Jde o to, že klient potřebuje do aplikace přidat mnou dodanou knihovnu ke konkrétnímu hw, klientská aplikace si vytváří instance voláním statického členu s názvem Instance (nebo je možnost to po domluvě změnit na jiný způsob). Já mám zajistit, aby: 1) se každá instance chovala polymorfně (interface IController) 2) aby nemohlo dojít k vytvoření instance téhož typu vícekrát v rámci aplikace. A pokud by se o to aplikace pokusila vrátila by se již vytvořená instance (tohle je, alespoň doufám singleton) Původně jsem myslel, že bych tyto dvě zadání skloubil do interfacu IController (jednou "Shared Property Instance as IController", jenže tak jak mě upozornil p. Linhart nejdou deklarovat stat. členy (na což jsem při psaní interfacu přišel :)) A ptal jsem se jak tedy toto zajistit. To jak se pracuje s těmito třídami v klientské aplikaci bohužel nevím (jakým způsobem aplikace vytváří instance tříd ,je li to umožněno vícekrát, uchovávají li se v nějakém listu, slovníku ...). A omlouvám se za nejasnosti v dotazu.
|