Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 > >>

Singleton a Interface

Dobrý den, měl bych otázku, jak zajistit, aby třída která bude implementovat nějaký interface byla vždy singleton. Jako singleton používám kód: takže instanci získám: dim t as Trida = t.Instance Napíšu si třídu, která bude implementovat rozhranní (př. Icontroller) a potřebuji zajisti...

VB.NET

19 odpovědí

22.02.2014 18:44

anonym

Entity framework a asociácie

Omluvam sa za moj možno pre niekoho primitívne jednoduchý príspevok ale s ORM zatiaľ nemám žiadne skúsenosti a v entity frameworku som začiatočník, konkrétne sa mu zatiaľ venujem niekoľko hodín. Robím na jednom eshope, vytvoril som si 3 tabuľky z ktorých vznikli 3 entity: http://www.flickr.com...

Entity Framework

3 odpovědí

15.02.2012 16:00

anonym

ListView

Dobrý deň! Potreboval by som pomoc. Viemi niekto poradiť kód pre Visual Basic? Nejedná sa o excel, ale v programe Visual Studio Expres 2010 Vo Form1 mám dva TextBoxy, jeden ListView, dva Buttony a jeden DatePicker. DatePicker je dátum narodenia, TexBox1 je meno a TexBox2 je Priezvisko. ...

VB.NET, WinForms

8 odpovědí

14.02.2012 13:16

anonym

Vyhledání textového řetězce

Dobrý den, mám prosbu o pomoc. Potřebuji vyhledat přesný textový řetězec v nějakém textu. Zkoušel jsem použít Regex, ale stále mi to nefunguje jak má. Zkoušel jsem zadat: b\neco a25\b i b\w+neco a25\b Mám např. takový to řetězec &quot;neco a25&quot; , a potřebuji ověřit jestli se v textu...

C#

5 odpovědí

13.02.2012 14:05

anonym

Přesměrování pomocí .htaccess

Zdravím, mám stránku, která má adresy ve tvaru Z důvodu stěhování stránky na jinou doménu a zachování funkčnosti odkazů z jiných stránek a z vyhledávačů bych potřeboval udělat přesměrování na jinou stránku, která má adresy ve tvaru Klasický Redirect 301 mi nefunguje, protože původní od...

Offtopic

3 odpovědí

11.02.2012 12:04

Petr Doleček

Nastavení účtu pro příchozí platby z Marketplace

-------------------------------------------------------------------------------- Ahoj, vzhledem k tomu, že věcem ohledně nastavení účtu pro příchozí platby a obecně platbám na Marketplace moc nerozumím a nepodařilo se mi najít jakým způsobem toto nastavení provést bych se rád zepta...

Offtopic

0 odpovědí

10.02.2012 20:12

anonym

ComboBox

Prosím o radu! V ComboBox1 mám v písane automobilky a potrebujem do ComboBox2 kód. Ma to fungovať, tak, že keď rozbalím ComboBox1 a klinem na výbratú položku (automobilka) tak v Combo2 by sa mali zobraziť len podmnožiny tej položky (modely auta tej automobilky na ktorú kliknem) Ďakujem!!!

VB.NET, WinForms

1 odpovědí

10.02.2012 18:28

anonym

CollectionViewSource.Filter po reloadu zdrojů nefunguje

Zdravím, potýkám se s následujícím problémem. V okně mám definován datový zdroj a kolekci dat, která je bindována na DataGrid... &lt;Window.Resources&gt; &lt;ResourceDictionary&gt; &lt;Data:IssueRecords x:Key=&quot;DataSource&quot;/&gt; &lt;CollectionViewSource x:Key=&...

C#, WPF

0 odpovědí

10.02.2012 14:05

Jiří Krákora

Filtrování GridView pomocí TextBoxu

Zdravím, pokouším se filtrovat GridView a dělát to tak že si vytvořím jeden TextBox a pak při vytváření SqlDataSource v tom průvodci zvolím WHERE a tam si dám ať se sloupec musí rovna hodnotě v tom TextBoxu. To funguje, ale je tady jeden problém a to když nechám ten TextBox prázdný (tzn. ni...

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

10.02.2012 12:55

anonym

Vylepšení treeview

Jak nejlépe ukládat stavy treeview, pokud ho plním z databáze pomocí SqlSiteMapProvidera, který je umístěn na masterpage? A jak docílit toho, aby po kliknutí na hlavní kategorii se rozbalila daná kategorie? Popřípadě nevíte o nějakém lepší komponentě treeview, která je free? Děkuji Martin

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

10.02.2012 10:15

anonym

Změna pozadi plochy

Dobrý den, zde je kod na změnu obrázku plochy jenže když zmáčknu tlačítko preview to má odeslat obrázek do pictureboxu jenže pi zmáčkutí nastane chyba v řádku Zde pro jistotu celý kod: Za pomoc děkuji.

VB.NET, WinForms

0 odpovědí

09.02.2012 22:33

anonym

Nestandartní změna rozlišení po přenesení projektu

Dobrý den, mám tento problém s VS2010: Na svém PC s rozlišením 1920x1080 vytvářím formulář, který vyžaduje minimální rozlišení 1280x800. Nastavím MinimumSize a Size na 1280x800. Po přenesení projektu na notebook s rozlišením 1280x800 se mi při úpravě formuláře automaticky změní MinimumSize na 12...

VB.NET

14 odpovědí

09.02.2012 19:30

Ondřej Linhart

Aktualizace datasetu

Mám ve VB 2010 problém s datasetem. Odstraním například v databázi nějakou položku, ale přes dataset se mi ta položka pořád zobrazuje i když v databázi (mdb) již fyzicky není. Jakým příkazem donutím dataset, aby znovu načetl aktuální data?

VB.NET, ADO.NET, Databáze

1 odpovědí

09.02.2012 18:58

anonym

Matika v databáze

Prosil by som ešte o jednu radu. Mám tento kód: Dim a As Integer = CInt(TextBox1.Text) Dim b As Integer = CInt(TextBox5.Text) Dim c As Integer = a - b TextBox3.Text = CStr(c) Funguje to správne, ale vie mi niekto poradiť, ako výsledky dostanem namiesto TextBox3 do Listview1 7 stlpec ...

VB.NET

3 odpovědí

08.02.2012 22:00

anonym

Prohledavani v .doc files

Dobry den, chtel bych poradit zkusenejsi programatory o radu. Chtel bych si vytvorit program, ktery bude v doc souboru hledat urcity retezec a ten potom ulozit do noveho doc souboru. Jaka je podle Vas nejlepsi metoda. Diky moc

VB6/VBA

14 odpovědí

07.02.2012 22:09

anonym

Notebook HW problém

Dobrý den, mám notebook HP dv6700. Nyní se zničehonic objevil problém. Notebook úplně zamrzne např. při spuštění prohlížeče a podobně. Při zavádení systému občas nastartuje. Dostt často zase při zaveden ovladačů zčerná obrazovka. Windows jsem přeinstaloval, bezproblému fungují. Ovladače od výrob...

Offtopic, Hardware

0 odpovědí

07.02.2012 19:53

anonym

DataGridView zobrazení posledního řádku

Dobrý den mám databázi MySQL pro načtení záznamů používám DataGridView,potřeboval bych poradit, aby při načtení se mi zobrazil vždy poslední řádek a ne první. Program je napsaný metodou Me.DatabazeTableAdapter.Fill(Me.DatabazeDataSet.databaze) Děkuji všem

VB.NET, ADO.NET, WinForms, Databáze

2 odpovědí

06.02.2012 17:37

Pavel Woller

Problém s regulárním výrazem

Bezúspěšně jsem ztratil spoustu času pokusy vytvořit regulární výraz, který by u IsMatch vracel True, pokud řetězec obsahuje požadované znaky kdekoliv a False pokud by kdekoliv obsahoval jiné znaky. Řetězec může obsahovat pouze: a-z, A-Z, 0-9, . a -. Nejvíce se požadovanému výsledku blížilo [a-zA...

VB.NET, Regulární výrazy

5 odpovědí

06.02.2012 15:13

Ondřej Linhart

Automaticke spusteni

Sevas, umi nekto, jak ulozit programek a napalit CD tak, aby ho automaticky pri nacitani spustila mechanika

Offtopic

2 odpovědí

06.02.2012 10:03

anonym

Ukladani cesty videa

Cauko, vie mi niekto pomoct so zadani spravnej cesty videa pre WMP. Kdyz vytvorim program napr. na CD a prenesiem na iny pocitac nemusi byt totozna mechanika. dik

VB.NET

3 odpovědí

04.02.2012 10:57

anonym

<< < 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se