej aplikacie ?

neviete kde by som našiel ? Prehľadal som web ale nič v cz, sk som nenšiel. Skúšal som pod Visual Studiom express , použil som DataGridView, po spustení môžem meniť data v databáze ale v skutočnosti ich neuloží. Ak aplikáciu ukončím a znovu spustím tak sú tam pôvodné dáta. ďakujem

VB.NET

1 odpovědí

05.10.2012 12:05

anonym

Kniha T-SQL

Zdravím všechny,nemá někdo tip na kvalitní publikaci,která by se věnovala obecně T-SQL jazyku(nejlépe pak jak pro MS SQL tak i pro Oracle) - řešila základní fce,&quot;tunning&quot;,performance a různé &quot;řešení&quot; pro určité situace? předem děkuji všem za jakékoliv tipy

SQL

1 odpovědí

03.10.2012 17:45

Ondřej Linhart

Dělení integerů

Zdravím, snažím se ve visual basicu napsat program, který mi bude binárně kódovat text. Problém nastal ve chvíli, kdy sem dělil trojku dvěma. 3/2 = 2 proc? Kdyz 5/2 = 2 zbytek 1?

VB.NET

6 odpovědí

03.10.2012 10:03

Daniel Vališ

Problém s událostí RowDataBound v GridView

Ahoj, mám problém s událostí RowDataBound u GridView. Mám tabulku kterou zobrazuji v GridView: Typ | Zákazník --------------------------------------------- Zákonný zástupce | 12 Manager | 6 a potřebuju aby když je v prvním sloupci &quot;Zákonný zástupce&quot; tak aby se číslo v dru...

ASP.NET WebForms

6 odpovědí

03.10.2012 10:03

Tomáš Herceg

PDF

Ahoj nemáte někdo nějaký zaručený způsob jak ve vb6 generovat pdf jak se právnou češtinou tak i s možností vložení obrázku? Zkoušel jsem již 3 knihovny a třídy a ani u jedné buďto nefungovala čeština nebo nešla přidat grafika. Díky za každou radu

VB6/VBA

0 odpovědí

02.10.2012 10:51

anonym

Spustenie ulozenej procedury v kode buttonu.

Ako zadadat do spustenie ulozenej procedury v kode tlacitka. Vlastne je to kod na import tabulky z xlsx do MSSQL tabulky len potrebujem spustit pred tým ulozenu proceduru &quot;vycisti_tabulku&quot; a po importe dat z excelu este jednu ulozenu proceduru &quot;spracuj_import&quot; Dik

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

02.10.2012 9:30

Stano Klanduch

QR čtečka do mobile browser

Zdravím, Chci se zeptat.Mám vytvořenou asp.net stránku,kterou spustím na svém mobilním telefonu.Pro upřesnění mám tam textbox a tlačítko skenuj.Po stisknutí tlačítka skenuj,bych chtěl,aby se mi otevřela aplikace v mobilu(ctecka QR kodu).Tzn. otevře se fotoaparát,kde vyfotím QR kod a vrátí mi t...

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

01.10.2012 16:25

anonym

<< < 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se