Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 > >>

Singleton a Interface

Dobrý den, měl bych otázku, jak zajistit, aby třída která bude implementovat nějaký interface byla vždy singleton. Jako singleton používám kód: takže instanci získám: dim t as Trida = t.Instance Napíšu si třídu, která bude implementovat rozhranní (př. Icontroller) a potřebuji zajisti...

VB.NET

19 odpovědí

22.02.2014 18:44

anonym

Vykreslování grafů

Zdravim, dělám program pro automatický sběr dat. Data je potřeba vykreslovat v grafu v reálném čase. Potřeboval bych poradit nějakou volně dostupnou komponetu nebo jestli by bylo lepší si to sám naprogramovat pomocí MSChart nebo to zkusit s WPF..? Děkuji..

C#, WPF, WinForms, Grafika

6 odpovědí

18.02.2012 12:30

anonym

GridView Update - potvrzení změny

Dobrý den, mám GridView, kliknu na Update, zapíšu změnu a následně musím opět kliknout na odkaz Update pro zápis. Chtěl bych docílit stavu, abych po zapsání změny do příslušné buňky a po stisknutí enter nemusel již klikat na Update, ale aby se to provedlo automaticky právě odentrování změny...

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

16.02.2012 15:00

anonym

SQL Server Skript: kopirovani tabulek a obsahu

Dobry den, jsem naprosty lajk a mam vyresit pomoci SQL skriptu zkopirovani vsech tabulek(vcetene obsahu) ze dvou &quot;A&quot; a &quot;B&quot; databanek do databanky &quot;C&quot;. Muze zde nekdo aspon ramcove napsat postup? pripadne co potrebuji vytvorit? dekuji.

SQL

6 odpovědí

16.02.2012 13:46

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

ASP.NET prihlasovanie

Používam Visual Studio 2010 , WebSire pod .NET 4.0. Po vytvoreni obyčajneho prihlasovania ktore skontroluje či sedí username a password v XML dokumente som sa dočítal niečo o Session aby prihlásenie ostalo aktívne na dalších podstránkach. Tam som ale narazil na problém s TimeOut ktorý premaže v m...

ASP.NET WebForms

10 odpovědí

15.02.2012 23:25

Tomáš Herceg

Disable Ctrl+Alt+Del

Ahoj chtěl bych se zeptat, jestli je nějaká možnost v VB2010 zakázat klávesové zkratky Ctrl+Alt+Del, Alt+F4, Alt+Tab? Jsem ve VB začátečník takže budu rád za každou radu. Díky

VB.NET

4 odpovědí

15.02.2012 23:22

Tomáš Herceg

nacteni dat z Excelu z oblasti ktera se meni?

Dobry den, zapasim uz delsi dobu s problemem jak nacist data z Excelu &quot;na tvrdo&quot; z radku cislo 36 dolu s tim ze se pocet radku neustale meni. Nacist cely excel sheet neni problem ale jak vymezit ty oblasti? Je nutne treba projit cely excel sheet smyckou a zjistit kolik je obsazeno r...

C#

2 odpovědí

15.02.2012 15:10

anonym

Friend formulář

Pokud si vytvořím v assembly friend formulář, tak mi designer neustále ve své části vytváří definici jako partial public class wnd... A nejde to přeložit, protože má je friend a designeru je public. Pokud to ručně upravím v designeru tak se to při překladu stejně změní. Kde mohu nastavi...

WPF, Silverlight

9 odpovědí

15.02.2012 9:46

Michal Plško

AudioVideoPlayback - soubor MP4 na WIN 7

Zdravím! Vytvořil jsem desktopovou aplikaci, která kromě jiného přehrává v panelu na formuláři videosoubor. Použil jsem třídu Video ze jmenného prostoru Microsoft.DirectX.AudioVideoPlayback. Během testování na třech různých počítačích s Windows XP jsem narazil na problém při otevírání videosoubo...

VB.NET

2 odpovědí

14.02.2012 19:45

Jaroslav Rajchl

Parabola

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na postup, jak namalovat parabolu. Jak vytvořit graf vím, ale nějak mi nejde do hlavy, jak nakreslit tu parabolu, z rovnice: ax^2+by+c=0 Děkuji

C#, Algoritmy, Grafika

3 odpovědí

14.02.2012 16:45

anonym

Boolean? inverze

Dobrý den, měl bych dotaz, nainstaloval jsem si zkušebně ReSharper a pokud mám v kódu: tak u negování proměnné se mi podtrhne celé přiřazení s popisem že nemohu použít Not u proměnné System.nullable(of boolean). Potřeboval bych vědět, jak se udělá negace správně ? (Jde o hodnotu Tog...

