Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 > >>

Optimalizace pro vyhledávače- SEO

Ahoj, chtěl bych se zeptat zda se v rámci skvělého seriálu o ASP .NET nechystá článek o optimalizaci stránek pro webové vyhledávače (SEO). Vím že to není věc platformy .NET ale jedná se o obecnou záležitost. Na druhou stranu to ale tak něják k tvorbě webu patří. Je mi taky jasné že různé vyhladáv...

ASP.NET WebForms

8 odpovědí

13.01.2020 18:13

anonym

DataGridView s vyhledáváním

Dobrý den, dost často vídávám v aplikacích datagrid, který má v záhlaví kromě názvu sloupce a šipky na třídění dat i vložený textbox, který slouží pro třízení záznamů. Standartní datagridview to neumí? Neexistuje na to už nějaká hotová komponenta?

VB.NET, WinForms

2 odpovědí

23.08.2011 9:22

anonym

LINQ a IDENTITY_INSERT

Dobré ráno. Dostal jsem se do situace, kdy potřebuji starou databázi, která nebyla navržena přesně podle toho, jak bych si představoval, do nové. Pro převod chci využít IDENTITY_INSERT. Napsal jsem si funkci která vypadá takto : Bohužel po zapnutí funkce se mi do databáze údaje přidají s Majite...

C#, SQL, Databáze

4 odpovědí

16.08.2011 22:52

Tomáš Bezděk

Zvláštní chování v metodě load

Dobrý den, jedno z oken aplikace otevírám ze dvou různých míst. -jednou metodou showdialog -jednou metodou show V obou případech ale, předtím nastavím otevíranéokno.owner = me. V otevíráném okně je na prvním řádku metody load nastvena vlastnost visible jenoho ovládacího prvku na false a je...

VB.NET, Architektura

4 odpovědí

15.08.2011 8:56

anonym

Minimalizovat průzkumník win

Ahoj, tak si hraju a zkouším prográmek co po kliknutí na tlačítko minimalizuje všechny okna. Asi chápete kdy se to může hodit :D No nefunguje na systémová okna (průzkumník windows apod.). Nevíte jak to jde spravit?

VB.NET, WinForms, WinAPI

10 odpovědí

14.08.2011 21:41

Ondřej Ondryáš

Kontrola hodnoty v textboxu

Zdravim vsechny, Mam jeden takovy dotaz, Predpokladejme situaci, ze mam na formulari nekolik textboxu, nektere maji nacist ciselne hodnoty, nektere stringy a jeden treba datum. Pred tim nez zpracuju informace z textboxu, je samozrejme kontroluji .... tedy neco jako Takto kontroluji...

VB.NET

6 odpovědí

14.08.2011 13:44

Ondřej Linhart

HtmlEditor, FileManager

Ahoj, zháním free html editor a free file manager pro ASP.NET. Mohly by jsme mi prosím poradit? Html editor by měl dávat validní kód XHTML. Oba nástroje by mělý být zdarma, ovšem co nejkvalitnější. Jaké jsou Vaše zkušenosti? Děkuji za odpověd.

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

13.08.2011 22:30

anonym

Dockovací knihovna

Zdravím, hledám ověřenou knihovnu která by mi umožnila dockování oken v projektu. Na netu je jich několik, ale většina mě nutí do stylu Visual Studia (tzn. vlevo toolbox, vpravo toolbox, a uprostřed MDI okno kam se načítají dokumenty do tabů (tohle dělá například WeifenLuo). Já bych potřebova...

VB.NET, Komponenty

7 odpovědí

12.08.2011 14:27

anonym

VB NET x MS SQL sever x ORACLE

Dobrý den VB NET jsem zatím neviděl, proto v tomto ohledu začátečnický dotaz. Je principiálně rozdíl použiju-li k VB NETu databázi MS SQL nebo Oracle? Nebo je to stejné jako u MS Access t.j. Pro Jiné servery než MS podpora prakticky nulová. Díky

VB.NET

5 odpovědí

12.08.2011 7:05

anonym

VB 6

Dobrý den. Mám takový pocit, že k jakémukoliv dotazu v sekci VB 6 a jiné verze se odpovídá způsobem &quot;Už v tom nic nedělejte a přejděte na Visual Basic .NET&quot;. Myslím, že by nebylo od věci deaktivovat možnost přidávání vláken do fóra VB 6 a při pokusu o vložení by se zobrazila například n...

Offtopic

2 odpovědí

11.08.2011 11:39

Tomáš Herceg

Pojmy incicializace, implementace

V programování jsem začátečník, koupil jsem si knihu, ve které je skoro každé druhé slovo implementace nebo inicializace. Tuším, co tyto pojmy znamenají, ale nejse jsem si uplně jistý. Nemohl by mi to někdo pořádně vysvětlit?

C#, Architektura

9 odpovědí

11.08.2011 10:23

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Kde najdu Visual Basic 6.0

Dobrý den, Hledal jsem na internetu VB6.0 ale nikde jsem ho nenašel. Můžete mi poradit kde ho najdu? (popř. i zkušební verzi)

Offtopic, VB6/VBA

7 odpovědí

10.08.2011 22:02

Ondřej Linhart

DataTable - DataColumn datový typ

Dobrý den, rád bych se zeptal na problém týkající se datového typu sloupců v DataTable. Vytvořím DataTable a v ní vytvořím 2 sloupce s určením datového typu: Následně použiji vytvořenou DataTable jako vstupní parametr metody: Problém je v tom, že pokud přistupuji k jednotlivým položk...

VB.NET, ADO.NET, WinForms, Databáze

8 odpovědí

10.08.2011 13:54

anonym

Error provider

Má VB.net resp VS něco lepšího než error provider? Nebo existuje jednodušší způsob jak ho použít u 30ti textboxů, než u každého upravit _validating?

VB.NET, WinForms

2 odpovědí

09.08.2011 21:10

Jakub Šust

Problém s ukládáním profilu do DB

Zdravím hele mám tu problém s ukládáním profilů do database tak se chci zeptat jestli tam mám někde chybu nebo jestli je to chyba ze strany serveru WEB.CONFIG REGISTERUSER.ASPX REGISTERUSER.ASPX.CS

VB.NET, ASP.NET WebForms, Databáze

16 odpovědí

09.08.2011 7:29

anonym

ActiveX StartUp

Zdravim Vas! Chcel by som pridat do mojej aplikacie start up pomocou prvkov ActiveX. Mohli by ste mi prosim poradit co je na tomto kode zle, lebo to do registrov nic nezapise. Proceduru volam pomocou A este jedna otazka dali by sa nejako obist prava administratora napr ak by som zmenil L...

VB.NET, Komponenty, WinForms

0 odpovědí

09.08.2011 2:21

Lubos Kollar

Nefungujici Intellisense

Mam Visual Studio 2010 a resim problem s nefunkcnim Intellisense. Nastaveni v menu Tools-Options-Text editor-All languages a C# jsem kontroloval a tam mam Intellisense zapnute. Ale volba Edit-Intellisense-Toggle Completion Mode je neaktivni. Navic nefunguje ani automaticke tab formatovani, tedy v...

C#, Visual Studio

5 odpovědí

08.08.2011 17:25

Ondřej Linhart

Tabcontrol - problikávání

Dobrý den, dnes jsem narazil na nepříjemnou věc. Na formuláři mám Tabcontrol se 2 tabpages a připojeným image listem. Jakmile však zobrazuji u těchto tabpages v záhlaví obrázky (přes vlastnost ImageIndex)z image listu , při najetí myši mi začne tato komponenta problikávat. Co jsem googlil, tak ně...

C#

7 odpovědí

08.08.2011 13:50

Ondřej Linhart

detekce streamovaného videa (protokol rtp)

Potřeboval bych poradit, jak je možné ve Visual Basic Net detekovat, jestli na zadané adrese a portu (např. rtp://230.238.40.23:4000) vysílá lokální provider streamovaný pořad. (Potřeboval bych čas od času projet předem definovanýé rozsah adres a zjistit, zda a co se tam vysílá.) Mělo by to...

VB.NET

6 odpovědí

07.08.2011 15:46

anonym

Datagridview a duplicitní záznamy vč. spočítání

Dorbý den, prosím o pomoc ... Mám tabulku v databázi MYSQL kde je jeden uživatel třeba sedmkrát. A potřeboval bych aby se z mysql dotazu vytvořil datagridview kde bude zobrazený každý uživatel a k tomu políčko ve kterém bude zobrazeno kolikrát se záznam v tabulce vyskytuje. Datagridvie...

VB.NET, WinForms, Databáze

38 odpovědí

05.08.2011 15:00

Jakub Tyityiš

<< < 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se