Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 > >>

Nelze se připojit přes TCP/IP

Dobrý den, při připojení přes SQL server management studio mi to hází tuto zprávu: TITLE: Connect to Server ------------------------------ Cannot connect to ..... ------------------------------ ADDITIONAL INFORMATION: Při vytváření připojení k serveru došlo k chybě. Při připojování...

Databáze

7 odpovědí

17.02.2013 23:29

Michal Štěpánek

dataGridView jak uložit a načíst obsah ?

Dobrý den Jak uložím obsah z dataGridView do libovolného souboru ? Jak načtu data ze souboru zpět do dataGridView ? Děkuji

C#, WinForms

2 odpovědí

08.08.2011 21:35

Jirka Pénzeš

Zašifrovanie zdrojového kódu

Zdravím! Mohol by mi prosím Vás niekto poradiť ako zašifrovať zdrojový kód? Aby to hackeri nemohli upravovať. Ďakujem za Vaše príspevky.

VB.NET, Bezpečnost

10 odpovědí

22.06.2011 18:06

Ondřej Linhart

PeerToPeer

Dobrý den. Prosím nemá někdo tip na použití namespace System.Net.PeerToPeer? Nemůžu na to přijít... Děkuji předem.

VB.NET

3 odpovědí

20.06.2011 12:13

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Označení všech položek v ListView

Dobrý večer, měl bych dotaz. Když mám programu ListView a chci po zaškrtnutí CheckBoxu označit všechny položky v ListView. Jak to mám udělat? Zkoušel jsem něco jako: Nevím, jestli se to dělá takto a pokud ano, co mám napsat za to MultiSelect. Děkuji za odpověď.

VB.NET, WinForms

2 odpovědí

20.06.2011 12:10

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Pravidlený import z XML do MSSQL

Dobrý den, budu potřebovat pravidelně imortovat data (velký objem dat, velmi často) z xml do databáze a jakožto nezkušeného mě napadalo pouze řešení: Procházet v cyklu všechny uzly a vkládat je takto po jednom (resp jeho childnody spolu sním dohromady na jeden &quot;řádek&quot; tabulky) do SQL...

SQL, XML

4 odpovědí

16.06.2011 22:26

Jakub Šust

Centrum zabezpečení nezle zapnout

Dobrý den Mám takový problém.Centrum akcí mi pořád hlásí, že není zapnuté Centrum zabezpečení , takže tedy dám Zapnout centrum zabezpečení, ale vyhodí mi to hlášku &quot;Služba Cetrum zabezpečení systému Windows nelze zapnout&quot; . Tak jdu tedy přímo na Služby (Services.msc) a tam nastavím t...

Offtopic

12 odpovědí

16.06.2011 11:03

anonym

PHP - prihlasovani uzivatelu

Dobry den, mam problemek s prihlasovanim, db sem delal pres mysql server. Kody dle editoru nejevi znamky chyby, ale porad mi vyskakuje chyba ze uzivatel neexistuje i kdyz v DB je. Nevite kde je problem ??? Kod HTML stranky: Kod PHP: &lt;? &#9;setcookie(&#39;txtjmeno&#39;, , time()); &#9;set...

Offtopic

5 odpovědí

15.06.2011 21:33

anonym

Formulář s vnořeným formulářem a dvěmi propojenými tabulkami

Dobrý den, mám problém, který se tu párkrát řešil, ale řešení jsem tu nenašel. Vytvořil jsem si v Visual Studio 2008 ve VB formulář, který mi zobrozuje data z již vytvořené databáze mdb. Do něj jsem vložil druhý formulář, který mi zobrazuje podpoložky jednotlivých řádků. Vše funguje dobře v zázna...

VB.NET, Architektura, WinForms

0 odpovědí

15.06.2011 14:51

Michal Horáček

Oracle->Access

Zdravím, potřeboval bych pomoc. Mám přes odbc nalinkovanou tabulku z oracle do accesu. V oraclu mám tabulku se záznamem typu money. Problém: když natahuju data tak například u záznamu 2204,4 se mi natáhne hodnota jako 2204, když udělam v accesu datový typ jako currency s desetinným místem na dv...

SQL

0 odpovědí

15.06.2011 9:37

anonym

Hry

Dobrý den. Zajímá mě jedna věc okolo her. V čem je (např: DOOM1), taková hra naprogramovaná, v jakém jazyce a jak se vůbec zobrazuje zdrojový kód této hry? Nevím, jestli je to otázka přímo na programování a jestli mi vůbec odpovíte, ale toto téma mě dost zaujalo. Četl jsem u Vás návody jak vytvoř...

VB6/VBA

8 odpovědí

14.06.2011 23:47

David Kitner

XNA chyba

Dobrý den. Píšu si hru v XNA jako náhražka starého hada z Nokie. Ale zde mi to ukáže chybu &quot;Odkaz na objekt není nastaven na instanci objektu.&quot;, ale nechápu jak to mám vyřešit: Neměl by někdo radu? Děkuji předem.

VB.NET

3 odpovědí

14.06.2011 12:39

anonym

Problém s anonymními profily

Dobrý den, prosím Vás, mám problém s profily v ASP.NET 3.5.Problém: Řekněme, že mám nastaveny u profilů 2 vlastnosti - Jméno a příjmení. Uživatel vyplní &quot;Pepa&quot;,&quot;Vojtek&quot; a uloží. Do db se zapíše &quot;Pepa&quot;,&quot;Vojtek&quot;. Teď uživatel odejde a za PC si sedne jeho žen...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

14.06.2011 10:21

anonym

Pohyb v XNA

Dobrý den. Programuji hru a potřebuji, aby se mi hýbaly nové články hada, ale nehýbou. Hra je v XNA 4. Mohl by se na to někdo prosím kouknout a navést mě? Děkuji.

VB.NET, XNA

0 odpovědí

13.06.2011 15:14

anonym

TCP komunikace

Ahoj, potřebuji poradit, snažím se vytvořit program pro komunikace v lan mezi několika kompy. Problém je v tom že je těch počítačů víc, tak jak to mám udělat aby šlo více spojení zároveň.

I/O operace, .NET

6 odpovědí

11.06.2011 13:13

anonym

Certifikace ve Web Services

Zdravím, Nevím si rady.Potřebuji přes Web Services pomocí těchto dvou souborů(*.key, *.x509),které mám už uložené v PC dostat potřebné údaje z adresy www..... dle vstupní hodnoty. Pro přehled zadám např do TextBoxu hodnotu(napr cislo) a zobrazí se mi podrobné údaje z webu.Údaje z webu jso...

VB.NET, WCF/WS

0 odpovědí

10.06.2011 9:03

anonym

Číselná soustava - převod dlouhých čísel

Dobrý den, řeším problém s převodem čísel z a do jednotlivých číselných soustav. V kódu níže je pár funkcí, pomocí kterých převádím čísla z libovolné soustavy do jiné libovolné soustavy. Zasekl jsem se ale na tom, že při výpočtu převodu narážím na velmi vysoká čísla (třeba 15^16) což samozřejmě v...

VB.NET

0 odpovědí

10.06.2011 8:34

anonym

Hledání v HTML kódu

na stránce http://stary.gjak.cz/is/is/suplovani/su110610.htm je zapsán rozvrh pro třídu TA chetěl bych se zeptat, jestli neznáte lepší způsob, než vyhledávat od po (v případě dne 9.6 to fungovat bude, v jiný den tam třída TB vůbec nemusí být a může následovat třeba KA)

VB.NET

1 odpovědí

09.06.2011 22:53

anonym

Menu v master page

Zdravím, chtěl bych zeptat jakým stylem se dělá to, když mám několik stránek a ve všech používám master page a chci i do té master page dát menu (klasické html odkazy s css) a potřebuji aby každá stránka měla css class jiné (aby aktivní zobrazená stránka měla jiný styl než zbývající). Díky za...

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

09.06.2011 8:44

anonym

Precteni kompletni cesty(Path) z OLE-objekltu

Dobry den, Pomoci tohoto programu jsem schopen exportovat jednotlive cesty (Path) z OLE-objektu ale vysledna exportovana cesta, napriklad tato: e kodovana? potrebuji ziskat uplnou cestu. Muze prosim nekdo pomoci ci dat tip? Dekuji.

VB6/VBA

0 odpovědí

08.06.2011 7:42

anonym

<< < 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se