Nové téma
Zdravím, řeším teď problém ve Visual Basicu ohledně zápisu do SCV souboru s pevnou délkou znaků. Zápis a všechno ostatní není problém. Nemůžu ale vymyslet nějaké elegantní postup, jak zapisovat do souboru (klasický texťák) na konkrétní místa. Mám popis cca 200 vstupních proměnných (budou ...
C#, VB.NET, Algoritmy, I/O operace
anonym
Zdravim vas, tu je modul ked chcem zapisovat/vytvorit .ini subor tak pouzijem prikaz xyz - ini c - cesta k suboru problem je s citanim tohto suboru , netusim kde robim chybu ...
VB.NET, Algoritmy, I/O operace
Dobrý den,dělám takový program co by měl dělat screenshoty..Kód zatím vypadá takto: Šlo by nějak provést aby se při kliknutí na Button2 Vyfotil Screenshot a poté se i automaticky uložil do určité složky s nějakým jménem třeba screen1 poté screen2 apd.?
VB.NET, WinForms
Dobrý den, chtěl bych napsat aplikaci pro automatické vyplňování webového formuláře daty získanými ze čtečky čárových kódů. Prosím o radu, jakou funkci ve VB použít pro přepínání mezi prvky webové stránky. Děkuji. PK
VB.NET
petr kolar
Dobrý den. Vytvořil jsem si aplikaci media player, která mi přehrává písničky. Používám objekt Vše je v poohodě, ale jakmile mám v DVD mechanice medium, aplikace se začne sekat, a při změně písničky nebo pří přehrání se zasekne. Jakmile vyndám DVD, vše je v pořádku. Jen bych rád věděl, zd...
C#
Zdrávím, poradil by prosím někdo. V db mám uloženy cesty k souborům v souborovém uložišti. Tyto cesty načítám do gridview a následně bych potřeboval po kliknutí na libovolnou otevřít. Je toto nějak možné? Děkuji za radu a ještě jednou se omlouvám podrážděnému kolegovi z vlákna pro VB.NET..., ž...
ASP.NET WebForms, I/O operace
Kód funguje, ale změna obrázku v pictureboxu maximizebutt nefunguje. V čem je problém?
Ondřej Šrytr
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jestli je možno v listboxu určité prvky (prvních x) mít v nějaké barvě a ostatní v jíné?
WPF
Dobrý den Udělal jsem si proceduru, kam do argumentu dám promennou typu Form. Účel procedury: Zavolám ji a do argumentu dám volající form. Pak projíždím všechny kontroly (Controls) a upravuji jejich nastavení (přidávám handlery, obrázky atd.), a tím mi to pro aplikaci vytvoří příjemné GUI...
C#, WinForms
Ahoj mohu poprosit o pomoc. Píšu jednu proceduru, která bude ukládat text z db do db. Provede ale na na něm malou úpravu a tu ,že vynechá první řádek. Mám tu parametry. - Text je vždy v jedné buňce. - Může být jakkoliv veliký. - Vynechat vždy [Odentrovaný] první řádek Příklad: (vyčt...
SQL, Databáze
Dobrý den, potřebuji vytvořit soubor ve složce, která má v názvu tečku (např.: c:\slozka.utes\1.txt). Ta tečka tam musí být, proto se ptám jak soubor vytvořit. Při vytvoření mi to hlásí: Could not find a part of the path -cesta-. Předem děkuji.
Zdravím vo spolok, potýkam sa z jedným problémom. Pre uloženie a aktualizáciu hodnôt do databázy používam uloženú procedúru. Po získaní a zadaní všetkých potrebných hodnôt sa zápis a aktualizácia do SQL databázy uskutoční v poriadku, ale aplikácia aj napriek tomu zobrazí nasledujúcu chybovú...
C#, SQL, Databáze
Patrik Volka
Ahoj exituje nějaký tip selectu, který by ve výsledku vypsal i jmena sloupcu i když je za SELECT * ? Určitě by to šlo propojit se sys column, ale nevím jak, nebo je to špatný postup ? Předem děkuju za rady..
SQL
Dobrý den, v mojí aplikaci mám výstup z datagridviewu do dokumentu MS Word. Problém nastane, když mám prázdné pole v datagridviewu a import tabulky do dokumentu nenastane. Neporadil by mi prosím někdo, jak nastavím datagridview, aby povoloval prázdné pole. Děkuji za odpověď
Ahoj všichni narazil jsem na problém a jsem si jist, že jste ho už někdo řešil googlil jsem ,bez velkeho úspechu. Dělám jakési stopky/časomíru a narazil jsem na problém, že po uběhnutí cca 10 sekund se ralita liší od programu už jednou sekundou. Prikládám zjednodušený kod: Timer1 je na int...
VB6/VBA
Dobrý den, řeším problém jak exportovat data z databáze přes ASP.NET aplikaci do xls ( nejlépe pomocí SqlDataSource ). Našel jsem metodu jak to udělat z GridView ale potřebuji exportovat cca 1200 záznamů a při načítání se excel 2010 kousne ( také se do sešitu načítá i formátování GridView ). Dík...
ASP.NET WebForms
Tomáš Jecha, MVP, MCSD
Dobrý den,mám takovýho kód: Dole ty poslední 3 timery jsou na Hotkeye které jsem chtěl udělat podle jednoho návodu ale oni nefungujou... Nastavím si např. Timer9: Timer1.interval = 10, timer1.enabled = true - to dám pravo v tom boxu a pak do kodu napíšu tam to nahoře ale když dám F5 tak mi to na...
Zdravím. Taká zvláštnosť. Kód funguje. Kód nefunguje. Vedel by niekto poradiť?
Lubos Blader
zdravím všechny, jestli mohu poprosit o nasměrování s následující otázkou. Potřebuji poslat do aplikace nad kterou nemám kontrolu text do textových polí. Ve VB6 pomocí API funkcí FindWindow a FindWindowEx a SendMessage jsem tohoto schopen dosáhnout, ale problém nastane, když aplikace za běhu o...
Zdravím, mám problém s aplikací pro odesílání emailů. Ve chvíli odesílání vyskočí chyba: "No connection could be made because the target machine actively refused it [::1]:25"
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít