Problém s napojením na knihovnu *.dll   zodpovězená otázka

VB.NET

Dobrý den, mám problém s touto hláškou. Mou snahou je napojit se na náš konstrukční program přes COM. V předešlé verzi programu jsem využíval určité knihovny *.dll ovšem pokud se snažím svou nástavbu sestavit pro vyšší verzi, hlásí mi VS toto. Snažil jsem se něco vyhledat na netu, ale marně. Nemohl by mi prosím někdo vysvětlit, co ta hláška znamená a jak se ji vyhnout? Děkuji, Hranec.

HLÁŠKA:

Warning 3 The currently targeted framework ".NETFramework,Version=v4.0,Profile=Client" does not include "System.Design, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a" which the referenced assembly "Tekla.Structures.Model, Version=16.1.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=2f04dbe497b71114, processorArchitecture=MSIL" depends on. This caused the referenced assembly to not resolve. To fix this, either (1) change the targeted framework for this project, or (2) remove the referenced assembly from the project.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Cieľový framework verzia 4.0 neobsahuje zostavenie System.Design, verziu 4.0, na ktorej závisí zostavenie Tekla.Structures.Model, verzia 16.1.0.0 .

Mohlo by to být tím, že cílíte na Client Profile, což je "ořezaná" verze Frameworku, kde nejsou některé věci. Ve vlastnostech projektu zkuste přepnout Target framework na .NET Framework 4.

nahlásit spamnahlásit spam 3 / 3 odpovědětodpovědět

Áno, to bude tým. Preveril som to v Object Browseri.

Moc děkuji pane Linharte, už to funguje.

nahlásit spamnahlásit spam 1 / 1 odpovědětodpovědět

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback