Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 > >>

HTML 5

Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jak nahlížíte na HTML 5. Opravdu se HTML 5 uchytí, a bude se využívat, nebo to bude jen dočasná bublina, která splaskne a svět dál bude pokračovat v XHTML?

Offtopic

14 odpovědí

17.09.2011 20:16

Tomáš Herceg

DataGirdView vs. více DB MSSQL

Ahoj, potřebuiji radu.. udělal jsem (horko těžko :) program ve VB2010 EXPRESS pro vyčitání DB (MSSQL 8.0) do objektu DataGridView. Teď bych chtěl do te tabulky načítat další databázi(nebo i tabulku).. V konečné fázi potřebuju mít tabulku a v ní určité sloupce z různých DB.. jak na to? Dík...

VB.NET, WinForms, Databáze

4 odpovědí

21.07.2011 14:42

anonym

Otevření nového okna

Dobrý den, lámu si již pár dní hlavu s tímto asi jednoduchým problémem: Popíšu to co nejvíce zjednodušeně: Mám stránku &quot;Page1.aspx&quot; Uvnitř &quot;TextBox1&quot;, &quot;Button1&quot; Dále mám stránku &quot;Page2.aspx&quot; Uvnitř &quot;TextBox2&quot; Nyní bych potřeboval p...

ASP.NET WebForms

7 odpovědí

08.07.2011 16:08

anonym

Nastavení tiskového serveru ve win xp

Přatele dovoluji si Vás požádat o radu v následujícím problému, potřebuji programem doplnit do nastavení-tiskárny a faxy-(po označení tiskárny)-Soubor-Vlastnosti serveru. se zobrazí dialog pro definici vlastního papíru a tam potřebuji poslat svoji definici - název a rozměry. A tady potřebuji rad...

VB.NET

1 odpovědí

07.07.2011 9:08

anonym

Pozice aplikace na střed

Zdravím... Chtěl bych se zeptat jak ve Visual Basic 2008 nastavím okno aplikace, aby se po otevření pokaždé oběvila na středu obrazu? Hledal sem přes tutorialy na youtube a procházel toto forum, ale nemůžu nic najít o tom.... Přitom je to taková menší kosmetická úprava.... Děkuji za odpovědi.....

VB.NET

2 odpovědí

04.07.2011 21:48

anonym

HTML,PHP,Java

Dobrý den, Nevím jestli tyhle články zde na tomto webu jsou někde zašité, ale můj taťka mě teď nutí programovat weby. Zde je samozřejmě zapotřebí znalost hlavně HTML jazyka nebo PHP. Díval jsem se na tránky www.jakpsatweb.cz, ale tam to není to pravé ořechové a nen ítak dobře vysvětleno jako zde...

Offtopic

2 odpovědí

04.07.2011 21:45

anonym

Datalist,position a zlobivý FF

Zdravím, mám takový nečekaný problém. Chci v datalistu umístit label do pravého horního rohu. V css data listu nastavím position: relative, u labelu position: absolute;right:0px; viz: http://pastebin.com/7mpUPEwh . Zobrazení tak jak bych si ho předtavoval funguje v IE, či chromu, né v šak ve ...

ASP.NET WebForms

5 odpovědí

03.07.2011 20:38

anonym

Zapouzdření

Dobrý den, řeším jednu specifickou věc týkající se tvorby vlastních ovladacích prvků. Mám vlastní control, který je odvozený od třídy TextBox. Prvku jsem nadefinoval vlastní metodu a vlastnosti. Rád bych, aby se prováděla validace hodnoty zadané do textového pole na základě hodnot, ulože...

VB.NET, ADO.NET, Architektura, WinForms

9 odpovědí

03.07.2011 10:16

anonym

Velice pomalý režim ladění - VB express 2010

Dobry den, Mam nasledujici problem, kdyz chci spustit režim ladění ve VB Express 2010 [Start(F5)], tak celé studio na 1 - 2 minuty doslova zamrzne. Po uplynuti se program skutecne spusti. Ale jiste chapete, ze takove podminky jsou priserne, stejne prodleni nastava pri ukoncovani ladeni. Zvl...

VB.NET

3 odpovědí

02.07.2011 22:24

Milan Městka

Funkční PrgressBar VB 2008

Zdravím. Řekněme tedy, že chci v programu 2 funkční progressbary. Jde tedy o program, co spouští online hru, a při spuštění tohoto launcheru hry, program kontroluje soubory co jsou v PC v klientovy a porovnává je se soubory na vzdáleném serveru. Například mám v PC soubor locale.cz.epx s veliko...

VB.NET

1 odpovědí

02.07.2011 18:15

Turista Tomáš

Galerie zvuků aplikace

Dobrý den, nemáte prosím někdo typ, kde sehnat nějaké zvuky do aplikace (pro různá upozornění apod.). děkuji

C#

0 odpovědí

02.07.2011 14:36

Alexx

Promítnutý obrázek v programu z Webu

Zdravím... Měl bych ještě jednu otázku... Mám program, v mém připadě vytvářím launcher na hru. Chtěl bych najít nejjednoduší způsob, jak při spuštění tohoto programu vložit okno obrázku, do kterého by se vložil ten obrázek... Jednoduše řečeno: Zapnu program, program se spustí, načte obráze...

VB.NET, WinForms

3 odpovědí

01.07.2011 16:50

Radek Smička

Výběr v datagridview

Chtěl bych se zeptat, zda existuje v datagridview použití podmínky pro jednotlivé buňky? Tzn. na základě výběru dat v jedné buňce by se v té následující zobrazila jen určitá data podle předem zadané podmínky (nebo dalo by se to řešit vytříděním pomocí sql příkazu)?

VB.NET

0 odpovědí

01.07.2011 7:23

Petr Bubrinka

Přidání ToolStripMenuItem a akce po kliknutí

Ahoj, v menu přidávám podpoložky ToolStripMenuItem do jedné z položek na vyšší úrovni. A nevím jak mám k takto přidaným položkám přidat akci po kliknutí. Prosím poraďte

VB.NET

2 odpovědí

30.06.2011 20:19

anonym

Problém s Visual Studiem 2010 i 2008

Zdravím, mám formulář, který obsahuje MenuStrip, jednoho dne mi z něj zmizeli všechny podmenu, nevím jak je to možné. Pokud se je pokusím znovu přidat, program nejde spustit, vyhodí InvalidOperationException a debugger mi ani nenapíše kde se stala chyba... jen tohle. Když pak vlezu do designeru ...

VB.NET

2 odpovědí

30.06.2011 18:34

Alexx

Program na klávesy

Dobrý den, Chci se zeptat na jednu věc. Chci vytvořit program přez standartní knihovnu, který by ukládal do proměnné data o stisknutých klávesách na počítačové klávesnici a ty data z proměnné ukládal na flashku(to jeprvní věc, kterou nevim jak udělat) a na druhou stranu, aby se program spustil h...

C++/C

3 odpovědí

29.06.2011 19:43

Ondřej Linhart

Web v Silverlight

Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jaká je reálná použitelnost Silverlightu. Vím, a z praxe je mi známo, že Silverlight je převážně v českých zemích podporován velmi málo na klientských počítačích. Pokud tedy vytvořím web v silverlightu, bude reálně použitelný? Nebo jak tohle řešit? Osobně mi nepř...

Silverlight

7 odpovědí

28.06.2011 23:43

Tomáš Herceg

Pochvala

Dobrý den, Jak již nadpis napovídá chtěl bych Vás všechny pochválit za opravdu luxusní web o programování. Píšu zde nějaké příspěvky, čtu články, ale abych Vám řekl pravdu tak umím programovat jenom začátečnicky, ale právě tento web mě všechno naučil, právě tento web mě doslova nakopnul abych se...

Offtopic

0 odpovědí

28.06.2011 22:01

Adam Lasák

WebHosting a SQL Server CE 4.0

Dobrý den, mohu prosím u webové aplikace využívat databázi SQL Server Compact 4 i na hostingu, ke je podpora pouze pro ASP.NET 3.5? Děkuji

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

28.06.2011 14:15

Tomáš Herceg

XML

na stránce http://www.dicts.info/uddl.php si můžete stáhnout slovníky ve formátu XDXF(XML) nebo TBX(XML) např. http://www.dicts.info/uddl.php?l1=english&amp;l2=czech&amp;format=xdxf Chtěl bych se zeptat, jak parsovat XDXF nebo TBX (jestli k tomu není nějaký vestavěný nátroj)

VB.NET

4 odpovědí

27.06.2011 16:35

Jozef Hollý

<< < 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se