Vybrání duplikovaných záznamů (Linq)   otázka

C#

Dobrý den, píšu program na mazání duplikovaných záznamů. Mám kolekci List<Emaily> seznam, která obsahuje všechny položky. Třída Emaily obsahuje několik vlastností (předmět, datum vytvoření atd.) a já se pokouším pomocí Linq dotazu získat jen ty záznamy, které mají shodná určitá pole. Vybírám tímto dotazem:

var dotaz = (from time in seznam
                         group time by new { time.Subject, time.CreationTime, time.LastModification } into g
                         where g.Count() > 1
                         select new { CreationTime = g.Key.CreationTime, Subject = g.Key.Subject, LastModification = g.Key.LastModification, PocetDuplikatu = g.Count() });

Dotaz funguje, ale potřeboval bych vždy jeden duplikovaný záznam z dotazu vynechat (abych nesmazal všechny záznamy). A tady jsem se zasekl a nevím, jestli se dá nějak upravit Linq dotaz, nebo se bude muset postupovat nějak jinak (seznam duplikovaných záznamů je "zgroupovaný", takže obsahuje od každého duplikátu jen jeden + jeho celkový počet).

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback