Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 > >>

2 ComboBoxy

Zdravím, prosím o radu jak řešit jednu podmínku mám-li dva ComboBoxy. V prvním mám natvrdo napsány hodnoty a u druhýho chci podmínku jestliže bude vybrána v prvním comboboxu první hodnota načte se tabulka AllWorks, jestli-že vyberu druhou hodnotu načte se tabulka FoundryServices mám malinkou č...

C#, WinForms

9 odpovědí

07.02.2012 1:08

Michal Jelínek

[VBA] jak vytvořit procedůru pro timer

dobrý den, chci se zeptat do wordu vba jsi vytvořím nový timer jak ale nastavit co se má stát každých 3000 ms?

VB6/VBA

7 odpovědí

04.02.2012 9:43

anonym

Bitové rotace a posuny(Extrakce osmi bitů z 24 bit hodnoty)

Dobrý den, mám následující konstantu : a potřeboval bych zjistit hodnotu prostředních osmi bitů(zelená barevná složka). Jak na to?Vlastně potřebuji obecny postup jak z N bitové hodnoty vytahnout M bitů z pozice p.

Algoritmy, .NET

6 odpovědí

25.01.2012 16:54

anonym

Problém při ukládání z ArrayList

Dobrý den, mám veliký problém při ukládání z ArrayListu. Mám tenhle kód A při uložení souboru mi vyleze tohle 0 {\rtf1\ansi\ansicpg1250\deff0\deflang1029{\fonttbl{\f0\fnil\fcharset238 Microsoft Sans Serif;}} \viewkind4\uc1\pard\f0\fs17\par } * 1 {\rtf1\ansi\ansicpg1250\deff0\defl...

VB.NET

1 odpovědí

21.01.2012 0:00

Tomáš Herceg

Datum v datagridu

V jakém formátu ukládat datum do buňky v datagridu (VS 2010), aby se dala data ve sloupci seřadit kliknutím myši na záhlaví datagridu sestupně / vzestupně ? Děkuji.

VB.NET, WinForms

1 odpovědí

19.01.2012 11:32

anonym

Sitova komunikace VB6

Dobry den, Podival jsem se na tato diskuzni fora, a jeste 5 dalsich, procetl 386 diskuzi a nic. Takze muj problem. Pisu hru na rizeni kolejiste, ale chci tam mit vlastni grafiku a vlastni ovladaci prvky. Ted potrebuji kod kterym bych mohl odeslat zpravu pres internetovou sit kamaradovi u dru...

VB6/VBA

7 odpovědí

18.01.2012 16:42

Ondřej Linhart

Budoucnost .NET

Toto není pokus o flame war!!! Dobrý den, nechci po vás, aby jste předpovídaly budoucnost, jen mě zajímá názor ostatních .NET vývojářů! Jak si myslíte, že se bude platforma .NET vyvíjet dál, po tom co Microsoft dal jasně najevo, že ve Windows 8 bude na prvním místě C++/CX a HTML + JS? Navíc...

VB.NET, Offtopic, HTTP/HTML, C++/C, JavaScript

7 odpovědí

18.01.2012 16:14

Ondřej Linhart

Code highlighter

Zdravím, nemohl by mi někdo doporučit odzkoušený a funkční Code highlighter?Nejlépe takový,který negeneruje tuny in-line stylů,ale využívá např. css tříd. předem děkuji

ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC, Komponenty, HTTP/HTML

1 odpovědí

17.01.2012 12:38

anonym

Způsoby připojení k DB v ASP.NET

Dobrý den, zajímalo by mě, zda existuje nějaká doporučovaná strategie, jakým způsobem vytvořit komunikaci s DB v ASP.NET (C#, VS 2010, MS SQL Server 2008 R2). V ASP.NET začínám, dosud jsem aplikace vytvářel typu WinForms v jazyce C#. Pro komunikaci s DB jsem si vždy vytvořil Dataset a potřebn...

C#, ADO.NET, ASP.NET/IIS

1 odpovědí

17.01.2012 8:04

anonym

restarter

Dobry den,dělam program na restartovaní aplikace,když se aplikace sekne nebo ukončí,chtěl bych vědět podle čeho by to měl program zjisti,že aplikace nefunguje i když je stále zaplá aby to mohl program restartovat a znova ji spustit.Aplikace komunikuje se síti tak podle pingu?nebo zatiženi cpu ?Dě...

