Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 > >>

automatické vkládání fotografií do doc dokumentu

Provádím evidenci vybavení několika objektů, s tím, že mám v excelovské tabulce seznamy jednotlivých věcí, kde ke každé věci mám vedle ostatních informacích navíc v jednom poli název fotografie včetně celé cesty k fotografii na disku. Z této databáze potřebuji vytvořit karty, pro každou věc jedn...

VB6/VBA

5 odpovědí

24.08.2012 21:30

anonym

Instalace XNA 4.0

Dobrý den, Mám Visual Studio 2010. Na Vašich stránkách v sekci tutoriálu o XNA Game Studio byly odkazy na stažení tohoto produktu. Jediný problém je, že tento seriál byl napsán v roce 2008 a nyní už existujou nové verze XNA. Tak jsem si na oficiální stránce Microsoftu stáhnul XNA fremwork 4.0. N...

VB.NET

7 odpovědí

31.08.2011 11:12

Adam Lasák

Cosmos OS

Zdravim,mám problém s Cosmos OS.Nainstaloval jsem si Cosmos OS,spustil Visual Studio a spustil jsem projekt ze šablony CosmosKernel1.Zkusil jsem to zkompilovat,ale dole se oběvily 2 chyby: 1.System nemuže nalézt uvedenou cestu 2.Error occured while invoking objdump Nevíte někdo co st...

Visual Studio, Offtopic

3 odpovědí

29.08.2011 9:36

Ondřej Šrytr

ConfigurationManager

Zdravím. Dělám asp.net aplikaci, ve které chci mít již vytvořenou třídu (knihovnu dll) pro obsluhu databáze. Do této třídy jsem jen chtěl přidat funkci, která by natáhla connectionstring z web.configu. Zkoušel jsem ale Visual studio express 2010 mi vše podtrhá s tím, že ConfigurationManager...

VB.NET, ASP.NET WebForms, Visual Studio, Databáze

7 odpovědí

26.08.2011 10:50

František Hůle

Repeater a object

Zdravím všechny uživatele Jsem úplný začátečník s ASP.NET a potřebuju pomoci s Repeatrem Mám strukturu UZIVATEL s několika vlastnostmi (např. jmeno, prijmeni, typ atd.). Dále mám třídu SKUPINA s metodou Vyber_dle_typu Tato metoda mi vrátí pole struktur UZIVATEL tedy: UZIVATEL[] s...

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

25.08.2011 8:39

Tomáš Herceg

Ikona aplikace

Zdravím, v čem udělat ikonu pro aplikaci? Když ji udělám ve Visual Studiu (Icon file), tak se v případě kulaté ikonty zobrazí kolem toho kolečka jakoby bílý okraj. Přitom je zbytek ikony průhledný. Jak tohle napravit? Díky

C#

3 odpovědí

24.08.2011 18:40

anonym

Chyba - Nelze vytvořit dočasnou třídu

Dobrý den, rád bych se poradil jestli se někdo nesetkal s touto chybou a nezná příčinu. System.InvalidOperationException: Nelze vytvořit dočasnou třídu (výsledek: 1). error CS0016: Do výstupního souboru c:\Documents and Settings\pc\Local Settings\Temp\rumrqyka.dll nelze zapisovat: Přístup...

I/O operace, .NET

1 odpovědí

24.08.2011 10:03

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Vložení cyklu

Dobrý den, O téhle hře kde se má objekt vyhýbat ostatním letícím objektům jsem už zde psal. Problikávalo mi to totiž, ale nakonec jsem to vyřešil po svém. Nyní se kód trošku rozrostl. Abych to zpřehlednil tak každý protiletící objekt má kód jak má letět(je to vlastně u všech stejné). Protiletící...

VB6/VBA

9 odpovědí

22.08.2011 18:41

Adam Lasák

Fotka z webkamery

Ahoj, už několik dní se snažím najít nebo udělat kód, který by dokázal získat obrázek z webkamery, ale zatím neúspěšně. Zkoušel jsem Windows Image Acquisition, ale skončil jsem s chybou &quot;Exception from HRESULT: 0x80210015&quot;, co se mi nepodařilo vyřešit. Nemáte někdo prosím takový kod...

