Nové téma
Dobrý den, mám následující hardwarový problém: Když zapnu počítač, tak se asi po 5 vteřinách hned vypne, a hned zase zapne. Na monitoru se nic nezobrazuje. Myslel jsem si, že je to grafickou kartou, ale i když jsem ji vytáhnul a pc spustil, problém zůstal. Nevíte někdo čím by to mohlo být? ...
Hardware, Office
anonym
Zdravím, potřebuju na jedné stránce mít neznámý počet formview. Toto číslo zjistím až po načtení čísla z databáze. Lze nějak zajistit, že by se mi na stránku dynamicky přidávaly formview podle tohoto čísla?¨ Zkoušel jsem si jich na stránku několik dát a podle toho, zda v nich bude nějaká info...
ASP.NET WebForms
Dobrý den, mám tento dotaz v SQL: Potřeboval bych dostat všechny záznamy z tblCreator, které nejsou v tabulce tblUserToCreator. Ale nevím jak do toho podtotazu (místo otazníků) dostat to ID. Doufám že chápete můj problém, děkuji za odpovědi
SQL
Ahojte, skusam trochu samostudia ohladom EF. Skusam si robit maly "edu" projekt ktory vytiahne nejake knihy z DB. Vytvoril som entitnu triedu Book ktora ma niektore polia ktore sa odkazuju do inych entitnych tried ako Autor, alebo Zaner. Pri pisani metody na vratenie kolekcie Book so...
ASP.NET WebForms, Databáze
ivan farkas
Dobrý den, Chtěl bych se zeptat na téma, které se týká práce s textem. Jsem začátečník, a zajímalo by mě jak mám postupovat při práci s polem do kterého jsem si vložil text. A také mě zajímá jak měnit hromadně(náhodně) např. index pole. Dim slovo As String = "" Dim poleslovo(100) ...
VB.NET, Algoritmy
Ladislav Šesták
VB 2010, NetFW 4 Krásný den vám všem. Rád bych jsem vás poprosil o jakýsi návrh řešení svazků a jejich nastavení v app. V mé aplikaci jsou přímé cesty k souborům, tyto cesty se ale mění v závislosti na uživateli, který si aplikaci stáhne. Cíl: Potřebuji v Comboboxu názvy hardisků, které ...
VB.NET
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli se dá nějak v aplikaci pro WP7 zapsat stream asynchronně do IsolatedStorage. Jde konkrétně o to, že pomocí WebClient stáhnu asynchronně obrázek png z internetu a tento obrázek bych potřeboval následně i asynchronně uložit. Děkuji
C#
Zdravím, mám vytvořených 5 DataTable. Spojil jsem je dotazem přes LINQ a nemůžu dohledat následující chování LINQu. 1. Pokud nepoužiji na konci dotazu .Distinct() tak se mi řádky opakují (počet DataTable x počet joinů). 2. Pokud přidám k SELECTu další JOIN na DataTable, který obsahuje pou...
C#, LINQ, ADO.NET, Databáze
Tomáš Herceg
Zdravim, robim momentalne na jednom portaliku a predtym nez sa pustim do wheel reinvention, chcel by som sa spytat skusenych Vedel by niekto poradit nejaku jednoduche free guestbook, pripadne forum pre ASP.NET ? Co priblizne hladam: # nieco jednoduche # lightweight # aby sa dalo reagovat...
ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC, ASP.NET/IIS
Mám takovej triviální dotaz. Jak řešíte organizaci vašich projektů. Myslím tím, že když naprogramujete program a pak v něm uděláte změny jak ho uložíte - přepíšete původní projekt, zkopírujete původní projekt a ten upravujete, ... Řekněme, že mám výchozí program, v něm udělám několiktát změny ...
C#, VB.NET, Offtopic, Architektura
Zdravím, da sa nieako vo vb rozdeliť zvuková stopa, vymazať urˇčitý úsek, získať údaje o hladine zvuku, frekvencii ...?? diki
VB.NET, .NET
Alexander Clarai
Zdravím, potřeboval bych v ASP.NET udělal tuto věc: Na serveru mám řekněme soubor info.txt. Když někdo do prohlížeče tedy zadá mujweb.cz/info.txt, dostane tento soubor. Já bych v něm potřeboval ale udělat nějaké změny, a poslat ten soubor pozměněný. Změny by se ale neukládaly do souboru na ...
ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC
Zdravim, najprv by som chcel pochvalit vas web , hodne som sa z neho naucil a aj v diskusiach ste mi niekolko krat pomohli vyriesit moj problem... Avsak pri citani dlhsich clankou mam problem s pozadim , som zvyknuti na cierny text a biele pozadie , viem mozem si ho prekopirovat alebo stiahnut...
Offtopic
Abc dde
Zdravím, existuje nějakej jednoduchej způsob jak měnit barvu jednotlivých buněk v TableLayoutPanel? Mám tento kód: ale nevím, jak ho vyvolat třeba kliknutím na tlačítko. Díky
VB.NET, WinForms
Pavel Bureš
Ahoj lidi , Narazil sem na takový problem. Vytvořil jsem si políčko kde se napíše nějaký text a když se klikne na tlačítko "Add" tak se přidá do Rich text boxu který je pod ním.Avšak nevím jak udělat aby se text v tom Rich text boxu uložil ( zůstal tam po zavření okna i programu ).A...
Ondřej Linhart
ahoj, nevíte někdo jak v VB.net 2010 vytisknout formulář?
VB.NET, Tisk
Zdravim, Potrebujem sa dozvediet o tomto kode konkretne o "e." Z filename sa dozviem cestu k suboru , ja by som potreboval este nazov toho suboru ... dakujem
Dobrý den, mám databázi, kde jednomu záznamu v jedné tabulce odpovídá více záznamů z jiné tabulky. Potřeboval bych, aby se mi tyto odpovídající záznamy vypsaly na stránku do formview. Je možné je všechny vypsat na jedné stránce? Stačí jenom popostrčit. Děkuji
Miroslav Liška
Ahoj, potřebuju poradit. Mám aplikaci, vytvořenou ve VS 2010, která je propojená s databází v Accessu. Databázi jsem vytvořil přímo v Accessu a veškeré změny provádím tam. Když však změním název sloupce nebo sloupec přidám nebo zruším, samozřejmě se to do aplikace nepromítne. A to je můj problém....
honza
Zdravím, mám problém jak získat přístup k ovládacím prvkům v hlavním formuláři (frmMain) z dynamicky načetlého UserControlu (ucTest). Chtěl bych měnit vlastnosti (např. TextBox.Text, Label.Text apod.) na hlavním formuláři z UserControlu. Zkoušel jsem "experimentovat" s reflexí, chil...
C#, Reflexe
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít