Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 > >>

CSV s pevnou délkou řetězce

Zdravím, řeším teď problém ve Visual Basicu ohledně zápisu do SCV souboru s pevnou délkou znaků. Zápis a všechno ostatní není problém. Nemůžu ale vymyslet nějaké elegantní postup, jak zapisovat do souboru (klasický texťák) na konkrétní místa. Mám popis cca 200 vstupních proměnných (budou ...

C#, VB.NET, Algoritmy, I/O operace

11 odpovědí

22.08.2012 14:30

anonym

.ini a vb

Zdravim vas, tu je modul ked chcem zapisovat/vytvorit .ini subor tak pouzijem prikaz xyz - ini c - cesta k suboru problem je s citanim tohto suboru , netusim kde robim chybu ...

VB.NET, Algoritmy, I/O operace

3 odpovědí

30.07.2012 10:29

anonym

Automatické ukládání + Náhodná jména

Dobrý den,dělám takový program co by měl dělat screenshoty..Kód zatím vypadá takto: Šlo by nějak provést aby se při kliknutí na Button2 Vyfotil Screenshot a poté se i automaticky uložil do určité složky s nějakým jménem třeba screen1 poté screen2 apd.?

VB.NET, WinForms

5 odpovědí

26.07.2012 20:51

anonym

Přepínání mezi odkazy ve WebBrowser

Dobrý den, chtěl bych napsat aplikaci pro automatické vyplňování webového formuláře daty získanými ze čtečky čárových kódů. Prosím o radu, jakou funkci ve VB použít pro přepínání mezi prvky webové stránky. Děkuji. PK

VB.NET

2 odpovědí

16.07.2012 15:42

petr kolar

,,Laggování" AxWindowsMediaPlayer

Dobrý den. Vytvořil jsem si aplikaci media player, která mi přehrává písničky. Používám objekt Vše je v poohodě, ale jakmile mám v DVD mechanice medium, aplikace se začne sekat, a při změně písničky nebo pří přehrání se zasekne. Jakmile vyndám DVD, vše je v pořádku. Jen bych rád věděl, zd...

C#

1 odpovědí

15.07.2012 13:56

anonym

Vytvoření hyperlink na lokální soubor

Zdrávím, poradil by prosím někdo. V db mám uloženy cesty k souborům v souborovém uložišti. Tyto cesty načítám do gridview a následně bych potřeboval po kliknutí na libovolnou otevřít. Je toto nějak možné? Děkuji za radu a ještě jednou se omlouvám podrážděnému kolegovi z vlákna pro VB.NET..., ž...

ASP.NET WebForms, I/O operace

3 odpovědí

13.07.2012 15:25

anonym

Obrázek se nezmění

Kód funguje, ale změna obrázku v pictureboxu maximizebutt nefunguje. V čem je problém?

VB.NET, WinForms

2 odpovědí

13.07.2012 15:16

Ondřej Šrytr

WPF Barevný Listbox

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jestli je možno v listboxu určité prvky (prvních x) mít v nějaké barvě a ostatní v jíné?

WPF

5 odpovědí

12.07.2012 20:17

anonym

Prevest objekt na form ci control a ziskat z nej controly

Dobrý den Udělal jsem si proceduru, kam do argumentu dám promennou typu Form. Účel procedury: Zavolám ji a do argumentu dám volající form. Pak projíždím všechny kontroly (Controls) a upravuji jejich nastavení (přidávám handlery, obrázky atd.), a tím mi to pro aplikaci vytvoří příjemné GUI...

C#, WinForms

4 odpovědí

11.07.2012 8:37

anonym

Vynechání první řádku

Ahoj mohu poprosit o pomoc. Píšu jednu proceduru, která bude ukládat text z db do db. Provede ale na na něm malou úpravu a tu ,že vynechá první řádek. Mám tu parametry. - Text je vždy v jedné buňce. - Může být jakkoliv veliký. - Vynechat vždy [Odentrovaný] první řádek Příklad: (vyčt...

