Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 > >>

Rozlišení formulářů

Když mám formulář hodně velký skoro přez celou obrazovku, dalo by se nějak udělat, aby když program spustím třeba na netbooku, kde je úhlopříčka obrazovky hodně malá, jestli se to nezmenší v poměru té obrazovky. A ještě jedna věc, zase onen formulář, kde má v pravém dolním rohu takové šipečky a i...

VB6/VBA

7 odpovědí

30.06.2011 14:41

Jozef Hollý

Error

Ahoj, jak bych mohl udelat ustalenou hlasku chyb aplikace, aby mi misto vypisu dala treba MessageBox.Show(&quot;Chyba aplikace&quot;,&quot;Info&quot;).

Algoritmy, .NET

7 odpovědí

09.06.2011 17:28

anonym

Prechádzanie dát v checkedlistbox

Caute je to zaciatocnicka otazka ale dost sa s tym trapim, takze: mam uchhadzacCheckedListBox a v nom mam natiahnute data z databazy(priezviska) a potreboval by som po stlaceni tlacidla aby mi MsgBox vypisal iba tie priezviska, ktore su zaskrtnute. Vdaka cujan

C#, Algoritmy, WinForms

11 odpovědí

01.06.2011 20:39

Ján Holub

SQL parametry - pojmenování místo otazníku

Rád bych poprosil o radu ohledně ConnectionStringu - bohužel mi nechodí pojmenování parametru v SQL dotazu a musím místo toho používat otazník a zachovávat přesné pořadí. Mám definovaný ConnectionString: a SqlDataSource: Pokud použiji SQL s otazníkem - SelectCommand=&quot;SELECT * FR...

SQL, ASP.NET/IIS

9 odpovědí

31.05.2011 0:18

Ondřej Brožek

Excel a rozdil mezi datumy

Potrebuju v excelu vyresit drobny problem. A to jaky pocet dni uplynul mezi jednotlivymi datumy.Jedno datum je aktualni a druhe je ziskavane makrem z vlastnosti souboru. Jde tedy o datum posledniho ulozeni souboru. To resim makrem : Bohuzel jsem narazil na problem v tom ze i kdyz zkousim jakek...

VB6/VBA

6 odpovědí

29.05.2011 19:45

anonym

Post-build udalosť vo VB 2010 Express

Poradí mi niekto, prosím, ako pridám udalosť Post-Build vo VB 2010 Express? Za opoveď vopred ďakujem.

VB.NET, Visual Studio

5 odpovědí

28.05.2011 22:31

Lubos Blader

analýza dotazu

Zdravim chtěl jsem se zeptat jestli by jste mi někdo neporadil jak v Microsoft SQL Server Management Studio analyzovat způsob zpracování nějakého dotazu.

SQL, Databáze

3 odpovědí

28.05.2011 10:01

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

op_Explicit

Předělal jsem Snippet pana Linharta a v mém projektu na řádku hází chybu System.IntPtr.explicit operator System.IntPtr(int)&#39;: cannot explicitly call operator or accessor Nevíte co s tím? PS: Kód mám v UserControlu

C#

8 odpovědí

26.05.2011 19:56

Ondřej Linhart

XML element

Dobrý den. Vytvářím web, ve kterém potřebuji webovou službu. Přidal jsem do projektu novou WebService a napsal jsem kód. Po spuštění mi hlásí toto: Nemohl by mi někdo poradit jak na to prosím? Je to celkem důležité... Děkuji předem.

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

26.05.2011 15:46

anonym

Arkanoid cihly

tvořím hru arkanoid a chci se zeptat, jestli existuje lepší způsob odrážení kuličky od cihel než projít každou stranu každé cihly kvůli změně směru? (XNA 4.0, VS professional, C#)

C#, XNA, Algoritmy

1 odpovědí

26.05.2011 13:23

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

formulář odeslání dat při obnově stránky

Mám formulář ve výchozím zobrazení edit. Poradí mi někdo jako ošetřit aby nedošlo k opětovnému odeslání dat při reload stránky ( refresh ) - zapíše se mi pak údaj do databáze několikrát když uživatel dá F5. Díky

ASP.NET WebForms

7 odpovědí

26.05.2011 12:52

Tomáš Herceg

Vyhledávání v databázi sdf

Ahoj, potřeboval bych filtrovat v databázi vytvořeným adaptérem používající Microsoft SQL Server Compact 3.5, tak, aby nerozlišoval malá a velká písmena.(CaseSensitive) Nevím proč, mi to nejde. Mám parametr Název výrobku a když zadám počáteční malé písmeno tak to nevyhledá.

VB.NET

1 odpovědí

26.05.2011 12:48

Tomáš Herceg

Spuštěné aplikace

Zdravím, je možné kódem vypsat například do ListView seznam spuštěných minimalizovaných aplikací a po kliknutí na určitou položku v LV se aplikace &quot;de-minimalizuje&quot;? Děkuji.

WinAPI, .NET

4 odpovědí

25.05.2011 15:15

Martin Vích

Vyříznutí z velkého obrázku a zobrazení (Win Mobile)

Zdravím... Řeším problém na Win Mobile s příkazem Clone(). Tento příkaz na PC umožňuje zadat jakou část obrázku chceme zkopírovat (pomocí Rectangle), u PPC to neumožňuje. Neví někdo jakým způsobem toto vyřešit? Potřebuji se pohybovat po velkém obrázku jakoby v přiblížení, aby se pohyboval ob...

C#, Grafika, Compact Framework

2 odpovědí

24.05.2011 21:43

Antonín Marko

Otevření galerie miniaplikací

Můžete mi pomoci, jak otevřít Galerii miniaplikací pomocí Process? V Zástupci je Cíl: Můj kód vypadá takto: V čem je chyba?

VB.NET

1 odpovědí

24.05.2011 11:03

anonym

skrytí prvků na stránce

Zobrazuji data z databáze pomocí gridview a pomocí filtrů ( rozbalovací seznamy ) umožňuji v datech vyhledávat. Rád bych část filtrů dal volitelně ( standardně skryté ) s možností je rozbalit ale bez nutnosti načtení nové stránky ( nyní mám další aspx s rozšířenými filtry ). Díky za radu jak to...

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

24.05.2011 9:13

Tomáš Herceg

Goniometrická funkce

Dobrý den. Jaký kód mám napsat pro výpočet goniometrické funkce cos ^ -1 (výpočet stran). Asi mě chápete, když chci vypočítat úhel v pravoúhlém trojúhelníku.

VB6/VBA

4 odpovědí

23.05.2011 12:41

anonym

synchronizace

Mám winform aplikaci, která čte/zapisuje data z/do sériovky. Jak správně synchronizovat přístup k členům SendData a ReceivedData? ve Form1:

C#, Threading, I/O operace

3 odpovědí

22.05.2011 19:52

Ondřej Linhart

Vymazať obsah priečinka

Poprosil by som o odpoveď na otázku: &quot; Ako vymazať obsah priečinka(složky, folder)?&quot;

VB.NET, I/O operace

1 odpovědí

20.05.2011 23:09

Lubos Blader

Otáčení vektoru(normály) pomocí Vector3.Transform()

Dobrý den, pomocí nějakého kódu co jsem si vymyslel jsem si spočítal naklonění normály podle osy x a z. Avšak nastal takový pro mě záhadný problém zde: Všechno funguje hezky pokud xRotation nebo zRotation není nula. Pokud však jedno z nich je a chci tedy jen jedno natočení podle x nebo z, tak...

C#, Algoritmy

0 odpovědí

20.05.2011 22:12

Petr Geiger

<< < 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se