Nové téma
Ahoj, už pár hodin zkouším googlit, ale furt nic. Chtěl bych změnit barvu progressBar1 ze zelené na červenou či na oranžovou, ale ať zkouším co chci a jak chci tak to prostě nejde :( Zde je můj kód, který nefunguje: Předem všem díky :)
C#, WinForms
Pavelka
Už nějakou dobu se marně snažím přijít na to, jak změnit barvu pozadí prvku obklopujícího MenuItem. Pokud změním pozadí MenuItem, nastaví se pozadí přímo položkám pod textem a kontejner držící všechny tyto položky menu zůstává v původní šedé barvě, a nevypadá to příliš vábně. Na internetu jsem na...
VB.NET, WPF
anonym
Prosím o radu, jak ověřit, zda je otevřen textový soubor (čtení nebo zápis). Předem děkuji.
VB.NET
Ondřej Linhart
Chtěl bych se zeptat jak zjistím aplikaci, kterou spouštím, zda běží nebo neběží? Zde je kód spouštění aplikace: A za 2) bych se chtěl zeptat že když zavřu otevřenou aplikaci co jsem pustil, aby mě to upozornilo že aplikace byla zavřena. Předem díky, už se stím lámu celej den hlavu :(
C#
Tomáš Herceg
Dobrý den Potřebuji radu: chci zjistit typ souboru např.: .txt. Měl by vrátit text: Textový dokument. Našel jsem pár rad, ale text mi vrátí anglicky a ještě k tomu někdy nesrozumitelně (txt_auto_file). Nevíte někdo na to? Děkuji
Zdravim, dělám program pro automatický sběr dat. Data je potřeba vykreslovat v grafu v reálném čase. Potřeboval bych poradit nějakou volně dostupnou komponetu nebo jestli by bylo lepší si to sám naprogramovat pomocí MSChart nebo to zkusit s WPF..? Děkuji..
C#, WPF, WinForms, Grafika
Dobrý den, mám aplikaci, ve které docela často přistupuji do databáze. Chci se zeptat na správné řešení následujícího kroku. Z jedné tabulky většinou vyselectovávám více hodnot, mám to dělat tak, že se připojím k databázi, vyselectuji všechny hodnoty a vložím je do nějakého pole, poté připojení ...
ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC, Architektura, Databáze
Ahoj, zde mám kód Aplikace ,,_server.exe se nespustí, protože nedokáže načíst svůj konfigurační soubor ,,config.cfg, který je ve stejné složce jak aplikace, kterou spouštím. Ale jestliže spustím program normálně ručně, tak funguje. Předem díky za rady.
Dobrý den, mám GridView, kliknu na Update, zapíšu změnu a následně musím opět kliknout na odkaz Update pro zápis. Chtěl bych docílit stavu, abych po zapsání změny do příslušné buňky a po stisknutí enter nemusel již klikat na Update, ale aby se to provedlo automaticky právě odentrování změny...
ASP.NET WebForms
Dobry den, jsem naprosty lajk a mam vyresit pomoci SQL skriptu zkopirovani vsech tabulek(vcetene obsahu) ze dvou "A" a "B" databanek do databanky "C". Muze zde nekdo aspon ramcove napsat postup? pripadne co potrebuji vytvorit? dekuji.
SQL
Tomáš Jecha, MVP, MCSD
Používam Visual Studio 2010 , WebSire pod .NET 4.0. Po vytvoreni obyčajneho prihlasovania ktore skontroluje či sedí username a password v XML dokumente som sa dočítal niečo o Session aby prihlásenie ostalo aktívne na dalších podstránkach. Tam som ale narazil na problém s TimeOut ktorý premaže v m...
Ahoj chtěl bych se zeptat, jestli je nějaká možnost v VB2010 zakázat klávesové zkratky Ctrl+Alt+Del, Alt+F4, Alt+Tab? Jsem ve VB začátečník takže budu rád za každou radu. Díky
Dobry den, zapasim uz delsi dobu s problemem jak nacist data z Excelu "na tvrdo" z radku cislo 36 dolu s tim ze se pocet radku neustale meni. Nacist cely excel sheet neni problem ale jak vymezit ty oblasti? Je nutne treba projit cely excel sheet smyckou a zjistit kolik je obsazeno r...
Pokud si vytvořím v assembly friend formulář, tak mi designer neustále ve své části vytváří definici jako partial public class wnd... A nejde to přeložit, protože má je friend a designeru je public. Pokud to ručně upravím v designeru tak se to při překladu stejně změní. Kde mohu nastavi...
WPF, Silverlight
Michal Plško
Zdravím! Vytvořil jsem desktopovou aplikaci, která kromě jiného přehrává v panelu na formuláři videosoubor. Použil jsem třídu Video ze jmenného prostoru Microsoft.DirectX.AudioVideoPlayback. Během testování na třech různých počítačích s Windows XP jsem narazil na problém při otevírání videosoubo...
Jaroslav Rajchl
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na postup, jak namalovat parabolu. Jak vytvořit graf vím, ale nějak mi nejde do hlavy, jak nakreslit tu parabolu, z rovnice: ax^2+by+c=0 Děkuji
C#, Algoritmy, Grafika
Dobrý den, měl bych dotaz, nainstaloval jsem si zkušebně ReSharper a pokud mám v kódu: tak u negování proměnné se mi podtrhne celé přiřazení s popisem že nemohu použít Not u proměnné System.nullable(of boolean). Potřeboval bych vědět, jak se udělá negace správně ? (Jde o hodnotu Tog...
Zdravím mám dotaz jak bych mohl vygenerovat ve VB náhodná celá čísla např. 1,2,3,4,5 s pravděpodobností vygenerování např. čísla 4 v 50% případů, 3 s 20% případů atd... vygenerovat čísla umím podle Rnd() ale neumím přidat % Díky za případnou radu.
Dobrý den, mám jednoduchý dotaz, jak vypsat do textu znak " příklad: MsgBox(""SOUBOR"") je samozřejmě nesmysl, ale chci ať se mi vypíše "SOUBOR", jak to ošetřit? děkuji za radu
VB.NET, .NET
Zdravim, dělám Facebookovou aplikaci a potřeboval bych vědět jak uložit heslo v MaskedTextBox. Předem dik za odpověď
VB.NET, WinForms
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít