Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 > >>

konverze ePub na HTML format?

Dobry den, ma nekdo skusenosti/tipy s prevadenim techto dvou formatu? Mam 300 dokumentu a hledam reseni jak cely proces zautomatizovat? Existuji hotova reseni ale ty nemaji interface. Dekuji za rady a pripominky!

C#, I/O operace

2 odpovědí

20.03.2023 21:49

gBqsPxAZ

Načítání souboru

Ahoj! VB 2010 Můžete mi prosím někdo vysvětlit proč,když načítám txt.soubor metodou Se mi všechny znaky načítají správně,ale pokud použiji se mi znaky,např. š,ř,ý atd. načítají a vypisují nesmyslně(obrázky) !!!?

VB.NET, I/O operace

7 odpovědí

09.03.2023 2:42

gBqsPxAZ

Sčítavanie času

Ahoj Rád by som poprosil o pomoc. Robím jednoduchu aplikaciu na sčítavanie času ale neviem si rady. Poprosil by som niekoho ktgo to už robil ako najjednoduchšie ščítam čas na zaklade: 1. Začiatok/koniec(zapísane do dvoch textboxov) a vyjde HHMM napriklad to textboxu 2. Sčítavanie vyslednýc...

VB.NET, .NET

7 odpovědí

13.09.2013 12:51

Lubomir Drinka

Custom DateTimePicker

Zdravím, obracím se s radou pro windowsforms aplikaci. U controlu DateTimePicker (VS2005) postrádám zobrazení čísel týdnů a možnost skrýt či zobrazit Dnes podle toho, zda-li se v povoleném intervalu nachází či nikoliv, taky nechci využít možnost editace datumu přímo v textboxu, ale pouze po...

VB.NET, Komponenty, WinForms

5 odpovědí

29.04.2013 8:18

anonym

DataGridView a velké červené X

Trápí mě následující problém: Mám vytvořené DataGridView do kterého v nějakých intervalech vkládám řádky: a před vložením ty předchozí vždy mažu: Problém je, že se mi po nějaké době v tom DataGridView objeví přes celou plochu červené zaškrtnutí. Neřešil jste to už někdo ? Tahle rada nefu...

C#

2 odpovědí

08.04.2013 11:56

anonym

Chyba při stahování přes WebClient

Dobrý den, mám problém, co se týče stahování souboru přes WebClient. Konkrétně na mě vyskakuje hláška &quot;Odkaz na objekt není nastaven na instanci objektu.&quot; Zde přikládám zdrojový kód oné problémové části, takže pokud by měl někdo chuť mi odpovědět a poučit mě, byl bych rád. Děkuji.

VB.NET, Komponenty

6 odpovědí

04.04.2013 22:40

Michal Navrátil

Binding na user control s user property

VS2012 Pro, .NET 4.5 WPF Dobrý den, v projektu mám objekt(INotifiPropertyChanged) s bool vlastností Value ta se mění (dle připojeného zařízení). Při každé změně vyvolá událost PropertyChanged (ověřeno v debug). Pokud na ToggleButton a jeho vlastnost IsChecked nabinduji tento objekt s vl...

C#, WPF, Silverlight

2 odpovědí

04.04.2013 10:14

Michal Plško

Automaticke prepinanie aspx stranok pomocou js

Ahojte, mam niekolko stranok a chcel by som aby sa &quot;do kolotoca&quot; prepinali automaticky. Predstavoval som si to tak, ze bude mat nejaku js metodu v ktorej bude pole stranok ktore sa budu &quot;tocit&quot; dookola. Nieco taketo v MasterPage &lt;script type=&quot;text/javascript&quo...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

03.04.2013 13:10

anonym

mysql, create trigger error

Zdravim, snazim se udelat jednoduchy trigger.. ale nerozumim chybe.. Syntaxe zda se byt v poradku error: ERROR 1064: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near &#39;-sklad.sklad_smazan&#39; at line ...

SQL

0 odpovědí

03.04.2013 12:19

Daniel Vališ

Fotogalerie doporučení

Dobrý den, rád bych se zeptal, jestli nevíte o nějaké free fotogalerii, která by názvy jednotlivých složek brala jako alba. Takže například budu mít složky: 1 2 3 a fotogalerie ukáže alba 1 2 3. Děkuji moc předem za návrhy :))

ASP.NET/IIS

3 odpovědí

03.04.2013 8:26

anonym

Webbrowser

Dobrý den Chtěl bych se zeptat na jednu věc. Udělal jsem si webbrowser, ale chci aby bylo rychlejší načítání. A myslím si, že když zakážu načítání obrázků, tak to pomůže, ale nevím JAK. Jenom upozorňuji, že jsem začátečník. Předem děkuji za odpovědi

VB6/VBA

2 odpovědí

02.04.2013 15:47

anonym

Zavčení Okna

Dobrý den, Vyvíjím aplikaci a potřeboval bych poradit. Neví někdo jak mám zavřít konkrétní okno a ne celou aplikaci př. Tímto příkazem zavřu celou aplikaci (tedy všechna okna) proto se tedy ptám ví někdo příkaz na zavření jednoho KONKRÉTNÍHO okna Předem Děkuji Martin Hajný

VB.NET, WinForms

4 odpovědí

02.04.2013 10:12

Ondřej Linhart

upload ASPX na server

Dobry den! Zoznamujem sa s ASP.NET. Nikde neviem najsť postup na upload na server tak aby to aj fungovallo. Lebo z HTML je to je to jednoduche vytvorí sa index.html a to je prva stranka ale u napriklad index.aspx to nejde tiež. Ked vytvorím index. html a nalinkujem tu stranku s .aspx tiež to n...

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

31.03.2013 20:25

anonym

Problém s napojením na knihovnu *.dll

Dobrý den, mám problém s touto hláškou. Mou snahou je napojit se na náš konstrukční program přes COM. V předešlé verzi programu jsem využíval určité knihovny *.dll ovšem pokud se snažím svou nástavbu sestavit pro vyšší verzi, hlásí mi VS toto. Snažil jsem se něco vyhledat na netu, ale marně. Nemo...

VB.NET

4 odpovědí

30.03.2013 11:44

Josef Hranec

reference na objekt podle stringu

Potřebuji vytvořit referenci na objekt podle stringu. Mám takovouto reflexi: Jde o to, že mám názvy objektů, které se u mě liší jen číslem a chtěl bych toho využít k hromadnému nastavení property u těchto objektů. Výsledkem tohoto kódu je ale jen toto: &quot;Object does not match target ty...

C#, Reflexe

6 odpovědí

29.03.2013 21:52

anonym

GroupBox(Frame)

Ahoj! Potřeboval bych prosím opět poradit ve VS2010 Tentokráte mám na formuláři několik TextBoxů,některé z nich jsou umístěné navíc v GroupBox(Frame).Pokud spustím proceduru uvedenou níže,tak mi to projede pouze ty TextBoxi,kterou jsou umístěné přímo na formuláři,ty jež jsou vložené do GroupBo...

VB.NET, WinForms

11 odpovědí

29.03.2013 20:28

Martin Polik

Login - nelze se přihlásit

Udělám přihlašovací stránku v VS2008. Takto: &lt;form id=&quot;form1&quot; runat=&quot;server&quot;&gt; &lt;div&gt; &lt;asp:LoginView ID=&quot;LoginView&quot; runat= server&gt; &lt;AnonymousTemplate&gt; Přihlašovací údaje &lt;br&gt; &lt;/br&gt;...

ASP.NET WebForms

14 odpovědí

29.03.2013 12:48

anonym

Namespace

Dobrý deň, Do hotového odladeného programu s &#39;namespace&#39; som pridal ďaľší &#39;namespace&#39; a ten mi vyvolal (ja si to myslím) chybu v príkaze &quot;Font&quot; &#39;New&#39; cannot be used on an interface neviem ako ďalej. Prosím o pomoc - ďakujem

VB.NET, Grafika, .NET

2 odpovědí

28.03.2013 20:44

anonym

Grafické filtry

Dobrý den, mohli by jste mi poradit?... S Visual Basicem nemám moc zkušeností, ale potřebovala bych jednoduše nastavit funkci... Jde mi o vytvoření jednoduché aplikace, kdy do Pictureboxu nahraji dva obrázky &quot;na sebe&quot; ...a na základě světelnosti barev mi musí vzniknout obrázek nový,...

VB.NET, Grafika

4 odpovědí

28.03.2013 8:53

anonym

Podivné chování PictureBoxu

Zdravím páni od počítačů. Moc prosím o radu. Mám pictureBox přes celý Form 1024x768, Pod ním mám schovaný axPlayer 512x384 vycentrovaný na střed formuláře. Do pictureboxu načtu obrázek A a zobrazím. Po nějaké době ho sendToBackem pošlu pod axPlayer. V axPlayeru přehrávám avi. Zavolám p...

C#, WinForms

4 odpovědí

26.03.2013 19:02

anonym

<< < 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se