Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 > >>

Vytvoření formview dynamicky

Dobrý den, Mohu nějak vytvořit formview programováním? Vytvořit label a poté ho následně přidat na stránku se mi podařilo tímto způsobem Dá se to tak udělat i s formview, nebo je to složitější? Datasource a databind jsem formview nastavil, ale nezobrazil se. Děkuji za rady a připomínky

VB.NET, ASP.NET WebForms

3 odpovědí

12.09.2012 9:34

Miroslav Liška

zatuhnutí aplikace, uzavřený COM port

Mám aplikaci, která zatuhne a nemůžu najít kde, prostě zamrzne, a musím ji prostě stopnout z VS. Aplikace používá sériový port (System.IO.Ports.SerialPort). Když aplikace zatuhne a já ji stopnu z VS a pak znovu spustím, tak ten sériový port nejde otevřít (IsOpen je pořád FALSE i po novém vytvo...

C#, Hardware

9 odpovědí

28.08.2012 6:28

anonym

Přejmenování tabulky SQL databáze

Zdravím mám otevřenou prázdnou tabulku SQL definovanou jménen a názvy sloupců, do které načtu data z textového datového souboru. Tabulku bych chtěl uložit pod jiným jmenem. Ale nevím jak. Dík za radu.

Databáze

7 odpovědí

27.08.2012 15:01

anonym

Custom slider - chycení jezdce myší

Dobrý den, Měl bych dotaz, v projektu mám slider s vlastní xaml šablonou. Šablona je vytvořena z gridu o třech řádcích (jde o vertikální slider), kde krajní jsou repeat button pro větší přírůstek (výška řádku Auto), a prostřední je Thumb. Nevím jak docílit toho, abych mohl chytit thumb myší ...

WPF

2 odpovědí

27.08.2012 7:49

Michal Plško

jak zastavit progressbar

Ahoj , jak mam udělat když progressbar1.value=&quot;100&quot; aby se vypl ( myslim progressbar)hledal sem neco jako progressbar.end ale nenasel sem.Diky

VB.NET, Komponenty

2 odpovědí

26.08.2012 18:26

anonym

OleDbDataReader a jeho použití

Prosím o radu... mám databázi accdb, kde jsou použity datové typy integer, string a memo, kde jsem pomocí streamu a jeho konverzi na pole &quot;byte()&quot; uložil třeba celý pdf dokument. Z databáze čtu data přes OleDbDataReader, pokud jde o datové typy Integer nebo String není problém, ale jak...

VB.NET

11 odpovědí

25.08.2012 13:53

Alexander Clarai

Provázání Gridview a DetailsView

Zdravím vespolek, chtěl bych Vás požádat o pro Vás určitě drobnost :-) Mám GridView s informacemi a chtěl bych aby po kliknutí na daný řádek/tlačítko/odkaz se tento vybraný řádek promítl do DetailsViewu který je umístěný přímo pod GridViewem. Je to určitě banalita, ale nemůžu na to kápnout...

C#, VB.NET, ASP.NET WebForms

4 odpovědí

24.08.2012 12:16

Karel Láska

accdb ještě jedn problém

Moc děkuji za ochotu v předchozím dotazu, ale mám další. zhavaruje na příkazu mycmd.ExecuteNonQuery() s hláškou &quot;Počet hodnot dotazu a cílových polí není stejný.&quot; Struktura databáze odpovídá dotazu, počet názvů polí i polí souhlasí, už opravdu nevím co by mohlo chybu generovat. ...

SQL, ADO.NET, Office

4 odpovědí

24.08.2012 10:28

Dušan Sedláček

accdb ... data do textboxů

Omlouvám se za stupiditu dotazu, ale potřeboval bych ukázku kódu, jak z databáze načíst do textboxů jednotlivá data. Databáze obsahuje obsah RichTextBoxu, pak pole1, pole2...atd, a já bych potřeboval obsahy techto polí zapsat do textboxů. Kód: Pro jednochust mejmě pole1 a textbox1, jak d...

VB.NET

4 odpovědí

23.08.2012 11:01

Dušan Sedláček

Uložení změněného záznamu

Dobrý den, pokouším se uložit změnu záznamu (hodnotu pole Stav změnit z 0 na 2) v tabulce, kterou mám nalinkovanou z SQL Serveru. Kód mi bezchybně proběhne, ale na SQL Serveru se v tabulce žádný záznam nezmění. Mohl byste se někdo prosím kouknout, co dělám špatně? Nebo dělám všechno špatně a tak...

VB.NET

2 odpovědí

23.08.2012 8:54

anonym

Alert v prvku Label

Přeji pěkný den, mám ovládací prvek Label a do něho chci vložit script alert kvůli nějaké hlášce ale vyskakovací okno nevyskočí ipřesto že ve zdrojovém kódu se zobrazí toto: Pokud někoho z vás napadne čím to může být, rád si poslechnu nějaké rady. Děkuji

VB.NET

2 odpovědí

22.08.2012 15:11

anonym

VB 2010 Dátový typ pro UnigueIdentifier

Zdravím. Má někdo skušenost s používaním SQL dátovým typem Uniqueidentifier ve VB ? Existuje k němu ve VB, nebo i v C# odpovídajíci dátový typ ? Nebo jenom přes konverzi ?

VB.NET, SQL, Databáze

1 odpovědí

22.08.2012 14:57

Alexander Clarai

Orezanie textu v GridView

Prosím Vás potrebujem v GridView orezať text. Neviem sa z toho vysomáriť, ako to zadať do DataTextFormatString. Potrebujem pri dlhom názve orezať na 5 písmen a pridať ... Našiel som všetky možné formáty dátumov a pod. no text nie. Moc dík.

ASP.NET WebForms

6 odpovědí

21.08.2012 19:43

Vladimír Tomek

Neznámý počet formview

Zdravím, potřebuju na jedné stránce mít neznámý počet formview. Toto číslo zjistím až po načtení čísla z databáze. Lze nějak zajistit, že by se mi na stránku dynamicky přidávaly formview podle tohoto čísla?¨ Zkoušel jsem si jich na stránku několik dát a podle toho, zda v nich bude nějaká info...

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

20.08.2012 14:54

anonym

Poddotaz NOT IN

Dobrý den, mám tento dotaz v SQL: Potřeboval bych dostat všechny záznamy z tblCreator, které nejsou v tabulce tblUserToCreator. Ale nevím jak do toho podtotazu (místo otazníků) dostat to ID. Doufám že chápete můj problém, děkuji za odpovědi

SQL

4 odpovědí

20.08.2012 11:11

anonym

Spravnost riesenia (EF)

Ahojte, skusam trochu samostudia ohladom EF. Skusam si robit maly &quot;edu&quot; projekt ktory vytiahne nejake knihy z DB. Vytvoril som entitnu triedu Book ktora ma niektore polia ktore sa odkazuju do inych entitnych tried ako Autor, alebo Zaner. Pri pisani metody na vratenie kolekcie Book so...

ASP.NET WebForms, Databáze

2 odpovědí

20.08.2012 9:25

ivan farkas

Přepsování hodnot podle názvu svazku (hdd)

VB 2010, NetFW 4 Krásný den vám všem. Rád bych jsem vás poprosil o jakýsi návrh řešení svazků a jejich nastavení v app. V mé aplikaci jsou přímé cesty k souborům, tyto cesty se ale mění v závislosti na uživateli, který si aplikaci stáhne. Cíl: Potřebuji v Comboboxu názvy hardisků, které ...

VB.NET

2 odpovědí

18.08.2012 13:01

anonym

Asynchronní zápis souboru do IsolatedStorage

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli se dá nějak v aplikaci pro WP7 zapsat stream asynchronně do IsolatedStorage. Jde konkrétně o to, že pomocí WebClient stáhnu asynchronně obrázek png z internetu a tento obrázek bych potřeboval následně i asynchronně uložit. Děkuji

C#

0 odpovědí

17.08.2012 23:47

anonym

LINQ - chování .Distinct()

Zdravím, mám vytvořených 5 DataTable. Spojil jsem je dotazem přes LINQ a nemůžu dohledat následující chování LINQu. 1. Pokud nepoužiji na konci dotazu .Distinct() tak se mi řádky opakují (počet DataTable x počet joinů). 2. Pokud přidám k SELECTu další JOIN na DataTable, který obsahuje pou...

C#, LINQ, ADO.NET, Databáze

1 odpovědí

17.08.2012 20:50

Tomáš Herceg

ASP.NET Forum, guestbook

Zdravim, robim momentalne na jednom portaliku a predtym nez sa pustim do wheel reinvention, chcel by som sa spytat skusenych Vedel by niekto poradit nejaku jednoduche free guestbook, pripadne forum pre ASP.NET ? Co priblizne hladam: # nieco jednoduche # lightweight # aby sa dalo reagovat...

ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC, ASP.NET/IIS

0 odpovědí

17.08.2012 13:57

anonym

<< < 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se