SQL, Databáze

7 odpovědí

10.07.2012 21:38

&nbsp;

Složka s tečkou

Dobrý den, potřebuji vytvořit soubor ve složce, která má v názvu tečku (např.: c:\slozka.utes\1.txt). Ta tečka tam musí být, proto se ptám jak soubor vytvořit. Při vytvoření mi to hlásí: Could not find a part of the path -cesta-. Předem děkuji.

C#

3 odpovědí

10.07.2012 19:40

anonym

Procedure or function expects parameter, which was not supplied.

Zdravím vo spolok, potýkam sa z jedným problémom. Pre uloženie a aktualizáciu hodnôt do databázy používam uloženú procedúru. Po získaní a zadaní všetkých potrebných hodnôt sa zápis a aktualizácia do SQL databázy uskutoční v poriadku, ale aplikácia aj napriek tomu zobrazí nasledujúcu chybovú...

C#, SQL, Databáze

2 odpovědí

09.07.2012 18:35

Patrik Volka

Select i s výpisem jmen sloupců ?

Ahoj exituje nějaký tip selectu, který by ve výsledku vypsal i jmena sloupcu i když je za SELECT * ? Určitě by to šlo propojit se sys column, ale nevím jak, nebo je to špatný postup ? Předem děkuju za rady..

SQL

5 odpovědí

09.07.2012 7:46

anonym

Povolení NULL

Dobrý den, v mojí aplikaci mám výstup z datagridviewu do dokumentu MS Word. Problém nastane, když mám prázdné pole v datagridviewu a import tabulky do dokumentu nenastane. Neporadil by mi prosím někdo, jak nastavím datagridview, aby povoloval prázdné pole. Děkuji za odpověď

VB.NET, WinForms

8 odpovědí

08.07.2012 22:52

anonym

Reálný časovač (sekunda není sekunda)

Ahoj všichni narazil jsem na problém a jsem si jist, že jste ho už někdo řešil googlil jsem ,bez velkeho úspechu. Dělám jakési stopky/časomíru a narazil jsem na problém, že po uběhnutí cca 10 sekund se ralita liší od programu už jednou sekundou. Prikládám zjednodušený kod: Timer1 je na int...

VB6/VBA

8 odpovědí

08.07.2012 22:35

&nbsp;

ASP.NET - export dat do xls

Dobrý den, řeším problém jak exportovat data z databáze přes ASP.NET aplikaci do xls ( nejlépe pomocí SqlDataSource ). Našel jsem metodu jak to udělat z GridView ale potřebuji exportovat cca 1200 záznamů a při načítání se excel 2010 kousne ( také se do sešitu načítá i formátování GridView ). Dík...

ASP.NET WebForms

5 odpovědí

05.07.2012 22:29

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

HotKeys

Dobrý den,mám takovýho kód: Dole ty poslední 3 timery jsou na Hotkeye které jsem chtěl udělat podle jednoho návodu ale oni nefungujou... Nastavím si např. Timer9: Timer1.interval = 10, timer1.enabled = true - to dám pravo v tom boxu a pak do kodu napíšu tam to nahoře ale když dám F5 tak mi to na...

VB.NET

6 odpovědí

04.07.2012 10:18

anonym

DataGridView.ReadOnly

Zdravím. Taká zvláštnosť. Kód funguje. Kód nefunguje. Vedel by niekto poradiť?

VB.NET

6 odpovědí

03.07.2012 18:14

Lubos Blader

API - handle okna

zdravím všechny, jestli mohu poprosit o nasměrování s následující otázkou. Potřebuji poslat do aplikace nad kterou nemám kontrolu text do textových polí. Ve VB6 pomocí API funkcí FindWindow a FindWindowEx a SendMessage jsem tohoto schopen dosáhnout, ale problém nastane, když aplikace za běhu o...

VB6/VBA

2 odpovědí

03.07.2012 14:40

anonym

Odesílání emailů

Zdravím, mám problém s aplikací pro odesílání emailů. Ve chvíli odesílání vyskočí chyba: &quot;No connection could be made because the target machine actively refused it [::1]:25&quot;

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

02.07.2012 22:29

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

<< < 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se