Nové téma
Dobrý den, Mohu nějak vytvořit formview programováním? Vytvořit label a poté ho následně přidat na stránku se mi podařilo tímto způsobem Dá se to tak udělat i s formview, nebo je to složitější? Datasource a databind jsem formview nastavil, ale nezobrazil se. Děkuji za rady a připomínky
VB.NET, ASP.NET WebForms
Miroslav Liška
Mám aplikaci, která zatuhne a nemůžu najít kde, prostě zamrzne, a musím ji prostě stopnout z VS. Aplikace používá sériový port (System.IO.Ports.SerialPort). Když aplikace zatuhne a já ji stopnu z VS a pak znovu spustím, tak ten sériový port nejde otevřít (IsOpen je pořád FALSE i po novém vytvo...
C#, Hardware
anonym
Zdravím mám otevřenou prázdnou tabulku SQL definovanou jménen a názvy sloupců, do které načtu data z textového datového souboru. Tabulku bych chtěl uložit pod jiným jmenem. Ale nevím jak. Dík za radu.
Databáze
Dobrý den, Měl bych dotaz, v projektu mám slider s vlastní xaml šablonou. Šablona je vytvořena z gridu o třech řádcích (jde o vertikální slider), kde krajní jsou repeat button pro větší přírůstek (výška řádku Auto), a prostřední je Thumb. Nevím jak docílit toho, abych mohl chytit thumb myší ...
WPF
Michal Plško
Ahoj , jak mam udělat když progressbar1.value="100" aby se vypl ( myslim progressbar)hledal sem neco jako progressbar.end ale nenasel sem.Diky
VB.NET, Komponenty
Prosím o radu... mám databázi accdb, kde jsou použity datové typy integer, string a memo, kde jsem pomocí streamu a jeho konverzi na pole "byte()" uložil třeba celý pdf dokument. Z databáze čtu data přes OleDbDataReader, pokud jde o datové typy Integer nebo String není problém, ale jak...
VB.NET
Alexander Clarai
Zdravím vespolek, chtěl bych Vás požádat o pro Vás určitě drobnost :-) Mám GridView s informacemi a chtěl bych aby po kliknutí na daný řádek/tlačítko/odkaz se tento vybraný řádek promítl do DetailsViewu který je umístěný přímo pod GridViewem. Je to určitě banalita, ale nemůžu na to kápnout...
C#, VB.NET, ASP.NET WebForms
Karel Láska
Moc děkuji za ochotu v předchozím dotazu, ale mám další. zhavaruje na příkazu mycmd.ExecuteNonQuery() s hláškou "Počet hodnot dotazu a cílových polí není stejný." Struktura databáze odpovídá dotazu, počet názvů polí i polí souhlasí, už opravdu nevím co by mohlo chybu generovat. ...
SQL, ADO.NET, Office
Dušan Sedláček
Omlouvám se za stupiditu dotazu, ale potřeboval bych ukázku kódu, jak z databáze načíst do textboxů jednotlivá data. Databáze obsahuje obsah RichTextBoxu, pak pole1, pole2...atd, a já bych potřeboval obsahy techto polí zapsat do textboxů. Kód: Pro jednochust mejmě pole1 a textbox1, jak d...
Dobrý den, pokouším se uložit změnu záznamu (hodnotu pole Stav změnit z 0 na 2) v tabulce, kterou mám nalinkovanou z SQL Serveru. Kód mi bezchybně proběhne, ale na SQL Serveru se v tabulce žádný záznam nezmění. Mohl byste se někdo prosím kouknout, co dělám špatně? Nebo dělám všechno špatně a tak...
Přeji pěkný den, mám ovládací prvek Label a do něho chci vložit script alert kvůli nějaké hlášce ale vyskakovací okno nevyskočí ipřesto že ve zdrojovém kódu se zobrazí toto: Pokud někoho z vás napadne čím to může být, rád si poslechnu nějaké rady. Děkuji
Zdravím. Má někdo skušenost s používaním SQL dátovým typem Uniqueidentifier ve VB ? Existuje k němu ve VB, nebo i v C# odpovídajíci dátový typ ? Nebo jenom přes konverzi ?
VB.NET, SQL, Databáze
Prosím Vás potrebujem v GridView orezať text. Neviem sa z toho vysomáriť, ako to zadať do DataTextFormatString. Potrebujem pri dlhom názve orezať na 5 písmen a pridať ... Našiel som všetky možné formáty dátumov a pod. no text nie. Moc dík.
ASP.NET WebForms
Vladimír Tomek
Zdravím, potřebuju na jedné stránce mít neznámý počet formview. Toto číslo zjistím až po načtení čísla z databáze. Lze nějak zajistit, že by se mi na stránku dynamicky přidávaly formview podle tohoto čísla?¨ Zkoušel jsem si jich na stránku několik dát a podle toho, zda v nich bude nějaká info...
Dobrý den, mám tento dotaz v SQL: Potřeboval bych dostat všechny záznamy z tblCreator, které nejsou v tabulce tblUserToCreator. Ale nevím jak do toho podtotazu (místo otazníků) dostat to ID. Doufám že chápete můj problém, děkuji za odpovědi
SQL
Ahojte, skusam trochu samostudia ohladom EF. Skusam si robit maly "edu" projekt ktory vytiahne nejake knihy z DB. Vytvoril som entitnu triedu Book ktora ma niektore polia ktore sa odkazuju do inych entitnych tried ako Autor, alebo Zaner. Pri pisani metody na vratenie kolekcie Book so...
ASP.NET WebForms, Databáze
ivan farkas
VB 2010, NetFW 4 Krásný den vám všem. Rád bych jsem vás poprosil o jakýsi návrh řešení svazků a jejich nastavení v app. V mé aplikaci jsou přímé cesty k souborům, tyto cesty se ale mění v závislosti na uživateli, který si aplikaci stáhne. Cíl: Potřebuji v Comboboxu názvy hardisků, které ...
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli se dá nějak v aplikaci pro WP7 zapsat stream asynchronně do IsolatedStorage. Jde konkrétně o to, že pomocí WebClient stáhnu asynchronně obrázek png z internetu a tento obrázek bych potřeboval následně i asynchronně uložit. Děkuji
C#
Zdravím, mám vytvořených 5 DataTable. Spojil jsem je dotazem přes LINQ a nemůžu dohledat následující chování LINQu. 1. Pokud nepoužiji na konci dotazu .Distinct() tak se mi řádky opakují (počet DataTable x počet joinů). 2. Pokud přidám k SELECTu další JOIN na DataTable, který obsahuje pou...
C#, LINQ, ADO.NET, Databáze
Tomáš Herceg
Zdravim, robim momentalne na jednom portaliku a predtym nez sa pustim do wheel reinvention, chcel by som sa spytat skusenych Vedel by niekto poradit nejaku jednoduche free guestbook, pripadne forum pre ASP.NET ? Co priblizne hladam: # nieco jednoduche # lightweight # aby sa dalo reagovat...
ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC, ASP.NET/IIS
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít