Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 > >>

Převod z VBA na VB

Dobrý den, Rád bych vás požádal o radu při převodu kódu z VBA do VB. V rámci zpracování disertační práce jsem vytvořil model v Excelu, který využívá VBA. Postupným rozšiřováním modelu se stala jeho kalibrace nesnesitelně dlouhá. Rád vás požádal o odpověď jestli: 1)&#9;bude délka výpočtu vý...

VB.NET, VB6/VBA

12 odpovědí

22.03.2015 22:11

anonym

Focus

Potřeboval bych zjistit, jak změnim focus u tlačítek, které vytvářím až při načtení formu, tedy nelze zadat Button1.focus(). Zjistím si název tlačítka s focusem (CType(sender, Button).Name) a dál potřebuji předat focus vpřed, nebo vzad. Jak na to?

VB.NET, .NET

1 odpovědí

09.02.2012 20:26

Ondřej Linhart

Jak najít hyperlink uvnitř sitemappath

Dobrý den, nevíte prosím, jak se dá najít hyperlink uvnitř sitemappath, abych mohl z kódu dynamicky měnit text hyperlinku? Takto mi ho to nechce najít. Moc děkuji za rady. Martin

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

07.10.2011 16:33

anonym

Grafika přes WPF a síla čáry

Dobrý den, měl bych jeden možná triviální dotaz co se týče nastavení síly zobrazované čáry.WPF je bezesporu velmi zajímavá záležitost, nicméně předtím jsem pracoval převážně s WinForms a teď s WPF jsem teprve v začátcích. Když jsem ve WinForms a GDI+ potřeboval vykreslit čáru o síle 1px, krásně...

WPF

12 odpovědí

07.10.2011 15:35

Tomáš Herceg

Personální agentury

Omlouvám se za off-topic (spíš takové povzdychnutí), ale jaký smysl má pro IT společnosti předat výběr kandidátů personální agentuře, která neví o daném problému naprosto nic?

Offtopic

3 odpovědí

07.10.2011 13:51

anonym

XNA 3D grafika + soubory .xnb

Zdravím, mám několik otázek týkající se XNA: 1) 3D grafika: Při vykreslení textury na jednu stěnu krychle se textura &quot;resizne&quot; velmi zvláštně. Pokud mám texturu, kde je horní polovina červená a dolní zelená, po potažení stěny je úplně nahoře červená barva zbarvena do zelena a naopak d...

C#

2 odpovědí

06.10.2011 21:24

anonym

VB.net expert na 3 měsíce

We are currently seeking VB.net expert for 3 months contract to review the architecture/coding of existing project and work with our Testing team to make the project more stable and to fix the bugs. Required Skills and Experience: * 3 years of VB.NET * Web Services, WCF * ADO.net * Or...

Offtopic

0 odpovědí

04.10.2011 15:32

anonym

Formatovani - Murphyho zakon v praxi

Zdravim, uvadim dva radky kodu. Syntakticky naprosto stejne, pouze ve druhem pripade jsem pripojil &quot;.PadLeft(3, &quot;0&quot;c)&quot; i k hodnote tretiho ovladaciho prvku NumericUpDown . 1. 2. Prvni priklad funguje bez problemu, druhy nefunguje vubec. Podotykam, ze se jedna o ...

VB.NET

9 odpovědí

04.10.2011 14:20

Vladimir Petras

Vhodný nástroj ve Visual Studiu

Dobrý den, vyvíjím v rámci diplomové práce aplikaci v .NET. Nejsem informatik, takže se učím za chodu :) Programuji ve Visual Studiu 2010 a hledám vhodný nástroj ze soupravy nástrojů (Toolboxů), který by mi posloužil pro načtení sady celkem asi 20ti proměnných. Tato sada se bude vyskyto...

VB.NET

3 odpovědí

04.10.2011 13:15

Stanislav Šťastný

Jak na velký objem dat?

Zdravím, řeším problém ohledně načtení velkého textového souboru v C# (asi 2,1GB), kde mám uložené výsledky z měření. Výsledky z měření jsou v řádcích po 40-ti hodnotách. Těchto řádků v daném souboru je asi 1 920 000. Z tohoto souboru potřebuji vždy vybírat jen násobky předem určených řádků a z...

