Nové téma
Dobrý den, měl bych otázku, jak zajistit, aby třída která bude implementovat nějaký interface byla vždy singleton. Jako singleton používám kód: takže instanci získám: dim t as Trida = t.Instance Napíšu si třídu, která bude implementovat rozhranní (př. Icontroller) a potřebuji zajisti...
VB.NET
anonym
Omluvam sa za moj možno pre niekoho primitívne jednoduchý príspevok ale s ORM zatiaľ nemám žiadne skúsenosti a v entity frameworku som začiatočník, konkrétne sa mu zatiaľ venujem niekoľko hodín. Robím na jednom eshope, vytvoril som si 3 tabuľky z ktorých vznikli 3 entity: http://www.flickr.com...
Entity Framework
Dobrý deň! Potreboval by som pomoc. Viemi niekto poradiť kód pre Visual Basic? Nejedná sa o excel, ale v programe Visual Studio Expres 2010 Vo Form1 mám dva TextBoxy, jeden ListView, dva Buttony a jeden DatePicker. DatePicker je dátum narodenia, TexBox1 je meno a TexBox2 je Priezvisko. ...
VB.NET, WinForms
Dobrý den, mám prosbu o pomoc. Potřebuji vyhledat přesný textový řetězec v nějakém textu. Zkoušel jsem použít Regex, ale stále mi to nefunguje jak má. Zkoušel jsem zadat: b\neco a25\b i b\w+neco a25\b Mám např. takový to řetězec "neco a25" , a potřebuji ověřit jestli se v textu...
C#
Zdravím, mám stránku, která má adresy ve tvaru Z důvodu stěhování stránky na jinou doménu a zachování funkčnosti odkazů z jiných stránek a z vyhledávačů bych potřeboval udělat přesměrování na jinou stránku, která má adresy ve tvaru Klasický Redirect 301 mi nefunguje, protože původní od...
Offtopic
Petr Doleček
-------------------------------------------------------------------------------- Ahoj, vzhledem k tomu, že věcem ohledně nastavení účtu pro příchozí platby a obecně platbám na Marketplace moc nerozumím a nepodařilo se mi najít jakým způsobem toto nastavení provést bych se rád zepta...
Prosím o radu! V ComboBox1 mám v písane automobilky a potrebujem do ComboBox2 kód. Ma to fungovať, tak, že keď rozbalím ComboBox1 a klinem na výbratú položku (automobilka) tak v Combo2 by sa mali zobraziť len podmnožiny tej položky (modely auta tej automobilky na ktorú kliknem) Ďakujem!!!
Zdravím, potýkám se s následujícím problémem. V okně mám definován datový zdroj a kolekci dat, která je bindována na DataGrid... <Window.Resources> <ResourceDictionary> <Data:IssueRecords x:Key="DataSource"/> <CollectionViewSource x:Key=&...
C#, WPF
Jiří Krákora
Zdravím, pokouším se filtrovat GridView a dělát to tak že si vytvořím jeden TextBox a pak při vytváření SqlDataSource v tom průvodci zvolím WHERE a tam si dám ať se sloupec musí rovna hodnotě v tom TextBoxu. To funguje, ale je tady jeden problém a to když nechám ten TextBox prázdný (tzn. ni...
ASP.NET WebForms
Jak nejlépe ukládat stavy treeview, pokud ho plním z databáze pomocí SqlSiteMapProvidera, který je umístěn na masterpage? A jak docílit toho, aby po kliknutí na hlavní kategorii se rozbalila daná kategorie? Popřípadě nevíte o nějakém lepší komponentě treeview, která je free? Děkuji Martin
Dobrý den, zde je kod na změnu obrázku plochy jenže když zmáčknu tlačítko preview to má odeslat obrázek do pictureboxu jenže pi zmáčkutí nastane chyba v řádku Zde pro jistotu celý kod: Za pomoc děkuji.
Dobrý den, mám tento problém s VS2010: Na svém PC s rozlišením 1920x1080 vytvářím formulář, který vyžaduje minimální rozlišení 1280x800. Nastavím MinimumSize a Size na 1280x800. Po přenesení projektu na notebook s rozlišením 1280x800 se mi při úpravě formuláře automaticky změní MinimumSize na 12...
Ondřej Linhart
Mám ve VB 2010 problém s datasetem. Odstraním například v databázi nějakou položku, ale přes dataset se mi ta položka pořád zobrazuje i když v databázi (mdb) již fyzicky není. Jakým příkazem donutím dataset, aby znovu načetl aktuální data?
VB.NET, ADO.NET, Databáze
Prosil by som ešte o jednu radu. Mám tento kód: Dim a As Integer = CInt(TextBox1.Text) Dim b As Integer = CInt(TextBox5.Text) Dim c As Integer = a - b TextBox3.Text = CStr(c) Funguje to správne, ale vie mi niekto poradiť, ako výsledky dostanem namiesto TextBox3 do Listview1 7 stlpec ...
Dobry den, chtel bych poradit zkusenejsi programatory o radu. Chtel bych si vytvorit program, ktery bude v doc souboru hledat urcity retezec a ten potom ulozit do noveho doc souboru. Jaka je podle Vas nejlepsi metoda. Diky moc
VB6/VBA
Dobrý den, mám notebook HP dv6700. Nyní se zničehonic objevil problém. Notebook úplně zamrzne např. při spuštění prohlížeče a podobně. Při zavádení systému občas nastartuje. Dostt často zase při zaveden ovladačů zčerná obrazovka. Windows jsem přeinstaloval, bezproblému fungují. Ovladače od výrob...
Offtopic, Hardware
Dobrý den mám databázi MySQL pro načtení záznamů používám DataGridView,potřeboval bych poradit, aby při načtení se mi zobrazil vždy poslední řádek a ne první. Program je napsaný metodou Me.DatabazeTableAdapter.Fill(Me.DatabazeDataSet.databaze) Děkuji všem
VB.NET, ADO.NET, WinForms, Databáze
Pavel Woller
Bezúspěšně jsem ztratil spoustu času pokusy vytvořit regulární výraz, který by u IsMatch vracel True, pokud řetězec obsahuje požadované znaky kdekoliv a False pokud by kdekoliv obsahoval jiné znaky. Řetězec může obsahovat pouze: a-z, A-Z, 0-9, . a -. Nejvíce se požadovanému výsledku blížilo [a-zA...
VB.NET, Regulární výrazy
Sevas, umi nekto, jak ulozit programek a napalit CD tak, aby ho automaticky pri nacitani spustila mechanika
Cauko, vie mi niekto pomoct so zadani spravnej cesty videa pre WMP. Kdyz vytvorim program napr. na CD a prenesiem na iny pocitac nemusi byt totozna mechanika. dik
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít