Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 > >>

Odečítání času

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na nějaký algoritmus nebo jednoduchý program jak odečíst časy. Zadaný čas a datum např. 00:01 12.12 2011 a druhý čas kterým budu odečítat ten první např. 00:02 výsledek bude 23:59 11.12. 2011

VB6/VBA

17 odpovědí

24.09.2014 10:55

anonym

Řazení datagridview

Dobrý den, asi to tu už někde bude, ale hledám to marně už několik dní, tak se na to zeptám. Umím si data v Datagridview seřadit pomocí Sort, ale vždycky jen abecedně tj. např. 100, 2000, 30, 4000 apod. Jak lze docílit toho, aby se sloupce s čísly neřadily abecedně, ale řadily se podle hodnot? ...

VB.NET, WinForms, Databáze

26 odpovědí

18.02.2012 15:17

anonym

SQL Server Compact - databáze nenalezena

Ahoj, mám drobný, řekl bych až začátečnický problém :( Používám (učím se teprve v něm) SQL Compact edition. Vše jde krásně, až na jeden detail. Při otevírání databáze mi ji načítá prý z &quot;C:\Windows\system32\Data.sdf&quot; Problém je, že vytvořená databáze, tak jak jsem ji pojmenoval, není n...

SQL

8 odpovědí

11.01.2012 22:51

anonym

Aplikace bez okrajů

Je možné ve WPF vytvořit nestandardní aplikaci, která nebude mít okraje (tzn. okno s třemi tlačítky nahoře)? Např. by šlo o nějaký grafický, animovaný prvek (na podobné bázi jako např. kdysi sponka - nápověda - ve wordu).

Silverlight, .NET

10 odpovědí

29.12.2011 16:46

Tomáš Herceg

Enter místo klaávesi Tab

Zdraví potřeboval bych poradit jak Enter fungoval jako tabulátor?? předem díky za odpověď

C#

5 odpovědí

25.12.2011 8:18

anonym

Neexistující objekt v Composite Control

Řeším následující problém, vytvářím si vlastní Composite Control, ve své třídě jsem si deklaroval komponenty, ty vytvořil v překryté metodě CreateChildControls. Vytvořil property s get a set, kde jsem u obou zavolal metodu EnsureChildControls. Poté jsem komponentu použil v události. Když potom...

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

23.12.2011 17:50

Franta Kučerů

kde se ukládají naposled pouzite prihlasovaci udaje

Dobrý den, zprovozňuji e-shop v ASP.NET 2.0, a zaznamenal jsem připomínku, že mám uživatelům přednabízet naposled použité přihlašovací údaje. Předpokládám, že tyto udaje se uchovávají v prohlížeč, a nikoliv v cookies. Nevíte prosím co mám udělat proto, aby si tyto údaje prohližeč zapa...

Architektura, ASP.NET/IIS

3 odpovědí

23.12.2011 10:38

Tomáš Herceg

WebClient.DownloadFile

Caute, nevie mi niekto poradit s tymto problemom? Mam na servri v Asp.Net stranku, pomocou ktorej stahujem obrazky tymto kodom: a v desktopovej aplikacii mam na stiahnutie obrazku tento kod: ak zadam tu adresu do prehliadaca, obrazok sa stiahne bez problemov ale ak to urobim cez opis...

VB.NET

1 odpovědí

23.12.2011 10:36

Tomáš Herceg

Podvržení IP adresy

Zdravim, Chci se zeptat. Nacitam stranku pomoci http requestu a potreboval bych nejak zmenit ip adresu. Tedy aby si webova stranka myslela ze pristup je z jine IP adresy nez skutecne je. Lze toho nejak docilit? Diky moc

VB.NET

4 odpovědí

22.12.2011 15:51

Ondřej Linhart

memmove() v C#?

Dobrý den, mám následující otázku. Je v c# (.net) nějaká fce, která by fungovala obdobně jako memmove() v C (string.h)?

C#, C++/C

5 odpovědí

22.12.2011 15:48

Ondřej Linhart

Co mám programovat

Dobrý den, Je to hloupá otázka, ale i když jsem mírně pokročilý programátor v jazyku C a mám naučeno celkem hodně teorie, stále nevím co naprogramovat. Jakýkoliv software, ať už je to vir, nebo něco. Nějak mě nic nenapadá. Prosím o radu.

C++/C

6 odpovědí

21.12.2011 13:17

anonym

DataGridView nezobrazuje

Dobrý den, dělal jsem si prohlížeč databáze přesně podle článku &quot;SQL Server 2005 Compact Edition&quot;. Problém je, že Grid i po bezchybném spuštění zustane šedý a bez dat. Cestu k .sdf mám správně. Nesetkal se někdo s něčím podobným? Jak to rozchodit? Děkuji.

VB.NET

11 odpovědí

20.12.2011 15:58

Roman Trakal

Tisk ve vB

Zdravím, prosím o nasměrování na ukázky programu. Chci tisknout z VB (2010) formátovaný text z obrázky. V knize co mám jsou pouze příklady na tisk bez formátování. Neexistuje hotový program pro sestavování tiskových sestav? (Něco jako bylo v DOS verzi FoxPro) Díky. Michal

VB.NET, Tisk

17 odpovědí

20.12.2011 14:43

anonym

Oledb exception

Caute mam taky problem v prjekte mam db Access tabulku osoba a v nej stlpec idSkupina (typ cislo ). Nasledne mam na forme skupinaComboBox, pomocou ktoreho si vyberam id skupiny, ktore chcem vlozit do tab. osoba. Ale ak clovek nepatri do ziadnej skupiny tak potrebujem vlozit do tabulky prazd...

VB.NET, ADO.NET, Databáze

1 odpovědí

19.12.2011 16:06

anonym

Odstranování položek z kolekce

Ahoj, mám následující problém: Ve vlasní kolekci mám položky. Ty po stisknutí tlačítka po jedné odstranuji. Vše funguje jak má, dokud v kolekci není pouze jedna položka. To pak stiknu tlačítko, něco se provede, ale položka v kolekci zůstane. Nevím jestli je problém v kolekci samé nebo v ukládá...

C#

5 odpovědí

18.12.2011 17:56

anonym

Principy jednoduché databáze ve VB.NET 2010 express

Prosím o radu a ukázku kódu. Mám databázi xxx.accdb, kde je tabulka s asi 20 sloupci včetně binárních dat (obrázků). Rád bych si nad ní udělal nějaké vizuální udělátko, které bude umět základní operace s daty - zobrazit, přidat, smazat, editovat. Rád bych aby zobrazovací datagrid měl jen něko...

VB.NET

6 odpovědí

17.12.2011 15:30

anonym

Autentizace pomocí Shibboleth

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je v asp.net nějaká podpora pro autentizaci vůči Shibboleth. Na google jsem toho moc nenašel (našel jsem jenom moduly pro Apache a Javu). Předem děkuji za odpovědi.

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

16.12.2011 17:09

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

RichTextBox - formátování textu

Dobrý den Načítám z různých .txt souborů texty pro vložení do RichTextBoxu. Naformátovaný blok textu (SelectionFont, SelectionColor) přidám do RTB. To všechno funguje, ale je li ve vkládaném textu znak &quot;ě&quot;, od tohoto znaku ignoruje mé nastavení fontu a zbytek bloku textu je naformátová...

VB.NET, WinForms

0 odpovědí

16.12.2011 7:34

anonym

CMS s XML DB

Ahoj, našel jsem na netu MyWebSiteStarterKit. CMS napsaný nad databází v XML. Hodně jsem to zkoušel, a příjde mi zajímavé, že to s obyčenými XML soubory je poměrně rychlé. Já myslel že na tohle se používá výhradně SQL. V čem je trik, že je to tak rychlé i s použitím klasického XML? Díky

ASP.NET WebForms, WPF, Databáze

5 odpovědí

15.12.2011 15:56

anonym

[vb.net]

Zdravim všechny, potřeboval bych poradit s komponentou ScrollableControl, u ktere mi nejak prapodivne funguje scrollovani. - Ve ScrollableControlu mam pole labelu velikosti 100x100 px, a ty jsou umistene jeden vedle druheho v nekolika radach. - Jejich pocet je vetsi nez se vejde na form, t...

VB.NET, WinForms

3 odpovědí

13.12.2011 15:05

anonym

<< < 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se