C#

2 odpovědí

04.10.2011 11:23

Josef Szotkowski

XNA - Postupy při tvorbě herního objektu.

Zdravím, mám v projektu třídu Sprite, která vykresluje Sprity, pokud chci ale přidat nějaký jiný objekt(např. Míc, Hráče, Překážku, Bonusy) , mám vytvořit novou třídu např. Ball a dát ji vykreslování znovu + vlastnosti, nebo ji jen podědit od Sprite, tím získám vykreslování a přidat vl. které jí ...

C#

4 odpovědí

02.10.2011 14:56

anonym

XNA - Pozice X úplně vpravo

Zdravím, dělám v XNA hru a potřebuji, aby se mi Sprite vždy vykreslil úplně vpravo na pozici X, i když se změní rozlišení, nevíte jak na to?

C#, XNA

2 odpovědí

01.10.2011 10:17

anonym

Instalační CD aplikace

Dobrý den, mám dotaz jestli není někde nějaký návod na vytvoření instalačního CD ve Visual Studiu 2008 VB. Vytvořil jsem malou Form Windows Aplikaci a potřebuji vytvořit instalačku pro koncového uživatele. Přes Publishing mě to všechno chodí pěkně, ale není to ono. Třeba nevím jak nastavit adresá...

WinForms

1 odpovědí

30.09.2011 14:08

Ondřej Linhart

Uživatelsky nastavená šíře sloupce a pořadí

Dobrý den, mohl by mě někdo prosím navést na to jak udělat ve visual studiu 2008 ve visual basicu to aby při znovuotevření aplikace zůstalo pořadí a šířky sloupcu v DataGrid tak, jak je uživatel při předchozím vstupu myší nastavil? Vždy se mi vrátí do předdefinovaného pořadí. Děkuji za pomoc.

Komponenty, .NET

3 odpovědí

30.09.2011 14:04

Michal Horáček

Syntax highlighter

Zdravim, neměl by někdo tip na funkční syntax highlighter pro asp.net2.0+? předem díky

ASP.NET WebForms

0 odpovědí

30.09.2011 14:00

anonym

Funkce Dir řazení

Ahoj, bylo mi sděleno, že funkce dir tuto funkcionalitu neumožňuje ale přeci se raději ptám popř pátrám op radě jak vyřešit problém (nějakým polem či něco takového) Funckí Dir vybírám posutpně všechny soubory z adresáře a předávám je jako parametr jiné aplikaci. Ovšem potřebuji aby se mi řadili ...

VB6/VBA

6 odpovědí

30.09.2011 7:14

anonym

Problem s sql

Caute pouzivam databazu access a OLEDB pripojenie ale mam problem s nasledujucim prikazom SELECT MAX(SUBSTRING(cislo_protokolu, 1, LEN(cislo_protokolu) - 5)) + 1 AS Expr1 FROM kurz WHERE (DATEPART(year, zaciatok_kurzu) = DATEPART(year, GETDATE())) Vdaka

SQL

6 odpovědí

29.09.2011 13:00

Ján Holub

IIS Asp.Net - kde hladat chybu?

Caute. Mam asp.net aplikaciu a chcel som ju spustit na svojom pocitaci pod IIS (visual web developer 2010, .Net 4, IIS 7). Vsetko urobim podla navodov ale nefunguje mi to. Ak vytvorim novu aplikaciu a nasadim ju, vsetko pekne funguje. Myslim si preto, ze chyba je v mojej asp.net aplikacii a...

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

28.09.2011 19:31

Tomáš Herceg

Label Edit v List View

Chtěl bych se zeptat jak vyvolat funkci Label Edit. Normálně se na položku několikrát klepne myší, ale já bych chtěl, aby se při klepnutí na tlačítko upravil text vybrané položky.

VB6/VBA

1 odpovědí

28.09.2011 11:17

Alexander Clarai

systm.event

Dobrý den, potřeboval bych radu. V kódu dynamicky přidávám tlačítka a když na nějaké kliknu, změni se jeho pozadí. Potřeboval bych k tomu ještě dodělat, abych mohl hlídat, kterou klávesu jsem zmáčkl. Jde mi konkrétně o klávesy 1, 2, 3 + myš. Díky. Private Sub NewButton(ByVal ButtonNumb...

VB.NET, WinForms

2 odpovědí

27.09.2011 16:18

anonym

<< < 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se