VB.NET

7 odpovědí

16.01.2012 19:30

anonym

třída selected

Zdravím,asi budu mít triviální otázku,ale jak co nejjednodušeji a tím nejefektivněji docílit toho,aby aktuálně stisklý odkaz v menu(&lt;ul&gt; element) dostal Css třídu &quot;selected&quot;? Zatím jsem to řešil tak,že jsem v Page_Load metodě tuto třídu nastavil.Nicméně mi to nepřijde jako vhodné...

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

16.01.2012 18:50

anonym

DataGridView - napojení

Mám v projektu formulář(&quot;Windows Form&quot;) Hlavni. Obsahuje DatagrigView napojený na dataset &quot;Databaze&quot; - nastavený jako public. (Vytvořil jsem ho přes průvodce.) Vše funguje. Teď jsem přidal nový formulář do projektu. Do něj jsem vložil další DataGridView, ale ve výběru datov...

VB.NET, WinForms, Databáze

0 odpovědí

16.01.2012 18:23

anonym

Datagrid

Mám datagrid ve vb.net 2010. Potřebuji, aby byl každý 3-tí řádek oddělen horizontální čárou (gridline), ostatní bez horizontálních čar. Kterou vlastnost příslušného 3-tího řádku použít / nastavit ? Děkuji za odpověď.

VB.NET, WinForms

0 odpovědí

16.01.2012 7:59

anonym

Data ze dvou tabulek

Zdravím, chtěl jsem někde najít, jak &quot;vyselectovat&quot; ze dvou stejných tabulek naplněných jinými daty jednu novou tabulku, ale bez výsledků. Lépe řečeno: Mám Tab1 a Tab2, obě mají stejné sloupce. Jak lze udělat SELECT, který by vytáhnul z obou tabulek data (řádky) do výsledné tabulky? ...

SQL, Databáze

8 odpovědí

12.01.2012 19:10

anonym

LINQ a OOP

Dobrý den, v poslední době se učím s LINQ a není mi jasná jedna věc. Pokud chci mít aplikaci, kde budu používat na různých místech x linq lůasický select dotazů a y dotazů .toList + nějaké updaty, inserty atd., tak předpokládám, že je dobré mít kód napsaný pouze jednou. Jak nejlépe to impl...

C#, LINQ, Architektura, Algoritmy

5 odpovědí

12.01.2012 17:41

anonym

Engine

Existuje nějaký 2d engine dělaný na plošinovky pro C#.

C#, XNA

6 odpovědí

12.01.2012 13:11

anonym

Ma smysl se dnes zacit ucit MS Access ?

Dobry den, jakozto zacatecnik v oblasti Databanek bych rad vedel zdali ma smysl se zacit ucit Access bebo primo hned MS Server (SQL prikazy), MySQL nebo neco dalsiho? Spise predpokladam ze zustanu u Windows(.net) platformy. Jak se naucit &quot;databankove myslet&quot; a pritom se neucit &quot;...

Offtopic, Office

2 odpovědí

11.01.2012 16:05

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Program pro Windows CE

Dobrý den. Potřebuji naprogramovat jednoduchý program, který jde spustit pod Windows CE. Program naprogramovaný ve VB 2010 Express nejde spustit z důvodu absence .NET Compact Framework 4.0 na daném zařízení. Na netu jsem našel nejvyšší verzi pro Win CE 3.5 a tu nainstalovanou mám. Poraďte prosím ...

VB.NET, Compact Framework

9 odpovědí

11.01.2012 15:58

Tomáš Herceg

Konzultace, poradeství

Hledám někoho, kdo mi formou konzultací pomůže s vývojem projektů v .NET. Protože se občas dostávám do situace, že potřebuji nějaký problém vyřešit hned, tak uvítám ZKUŠENÉ vývojáře, kteří by měli čas pro občasné kozultace přes skype (nebo podobnou online formou). Rád bych také s někým zkušeným ...

Offtopic

0 odpovědí

11.01.2012 11:18

anonym

Naplnění Gridview miliony záznamů

Zdravím, Chci se zeptat.Existuje nějaká možnost,jak naplnit GridView miliony záznamů(např 2miliony)?Do DataSetu se takové množství dat nenaplní díky omezené paměti.Díky za odpověď

ADO.NET, WinForms, Databáze

10 odpovědí

10.01.2012 20:52

Martin Vích

<< < 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se