C#, VB.NET

3 odpovědí

22.08.2011 14:07

anonym

Vykreslování

Chápu dobře, že když mám na formuláři groupbox, s vlasností backgrouncolor na transparent a zovlám metodu paint formuláře, musím v ní zavolat metodu taky paint toho groupboxu? Pokud to neudělám a např maximalizuji formulář, tak se pozadí groupbox nepřekreslí....

VB.NET, WinForms

1 odpovědí

21.08.2011 13:51

anonym

Uzamčení DLL knihovny

Jak se dá uzamčit Knihovna DLL, aby zní pomoci &quot;NET Reflector&quot; a podobných prográmku nešel vytáhnout zdrojový kód? Hledal jsem na EN webech a fóréch a nic jsem nemohl najít... Díky za rady...

Offtopic

2 odpovědí

20.08.2011 20:24

anonym

Erroe list u vlatní třídy

Když si udělám vlastní třídu a například konstruktor přebírá parametry typu integer, a já při její deklaraci ve VS vložím string, error list nic nehlásí.. Nevíte někdo prosím jak to ošetřit? Další věc, která by mne zajímala, je jestli někdo neví o čj odkazu, kde by byly popsány xml komentáře, ...

VB.NET

1 odpovědí

19.08.2011 20:33

Ondřej Linhart

FTP

Caute Nechce mi to stiahnut subor a ja neviem preco.Myslim si ze mam tu chybu ale niesom si isti &quot;Inet1.Execute , &quot;GET subor.xxx&quot; &amp; (tempdir)&quot; . Pomozte prosim.Dakujem

I/O operace, VB6/VBA

5 odpovědí

19.08.2011 6:56

anonym

Otevírání Okna v jednom okně

Dobrý den Chtěl jsem vytvořit program který bude fungovat tak,že kliknu v menu na nějaký výběr a ukáže mi nějaký obsah. To se bude nacházet ve FORM1. Ale když potřebuju ukázat obsah z jiného Okna ... FORM2 Tak dá se to pomocí nějaké funkce zobrazit? Nemluvím o tom že bych zadal tento příkaz: ...

VB.NET, Architektura

2 odpovědí

18.08.2011 8:18

anonym

nastavení události dynamicky vytvořenému prvku

Dobrý den, poradil by někdo, jak nastavit OnClick, OnLoad, nebo např OnTextChanged u dynamicky vytvořeného prvku na stránce? V page_init mám mimo jiného : a dále poté... IIS mi odpoví že : BC30390: Metoda System.Web.UI.WebControls.TextBox.Protected Overridable Sub OnTextChanged(e As S...

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

17.08.2011 20:40

anonym

Kopirovanie suboru po bytoch

Pekný deň. Všetkým. Potreboval ny som radu, ako kopírovať súbor po bytoch. Potrebujem zobrazovať priebeh kopírovania ( v cykle ). Vopred Ďakujem.

VB.NET

3 odpovědí

16.08.2011 18:31

Tomáš Herceg

Problikávání

Zdravím Když nadokuji panel do horní oblasti okna,mám ho nastavený jako neviditelný.Mám tam tlačítko nastavené při kliku panel1.show(). Když zkompiluji aplikaci a kliknu na tlačítko,zoobrazí se panel1 a celá aplikace se lehce problikne.Jak odstraním to probliknutí?

WinForms, Grafika

1 odpovědí

16.08.2011 18:24

Ondřej Linhart

Konverze pole SByte ve VB.NET

Dobrý den, potřebuji konvertovat hodnotu, kterou mi vrací OPC server. Vím, že je to pole SByte. Při pokusu o konverzi dostanu hlášení Nerozumím hlavně významu .SByte[*] M;6ete poradit&lt;

VB.NET

1 odpovědí

16.08.2011 13:39

Ondřej Linhart

form.close / application.exit

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaký je rozdíl pokud aplikaci zavřu ukončením startovacího formuláře procedurou close nebo voláním Application.Exit() ? Děkuji za odpověď

VB.NET, WinForms

1 odpovědí

16.08.2011 13:33

Ondřej Linhart

Try..Catch a innerexception

Dobrý den, jak definovat innerexception jako třetí parametr např. v tomto případě: Nebo - pokud to takto dělám celá špatně -jak to řešíte vy?

VB.NET

4 odpovědí

15.08.2011 22:35

anonym

<< < 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se