Ano všechno tohle vím ale věřte hledám a hledal sem po celém internetu a stále zkouším předělávám kombinuji metody, které kdekdo dáva na net jak by se to dalo vyřešit ale vždy narazím na to, že mi to vyhodí chybu kvůli tomu, že s webbrowserem se pracuje. Jako lze udělat, že bych odeslal stisk enteru, ale představme si situaci kdy po tomto alertu vyskočí další alert a jsme zase tam kde sme byli. Některé produkty nabízí 2 discounty některé klidně i 3 ale těch je málo. A musíme taky uvážit, že uživatel může surf minimalizovat a ten za něj bude pracovat a vydělávat kredity a on si mezitím bude dělat něco jiného. Představte si, že se mu zobrazí několik alertů po sobě a on nebude moct nic dělat protože aplikace "mačká" enter. Jako jiné řešení mne vůbec nenapadá. Nevím jakým způsobem mám testovat nově otevřený element, u kterého nevím vůbec nic natož abych ho odhodil. Chtělo by to spíše tomu vyskočení alertu předejít nějak jinak než úplným vypnutím javascriptu v internet exploreru přes klíč v registru.
|