Tu prehistorii jsem psal protože jsem tušil že mi napíšete abych použil VB.NET. Tímto se Vás samozřejmě nechci dotknout, poradil jste mi již mnohokrát a dobře. Dokonce jsem našel i Vaše příspěvky o OpenGL (už nevím kde a v této chvíly je to jedno) a pomocí OpenGL jsem udělal titulky k filmu pro kamaráda, ale to sem nepatří. Co je složitého na parsování emailů v textboxu nebo listboxu? Je to jen text, který potřebuju zpracovat na písmenka a stím pak dále pracovat. Jde o to že píšu program, který někomu poskytuji zdarma a někomu za peníze (max.50kč) a chci mít přehled o tom kdo má a nemá registraci. Takže asi takto. Do emailu přijde zpráva, která obsahuje údaje o uživateli, jeho ID a případně jména. Kod načte obsah emailu a potom porovná s databází zda je registrace oprávněná nebo ne. Vím že bych mohl použít nějakou službu, ale mám obavy z toho že bude placená a já nechci předražovat svoje programy. Takže bych si to radši napsal sám. Kromě toho dělám ještě v qbasicu a původním Atari basicu s televizorem. Prostě mě to baví a ke spoustě funkcí nepotřebuji knihovny a další věci. Zapojil jsem kolejiště a ovládám pomocí 4 LPT a 4 GAMEPORTU. Náklady byly 600kč. Porovnejte s moderním digitálem který umí to samé a stojí od 6000kč výš. Pokud se Vás moje odpověd nejak dotkla, tak přijměte omluvu ale psal jsem to tak aby bylo zřejmé co potřebuji a na závěr vysvětlení.
|