Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 > >>

Ze shellu na obrazovku

Ahoj lidi, mám kód přes Shell ke spuštění jednoho programu, je to spíš příkazový řádek a při spuštění problikne a je tam něco napsaný a potřeboval bych, aby mi ten text se vypsal i do MsgBox(u) třeba. Předem díky :)

VB.NET, Powershell

2 odpovědí

07.03.2023 22:32

gBqsPxAZ

Automatické Opravy

Dobrý den, chtěl bych se jen zeptat, zda existuje v jazyce vb nějaká metoda, která by uměla automaticky opravovat malá písmena na velká písmena. Příklad: Uživatel do TextBoxu napíše &quot;Ahoj&quot;, a při jeho opuštění by se text v textboxu opravil na &quot;AHOJ&quot; Díky za info, ...

.NET

2 odpovědí

14.07.2011 16:23

anonym

Záloha Projektu

Jak zálohujete svůj projekt? Stačí zkopírovat složku, kde &quot;bydlí&quot;?

Visual Studio, Offtopic

5 odpovědí

14.07.2011 14:48

Ondřej Linhart

čeština

Zdravím, už druhý den řeším problém se zobrazením některých českých znaků na webu (přes local mi to jde bez problému). Zkoušel jsem hledat podobný problém, ale jediné na co jsem narazil bylo, že mám zkusit nahrát soubory na web přes webové ftp, to jsem zkoušel, to nepomohlo. Zkoušel jsem i jiné k...

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

14.07.2011 11:01

anonym

DataBinding - výběr položky dle jiného okna

Dobrý den, lámu si hlavu s tím, jak zařídit, aby se po otevření okna, ve kterém jsou texboxy svázané s tabulkou na MSSQLserveru (přes bindingsource a datasource) a ovládané lištou databindingnavigator, zobrazila jako první ta položka, která má stejné ID jako ID označené v datagrndview s jinou na...

VB.NET, WinForms, Databáze

2 odpovědí

14.07.2011 10:08

Jakub Šust

Tcp komunikace, kde chyba?

Ahoj, teprve s tímhle začínám tak jsem si na zkoušku udělal 2 programy - server, který vypíše všechno co přijde a klient co se připojí a odešle text. Server funguje jak má, jenom klient, když napíšu zprávu a enter tak se konzola vypne a server vypíše že se klient odpojil. Proč? Kód je ze seriá...

VB.NET

5 odpovědí

14.07.2011 9:13

Tomáš Herceg

Pdf

Dobry den Potreboval by som porovnat datum suboru na servery s datumom programu v pc kvoli update.Poradite mi ako?Chcem este poprosit o zmenu z pdf na porovnanie suboru na servery.Dakujem

VB6/VBA

0 odpovědí

12.07.2011 7:50

Karol

Napoveda

Dobry den Kdo by mi vedel poradit ako spravim napovedu takzvane bublinu ked uzivatel nabehne s miskou na ikonku?

VB6/VBA

9 odpovědí

12.07.2011 7:42

anonym

SQL prikaz v Access 2003

Dobry den, jako zacatecnik resim mozna pro jine jednoduchy problem ale porad nemohu dosahnout pozadovany vysledek. Mam tabulky A,B ktere shodne obsahuji indexovy sloupec ktery je pomichany. Pokud indexove cislo existuje v obou tabulkach vezmi z nasledujiciho sloupce tabulky B String-hodnotu a...

SQL

0 odpovědí

11.07.2011 19:25

tomas koci

Literatura

Dobrý den, mohl by mi prosím dát někdo typ na knihu či web, kde se dá naučit definování textových polí a polí datagridview. Potřebuji se ve formulářích a dotazech odkazovat na buňky jiných datagridview a formulářů, získávat hodnoty buněk a měnit je. Děkuji

Offtopic

3 odpovědí

11.07.2011 18:02

anonym

QueryBuilder parametry

Zdravím, poradí prosím někdo, co je špatně na tomto postupu?: 1) dvojklik na Dataset.xsd 2) otevře se diagram s tabulkami - dám pravé tlačítko -&gt; add -&gt; query 3) potvrdím připojení -&gt; USE SQL STATEMENTS -&gt; INSERT 4) TableAdapter Query Config Wizard mi dopíše INSERT, které smažu...

VB.NET, ADO.NET, WinForms, Databáze, Bezpečnost

3 odpovědí

10.07.2011 12:42

Jakub Šust

Visual Studio - vykreslování

Dobrý den, mám problém s visual studiem 2010. Pokud na formulář natáhnu jakoukoli komponentu a chci ji přemístit nebo roztáhnout, tak ve chvíli, kdy na ní kliknu a pohnu myší, tak komponenta zmizí, takže nevím, kam ji posouvám nebo jak ji zvětšuji. Stejně tak se nezobrazují ty modré a fialov...

Visual Studio

5 odpovědí

09.07.2011 18:50

Jakub Šust

Prasácký kód? Ano nebo ne?

Dobrý den. Napsal jsem si aplikaci pro správu seriálů a chtěl bych se zeptat, jestli by tento kód, jenž má jako první vytáhnout soubory podle zadané přípony, potom je podle první části jejich názvu rozřadit na seriály (každý musí být jen jednou :D) a potom podle těchto seriálů vytvořit TabPagy, d...

VB.NET, WinForms

10 odpovědí

08.07.2011 21:44

Ondřej Ondryáš

??? není členem System.Web.UI.ITemplate

Dobrý den, poradil by mi někdo s následujícím? Pokouším se po stusknutí Buttonu zjistit hodnotu TextBoxu (obojí uvnitř EditItemTemplate ve FormView) a následně vyhodnotit zda se má provést update, nebo v opačném případě jiná akce. Problém je v tom, že 1: si neumím hodnotu textboxu přečí...

ASP.NET WebForms

6 odpovědí

08.07.2011 19:44

anonym

3D efekty Panelu

Je možné lehce &quot;naklopovat&quot; Panel po stisku myši podle její pozice, jako ve Windows Phone 7? Pokud ano, jak?

C#, WPF, WinForms

1 odpovědí

06.07.2011 21:52

Ondřej Linhart

WeifenLuo DockSuite

Zdravím, rozjel jsem si WeifenLuo DockSuite, funguje to jak by mělo. Ale... mám dva panely, a když u nich dám DockLeft tak se oba budou dockovat doleva jako záložky mezi kterýma se dá přepínat, já chci ale aby byli vlevo ale pod sebou, aby se prostě rozdělili a jeden šel dolů a druhý zase nahoru...

VB.NET, Komponenty, WinForms

0 odpovědí

06.07.2011 13:45

Roman Zkamene

Ukládání vstupu z klávesnice

Dobrý den, Tuto otázku jsem pokládal i v sekci C++, ale myslím si že ve VB.net by to šlo jednodušeji. Chci vytvořit program přez , který by ukládal do proměnné data o stisknutých klávesách na počítačové klávesnici a ty data z proměnné ukládal na flashku(to jeprvní věc, kterou nevim jak udělat) ...

VB6/VBA

6 odpovědí

06.07.2011 0:17

anonym

pozice vybrané buňky v datagridview

Dobrý den, existuje nějaký způsob jak zjistit souradnice vybrané buňky v datagridu? Nemyslím indexy ale skutečné souradnice. Díky

WinForms, .NET

0 odpovědí

05.07.2011 10:12

radek novák

Jak prřidat tlačítko do zalahví okna

Vyděl jsem návod jak udělat vlastní zalahví okna viz zde:http://www.vbnet.cz/forum-tema--4889-jak_vytvorit_vlastn_237_okno.aspx Jak tam dám tlačítko?

Architektura, WinForms

1 odpovědí

04.07.2011 23:35

Ondřej Linhart

Výchozí hodnota ve sloupci DataGridView z TextBox

Dobrý den, potřeboval bych pomoci s následujícím problémem. Mám na Form1 TextBox1 a DatagridView1 který má tři sloupce (A, B, C). Nevím jak nadefinovat, aby při přidání nového řádku v DataGridView1 byla výchozí hodnota sloupce A hodnota zapsaná v TextBox1. Opračně to umím, ale toto ne a ne nadefi...

VB.NET, WinForms

0 odpovědí

04.07.2011 13:31

Michal Horáček

<< < 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se