Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 > >>

IN v datasetu

Používám dataset pro report. Mám v datasetu v query SELECT a v něm pod WHERE klauzuli IN, problém nastává, pokud přes DataAdapter plním Dataset, tak posílám parametr, jako složený string např. &quot;4,5&quot;, ale v databázi mám int, takže to automaticky vyhodí chybu, jak by se to dalo vyřešit? Ž...

C#, ADO.NET, Databáze

0 odpovědí

22.04.2023 23:13

gBqsPxAZ

Čtení textů s oddělovacím znamínkem

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak by vypadala funkce, která by rozdělila text z textboxu ve formátu: &quot; Karel||Václav||Pavel||Jirka &quot; na čtyři definované stringi(jmeno1,jmeno2,jmeno3,jmeno4) s danými jmény. Děkuji za odpověď

VB.NET, Algoritmy, I/O operace

1 odpovědí

20.03.2023 21:48

gBqsPxAZ

Volání podprogramu z jiného formuláře

Teď se zeptám asi hodně hloupě, ale dá se při startu aplikace z Formuláře 1 zavolat podpogram (Private Sub...), který je umístěn na jiném formuláři? Jak se to principiálně dělá? Děkuji

C#, VB.NET, WinForms

5 odpovědí

04.04.2013 20:13

Ondřej Linhart

Error 362 Can't unload controls created at design time

Chápu dobře, že design time je, když poustim prodram z basicu. A run time je uz vykompilovane EXE? Proč mam tuhle hlášku z puštěného .exe programu? Nebo jsem uplně mimo? ... Socket(Index).LocalPort = iPort &#39;Prirazeni portu Socket(Index).Listen ... Load Socket(Index) &#3...

VB6/VBA

4 odpovědí

16.03.2013 9:26

anonym

InvalidCastExpection was unhandled

dobrý den, mám problém, kdy pokusu naprogramování kalkulačky primitivní (+,-,:,*) mě na řádku Dim c As Integer = CInt(TextBox3.Text) vypisuje chybu převod řetězce na typ integer není platný.. nevíte co s tím prosím vás??

VB.NET

1 odpovědí

14.03.2013 20:36

Ondřej Linhart

Serial Port

Zdravím všetkých, posielam data z eepromky cez atmegu16 do PC cez seriovu linku a chcem ich zapisať do Listboxu. Jedna sa o 8 bajtove bloky ktoré sú posielané zasebou. Problém mam v tom že do listboxu mi data zapiše sice spravne ale nie po 8 bajtov al ako sa mu chce pre priklad uvadzam vypis lis...

VB.NET, Hardware, WinForms

13 odpovědí

14.03.2013 18:17

anonym

Process a StandardInput

Dobrý den. Pracuji na jednom projektu, ve kterém z ASP.NET aplikace spouštím konzolovou aplikaci. Potřebuji do ní občas něco zapsat a k tomu bych mohl použít postup s nastavením RedirectStandardInput při spouštění. Ovšem problém je v tom, že k procesu přistupuji tak, že si jeho PID při spuštění u...

ASP.NET WebForms

0 odpovědí

14.03.2013 17:47

anonym

Listview Delete

Dobrý den, mám následující problém, v Listview mám button pro mazání záznamu, tohle je můj delete v sqldatasource: DeleteCommand=&quot;DELETE Zapas WHERE ID_zapas=@ID_zapas&quot; Tohle je můj delete parametr: &lt;asp:Parameter Name=&quot;ID_zapas&quot; Type=&quot;Int32&quot; /&gt; a ta...

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

13.03.2013 15:45

anonym

Decompiler

Čau mam jeden program v VB.net ale potřeboval bych aby decompilery nedokázali přečíst jeho zdrojový kod , extistuje na to nějaká ochrana ? Semozřejmě mi stačí aby byla třeba 50 % ale aby prost2 nepřečetl vše

Offtopic

2 odpovědí

13.03.2013 14:56

Ondřej Linhart

WinCE 6.0 v čem?

Je nějaký &quot;free&quot; nástroj pro vývoj pro WinCE6.0 (Compact framework 3.5) ? Ve Visual C# 2008 Express nejsou potřebné šablony.:-(

C#

1 odpovědí

13.03.2013 2:31

Ondřej Linhart

ListBox - nastavení DisplayMember

Dobrý den, prosím o radu s listBoxem. Do listboxu vkládám jako Item instanci svoji třídy a přes property DisplayMember mu řeknu, jakou property z moji třídy chci zobrazit. To funguje správně pokud chci zobrazit hodnotu jedné vlastnosti, ale co když chci zobrazit nějak naformátovaný text...

VB.NET

3 odpovědí

13.03.2013 2:28

Ondřej Linhart

Kopirování dat z listboxu do listboxu

Ahoj, nevím si rady jak zkopírovat data (označeno více položek, listbox nastavený na multiselect) z jednoho listboxu do druhého listboxu. Vždy se mi zkopíruje jen ten poslední označený. Díky za radu.

VB6/VBA

8 odpovědí

08.03.2013 14:46

anonym

Staticka trida

Dobry den, Chtel bych se zeptat kdy je vhodne psat staticke tridy a kdy ne. Konkretne mam tridu Importer, ktera rozbaluje soubor do tempu, nasledne parsuje a importuje do databaze a maze data z tempu. nebo Dekuji za vysvetleni

VB.NET, Architektura

3 odpovědí

08.03.2013 8:56

anonym

Console Application - Práce se soubory

Dobrý den, k načtení a uložení souborů jsem chtěl použít tyto způsoby: Ale nevím proč se &quot;While Not&quot; neukončí a načítá soubor stále dokola?? Vytvářím ConsoleApplication pro Framework 2.0 Děkuji za radu

VB.NET

3 odpovědí

07.03.2013 18:04

Ondřej Linhart

Chyba při sčítání

Zdravím Může mi prosím někdo říct, proč při sčítání ve VB.NET 2010 Expres ve VBA to funguje správně Děkuji Václav

.NET

1 odpovědí

07.03.2013 17:06

Ondřej Linhart

Bacground Worker

Prosím o nasměrování. Zkouším použít komponentu BackgroundWorker (BW) dle návodu zde: http://www.mstv.cz/vyvojari/videos/125/Pouziti-BackgroundWorker-ve-WinForms-aplikacich Jenže jsem zhavaravola na tom, že z vedlejšího vlákna se ovládají některé komponenty na hlavním vlákně atd., čili bych potř...

VB.NET, Threading, WinForms, Databáze

1 odpovědí

07.03.2013 15:59

Ondřej Linhart

Visual Basic - AdminRule

Pro zjištění jestli aplikace má administrátorský práva je tento kód, to vim: Mám program, který to využívá a vše funguje tak jak má, ale mám druhý program který právě vytvářím a potřebuju administrátorský práva pro správnou funkčnost, ale jestli program spustim normálně nebo &quot;Spustit jako...

VB.NET

2 odpovědí

06.03.2013 21:55

anonym

Aktualizace readonly vlastnosti

Dobrý den, mám třídu Downloader a funkci Downloader.Download(Url). Funkce Download vrací objekt DownloadTask, který mimo jiné obsahuje propertu uchovávající množství již stažených dat. Tato vlastnost je samozřejmě readonly, aby nešla změnit zvenčí. Jak její hodnotu aktualizovat ze třídy Download...

Algoritmy, .NET

2 odpovědí

06.03.2013 17:37

anonym

ProgressBar1

Dobrý deň, som vo VB taky mierne pokročily začiatočník a mám menší problém s ProgressBarom a Listboxom. V Listboxe mám napr. 31 položiek čo predstavuje 100% a potrebujem ich jednotlivo odoslať. Lenže inkrementovať ProgressBar možem iba o cele číslo a 1 položka mi predstavuje 3,225% ale výsledok d...

VB.NET

11 odpovědí

06.03.2013 10:14

Honza Dufek

oříznutí + funkčnost

Čau stahl jsem si string z jedny stranky na ktery se zobrazuje externi ip adresa. Vyhodilo mi to zdrojovy kod tahle Ale chci tam mit jen tu ip adresu ! tak jsem udělal ale zbyl tam ten zbytek (za tou adresou) a ten mi nejak nejde vyhodit pryc Díky

VB.NET

2 odpovědí

03.03.2013 14:44

anonym

<< < 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se