VB.NET, WinForms
23. 5. 2012 22:21
anonym
213.192.0.30
Dobrý den,
moc prosím o jednu radu. Mám hotový formulář objednávky. Potřeboval bych pomoci s jednou věcí. Potřeboval bych aby při klinknutí např. na talčitko objednavka dokončena se změnil stav objednavky např na uzavřeno. Ve formulaři mam propojeno s tabulkou stav objednavky, ale nedaří se mi aby se po určité akci změnil stav (přepnul řádek v tabulce stav objednavky). Doufam že jsem to sepsal pochopitelně. Děkuji za odpovědi.
23. 5. 2012 22:58
Ondřej Linhart
-553 3274
Klidně jste se mohl přihlásit pane Turista. Pattern vašich příspěvků už pozná asi každý. Nesnažte se prosím tvrdit, že máte hotový formulář objednávky s provázáním dat z databáze, pokud nejste schopen napsat změnu řádku do události Click od tlačítka. I tak je váš (opět dementní) dotaz formulován bez dodatečných informací tak, že na něj nelze odpovědět.
24. 5. 2012 13:47
85.70.20.193
Také řeším něco podobného.Dělám databazy v MS ACCESS - fakturace provázaná se skaldem a chtěl bych taky při vyfakturování přehodit status. Ve VB nejsem profík, něco podobného je v té vzorové Northwind, ale moc jsem nepochopil jak to tam mají udělané abych to obšlehl... No a makrech jsem na to nějak nepřišel, třeba to ani přez ně nejde. Asi neporadím
24. 5. 2012 13:50
88.208.88.196
Docela mě dostává,jak všichni vesele programují různé app proti databázi a bůhví čemu ještě,ale přitom nezvládnou ani naprogramovat jeden event a update do DB - více než podivné!
Ať žije tupé opisování kódu..
24. 5. 2012 14:10
V chráněné dílně zase pustili tyhlencty internety...
Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování. Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?
Nahlásit Zrušit
zavřít