VB.NET

5 odpovědí

14.02.2012 13:47

Michal Plško

Generování náhodných čísel s určitou pravděpodobností

Zdravím mám dotaz jak bych mohl vygenerovat ve VB náhodná celá čísla např. 1,2,3,4,5 s pravděpodobností vygenerování např. čísla 4 v 50% případů, 3 s 20% případů atd... vygenerovat čísla umím podle Rnd() ale neumím přidat % Díky za případnou radu.

VB.NET

5 odpovědí

13.02.2012 14:38

anonym

Vyhledání textového řetězce

Dobrý den, mám prosbu o pomoc. Potřebuji vyhledat přesný textový řetězec v nějakém textu. Zkoušel jsem použít Regex, ale stále mi to nefunguje jak má. Zkoušel jsem zadat: b\neco a25\b i b\w+neco a25\b Mám např. takový to řetězec &quot;neco a25&quot; , a potřebuji ověřit jestli se v textu...

C#

5 odpovědí

13.02.2012 14:05

anonym

Jak zapsat dvojitý apostrof do řetězce

Dobrý den, mám jednoduchý dotaz, jak vypsat do textu znak &quot; příklad: MsgBox(&quot;&quot;SOUBOR&quot;&quot;) je samozřejmě nesmysl, ale chci ať se mi vypíše &quot;SOUBOR&quot;, jak to ošetřit? děkuji za radu

VB.NET, .NET

1 odpovědí

12.02.2012 19:46

Ondřej Linhart

Zapmatování hesla

Zdravim, dělám Facebookovou aplikaci a potřeboval bych vědět jak uložit heslo v MaskedTextBox. Předem dik za odpověď

VB.NET, WinForms

7 odpovědí

12.02.2012 12:55

Ondřej Linhart

Nastavení účtu pro příchozí platby z Marketplace

-------------------------------------------------------------------------------- Ahoj, vzhledem k tomu, že věcem ohledně nastavení účtu pro příchozí platby a obecně platbám na Marketplace moc nerozumím a nepodařilo se mi najít jakým způsobem toto nastavení provést bych se rád zepta...

Offtopic

0 odpovědí

10.02.2012 20:12

anonym

ComboBox

Prosím o radu! V ComboBox1 mám v písane automobilky a potrebujem do ComboBox2 kód. Ma to fungovať, tak, že keď rozbalím ComboBox1 a klinem na výbratú položku (automobilka) tak v Combo2 by sa mali zobraziť len podmnožiny tej položky (modely auta tej automobilky na ktorú kliknem) Ďakujem!!!

VB.NET, WinForms

1 odpovědí

10.02.2012 18:28

anonym

CollectionViewSource.Filter po reloadu zdrojů nefunguje

Zdravím, potýkám se s následujícím problémem. V okně mám definován datový zdroj a kolekci dat, která je bindována na DataGrid... &lt;Window.Resources&gt; &lt;ResourceDictionary&gt; &lt;Data:IssueRecords x:Key=&quot;DataSource&quot;/&gt; &lt;CollectionViewSource x:Key=&...

C#, WPF

0 odpovědí

10.02.2012 14:05

Jiří Krákora

Vylepšení treeview

Jak nejlépe ukládat stavy treeview, pokud ho plním z databáze pomocí SqlSiteMapProvidera, který je umístěn na masterpage? A jak docílit toho, aby po kliknutí na hlavní kategorii se rozbalila daná kategorie? Popřípadě nevíte o nějakém lepší komponentě treeview, která je free? Děkuji Martin

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

10.02.2012 10:15

anonym

Změna pozadi plochy

Dobrý den, zde je kod na změnu obrázku plochy jenže když zmáčknu tlačítko preview to má odeslat obrázek do pictureboxu jenže pi zmáčkutí nastane chyba v řádku Zde pro jistotu celý kod: Za pomoc děkuji.

VB.NET, WinForms

0 odpovědí

09.02.2012 22:33

anonym

<< < 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se