Nové téma
Nešlel by vytvořit článek o tom, jak správně vytvořit design formu? Čeho se vyvarovat a na co si dát pozor. Jak správně použít TableLayoutPanel, vlastnosti Anchor, Dock apod. Poradit začátečníkům jak profíci řeší rozdílné DPI na různých počítačích... Dále třeba jak vykreslovat grafiku do formu...
Offtopic
Ondřej Linhart
Dobrý den, jde DropDownList nastavit tak aby nevyhodil chybu když pomocí SelectedValue='<%# Bind("hodnota") %>' načítám hodnotu, která ale není v seznamu ? Díky
ASP.NET WebForms
Petr Mašek
Dobrý den, potřeboval bych aby první řádek s daty v GridView byl po načtení rovnou označený ( aby nebylo nutné dávat select ). Díky za radu
anonym
Dobrý den, zobrazuji dlouhou tabulku dat pomocí GridView a detaily pak pomocí DetailsView . Jde nějak řešit aby v případě označení řádku na konci tabulky ( select ) zůstal označený řádek na konci tabulky viditelný ? Select vyvolá refresh a na označený záznam v GridView je nutné znovu rolovat. ...
Dobrý den, řeším tento problém pomocí kódu viz níže Protected Sub SqlDataSource2_Selected(ByVal sender As Object, ByVal e As SqlDataSourceStatusEventArgs) Label2.Text = e.Arguments.TotalRowCount.ToString() End Sub Vyhazuje mi to však chybu 'Arguments' is not a member of 'S...
Zdravím, potřeboval bych poradit v OOP Pokouším se na osvojit si základy OOP, proto se pokouším udělat nějakou "smysluplnou" aplikaci... Rozhodl jsem se pro jakousi "formulářovou textovou hru", kde jde o produkci surovin a stavbu různých budov. mám třídu _Building kte...
VB.NET, Architektura
Jirka Daněk
Proč nefinguje kod pro otevření složky Počítač: De o to že se místo toho otevírají Dokumenty.
VB.NET
Zdravím, řeším problém a nevím kde začít. Sestavuji aplikaci, jejíž částí bude spojení vícero různých dokumentů do jednoho pdf. Nevím jak postupovat, zda nejdříve vše převést na pdf a pak splitnou v jedno či rovnou. Jedná se o to, že výsledné pdf vby mělo obsahovat tiffy,pdf,txt ale i zvukovou ...
VB.NET, I/O operace
Prosím Vás dá sa nejako zistiť zo zdrojového kódu napr. z defdault.aspx pri webe , ktorý je na serveri, v akom type visual studia (VS2008, VS210 express, ultimate a pod.) sa projekt vytvoril? Pokiaľ áno kde je to zaznamenané? Ďakujem.
C#, VB.NET, ASP.NET WebForms, Visual Studio
Vladimír Tomek
Dobrý den, mám problém že jsem si vytvořil formulář podle návodu http://www.vbnet.cz/clanek--34-vb_net_od_zacatku_dil_9_pridavame_druhy_formular.aspx a rád bych tento formulář ukládal, jinými slovy aby po otevření tam zůstalo co jsem napsal. A druhá věc, potřebuji filtrovat řádky. Řekněme aby mi ...
VB.NET, WinForms
Dobrý den, mám aplikaci, kde v události button.click potřebuji testovat dva vlákna (jejich konec), které mám spuštěné. Bohužel jsem zjistil, že vlákna se vykonají až po skončení události click. Nevíte, jak bych mohl testovat kdy skončí vlákno ještě v události click??? Josef
C#, Threading, .NET
Zdravím, mám problém s napojením dat z uložené procedury. Potřebuji programově změnit hodnotu parametru u stored procedury, která je načítána a napojována přes průvodce, tzn. mám automaticky vygenerovaný dataset a bindingsource. Nemůžu nikde najít, jak mám pro command změnit hodnotu parametru....
Zdavím, dostal jsem se se do slepé uličky, zkoušel jsem FileWatcher a jeho úkol je zobrazit každý nový jpg v adresáři, který hlídá. Pokud nastane event vložení souboru, běží v jiném vlákně a proto používám invoke. První vložený obrázek OK, další K.O. s chybou nedostatek paměti ?! Souvísí to s Inv...
VB.NET, WinForms, I/O operace
Jiří Ježerský
Ahoj, chtěl bych se zeptat zda-li má někdo zkušenosti autorizací uživatelů pomocí windows live účtu
Mám express 2005 a v něm nějaké projekty ( včetně dat v SQL 2005 ). Jak přejít na verzi 4.0 ? Díky
ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC, SQL
Existuje nějaká možnost jak nastavit v GridView posuvníky ( místo číslování stránek ) tak aby to vypadalo jako v iframe ? Díky
Dobrý deň všetkým. Hľadám spôsob zápisu dát z db tabuľky do súboru na disk cez SQL procedúru. Existuje na to nejaké jednoduché riešenie? Vďaka.
SQL, Databáze
Zdravim,našel jsem ve Visual studiu šablonu pro soubor .*manifest a chci se zeptat k čemu ten soubor .*manifest složí.Předem dík za odpověď.
VB.NET, .NET
Pokouším se vytvořit vlastní ASP:NET komponentu pomocí Web UserControl. Na googlu jsem se dočetl jak můžu předávat té komponentě určité parametry, např.: ale jak lze udělat to, když chci ten text předávat pomocí vnořeného tagu který si pojmenuju třeba content, např.: Lze to vůbec takhle udě...
Mám v pictureboxu načtenej obrázek. Na obrázku je několik bílých a šedých míst (vím přednou barevnost). Existuje jednoduchý způsob, jak tyto místa přebarvit. Zkoušel jsem číst jednotlivé pixely a při nalezení bílé barvy vykreslit tento pixel červeně, ale nějak se mi nedaří.
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít